Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 21 mei 0 reacties

Officiële foto's en POLL RoyalWedding: Wat droegen de gasten?

Afgelopen zaterdag was de Royal Wedding van het jaar 2018! Het huwelijk van de Hertog en Hertogin van Sussex, oftewel Prins Harry en Meghan Markle! Tijd om in deze log terug te blikken naar de outfits van de gasten! Maar eerst willen we jullie laten genieten van 3 officiele foto's, die een uur geleden werden vrij gegeven!

©Kensington Palace, fotograaf Alexi Lubomirski

Koningin Elizabeth droeg een licht uitlopende jurk in limoen, citroen, paars en grijs bedrukte zijde. Daarover droeg ze een limoen zijde tweed mantel. Stuart Parvin is de ontwerper van haar outfit, terwijl de hoed van Queen Elizabeth een ontwerp is van Angela Kelly. Daarvoor werd dezelfde limoen zijde tweed gebruikt. Qua juwelen droeg de Queen de Richmond diamanten broche met pareldruppel.

Foto

Foto

De hertogin van Cornwall ging gekleed in een ijsroze asymmetrische robe manteau van Marokkanse zijde, die is ontworpen door ontwerpster Anna Valentine. Philip Treacy ontwierp haar bijpassende hoed met veren.

Foto

Foto

De hertogin van Cambridge koos voor een bekende outfit: een sleutelbloem gele zijde wollen getailleerde mantel van Alexander McQueen. Catherine droeg de mantel o.a. eerder bij de doop van Prinses Charlotte. Haar hoed is een ontwerp van Philip Treacy en Catherines pumps zijn van Jimmy Choo.

Foto

Foto

De Gravin van Wessex draagt een outfit die is ontworpen door Suzannah, met een hoed van Jane Taylor. De tweedelige outfit bestaat uit een satijnen grijze rok met een geborduurde grijze top. 

Foto

Prinses Beatrice van York draagt een op maat gemaakte japon van Roksanda Viola, in handgeverfde zijde organza. Haar hoed is een ontwerp van Stephen Jones, terwijl haar pumps van Gianvito Rossi komen.

Foto

Prinses Eugenie van York draagt een voor haar ontworpen japon van Gainsbourg. Haar hoed is ontworpen door Fiona Graham en haar pumps komen van Valentino. 

Foto

Foto

Foto

The Princess Royal (Prinses Anne) koos voor een donkerblauw met wijnrode robe manteau.

Foto

Lady Louise koos voor een donkerblauw met witte outfit.

Foto

Autumn Philips koos voor blauw/groen en Zara Philips koos voor donkergroen. 

Foto

Foto

Meghans moeder, Doria Ragland, ging gekleed in een op maat gemaakte jurk en een mantel, ontworpen door creatieve regisseurs van Oscar de la Renta, Fernando Garcia en Laura Kim. Haar schoenen zijn van Edgardo Osorio van Aquazurra, en haar hoed is exclusief voor haar ontworpen door de Britse milliner Stephen Jones, met wie Meghan Markle nauw samenwerkt sinds ze naar het Verenigd Koninkrijk is verhuisd. 

Foto

Foto

POLL:

Wie van jullie sprong er uit? Maak je keuze bekend d.m.v. de poll en laat ook gerust een reactie achter!

 

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments