Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 mrt 21 reacties

Out of the box en verrassend sexy: Máxima’s puzzeljurk van Tom Ford

In de serie Out of the box kijken we de komende tijd naar kledingstukken of accessoires die verrassend anders zijn. Voor ons of voor de royal in kwestie. Met deze keer: een puzzeljurk voor Máxima.

Tijdens het staatsbezoek aan Frankrijk (2016) droeg de koningin een extravagante avondjurk van fluweel, satijn-zijde en snijgarens (op lengte gesneden filamenten, die op een sierband zijn bevestigd.) Bij elke beweging deinden ze zachtjes mee. Een bijzonder effect, dat op bewegend beeld nog veel beter overkomt.

(c) PPE/Nieboer

Het gezicht achter de uitbundig glamoureuze japon is de Amerikaanse ontwerper Tom Ford. Als geen ander weet de ontwerper avondjurken te ontwerpen met een dramatisch en sensueel effect. Dat bleek ook wel uit Máxima’s japon, want wie verder kijkt dan de snijgarens en het opvallende patroon, ziet ook nog een hoge split aan de achterzijde en een -voor koninklijke begrippen- diep decolleté.

(c) PPE/Nieboer

Volgende week is Máxima in Slowakije vanwege een driedaags staatsbezoek. Zeg het maar: mag ze van jou de puzzeljurk meenemen voor de contraprestatie (een concert als bedankje voor de genoten gastvrijheid)?

De puzzeljurk mee naar Slowakije...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Prachtige jurk, felle kleuren die mooi afsteken bij het zwart. Mooi slank model. Hopelijk past ze hem nog. Het kapsel zou ik ook nog wel eens terug willen zien.

Ik vond m zeer geschikt voor Parijs.

Prachtige jurk, krachtige look!

Oh nee, niet mee op staatsbezoek!
Wanneer Maxima ooit een rol aangeboden krijgt als filmster zou ze kunnen overwegen deze japon aan te trekken, of anders op een privé-feestje, maar wat mij betreft niet in haar functie als koningin.
Daarentegen vind ik het kapsel wél heel mooi en hoop dat nog eens terug te zien!

Wat een leuke jurk is dit! Echt jammer dat we die niet vaker hebben gezien. En wat een mooi kapsel!

Ik ook
Zo mooi en verdient nog meerdere kansen!

👍

Hoe mooi is dit totaalplaatje! Helemaal geweldig. Of het geschikt is voor aankomende week weet ik niet, maar graag nog een keer uit de kast halen wat mij betreft.

Wow, wat vond ik dit een prachtige look destijds. De mooie rechte zwarte jurk met een bijzonder motief in felroze met v hals en het haar zo mooi gestyled. Stunning, het was zo’n mooi totaalplaatje. Toch zou ik de jurk graag nog eens terug zien maar niet voor t staatsbezoek aan Slowakije.

Echt een vreselijke jurk. Alles aan de jurk vind ik lelijk, de kleur roze, de glimmende rok, de vormen en dan die hakken erbij en ook nog een getoupeerd haar.. sorry lieve enthousiastelingen .

Ik ben het helemaal met je eens Doro ik vind deze jurk ook vreselijk. En dan daarbij de Louboutin ’s met de rode zolen, geen gezicht.

Deze jurk vind ik te sexy voor een staatsbezoek. Het haar zo getoupeerd staat haar geweldig en zie ik graag vaker.

Prachtige, spannende jurk. Alleen de rode zolen van de Louboutins vind ik er niet bij kleuren.

Er staat me bij dat ze deze nog niet zo lang geleden nog n’s gedragen heeft, weet alleen niet meer bij welke gelegenheid, zou dan toch liever zien dat ze bijv van Bergen’s rode plissé meeneemt!

Ik denk dat ik me vergis, kan m nergens anders terugvinden dan Frankrijk 2016, toch maar niet op herhaling, vind vooral het rokdeel wat te druk, ook van de blauwe “twee voor de prijs van 1” ben ik niet echt n fan, vind daar de rok erg voluminieus van!

Moeilijke keuze. Nee, niet op staatsbezoek. Ja graag, bij evenementen gala’s waar wat lef getoond mag worden. Ik zie de jurk graag nog eens!

Echt hè, weet je zo’n prachtige look is bijna niet te evenaren.