Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 jun 0 reacties

Poll: Favoriete outfit staatsbezoek Italië/Vaticaanstad

Koningin Máxima is vandaag weer in eigen land op pad, maar wij blikken nog even terug op haar verschijning in Italië en Vaticaanstad. 

Look 1: Voor het formele gedeelte van het staatsbezoek koos koningin Máxima, ondanks de warmte, voor een japon met lange mouwen. Een ontwerp van modehuis Natan, dat onlangs ook werd gedragen door koningin Mathilde. De hoed van Máxima lijkt sterk op die van het streekbezoek aan Vlaanderen en zelfs het materiaal is gelijk, maar toch zien we hier een nieuwe hoed. 
Look 2: Voor het staatsbanket viel Máxima's keuze op een bekende japon van Jan Taminiau. Met sleepjes, prachtig borduurwerk en vleermuismouw. 
Look 3: De tweede dag van het bezoek was het snikheet. Máxima koos daarom voor een witte, mouwloos outfit. De ontwerper van de peplum -nieuw, met bijzondere zakken- is nog niet gevonden. De hoed zagen we eerder in Bhutan en Canada. 
Look 4: Voor de contraprestatie koos Máxima een bekende japon van Valentino uit. Een vermaakte japon overigens, want het kant op de laagjes is later pas toegevoegd. 

Look 5: Geen privilège du Blanc voor Máxima, zoals ik al had voorspeld. De zwarte blouse van COS zagen we eerder tijdens de Nationale Dodenherdenking van 2015.
Look 6: Maxi-jurk van Lisa Marie Fernandez. De rode bloemen in Máxima's haar komen van een hoed die Máxima in 2003 droeg. 
Look 7: Nieuwe japon van Valentino. 
Look 8: Tijdens het staatsbezoek aan Australië ging Máxima even naar enkele boetiekjes met Willem-Alexander. Bij Zimmermann kocht ze onder andere deze gebloemde japon met kant. Leuk om het resultaat te zien. 

De poll:

Poll nummer 2:

survey service

Foto's met dank aan www.monarchypress.com

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments