Avatar foto Door Josine Droogendijk
Mode algemeen 27 aug 0 reacties

Prinses Annette bij opening Papageno Huis!

Niet alleen Koningin Maxima was gisteren aanwezig bij de opening van het Papageno Huis. Ook haar aangetrouwde nichtje, Prinses Annette, was aanwezig! Ze zat slechts 2 stoelen bij Koningin Maxima vandaan. Prinses Annette zit in de Raad van Advies van het Papageno Huis, en in die hoedanigheid was het natuurlijk heel logisch dat ook zij aanwezig was!

Prinses Annette droeg een lange witte broek, gecombineerd met een zwarte top en een zwart jasje. Ze combineerde haar outfit met zwarte accessoires: zwarte peeptoes met een strik en een zwarte clutch.

Foto's met dank aan Ridderhof, Papageno Huis

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments