Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 okt 0 reacties

Premier Li Keqiang van China brengt bezoek aan Nederland

Premier Li Keqiang van de Volksrepubliek China brengt samen met zijn echtgenote mevrouw Cheng Hong en een aantal ministers van 14 tot en met 16 oktober een bezoek aan Nederland

. Tijdens het bezoek worden de premier en zijn vrouw onder meer in audiëntie ontvangen door Hunne Majesteiten Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Verder staat een ontmoeting met minister-president Rutte en verschillende Nederlandse ministers op het programma en wordt een business forum gehouden.

Het bezoek vindt plaats aan de vooravond van de Asia Europe Meeting (ASEM) op 18 en 19 oktober in Brussel en staat in het teken van de goede bilaterale en economische betrekkingen tussen Nederland en China. Naast een aantal ministers reist ook een handelsdelegatie met de Chinese premier mee.

Outfit Máxima: tijdens de audientie draagt Máxima een Natan-jurk van grijs kant. Een bekend kledingstuk, dat eerder in beeld kwam tijdens de opening van een expositie over Chinees porselein. Zou er sprake zijn van een link tussen China en de jurk, of zou de opvallende keuze puur toeval zijn? 

Máxima met de outfit tijdens de opening in april 2017: 

De oorbellen die Máxima vandaag draagt, komen uit het atelier van juwelier Steltman. Gouwe ouwe, want we kregen ze voor het eerst te zien in 2001. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments