Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen maandag 13 juni 2016 een streekbezoek aan Noardwest Fryslân (Noordwesthoek) in de provincie Fryslân. Tijdens het bezoek staan de ambities van de Streekagenda centraal, waarin provincie, gemeenten en waterschap samenwerken met inwoners en bedrijven aan een sterke regio. Speciale aandacht is er voor de leefbaarheid in deze regio met een teruglopend bevolkingsaantal. De Koning en Koningin bezoeken in dit kader diverse plaatsen in de gemeenten Het Bildt, Menameradiel, Franekeradeel en Harlingen.

Outfit Máxima: Koningin Máxima draagt een oranje/roze japon met een lang vest van kant. Ontwerper: Edouard Vermeulen. 
Outfit Willem-Alexander: Koningin Willem-Alexander draagt een donkerblauw pak met een lichtblauwe stropdas van Salvatore Ferragamo. Ook draagt de koning gouden manchetknopen met een rode steen van zijn vader Claus en een witte pochet. 


Foto: Marco Kok

Máxima's hoed is een ontwerp van Fabienne Delvigne. Geen nieuw exemplaar, want Máxima draagt de hoed met omgeslagen rand al sinds 2010. 

Even een terugblik: zo zag Máxima eruit tijdens de voorgaande streekbezoeken. 

-

Koning Willem-Alexander draagt de blauwe versie van deze zijden das: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 16 jun 2016 - 20:06

Ik ben nu 67....zo, dan weten jullie dat ook... Rimpelloos, niet echt, maar ik mag niet mopperen.
Maar...ik zou never, nooit, niemals, botox laten inspuiten, in mijn eigen, prachtige, ouder wordende lichaam! Nooit!
Weten/beseffen de botoxgebruikers onder jullie wel dat botox gewoon een gif is, dat gebruikt is als spierverlammer in vorige oorlogen? Hebben "jullie" geen angst voor de eventuele gevolgen, over, laten we zeggen, 20 jaar?
Ik steek mijn nek uit, ik weet het, kan rekenen op 1000 commentaren dat het toch wel anders is, beter gecontroleerd, niet correct, wat ik schrijf.....
Nee dus... Zo is het, feitelijk. Los van commentaren van botoxinstituten. Botox is een gif. Wat doet dat gif in jouw lijf?
Ik hoop van ganser harte dat onze koningin hier geen gebruik van maakt. Dat wil ik hiermee zeggen. Ze is niet onze koningin om er zo mooi mogelijk uit te zien dus mag ze ook niet bewust haar lichaam vergiftigen.
Voor alle duidelijkheid: ik zeg niet/weet niet of Maxima dit middel gebruikt maar omdat hier geregeld beweerd wordt dat dit wèl het geval is, meende ik dit te moeten schrijven..

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 16 jun 2016 - 19:36

[email protected] Ik ben het volkiomen met jou eens, bovendien heeft Maxima helemaal geen botox nodig! Na mijn borstamputatie stelde de chirurg mij een borstreconstructie voor, die ik weigerde, aan mijn lijf geen polonaise!

afbeelding van Margreet

Margreet

donderdag 16 jun 2016 - 21:28

Hallo Eftichia,
In jouw geval zou je kunnen zeggen dat het jouw "recht" was geweest om je eigen lichaam "terug te brengen, of zoiets" naar je eigen lichaam. Jij hebt te maken gehad met een levensbedreigende ziekte. Dat was op zich al erg genoeg. En dan was je lichaam ook nog eens zichtbaar aangetast. Erg genoeg! Ik wens jou nog vele, mooie jaren met je "andere" lichaam!
Corrigeren na een borstoperatie is echter totaal iets anders dan zogenaamd mooier maken, door b.v. botox.
Maar om terug te gaan naar mijn eerdere commentaar: een gewoon, gezond lichaam vergiftigen om er strakker uit te zien? Ik begrijp in de eerste plaats niet dat iemand dit wil, maar dat is uiteraard een persoonlijk verhaal, en verder vind ik het verwerpelijk dat er wettelijk toegestane middelen zijn, die een gifstof kunnen inbrengen aan een gezond lichaam! Als vrouw, moeder, vriendin.....van wie dan ook, ben "je" toch niet alleen, en zeker niet in de eerste plaats, met je uiterlijk bezig maar moet je er toch ook op toezien dat je gezond leeft en blijft, waar mogelijk?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 16 jun 2016 - 23:48

[email protected] Jawel, ik snap heel goed wat je schrijft maar toentertijd gebruikte men siliconen protheses en als die gaan lekken is dat ook heel gevaarlijk, dat risico wilde ik niet lopen!
Helaas Margreet heb ik al jaren te maken met deze levensbedreigende ziekte, die volkomen mijn leven beheerst, ik ben nu ook bijna dagelijks in het ziekenhuis te vinden! Maar ja, we zijn er nog!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 16 jun 2016 - 22:43

Volkomen en helemaal mee eens. Uitstekend verwoord!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 jun 2016 - 19:33

Perfecte reactie waar ik helemaal achter sta. Onze koningin is er inderdaad niet voor om er zo mooi mogelijk uit te zien. Ze heeft andere kwaliteiten. En dat ze er hiernaast mooi uitziet is alleen mooi meegenomen.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 16 jun 2016 - 19:29

Hahaha, dat is nou humor, Royal Ellen. Veel te veel botox;-)) volgens mij is hier sprake van een estetische misser;-)

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 15 jun 2016 - 12:26

hahaha! Dat is wel erg veel botox!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jun 2016 - 12:24

Hahahahahaha.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 15 jun 2016 - 12:11

De drukkers storen me niet. Maar ze mogen wel dicht zijn van onderen bij zo'n kort jurkje ;-). Maar o, ik lijd echt als ik het hoofd met de hoed zie. Zo jammer.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 jun 2016 - 10:34

Botox zie ik niet!
Wat ik wel zie zijn de mega drukkers op het vest........................... zo lelijk, had Vermeulen daar nu niet iets anders voor kunnen bedenken?

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 15 jun 2016 - 11:04

Nee zeg, natuurlijk zie je geen Botox en ook geen enge Maxima. Die drukkers vielen mij ook op, bijzonder lelijk inderdaad.

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 15 jun 2016 - 00:23

Ik vind deze hoed haar vreselijk staan en ik vind ook de kleur niet passen bij haar teint. Kortom: een misser en ik zie ook teveel botox..

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 15 jun 2016 - 09:41

Ben het met je eens Maxi .
De hoed staat ook heel diep op haar hoofd ,ze ziet niet veel ,misschien is het model wel gedateerd .
Nieuwere hoeden in dit model staan haar wel prachtig ,net wat vlotter en beter van pasvorm lijkt het .
En de kleur vind ik ook lelijk ,net als van de negligé ,door de neon tint van de jurk lijkt het nog wat ,maar deze kleur (?) staat Maxima echt niet mooi.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 14 jun 2016 - 23:06

Ik vond het heel vrolijk staan: een felle kleur en dan een prachtig kanten (oudroze?) vestje er over. Dat die kleurencombinatie überhaupt kan zeg. Hoed weer prima (lekker groot), kék tasje en mooie schoenen. Ik vind het heel leuk als ze in dit jaargetijde lichte kleuren draagt en geen donkerblauw bijvoorbeeld of donkerbruin. Dit maakt vrolijk.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

dinsdag 14 jun 2016 - 21:37

Erg mooie outfit!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 14 jun 2016 - 20:15

Aardige outfit!

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 14 jun 2016 - 19:35

Ik ben blijkbaar blind, voor dit soort dingen....zie echt niets vreemds. Hoe zien jullie dat toch?
Ook heb ik blijkbaar totaal geen verstand van mode (dat klopt, trouwens), want ik vind dit een leuke outfit. Roodachtige kleuren staan haar goed, de kleur van het vest matcht mooi, de schoenen zijn prachtig, de oorbellen kan ze goed hebben, de lengte vind ik ook okay.... Ze straalt! O ja, en de hoed is toch geweldig?
Ik kan me niet heugen dat echt iedereen tevreden was, ooit. Logisch eigenlijk...

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 15 jun 2016 - 11:31

Ik heb blijkbaar ook geen verstand van mode :P Als ik naar de beelden kijk zie ik een verzorgde koningin in een mooie outfit. Er zijn wel details die ik graag anders zou willen zien. De hoed vind ik niet het beste in haar naar bovenhalen, hij is voor mijn gevoel wat te zwaar. En de drukkers verdienen mijns inziens ook geen schoonheidsprijs. Maar dat zijn details en het gaat mij persoonlijk veel te ver om iets dan afschuwelijk/lelijk/misser te noemen. Maar ach, wie ben ik? ;)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 15 jun 2016 - 10:22

Hoi Margreet, Ik zie ook niets vreemds. Hoe ik ook kijk ik kan niets engs aan haar gezicht ontdekken.
Ik denk een reactie om een discussie over dit onderwerp te doen oplaaien?
Ik vind haar outfit ook heel mooi en het zandkleurige van het kanten "vest" vind ik ook mooie tegenhanger.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 14 jun 2016 - 17:44

Maxima eng????

afbeelding van Monika

Monika

dinsdag 14 jun 2016 - 19:07

Nee nog niet, maar waar gaat het naartoe.. dat vind ik eng. Want je begint het nu goed te zien.

afbeelding van Monika

Monika

dinsdag 14 jun 2016 - 16:55

Wat is ze veranderd in haar gezicht! Beetje eng.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 14 jun 2016 - 17:09

Ik denk door Botox en fillers en plastische chirurgie en verder alle mogelijke behandelingen die er maar bestaan.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 14 jun 2016 - 16:15

Verwassen vitrage! Het kan heel leuk staan, hoor. Heb het ook wel eens in het zwart gezien bij iemand,
maar dan als een gilet. Dat stond erg leuk.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 14 jun 2016 - 12:56

Ik zou graag outfit 5 van de streekbezoeken nog eens zien. Een prachtig ensemble, mede door de zeer jonge ontwerpster die bij Natan deze jurk mocht ontwerpen en de stof mocht uitzoeken.

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 14 jun 2016 - 12:45

vind het helemaal niets. Die kanten overmantel lijkt net een verwassen vitrage, vind het er heel armoedig uitzien dat er deels een jurk doorschijnt en deels de blote armen. Mooier was geweest als de jurk lange mouwen had waardoor het een geheel was.

de oorbellen vind ik gruwels en veel te hard in haar gezicht. de hoed in vleeskleur ook niet zo geslaagd.

jammer

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 14 jun 2016 - 11:51

Deze kleding staat haar goed. Leuke vrolijke kleuren, prima voor zo n gelegenheid, waar je als koningin toch moet opvallen. Alleen de oorbellen zijn een beetje te groot. In die kleur zouden ze wel wat kleiner kunnen.
Maar wat een stralend mens.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 14 jun 2016 - 06:49

Leuke outfit.
Prachtige hoed!

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 14 jun 2016 - 06:18

Het kanten vest vind ik, vooral open, net een negligeetje (dicht lijkt het meer een jurkje met kanten overlay, dat is mooier, en dan is de lengte ook eleganter), maar de kleuren vind ik heel mooi samen. De prachtige hoed maakt de outfit. Is het tasje in de stof van de jurk? Dat zou ik jammer vinden, beetje übertuttig.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 13 jun 2016 - 20:34

Dit vind ik een heel leuke outfit! Weer eens wat anders ook, met dat kanten vest.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 13 jun 2016 - 20:14

Ik moest een paar keer kijken, maar wat een leuke vrolijke outfit. Echt Máxima. De schoenen en het vest zijn echt geweldig. Natan is hier echt goed in: stijlvolle kleding met een moderne twist. Ik heb met dit soort ontwerpen, niets tegen Natan. Had ook maar zo een ontwerp van Addy vd Krommenacker kunnen zijn.
Nu alleen hopen dat Mathilde deze outfit niet aan haar collectie toevoegt. De dames zijn echt te oud om zich steeds hetzelfde te kleden...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 13 jun 2016 - 19:50

Goede stropdas van de Koning!

afbeelding van Henny

Henny

maandag 13 jun 2016 - 19:34

Eerlijk gezegd, ik heb het trouwens vorige week al aangegeven, ik word langzamerhand wel NATAN-moe. Ik wil zo graag een outfit zien van een andere couturier. Het maakt me dan niet uit of het een Nederlandse ontwerper is of een van over de grens.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 13 jun 2016 - 19:30

Het weer zat wel een beetje tegen vandaag. Zo jammer. Bij de tomatenkas waren de kinderen helemaal kletsnat. Ik hoop dat ze erna naar huis mochten en niet nog wat uurtjes in de klas moesten doorbrengen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 13 jun 2016 - 19:30

Als ik zulke outfits zie word ik niet snel Natan moe ;). En het geregeld zeggen helpt vrees ik ook niet, want ze draagt het nog steeds ;). De outfit van vandaag vind ik super, goed passend ook voor de gelegenheid!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 13 jun 2016 - 19:32

Je hebt gelijk. Ze draagt nog nog steeds Natan, maar alleen maar meer en meer....... Jammer.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 13 jun 2016 - 22:59

Ik snap het punt wel, van jou en anderen, maar ik wordt soms moe van het steeds maar weer herhalen van reacties als: weer Natan, of weer slordige haren. Ik weet het, op een modesite mag je daar over praten, maar daar wordt ik soms moe van (mijn persoonlijke mening hoor, niet als moderator, dat even voor de duidelijkheid). En ja, ik geef je in zoverre gelijk dat ze wat mij betreft best vaker voor Nederlands ontwerp mag kiezen. Graag zelfs. Maar altijd megadure japonnen hoeft ook niet, dus dan wel een betaalbare Nederlandse ontwerper. Geen idee of die te vinden is, waar je een flinke garderobe aan kunt schaffen, zoals je bij Natan wel kunt (of het nu je smaak is of niet). In ieder geval vind ik het geen punt als ze bij Natan erbij bij blijft shoppen. En, ik blijf erbij dat ik deze outfit mooi vind!

afbeelding van Jens

Jens

maandag 13 jun 2016 - 23:49

Helemaal met jou eens vandaag.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 13 jun 2016 - 23:22

Ook ik ben anti-Natan, maar vandaag was het voor het eerst sinds tijden niet direct opvallend dat het daar vandaan kwam. Maxima zag er mooi en verzorgd uit.
Een kleine opmerking: waarom zet je op een kanten mantel/vest zulke grote opvallende drukkers. Dat had hij anders moeten oplossen. Een kleine parelmoerknoop in dezelfde kleur als de mantel was veel mooier geweest.

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 13 jun 2016 - 23:39

Helemaal waar! ( en je zou denken zo simpel te bedenken...)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 13 jun 2016 - 23:32

Misschien moet Edouard Vermeulen hier dan ook maar e's mee gaan lezen, net als Maxima ;). Wie weet leert hij er van ;).

afbeelding van elise1

elise1

maandag 13 jun 2016 - 18:48

Werkelijk prachtige hoed, verzorgd haar, vrolijke oorbellen en de rest van de outfit is mooi van kleur. Vest over die oranje jurk vind ik ok, maar vooral als het open is. Als het dicht is wordt het tuttig, en het vest zit (zoals gebruikelijk bij Natan) ook niet onberispelijk van boven.
Maar ik ben ondertussen wel erg NATANMOE.......

afbeelding van Jannie

Jannie

maandag 13 jun 2016 - 16:47

Verzorgde combi inderdaad. Ik vind het leuker als het vest open is, dan heb je het effect van het kleurcontrast.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 13 jun 2016 - 16:38

Ik heb ze voor het eerst in het echt gezien. Wát een belevenis! Het gaat zó snel, ze zijn voorbij voordat je het weet. Maar een mazzeltje hier: ze gingen per open koets, dus op en top genoten! Filmpje gedraaid, zucht, wát een belevenis!!!

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

maandag 13 jun 2016 - 23:33

Ah wat super leuk, Paula! Ik ken dat gevoel, tijden in spanning wachten, een geweldig sfeertje en in een zucht is het voorbij. Maar wat een kick geeft het he!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 14 jun 2016 - 08:38

Lief, jullie reacties! @TWOR: het geeft zeker een kick, als ze voorbij zien zie je alle mensen ook zo blij kijken, dat viel me op.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?