Morgen is het Koningsdag en natuurlijk draait het feest voornamelijk om de jarige Job. Toch kan niemand ontkennen dat ook de kleding van koningin Máxima in de gaten zal worden gehouden. Daarom hierbij een log om alvast vooruit te blikken. 

Ik zet mijn punten dit jaar in op kleding van Taminiau. Jan Taminiau komt namelijk uit Goirle, een gemeente direct ten zuiden van Tilburg. Daarnaast is Koningsdag de ideale gelegenheid om Dutch Design te dragen. Kijkend naar de recente collecties, hoop ik op een vrije interpretatie van een van de onderstaande looks. 

Look 1: Mooie stof van de rok en een kleurencombinatie die bij Máxima past. Met deze kleuren zal ze niet zo snel opvallen in de menigte, maar op Koningsdag is zij -als het goed is- ook niet het stralende middelpunt. Look 2: Winterse mantels, maar in het verleden heeft Máxima wel vaker met succes een outfit met een opvallende kraag gedragen. 

-Advertentie- 

- Einde advertentie-

Look 3: Mooie mantel, mooie kleur. Kan Máxima (met een topje) zo aan. Look 4: Met lange mouwen is deze outfit wat mij betreft ook geschikt voor morgen. 

Look 5: Onze koningin is dol op bijzondere kleurencombinaties, dus dit jasje zou zomaar bij haar in de smaak kunnen vallen. Look 6: Qua kleur te somber, maar het model vind ik wel kek. Look 7: Mooie stof van de rok. Erg geschikt voor een koninklijke rok. 

Look 8: Mooie stof. Wellicht te winters, maar met de weersverwachtingen van morgen kan het. Look 9: Voor Máxima's doen een stoere look, maar ik hou ervan. Look 10: Voor deze outfit moet je topslank zijn en Máxima is dat. Ook qua kleur erg toepasselijk. 

Waar hopen jullie op? 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 27 apr 2017 - 06:46

Ik ga voor look 3.

En duim voor droog weer!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 26 apr 2017 - 22:31

De stof van outfit 4 vind ik erg mooi!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 26 apr 2017 - 21:49

Ik hoop op iets zoals afbeelding 2!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 26 apr 2017 - 20:54

ik vind outfit 7 het mooiste voor Maxima

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 26 apr 2017 - 19:51

Wat een mooie ontwerpen maakt Jan Taminiau toch. Zou super zijn als Máxima een van deze ontwerpen kiest. Ik vrees echter dat het een Natan wordt, zoals meestal op Koningsdag. Outfits 7 en 10 vind ik het mooist, maar ik zou het super vinden als ze outfit 9 aanschaft en binnenkort eens draagt. De bandjesschoenen vind ik geweldig, mooie verwijzing naar haar Argentijnse roots. Leuk dat ze deze al aangeschaft heeft.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 26 apr 2017 - 19:34

3, 7 of 9 voor mij aub. Mocht ze voor 7 kiezen dan hoop ik wel dat ze niet zo'n oubollige jas (lees koninginnemantel) er over heen aan trekt.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 26 apr 2017 - 19:17

Behalve 5 en 8 vind ik ze allemaal wel erg geslaagd alhoewel ik de hoe-heet-die-kleur groen niet echt bij Maxima vind passen. Mijn voorkeur gaat uit naar de groene jas/jurk op nummer 6. Maar volgens mij véél te koud voor morgen.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 26 apr 2017 - 18:39

Dat jasje met de glitters vind ik fantastisch. Dit model vind veel mooier op een broek (wolwitte Marlene Dietrich broek met zijden blouse in dezelfde kleur en een wolwitte baret met een oranje versiering!!!), maar ik denk niet dat ze die morgen draagt (al zou dat wel super verstandig zijn ivm de koude)...

De overige outfits vind ik wat winters voor Koningsdag. Je hoopt toch op lentekleding...al wordt het ijzig koud.

afbeelding van car

car

woensdag 26 apr 2017 - 18:35

Ik vind het niet
Perse een mooie outfit
Maar ik heb helemaal het gevoel dat
Het een soort nummer 9 wordt!
Als totaalplaatje...met aparte haardecoratie
En met aparte schoenen!
We gaan het zien

afbeelding van zara

zara

woensdag 26 apr 2017 - 18:27

De rokken en blouses van nummers 1 en 7 vind ik sowieso helemaal de smaak van Máxima. Het zou haar prachtig staan, maar er moet dan wel een dikke winterjas overheen... :-(

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 26 apr 2017 - 18:11

Leuk gedaan Josine! Ik hoop op het jasje van nummer 5. Kleurrijk, beetje glitters en eigentijds. Nummer 3 vind ik een goede tweede.
Hopelijk geen oubollige jaren 50 outfit zoals vorig jaar.
Zelf vind ik nummer 9 het mooist, maar die zal ze op een feestelijke dag als morgen niet aantrekken.
Ik heb er zó n zin in: interview straks en de beelden van morgen!!

afbeelding van Mijtje

Mijtje

woensdag 26 apr 2017 - 17:59

Nummer 3 zou haar zeker erg goed staan! De sjaal-kraag geeft het gelijk iets zwierigs en feestelijks. So wie so staan robemanteaus Máxima vaak prachtig....

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?