Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 01 mei 0 reacties

Prinses Aimee promoot Dutch Design!

Prinses Aimee promoot Dutch Design! Dat ze jaren voor Addy van den Krommenacker koos is ons allemaal wel bekend. De outfit van dit jaar was echter moeilijker te vinden. Na heel wat speuren zag ik dat Prinses Aimee, toen ze in 2016 bij een modeshow van Nikkie Plessen was, daar een jurkje van Nikkie droeg, waar ik op mijn eigen site vorige week over geblogd heb. Een flinke zoektoch bij Nikkie en op veel andere plaatsen naar haar Koningsdagkleding, maar zonder resultaat. Wat ik niet wist, is dat Nikkie Plessen inmiddels bezig is met haar 5e merk, en daarvoor ook haar eerste collectie heeft geshowd! Jet, dank voor je tip! 

Prinses Aimee mocht alvast kleding uit de nieuwe collectie dragen, die pas vanaf juli 2018 in de winkels verkrijgbaar is. Een najaarscollectie dus!

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Foto met dank aan ©Josee Zwaga

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments