Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 15 jan 0 reacties

Modekoninginmathilde.be

Lieve lezers van Modekoningin Maxima,
 
Dankzij de jarenlange steun van Josine en de geweldige reacties die jullie me altijd hebben nagelaten hier, is het me eindelijk gelukt: de oprichting van www.modekoninginmathilde.be.
 
Geïnspireerd door wat Josine heeft gedaan voor haar website, speelde ik de voorbije maanden met de idee om ook een eigen site op te richten en ik heb dan ook de daad bij het woord gevoerd en het resultaat daarvan kunnen jullie zien op bovenvermelde website!
 
Het betekent veel voor mij dat ik op mijn eigen website kan verder schrijven over mijn grote passie: de mode en stijl van Koningin Mathilde. Ik hoop dan ook van harte dat jullie mijn website zullen gaan bezoeken en massaal reacties blijven achterlaten, want daar heb ik veel aan!
 
Ik wil nadrukkelijk Josine heel erg bedanken dat ze me de kans heeft gegeven om de rubriek ‘Mathilde’ te mogen schrijven al die tijd, enkel daardoor is het me gelukt iets te maken van mijn hobby, het is dan ook met pijn in het hart dat ik de rubriek hier nu verlaat om me voor 100% te kunnen geven voor mijn eigen website.
 
Hopelijk tot binnenkort!
Jelka
 
 
 
Lieve lezers van Modekoningin Máxima, 
 
Ook op deze plaats wil ik Jelka hartelijk bedanken voor het vele werk dat zij de afgelopen jaren heeft verzet voor ModekoninginMáxima.nl. Uiteraard wens ik haar heel veel succes met ModekoninginMathilde.be en zal ik in mijn logs of reacties regelmatig verwijzen naar de website van Jelka. 
 
Het afscheid van onze Jelka betekent niet dat het nieuws over koningin Mathilde helemaal verdwijnt van deze website. Samen met 'Hofdame' en de beheerster van TWOR blijf ik jullie op de hoogte houden van de belangrijkste modenieuwtjes over de Belgische koningin. Wel is de categorie aangepast, zodat we ook nieuws over de andere Europese koninginnen hier kunnen delen. 
 
Met vriendelijke groet, 
Josine 
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments