Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 01 nov 0 reacties

POLL Royal Fashion tijdens Tour deel 3: Meghan in Tonga

Op 25 oktober werden de Hertog en Hertogin van Sussex in Tonga verwelkomd door Prinses Angelika Latufuipeka. Koning Tupou VI en Koningin Nanasipau'u organiseerden vervolgens een officiële receptie en diner – met traditioneel Tongaans amusement. Tijdens het diner hield de hertog een toespraak met een bericht van The Queen.

Update: Na Tonga ging het Hertogelijk Paar een aantal dagen terug naar Australie. Daarna volgt nog Nieuw-Zeeland. Wordt dus vervolgd met nog een aantal logs!

Outfit Tonga – dag 1: Bij aankomst in Tonga ging Meghan gekleed in een rode japon van Self Portrait. Daarbij droeg ze opnieuw haar donkerblauwe clutch van Dior en donkerblauwe suede pumps van Manolo Blahnik. Meghan droeg de juwelen die ze ook bij de Special Olympics openingceremonie droeg: twee ringen van Eksand. Daarnaast droeg ze oorbellen van Natalie Marie.

Foto

Foto

Foto

Foto

Outfit Tonga – dag 1 receptie en diner: Tijdens een receptie en diner droeg Meghan een lange witte japon van Theia Couture. Meghan droeg de diamanten armband die ze ook droeg in Fiji tijdens het diner. Daarnaast herdroeg ze haar clutch van Givenchy en herdroeg ze eveneens haar schoenen van Aquazzura.

Foto

Foto

Foto

Foto

Tonga dag 2 – outfit 1: Tijdens de 2e dag startte Meghan met een nieuwe gestreepte overhemdjurk van Martin Grant. Daarbij draagt ze olijfgroene suède pumps. Haar oorbellen komen van Birks, terwijl Meghans beige clutch van Prada is.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Tonga dag 2 – outfit 2: Meghan wisselde van outfit voor het laatste gedeelte van het programma in Tonga. Ze droeg een nieuwe blauwe overhemdjurk van Veronica Beard. Haar zachtblauwe pumps komen van Banana Republic.

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

POLL: Welke japon van Meghan, gedragen in Tonga, spreekt je het meest aan?

Beelden: screenshots video's ©Paula Moimoi Latu op Youtube en screenshots video ©DailyMail/MailOnline

Hartelijk dank aan de blog What Meghan Wore voor alle info!

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments