Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 21 jan 0 reacties

Overzicht: Máxima's nieuwe oorbellen van seizoen 2 2018

Koningin Máxima is dol op bijzondere oorbellen en heeft door de jaren heen meer dan 300 verschillende paren gedragen. In deze blog zie je de 7 nieuwe aanwinsten van seizoen 2 van 2018. Benieuwd naar de 12 nieuwe paren van januari – augustus 2018? Klik dan hier. 

1. In september 2018 verscheen Máxima op de rode loper met paarse (amethist?) oorhangers in de vorm van een klavertje vier. Op de achterzijde van de hangers staat de naam van JAR Paris vermeld, dus we hebben hier zeker niet te maken met goedkope bloemoorbellen van de markt. Hoe Máxima aan de oorhangers is gekomen, is onbekend.
2. Samen met onze sieradenmoderator Stylingsecret van de instagrampagina Stylingsecret heb ik gezocht naar deze nieuwe 'ananas-oorbellen' van onze koningin. Helaas zijn we ze niet tegengekomen, dus tips zijn van hárte welkom! 
3. Met dank aan mijn online vriendin JaneAusten zijn deze meerkleurige hangers van Máxima wél gevonden. Ze blijken – hoe leuk- een koninklijke achtergrond te hebben, want de juweeltjes komen uit de collectie van sieradenontwerpster Miriam Ungría, de vrouw van wijlen prins Kardam. 

4. Het vierde paar uit de collage kregen we dit najaar voor het eerst te zien en het zou Stylingsecret en mij niet verbazen als het hier gaat om een geschenk uit India. Koningin Máxima was dit jaar namelijk in India voor een zakenreis en deze stijl én het materiaal gebruik is typisch Indiaas. Cartier heeft echter ook wat oorhangers met parels en robijn in de collectie, dus ook hier hopen we weer op de gouden tip. 
5. Bij modehuis Natan koopt Máxima een groot deel van haar kleding en ook deze oorstekers zijn er gekocht. 
6. Creolen doen het ook altijd goed bij onze koningin. Deze zwarte aanwinst komt uit het atelier van het Nederlandse sieradenmerk Lott.gioielli. 

7. Last but not least kregen we dit jaar ook nog kerstrozen te zien. Het ontwerp lijkt sterk op de 'Rose de Noël earrings' van Van Cleef en Arpels, maar een identiek paar is online helaas niet te vinden. 

Meer lezen over (koninklijke) oorbellen? Neem dan een kijkje op de Instagrampagina van Stylingsecret. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments