Overzicht: dit droeg koningin Máxima tijdens het staatsbezoek aan Canada. 

Dag 1 dagprogramma: Japon met kanten bovenlaag en kanten vest van modehuis NATAN. Hoed is van Fabienne Delvigne, clutch van Carlend Copenhagen en naar de schoenen wordt nog gezocht. 

Dag 1 avondprogramma: A-symmetrische avondjapon met franjes van de Argentijnse ontwerper Benito Fernandez. Juwelen: Pauwenstaartparure. 

Dag 2 dagprogramma: Kanten deux pieces van modehuis NATAN en hoed van Fabienne Delvigne. Schoenen zijn van Sergio Rossi en werden halverwege de dag aangepast. 

Dag 2 avondprogramma: Avondjapon van Valentino en de diamanten korenaren als haarspelden. 

Dag 3 dagprogramma: Witte (ingekorte) japon met watervalhals van modehuis NATAN en hoed met omgeslagen rand van Fabienne Delvigne. Oorhangers zijn Zeeuwse streeksieraden en de ring is van Chanel. 


Foto: Frank Kuin

Dag 3 avondprogramma: Deux pieces van modehuis NATAN en diamanten bloembroche uit de koninklijke kluis. 


Foto:Albert Nieboer 

Welke outfit wint het?

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 01 jun 2015 - 08:49

Bedankt voor de link.
Is idd. De moeite van het kijken waard.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 01 jun 2015 - 08:32

dank je wel Eftichia dank zij jou heb ik er ook van kunnen genieten anders had ik het gemist
leuk om de meningen te horen ik kan er van leren
duizend maal dank

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 01 jun 2015 - 09:57

jeannine@ Deze uitzending geeft een goede blik hoe verschillend de denkwijze en cultuur is tussen Nederland en Argentinie, heel interessant nu begrijp ik Maxima's denkwijze veel beter! Gaat het zien, gaat het zien!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 31 mei 2015 - 21:52

Zou leuk zijn om de groene jurk die ze droeg bij ontvangst prince Albert terug te zien.
Nu zo slank past hij vast veel beter en de kleur staat haar prachtig! Ze lijkt wel zelfs slanker dan bij inhuldiging

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 31 mei 2015 - 21:10

Wat leuk dat je al zo snel een kledingoverzixht hebt Josine!
Twijfel, twijfel: het groene pakje van Natan of toch de jurk van Benito? (Ook de witte jruk vind ik prachtig, net als de oranje top en het "tweed" rokje, maar die zijn al eens gedragen). Ik heb voor de avondjurk gekozen. Super leuk dat ze weer een ontwerp van Benito Fernandez draagt!
Dit was chat een hele fijne modemaand. Ben benieuwd waar ze ons in de VS mee gaat verassen!

afbeelding van hanneke

hanneke

zondag 31 mei 2015 - 20:41

Wat een leuke kleding droeg de koningin deze week! Echt top! Uiteindelijk toch voor de witte japon gekozen. Ben benieuwd hoe ze de komende dagen gekleed gaat!

afbeelding van Magda

Magda

zondag 31 mei 2015 - 19:49

Op het twitteraccount van het kon.huis staat dat het bezoek aan de U.S.A. Is van 31 mei t/m 3 juni . De agenda van het kon.huis vermeld 1 juni t/m 3 juni. Wat is het nu? Beetje verwarrend. Maar ik kan ook nog helemaal nergens foto' s ontdekken. Of heeft iemand van jullie al iets gevonden?

afbeelding van LG

LG

zondag 31 mei 2015 - 19:58

Magda, 1 juni Washinton DC en omgeving, 2 juni Grand Rapid (Michigan) en omgeving waaronder de plaasten Holland en Zeeland en 3 juni Chicago. Dit weekeinde lekker vrij:)

afbeelding van Magda

Magda

zondag 31 mei 2015 - 20:22

Dank je, LG . Maar volgens BB begint vanavond met een diner het bezoek, las ik net opde site van BB. Dusdan maar even afwachten of we daar ook foto's van krijgen.

afbeelding van LG

LG

zondag 31 mei 2015 - 20:33

Waar zou het diner zijn Magda?

afbeelding van Magda

Magda

zondag 31 mei 2015 - 21:43

Dank voor alle informatie. Ik was al druk aan het zoeken, maar je was me voor, haha. Wat is de wereld toch klein met internet, he!

afbeelding van juliette

juliette

maandag 01 jun 2015 - 06:58

Ze draagt de jumpsuit van het Hollandfestival !

afbeelding van Magda

Magda

maandag 01 jun 2015 - 08:18

Ja dat zag ik ook . IN het NOS journaal laten ze een filmpje zien.

afbeelding van Maria

Maria

zondag 31 mei 2015 - 21:02

We hebben nog wat tijd, voor LG is het 14.00hr, voor mij 15.00hr :)
Voordat er wat foto's zijn ligt Nederland toch wel op een oor denk ik.

LG is altijd goed met spitten, die vindt vast wel iets voordat julllie allemaal weer wakker zijn.

Het regent hier nu, en het is 8C, veel beter dan de 36C van gisteren :)

afbeelding van Paula

Paula

zondag 31 mei 2015 - 19:12

Ik heb niet lang geaarzeld met kiezen: gestemd op de rode avondjurk van Valentino. Ik vond hem beeldschoon, ook door de afwezigheid van een riempje of broche etc. Als tweede zou ik de blouse met rok van de laatste dag hebben gekozen: warme kleuren en die rok lijkt op de foto wel van fluweel. Bij mij zou juist het wolwitte jurkje als laatste zijn geëindigd. Ik hou niet zo van gouden accenten.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 31 mei 2015 - 19:09

Ik was vorig jaar in Canada en het viel mij op dat men inderdaad heeeeel behoudend is, qua kleding. Eigenlijk vond ik dat men er nogal saai, lelijk zelfs vaak, bijliep.
Maar àls er dan een feest(je) is, wil men wel opvallen. Hoeden, heeeel groot, voor ons gevoel tamelijk overdreven jurken, enz. Uitersten, vond ik.
Nu neem ik aan dat Maxima voorgelicht wordt over de landsaard, voordat ze een land/continent bezoekt. Vandaar de meer ingetogen kledingkeuze?
Ik ben steeds meer benieuwd naar het bezoek aan de VS!

afbeelding van LG

LG

zondag 31 mei 2015 - 19:53

Margreet wat is de landsaard van zo'n groot land als Canada? In Nederland gaan mensen in Amsterdam, Hilversum, Staphorst om maar eens een paar plaatsen te noemen ook vaak anders gekleed.
Als Maxima zich zou moeten voor laten lichten over de landsaard van de VS dan heeft zij weken huiswerk. Zoals ik al eerder schreef Grand Rapids (waar zij naar toegaat) is vrij conservatief maar als zij b.v. in San Fransisco langs zou gaan dan komt zij heel wat anders gekleede mensen tegen.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 31 mei 2015 - 20:09

Hallo LG,
Ja, natuurlijk is het zo dat Canada enorm groot is (het grootste land op aarde, zei men, daar. Klopt dat?). Maar ik bedoelde misschien ook meer dat zij voorgelicht wordt over (zo ongeveer) wat "men" mooi vindt in het gebied dat zij bezoekt. Hoop ik, tenminste.
Dat zou toch fijn zijn voor haar, dat ze geen ongewilde missers maakt, op dit gebied?
Mijn nichtje heeft jarenlang voor Beatrix gewerkt en deed ook dit soort werk: voorlichting geven, daar waar nodig.

afbeelding van LG

LG

zondag 31 mei 2015 - 20:19

Ik hoop dat zij ook voorgelicht wordt:) Ik vind dat zij in het verleden nogal wat missers had in haar functie voor the VN. Geen idee of zij zich daarvoor laat voorlichten.
Rusland is het grootste land en Canada staat op de 2de plaats en de VS gedraagt zich alsof ze op de 1ste plaats staan lol.

afbeelding van Manon74

Manon74

zondag 31 mei 2015 - 18:19

Op de kanten overjas op dag 1 na, een geslaagde, verzorgde trip qua kleding en inderdaad gevarieerd qua kleurenpalet.

Weet iemand hoe het komt dat ze bij deze trip zoveel grote hoeden droeg? Vond dat wel opvallend t.o.v. eerdere staatsbezoeken.

Ook leuk dat ze weer eens een avondjapon van Benito Fernadez droeg.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 31 mei 2015 - 17:46

Niet moeilijk: de witte jurk. Al vond ik toch echt de midi lengte nog eleganter. Die foto en profil in Brunei, umph, dat was sexy (curve, no flesh). Maar wellicht voor haar benen niet de ideale lengte, al had ik de jurk in die lengte heel graag nog eens gezien met deze geweldige gouden schoenen. In deze lengte is het meer een standaard Natan jurkje (een geslaagde, dat wel); Mathilde heeft (ongeveer) dit model in heel veel kleuren volgens mij

De rest vond ik negligé (dag 1 overdag), heerlijke kleur, maar ook hulahula 1.1 beach party (dag 1 avond), mooi maar tikje oubollig (dag 2 overdag; vooral omdat de top zo ruim zat, denk ik, maar de kleur hielp ook niet), Dynasty red carpet moment (dag 2 avond), OK maar ook niet meer dan dat (dag drie avond).

En toch echt verbazingwekkend hoor, geen NL ontwerp. Had ik echt op gerekend na Japan, Korea en Denemarken.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 31 mei 2015 - 21:05

Ja, toen was ik enthousiast dat ze NL zo stijlvol op de kaart zette! Dit staatsbezoek heeft ze op dat gebied alle kansen laten liggen. Blamage!
Wat de outfits betreft: was vooral blij dat ze mooie grote hoeden droeg. Gelukkig echt HOEDEN, niet van die rare knutselwerkjes.

afbeelding van Christa

Christa

zondag 31 mei 2015 - 17:37

Ik heb uiteindelijk voor de witte japon gekozen, het was deze óf de fuchsia "Benito"!
;-))

afbeelding van Iris

Iris

zondag 31 mei 2015 - 16:19

Ik vind het ook moeilijk kiezen want eigenlijk vind ik alle outfits behalve de eerste een eerste plaats waard. Maar de witte jurk is 100% mijn smaak (exclusief het kapsel) dus kies ik daar maar voor. Ik ben trouwens wel erg nieuwsgierig wat ze voor jurkje draagt onder dat blauwe "net".;-)

afbeelding van Rietje

Rietje

zondag 31 mei 2015 - 14:59

Ik vond het moeilijk kiezen tussen de roze Benito Fernandez avondjapon en de witte Natan japon. Ik heb toch voor de de avondjapon gekozen omdat hij bij het lopen zo elegant was! Maar de witte outfit is ook een compliment waard.
Voor mij waren er geen missers deze week, alleen vond ik de avondjapon van Valentino niet meer mooi staan. Hij was te groot of ik miste er iets bij... ik vond het gewoon niet af! Ook haar haren op die avond vond ik het minst mooie kapsel.

afbeelding van zara

zara

zondag 31 mei 2015 - 13:51

Wat een fijn overzicht! De outfits vind ik aan de behoudende veilige kant, en goed afgestemd op de Canadese 'omgeving'. Maar anderzijds, wat een variatie en elegantie! Soms zie je pas op het bewegend beeld hoe mooi een outfit eigenlijk is, zoals bij het brons-groenige jurkje. De kleur is heel rijk en gelaagd, wat door de kanten stof nog wordt versterkt. De hoed met rozige ondertoon kleurt er fantastisch bij.Op een foto zie je dat minder goed. Ik heb uiteindelijk gestemd op nr. 6: superleuk pailletten rokje, prachtige top, en een keurige paardenstaart als kapsel. Maar de rode Valentino jurk of de witte natan-jurk met watervalhals vind ik ook schitterend!

afbeelding van Magda

Magda

zondag 31 mei 2015 - 13:38

Volgens mij ook, mmiepke2. Zo op de foto te zien zijn het dezelfde schoenen, maar zijn de bandjes er af.
Ik heb gestemd voor de wolwitte jurk. Deze jurk sprong er echt uit. Door z'n eenvoud heel chique en een mooie lengte. Deze lengte staat Maxima zoveel beter dan boven de knie. Gecombineerd met goudkleurige assescoires en die prachtige hoed zag ze er schitterend uit.

afbeelding van mmiepke2

mmiepke2

zondag 31 mei 2015 - 12:57

Volgens mij heeft ze alleen de bandjes eraf gehaald de schoenen lijken qua vorm en kleur wel héél veel op elkaar

afbeelding van Iris

Iris

zondag 31 mei 2015 - 11:19

Grappig dat de schoenen op dag 2 werden aangepast. Enig idee waarom dat zou zijn geweest Josine? Men zou denken omdat ze niet fijn zaten of zo....

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 31 mei 2015 - 11:56

Ik vermoed dat de bandjes ik haar enkel hebben gesneden:)

afbeelding van Iris

Iris

zondag 31 mei 2015 - 14:41

Ja, zou heel goed kunnen inderdaad, had ik zelf van de week ook heel veel last van.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zondag 31 mei 2015 - 21:06

Op het huwelijk in Monaco zijn de schoenen ook aangepast. Dus misschien zitten de bandjes niet fijn.

afbeelding van Christa

Christa

zondag 31 mei 2015 - 17:33

Sowieso geen van Laack, dat logo ken ik maar al te goed, maar kijk even bij het merk "Loewe".....
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 31 mei 2015 - 19:05

Loewe had ik al gekeken, maar heeft een ander logo. Het lijkt op lwe.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 31 mei 2015 - 19:47

Lijkt op het logo van het lederwaren merk Lancel

afbeelding van Janna

Janna

zondag 31 mei 2015 - 11:30

Is het de Logo van Lady van Laack?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

zondag 31 mei 2015 - 11:00

Wat me nu pas opvalt: alle verschillende kleuren. Fijn voor de tijdschriften, want als ze meerdere keren fuchsia had gedragen was het een lastige klus geworden voor de vormgeving :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?