Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 apr 15 reacties

Out of the box: Máxima’s keverjurk

In de serie Out of the box kijken we de komende tijd naar kledingstukken of accessoires die verrassend anders zijn. Voor ons of voor de royal in kwestie. Met deze keer: een keverjurk van Máxima.

Het gaat om een ontwerp van modeduo Spijkers & Spijkers. Voor de collectie vol kevers lieten de zussen zich inspireren door Erik of het klein insectenboek.

PPE/Nieboer

Zeg het maar: voor herhaling vatbaar?

Laden ... Laden ...

Benieuwd naar eerdere afleveringen van de serie Out of the Box? Klik dan hier.

Fijne zondag!

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wat mij betreft één van Máxima’s grootste modemissers.

Het hoedje, de panty en de schoenen bij deze jurk 🙈. De jurk is leuk voor een jong volwassene. Maxima ziet er clownesk in uit.

Een aparte jurk is het zeker! Het heeft ergens wel wat, alleen vind ik het niet zo bij Maxima passen. In ieder geval is de combi met zwart drie keer niks (panty/hoedje/pumps)!

Mwah, misschien in de herkansing als de styling anders is.

Vreselijk: nooit meer aantrekken zou ik zeggen!!!

Liever niet.
Of anders in een warm land, want de stof lijkt dun?

Heel creatief, maar zo niet mooi… vind het meer iets voor Alexandra van Huffelen. Misschien dat het een leuke jurk is voor een casual zondag met sneakers in rood of kobaltblauw eronder, maar zo is het net niets…

Eens met Linda dat de styling en zeker t hoedje niet passen bij dit jurkje. Als je m nog eens zou willen dragen dan met knalgroene hakken, een zilveren tasje en haren los of in een hoge staart (sigaretje in de ene hand en een cocktail in de andere…)

Deze jurk vind ik dus erg leuk en ook echt bij Maxima passen, alleen de combinatie zoals ze hem hier draagt, is er eentje van -sorry- likmevestje. Hier hoort dus een huidskleurige panty onder met knalrode of kobaltblauwe pumps. Matching clutch erbij, losse (maar goedgestylde;) ) haren en vooruit: de oorbellen die ze hier draagt, staan er op zich leuk bij. Geef de jurk van het Nederlandse modeduo Spijkers & Spijkers aub nog een keer een kans, maar dan in de zomer bij een meer casual gelegenheid. Dat verdient de jurk en Spijkers & Spijkers echt. De hoed die ze hier draagt is prachtig maar matcht echt voor geen meter met de jurk qua look and feel.

Linda, ik ben het met je eens over de styling. Met knalrode of kobaltblauwe oorbellen, clutch en schoenen krijg je meer balans. En gaat t misschien meer spreken.
Persoonlijk vind ik t geen mooie jurk, helaas.

Ik vind het ook geen mooie jurk, maar wel een leuke jurk en dat is af en toe ook leuk toch:)

Zeker 🙂

totaalplaatje is mi verzorgd maar deze jurk kan mij niet bekoren.

Brrrrrrrr

Kort en krachtig: Nee!
Maar kapsel en hoofddeksel staan Maxima bijzonder mooi!