Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 jan 0 reacties

Nieuwjaarsontvangst 2018 – Nederlandse genodigden

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima houden dinsdag 16 januari 2018 de traditionele Nieuwjaarsontvangst voor Nederlandse genodigden en woensdag 17 januari voor buitenlandse diplomaten en vertegenwoordigers van in Nederland gevestigde internationale organisaties. De recepties vinden plaats in het Koninklijk Paleis Amsterdam.

Bij beide ontvangsten zijn Hunne Koninklijke Hoogheden Prinses Beatrix, Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven aanwezig. Dinsdag ontvangen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima enkele honderden gasten uit politiek en openbaar bestuur en uit diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Daarnaast zijn dit jaar specifiek vertegenwoordigers van de eenheden en onderdelen van de Nationale Politie uitgenodigd. De Koning bracht in dit kader op dinsdagochtend 5 december 2017 een werkbezoek aan politiebureau Woerden, waar hij sprak met politieagenten en medewerkers van het basisteam. Woensdag ontvangt het Koninklijk Paar de leden van het corps diplomatique en internationale organisaties.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de ontvangst een bekende jacquard japon met snijgarens van modehuis Natan. We zagen de outfit eerder tijdens het streekbezoek aan het Eemland.

 

Máxima tijdens het streekbezoek:

De outfits van voorgaande jaren:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments