Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 10 sep 23 reacties

Nog een laatste toegift: Máxima draagt jumpsuit en diamanten

Koningin Máxima heeft het werkbezoek aan Texas in stijl afgesloten.

Bij het laatste programmaonderdeel, een netwerkreceptie, droeg ze een jumpsuit van Seren en een diamanten haarspeld.

Foto met dank aan Karlijn/Vorsten

Aan de kleding van de koningin kunnen we een duidelijke boodschap aflezen: the show must go on. Begrijpelijk, want het overlijden van de Queen betekent voor de Oranjes het verlies van een collega, niet van een direct familielid. Ik verwacht maandag 19 september wel dat het koningspaar samen met prinses Beatrix aanwezig zal zijn, maar bevestiging vanuit de RVD zal vast nog wel komen.

Goed, dan nog even de kleding. De koningin draagt dus een jumpsuit van Seren, die voor het eerst in beeld kwam op Woningsdag 2020.

Wil je meer lezen over de verschillende draagmomenten en het label? Bezoek dan de speciale pagina van het kledingstuk in ‘De Kast’.

Dan nog even de haarspeld, die Máxima in haar blonde lokken droeg. Het betreft haar meest gedragen broche, die dankzij een schuifje ook als haarspeld gebruikt kan worden. De teller staat inmiddels op 38. Klik hier voor een speciale pagina over de broche, waar je ook kunt zien dat het juweel nog hele andere functies heeft vervuld.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooi plaatje met rode riem en sieraden, maar beetje teleurstellend einde van deze week. Ik vind de jumpsuit net iets te casual en ik had liever wat anders gezien.

Heerlijke jumpsuit en deze kleur riem vind ik mooier staan dan de witte. Ook erg leuk het haar gestyled.

Jammer van deze casual afsluiting, op zich wel mooi gestyled. Leuk met de roze riem en mooi verzorgt los haar. Maar dit jumpsuit niet zo geschikt voor deze gelegenheid.

De jumpsuit vind ik leuk en comfortabel voor de terugreis, maar minder geschikt als afsluiting van het werkbezoek.
De rode riem kleurt beter dan de witte bij het bloemdessin.
En wat een goed voorbeeld bij dit kapsel hoe loshangende haren heel verzorgd kunnen staan!! Top.

Mooie speld, rose wikkelriem is een verbetering. Een favoriet zal dit voor mij nooit worden

Ik vind het ook leuker met deze riem dan met wit. Ik verwachtte toch wel dat ze rekening zou houden met haar kledingkeuze t.o.v. het overlijden van de Queen. Zag net een foto van Mathilde en Philip bij het huwelijk van Maria-Laura, Mathilde in donkerblauw, ik vind dat eigenlijk wel gepast.

Gisteren was ze bij t burgelijk huwelijk in knalrood?

Het burgerlijk huwelijk was vanmorgen en het is vanmiddag in de kerk. Die dame in het rood is Delphine als ik het goed zie.
Het is ook geen protocol om in sombere kleding te gaan als iemand is overleden die geen familie is, maar Elizabeth was wel een respectabele dame. Uit piëteit met de Britse koninklijke familie.

Koningin Mathilde verscheen vanochtend idd ook in het rood, klopt wat Siobhan schrijft.

Ok, het is ook voor Maria-Laura en William een feestelijk dag natuurlijk, ondanks het verdriet in Engeland.

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Ik denk dat de stof minder katoenerig is dan hij eerder leek, mooi met deze ceintuur. Had er een donker colbertje over heen gedaan denk ik. Maar dat moet dan wel in de koffer zitten…

Wat leuk dat ze deze mooie jumpsuit weer herdraagt. Met de rode wikkelriem nog leuker dan met de witte. Ik hoop dat ze de afschuwelijke rode Miu Miu schoenen deze keer voor een paar andere heeft verwisseld…
De speld in het haar is mooi, maar heb hier niet zoveel mee..

Het valt me op dat 19 sept wordt genoemd als de dag van de begrafenis van The Queen. Volgens mij is er nog geen datum bekend of hèb ik iets gemist?

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Ziet er best wel leuk uit zo met die rode sjaal als riem, misschien wat minder geschikt voor een officieel moment maar ach…

Ik denk dat ze zich misschien voor het persmoment omgekleed heeft voor de terugreis lijkt me een lekkere reis/vliegtuigoutfit https://www.radarbox.com/data/registration/PH-GOV rond 14u verwacht op Schiphol

Een jumpsuit lijkt mij helemaal niet geschikt voor in een vliegtuig. Wat als je naar de toilet moet. Hopelijk is de toiletruimte in het regeringstoestel groter dan in een ander toestel want in zo’n kleine toiletruimte is het niet te doen.

Het is inderdaad een heerlijke outfit tijdens de vlucht, maar doe je dan zo.n kostbare speld in je haar ?

Een vrolijke jumpsuit ter afsluiting. Nu met een rode wikkelriem ipv wit oh en ik hoop zo dat ze er dan ook rode schoenen bij draagt.
Het staat leuk, maar ik had hier persoonlijk niet voor gekozen. Ik vind deze jumpsuit niet geschikt voor een werkbezoek maar meer voor thuis of in de privesfeer.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Nee, dit had beter gekund, het zal heerlijk dragen, maar wel gewoon casual.
De diamanten speld in haar kapsel is een beauty, maar niet bij deze outfit.
Jammer, de hele week zooo mooi gedaan.
Dat Maxima geen gepaste kleding draagt ivm met het overlijden van Koningin Elizabeth begrijp ik, ze zijn idd geen familie, en toch had ze voor mij, na het berichten het overlijden , in minder uitbundige kleuren mogen verschijnen.
Maar zat misschien niet in de koffer.
Ooit heb ik gelezen dat er wel altijd een zwarte outfit meegaat in de bagage voor het geval dat….

Tot aan de condoleancebetuiging was het de witte Natan https://www.instagram.com/p/CiS6-56Ly-W/ ’s avonds in het stadion in zwart/wit, lijkt me toch sober genoeg, misschien naar wat ze bij zich had https://www.instagram.com/p/CiTAKuPL_Bj/

Ik ben niet enthousiast, nee hè? 🙈 Hellepie, niet als laatste “toegift” 🙊

Tijdens K/Woningsdag 2020 een vrolijke en toepasselijke klapper in tijden van Corona vanuit de tuin van Huis ten Bosch, maar m.i. niet iets om een serie werkbezoeken in het buitenland mee af te sluiten.
Een gemiste kans Majesteit, U heeft veel mooiere èn toepasselijker jumpsuits in uw walk-in-closets hangen ……

(Een deel van mijn aangepaste bericht kreeg ik helaas niet opgeslagen…)

Al met al een zeer geslaagde MKM serie werkbezoeken vanuit de VS van onze eigen, stralende, hartelijke en hardwerkende Koningin Maxima ❣️👌🏼

Dank Josine en Petra 💐💐, enthousiast en hardwerkend inclusief 10jarig huwelijksjubileum èn het heengaan van The Queen 🙏🏼

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Het gaat op deze website over mode, maar wij voelen ons verbonden aan de leden van koninklijke families, juist ook omdat we er zoveel mee bezig zijn. Wat ons betreft is het gepast om in zulke verdrietige dagen voor het VK, maar die ook andere Royals en veel mensen raken, ook te schrijven over dit soort gebeurtenissen, die niet over mode gaan. En tegelijk ook soms terugblikken naar de mode, zoals de blog van gisteren over de Queen en haar ontwerpster. Want ook haar kleding getuigde van stabiliteit, en toch sprong ze er altijd uit.

Persmoment alleen voor schrijvende pers of komt er ook nog een NPO samenvatting? Zie dat niet op teletekst/tv gids staan!