Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Marcelo Rebelo de Sousa van de Portugese Republiek van 10 tot en met 12 oktober een staatsbezoek aan Portugal. Naast Lissabon bezoekt het Koninklijk Paar ook Alverca, Sintra en Cascais. Zij worden vergezeld door de minister van Buitenlandse Zaken. De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking leidt gelijktijdig een economische missie naar Portugal met deelnemers uit de sectoren luchthavenontwikkeling & vliegtuigbouw en milieutechnologie & duurzame energie.

De band tussen Nederland en Portugal kenmerkt zich door goede politieke, economische en culturele samenwerking en gedeelde waarden op het mondiale toneel. Portugal en Nederland delen een maritiem verleden en ontmoeten elkaar nu als partners voor vrede, veiligheid en welvaart in onder meer de Verenigde Naties, de NAVO en de Europese Unie. De economische relatie tussen Nederland en Portugal is goed, maar er is ruimte voor groei. Nederland en Portugal kunnen elkaar versterken in het verder realiseren van een kennisintensieve economie.

Donderdag 12 oktober

De derde en laatste dag van het staatsbezoek beginnen Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima in Alverca, ten noorden van Lissabon. Het paar bezoekt daar OGMA, Indústría Aeronáutica de Portugal. Na een rondleiding door de hangars spreekt het paar met de bedrijven die deelnemen aan de parallelle economische missie over mogelijkheden van Portugees-Nederlandse samenwerking op het terrein van vliegtuigbouw en –onderhoud en luchthavenontwikkeling. Vervolgens reist het Koninklijk Paar door naar de Escola Nacional de Bombeiros, het nationaal brandweeropleidingsinstituut in Sintra. In dit centrum worden brandweerlieden opgeleid tot commandant. Hierbij wordt gebruik gemaakt van in Delft ontwikkelde simulatiesoftware. Aansluitend brengt het paar een bezoek aan Palácio da Vila in het historische centrum van Sintra. Het 14e-eeuwse paleis met zijn karakteristieke schoorstenen werd door de eeuwen heen bewoond door Portugese koningen.

In de middag eindigt het staatsbezoek in de kustplaats Cascais met een ontvangst voor de Nederlandse Gemeenschap in Portugal. Het Koninklijk Paar ontmoet er in Portugal wonende en werkende Nederlanders.

Outfit: Koningin Máxima draagt op de laatste dag van het staatsbezoek een huidskleurige deux-pièces van modehuis Natan. De asymmetrische blouse is nieuw en Máxima's (bekende) rok is voorzien van veertjes, die bij elke beweging subtiel meebewegen. 

Bekende rok:

~Advertentie~


~einde advertentie~

Máxima's cocktailhoed is een bekende creatie van Fabienne Delvigne, gemaakt van bananenvezel en zijde. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van PK020

PK020

dinsdag 05 nov 2019 - 20:57

Nog een WOW-moment voor mijn verzameling,
te mooi ofwel stunning!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 20:45

Dames,

Naar mijn gevoel lopen er meerdere discussies dwars door elkaar heen en krijgen bepaalde personen nu ten onrechte alle 'schuld' in de schoenen geschoven. Ik ondersteun de oproep voor Moon om het uiterlijk van Máxima in het juiste perspectief te plaatsen. Wie de reacties onder de logs van de afgelopen dagen heeft gelezen, heeft behoorlijk pittige kritiek kunnen lezen. Het woord 'gedrocht' werd voor mijn gevoel uiteindelijk de 'druppel die de emmer deed overlopen', maar laten we wel wezen: in de afgelopen maanden zijn er wel ergere dingen gezegd. Laten we de boel niet erger maken dan het is en verder gaan met het genieten van al het moois dat Máxima ons wél voorschoteld.

En Jens, ik stuur jou even een privéberichtje.

Hartelijke groet,
Josine

afbeelding van Babs74

Babs74

vrijdag 13 okt 2017 - 22:06

Duidelijk Josine. Dank. Respect.

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 13 okt 2017 - 21:00

Wat een gezeur zeg. Ik ben het van harte met je eens Josine. Andere vraag: weet je hoe laat Máxima en WA in Amersfoort aankomen op 24 oktober?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 21:05

Nee, helaas niet. Meestal wordt dat twee/drie dagen van tevoren wel bekend gemaakt in de lokale pers.

afbeelding van sandy

sandy

zaterdag 14 okt 2017 - 06:23

Bedankt, misschien weet de Gemeente Amersfort iets meer.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 13 okt 2017 - 20:23

Ik ben flabbergasted, ik moet echt even nadenken of ik wel thuishoor op deze blog. En dat is voor het eerst in al die jaren moet ik zeggen.
Echt, ik had geen idee dat iemand zich zou kunnen storen aan het door mij gebezigde woord over een hoofdtooi. Oprecht excuses.
Als we dan toch eerlijk zijn: als ik me al erger of geërgerd heb, dan is het over het gezever overMáxima’s losse haren. Wat ik daarover al niet voor benamingen langs heb zien komen.
Fijn weekend allemaal. Wellicht tot ziens.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 16:07

Iedereen heeft een eigen associatie bij het woord 'gedrocht'. In mijn geval een erg negatieve. Ik verzoek jullie daarom als moderator om het woord niet meer te gebruiken. Daar mag je het van mij helemaal mee oneens zijn, maar uiteindelijk word ik aangekeken voor dergelijke reacties.

Ik wil graag één ding hierover zeggen: mijn site wordt gelezen door fans, modeliefhebbers, maar ook door koningin Máxima én Fabienne Delvigne. Ik wil jullie vragen hier rekening mee te houden bij het schrijven van een reactie.

En vooruit, nog één ding. Ik heb geen zin om allerlei woorden/zaken te verbieden. Laten we gewoon volwassen en met respect met elkaar om gaan. Natuurlijk hoef je niet lyrisch te zijn over een hoed die jouw smaak niet is, maar het is de toon die de muziek maakt.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 16:48

maar Josine, als jij een negatieve associatie hebt bij het woord “fleurig”, mag dat woord straks niet meer gebruikt worden, en zo heeft iedereen wel woorden waar ze gevoelig voor zijn, op die manier kan niemand meer iets schrijven of zeggen.
Jammer dat het toch steeds meer zo wordt dat je alleen nog mag zeggen dat je iets mooi vind of niet, voor de rest schijnen bijna alle ander woorden niet “respectvol” te zijn.
Ik lees al langer mee dan dat ik reageer, en heb in de loop der tijd heel wat meer woorden gezien (vaak algemeen geaccepteerde woorden) die op de banlijst zijn gezet wegens ongepast of niet respectvol.
Blijft weinig over zolangzamerhand.

afbeelding van zara

zara

zaterdag 14 okt 2017 - 08:27

Het woord 'fleurig' heeft algemeen of objectief gezien geen negatieve bijklank of connotatie. Ik zou het wel zielig vinden als iemand bij het woord 'fleurig' een negatieve associatie had, maar het kán natuurlijk wel. Dat iemand bijvoorbeeld als kind te horen kreeg dat dat jurkje 'zo fleurig' stond, terwijl die persoon het zelf 'een foeilelijk gedrocht' vond, maar het toch gedwongen aan moest, of iets in die trant...dan zou die persoon zeker wel een hekel aan het woord 'fleurig' kunnen krijgen, maar in het algemeen gaat dat natuurlijk niet op.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 19:49

Hoi Lina,

Dat ben ik absoluut niet met je eens. Echt heel stellig niet. Door de jaren heen heb ik altijd geprobeerd mensen zo vrij mogelijk te laten bij reageren. Ik ben heel benieuwd naar jouw banlijst. Meer dan het woord ordinair kan ik me niet herinneren....

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 13 okt 2017 - 13:14

Natuurlijk voel ik me aangesproken Josine en Moon, want ik gebruikte het woord gedrocht. Dat zou ik zo weer doen.
Ik spreek altijd respectvol over onze Koningin, ik ben een groot fan van haar. Een geweldige vrouw, een grote steun voor haar man (volgens hemzelf in het interview tgv zijn 50e verjaardag), een harde werker en ook nog bloedmooi.
Maar wat mij betreft is deze site bedoeld om commentaar te leveren op kleding, accessoires en uitstraling. MODE-koningin Maxima. En dat is precies wat ik doe.
Dus de ene keer vind ik het geweldig wat ze draagt (aankomst Portugal, paarse outfit) en de andere keer vind ik het niet mooi (bloementooi). Dat mag ik hier toch gewoon melden? Dat ik een rokje geweldig vind met de veertjes en een hoofddeksel een gedrocht. Dat bedoel ik niet beledigend naar de Koningin, noch naar de ontwerper of de maker of een van jullie.
Als iemand in mijn omgeving binnen zou komen met een outfit die ik niet mooi vind, zou ik daar natuurlijk niets over zeggen. Maar als iemand in mijn omgeving - of de Koningin ;) - me mee zou vragen om kleding en accessoires te kopen en de verkoper zou adviseren een dergelijk hoofddeksel op te zetten, dan zou ik ook zeggen: wat een gedrocht, niet doen. Dus dit is gewoon mijn smaak niet en daarmee zeg ik niet dat iemand zoiets niet op mag of moet zetten. Dat zou wat moois zijn zeg.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 14:05

Vind ik ook hoor dat je gewoon moet kunnen zeggen als je iets een gedrocht vindt.
Het kan toch niet zo zijn dat we het hier alleen maar zouden mogen zeggen als we iets mooi vinden, “of anders je mond dichthouden”.
Dan wordt het alleen maar persoonsverheerlijking

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 13 okt 2017 - 14:24

Pffhhtt.. Willen jullie het niet begrijpen??! Ja je mag er allemaal een mening over hebben.. Maar verwoordt het netjes!! En als je het nog niet snapt kijk dan even naar de definitie van gedrocht!! Als je daar een fascinator mee wil vergelijken?!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 okt 2017 - 13:35

Helemaal eens Jens!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 13 okt 2017 - 11:46

Goed verwoord Paula, helemaal mee eens.

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 13 okt 2017 - 11:10

Ik moet er toch niet aan denken dat we hier allemaal dezelfde kreten van verrukking zouden slaken bij elke outfit van Maxima. Mits het respectvol gebracht wordt, lees ik graag de verschillende meningen. Bedenk: als we Angela Merkel als koningin zouden hebben, dát is pas vreselijk want die draagt elke dag hetzelfde met elke dag dezelfde mimiek. Maar Maxima is doorgaans gewoon makkelijk in wat ze draagt en wat mij betreft zijn juist die extremen en álles wat ertussen zit, hartstikke leuk. Je hoort mij niet klagen ;)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 13 okt 2017 - 08:47

Ik vind het een mooie set, ook de blouse kan ik wel waarderen. Het rokje vind ik super, bij iedere beweging of klein zuchtje wind het effect van dansende slierten. :-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 12 okt 2017 - 22:36

Ik vind dit staatsbezoek zeer geslaagd met deze variëteit aan stijlen. Dag 1 zoals het hoort te zijn, stijlvol en statuur. Dag 2 haar opvallende gedurfde avondjurk en veel in het roze/nude, een kleur die past bij de oude gebouwen van Portugal.
Een aandachtspuntje is het doorschijnende zoals bij jurk dag 2 als de rok van vandaag (daar zag ik ook een foto van). Daar zou een kleedster toch naar moeten kijken zeker gelet op alle foto's en filmpjes die worden gemaakt.
Het totaalbeeld: een mooi visitekaartje inderdaad. Hoop dat t zakelijk ook nog wat oplevert.
Ik las dat het staatsbezoek van Jordanie aan NL niet doorgaat in november. Dat is jammer.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 10:09

Daar zal Maxima zelf ook echt wel op letten, dat hoeft een kleedster niet te doen, ze is geen klein kind die niet weet wat wel en niet kan.

De jurk van dag twee dat hoort trouwens doorschijnend de zijn, dat is mode (niet mijn mode) op het moment, een dunnere laag over een korte onderrok.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 12 okt 2017 - 22:33

Josine zou je binnenkort weer een log aan de kapsels willen wijden??! Dit bezoek is ook de moeite waard!!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 12 okt 2017 - 22:31

Heel mooi vandaag weer.. De kapster verdient ook een pluim!! Ben ik de enigste die de blouse leuk vind??! Toch netjes maar ook een speelse draai eraan!! Ik hou dr wel van!!
Achteraf gezien ben ik zeer tevreden over het bezoek!! Geen rare uitschieters en toch enigszins gewaagd!! Als ik een ding op mag noemen.. Ik vond het wel veel pastel tinten.. Maar dat houdt het geheel rustig dat dan weer wel.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 12 okt 2017 - 23:11

Nee hoor, je bent niet de enige. Ik vind de blouse ook mooi.

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 13 okt 2017 - 20:52

Ik ook!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 12 okt 2017 - 22:17

Ik ben ook enthousiast over de kleding bij dit staatsbezoek!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 12 okt 2017 - 21:50

Ik vind de kleding van dit staatsbezoek al met al een succes. Een mooi visitekaartje is ons K.paar. Ik zag overigens op een foto dat WA weer zijn hand in het jasje van zijn colbert stopt bij het benaderen van mensen. Dat is een soort gewoonte die hij niet doorheeft denk ik. Meningen op deze site verschillen en dat is leuk en leerzaam om te lezen. Ik stel mij wel eens voor dat als WA met een NL vrouw getrouwd was zoals toen Emily Bremers, we waarschijnlijk een heel ander plaatje te zien hadden gekregen. Maxima heeft toch een hele flamboyante stijl. Of het altijd gepast is voor de gelegenheden is de vraag, maar altijd leuk om te kijken.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 12 okt 2017 - 21:33

Als geheel vind ik het vandaag een mooi totaalplaatje. Al hoewel ik op zich geen fan ben van al te gekunstelde "fascinators", vind ik het vandaag elegant staan, mede ook door het prachtige kapsel. Verder zonnig en stralend. Leuk, zwierig rokje, en elegante schoenen. Het enige minpunt is wat mij betreft de eenarmige blouse. Waarom?! De rest van de accessoires kan ik niet goed zien (welke tas? juwelen?). Ze zullen blij zijn als ze weer bij hun dochters zijn :)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 12 okt 2017 - 21:59

Ik draag in de zomer ook wel eens een blouse of shirt met één mouw, naar werk niet, maar als ik ga shoppen en het is warm weer, waarom niet? Ik vind dat assymetische leuk, dus ik vind het alleen maar tof dat Maxima hier een lans voor breekt tijdens een staatsbezoek!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 13 okt 2017 - 02:41

Linda, dat is totaal iets ander (wat jij dan draagt), je zal dan bedoelen met een schuine halslijn, waar de stof van de kant waar geen mouw inzit dan al onder je oksel valt. Dan is het hele model al gesneden met het doel van 1 mouw en is het een logisch geheel.

Het model van de bloes van Maxima is gemaakt om twee mouwen te hebben maar mist gewoon simpelweg 1 mouw, ik vind dat totaal nergens op slaan.

Een keer iets anders, iets verrassends, iets spannends, is leuk, maar nogmaals, een missende mouw vind ik niet “spannend” maar gewoon stom en te ver gezocht. Ik zie dit echt geen mode worden ;)

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 12 okt 2017 - 21:13

Tsja, zo'n staatsbezoek: toneelstuk met toneelkleren.
Dat vind ik echt de teneur van bijna alle kleding van de afgelopen dagen.
Dwz allemaal een beetje erg " bedacht".
Op het toneel moet alles een beetje uitvergroot omdat het nèt niet de realiteit moet zijn, en dat vind ik hier ook.
Om bij vandaag te blijven:
geen mens draagt toch een bloes met één mouw!?
In deze specifieke situatie werkt het.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 12 okt 2017 - 21:31

Tsja... als het niet 'bedacht' zou zijn zou er weer geklaagd worden dat Máxima wel iets zorgvuldiger zo'n bezoek zou mogen voorbereiden. De hoeden en mouwen van Beatrix waren ook niet echt understated en daar vond iedereen het zo 'echt Beatrix' en 'koninklijk'. Laten we het zo zeggen, als je op n staatsbezoek niet n beetje theatraal voor de dag mag komen, wanneer dan wel?

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 13 okt 2017 - 07:23

Interessant spanningsveld is dat toch. Ik vind dat je als vrouw (en man) helemaal nooit een muurbloempje hoeft te zijn, maak je maar mooi, en val maar lekker op als je je daar goed bij voelt. Maar, als je heel 'decoratief' bent, wordt je misschien wel (onterecht!) vooral gezien als 'decoratief'. En soms vraag ik me af, of ik dat op een bepaald moment wel wil, en doe ik het een paar graadjes minder. Als vrouw heb je meer speelruimte als man (in de meeste omgevingen tenminste, denk ik). Maxima is al een paradijsvogel, en doet er tijdens zo'n staatsbezoek nog een schepje bovenop. WA heeft gewoon zijn pak aan. Misschien werkt het beter als WA in een fluwelen pak verschijnt met een brokaten vest, of zoiets. Of zoals vroeger, in een uniform met veel toeters en bellen. Dan zien ze er alle twee uit als in een theaterstuk. Nu is Maxima, gechargeerd, de ultieme decoratie, en WA iemand om serieus te nemen. Dat wringt voor mij een beetje.

En Beatrix kleedt zich inderdaad best uitgesproken, maar het ik vind het toch ook echt een uniform: luxe, streng en 'seksloos'. Soort Angela Merkel met dure glanzende materialen. Logisch ook, ze was het staatshoofd.

afbeelding van Maria

Maria

vrijdag 13 okt 2017 - 18:31

@Merel. Jij schrijft wat ik aanvoel en niet onder woorden kon/kan brengen.

Ik had ook de gedachte: wie neemt haar serieus, op dag 3? En dan denk ik er direkt bij: hoe iemand gekleed gaat zou niet uit moeten maken. Maar vanuit de praktijk weet ik dat we wel willen dat dat waar is, maar dat het zo niet werkt.

afbeelding van Moon

Moon

donderdag 12 okt 2017 - 19:21

Ik moet even iets kwijt....

In het buitenland zijn de royaltywatchers bijna onverdeeld lyrisch over onze koningin. Tuurlijk schort er her en der wel eens wat (of een beetje boel) aan haar verschijning en dat wordt best benoemd. Maar het wordt lieflijk weggezet als 'typisch' en 'eigen' en 'heerlijk flamboyant' 'beetje gek maar wel lekker' ofzoiets.

Maar hier onder de Nederlanders is de sfeer soms zo anders. Woorden als 'zielig' en 'gedrocht' of termen als 'wie draagt er nou zoiets' en 'glimmende jetsetter van rond de 60' etc (zijn maar paar voorbeeldjes, voel je niet persoonlijk aangesproken!). Waarom nou?

Niet iedereen hoeft het mooi te vinden, ook ik zou best zelf andere keuzes maken in haar luxepositie (haha heb ik zelfs bij mezelf, ben ik 30 minuten onderweg en denk ik; hmmmmm what was I thinking). Maar overall zie ik elke keer weer een prachtige vrouw met een fantastische uitstraling. En zo zien de meeste mensen die haar ontmoeten haar ook. Ja we kijken hier kritisch naar kleding en ja daar mag iedereen altijd en eerlijk van alles van vinden. Maar de toon jongens en meisjes....

Heeft ze onenigheid met haar man? Die zei vast; Max schat, moest dat nou echt, die ontbrekende mouw?! Daar gáán we weer op Lucky TV!

Te glimmende make-up? Zal er vast warm zijn, onze `latina' die er in de herfst nog mouwloos bijloopt heeft wel 1 hele mouw aan hoor! Maar hé, ze heeft wel de handschoenen uitgetrokken!

Al met al? Ik vind het prachtig, met 'gedrocht', met 'glimmende jetset 60+ uitstraling' en make-up, met 'afwashandschoenen' of zonder zoals vandaag, met net niet passende kleurtjes, met twee a drie armbanden teveel, zonder de less is more-look.

Jaag me alsjeblieft niet weg van deze leuke site, waar Josine en co altijd de allersnelste en compleet zijn. Hou het gezellig, dus een beetje zoals Maxima vandaag, beetje zachtroze en froufrou ;-)

afbeelding van Shereen

Shereen

vrijdag 13 okt 2017 - 20:12

Helemaal mee eens!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 okt 2017 - 13:36

Buiten dat ik dit een hele flauwe reactie (reactie van Moon) vind (ja Josine, wat mij betreft mag je nu met het kotsbakje komen) wil ik even toevoegen dat er ook genoeg sites zijn waar Maxima haar kledingkeuze kritisch onder de loep genomen wordt en men verre van altijd lyrisch is over haar kleding. Dat jij het altijd prachtig vindt is heel fijn voor jou maar zo werkt het helaas bij mij niet en daar kan ook niemand mij toe dwingen. Dat is ook niet de bedoeling van deze website.

afbeelding van Moon

Moon

vrijdag 13 okt 2017 - 15:55

Dat is niet wat ik zeg, sowieso niet wat ik letterlijk schrijf en zeker niet wat ik bedoel. Laat ik het mezelf maar aantrekken dat ik blijkbaar onduidelijk ben geweest.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 okt 2017 - 16:09

Moon, inderdaad schrijf je dat niet letterlijk, je bent ook niet onduidelijk geweest. Mijn reactie was misschien een beetje te fel maar ik kan er niet goed tegen als mensen te vleierig doen inzake Maxima en vleierig vond ik jouw reactie wel.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 13 okt 2017 - 16:16

Iris, als hier alleen maar lovend en dweperig over Máxima geschreven zou worden, zou ik je gelijk geven. Maar als je de reacties van de afgelopen dagen nogmaals doorleest, zie je dat er pittige woorden geschreven worden. Mijns inziens te pittige woorden. Een buitenstaander die alle reacties zou doorlezen zonder de foto's te zien, zou denken dat Máxima in een vuilniszak heeft rondgelopen.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 13 okt 2017 - 16:34

Hoi Josine, ik weet dat er hier niet alleen lyrisch over Maxima geschreven wordt, in dit geval had ik het alleen over de reactie van Moon zoals ik aangaf.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 13 okt 2017 - 17:47

Maar dat schrijft Moon toch ook, dat Maxima soms flink uit de bocht vliegt? Ik lees daar niets extreem vleierigs of dwepende adoratie in. Het enige waar ze toe op roept is dat iedereen het n beetje in het juiste perspectief benadert. Het hoeft toch allemaal niet zo zuur en persoonlijk te worden. Dat is wel zo gezellig voor de toon van de hele discussie op dit forum. Je weet wat toch wat Josine vaak zegt, het is de toon die de muziek maakt....

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 okt 2017 - 11:13

Heel goed verwoord!
Helemaal met je eens!
En...we zullen je echt niet verjagen, hoor.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 12 okt 2017 - 23:17

Goed geschreven. Helemaal mee eens. Laten we genieten van wat ons koningspaar doet. Het kan nooit elke dag naar ieders wens zijn. Maar verzorgd is het altijd. Prachtig weer vandaag. Ik heb genoten van dit staatsbezoek.

afbeelding van El

El

donderdag 12 okt 2017 - 22:28

Sluit me volkomen bij je woorden aan.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 12 okt 2017 - 22:18

Hulde Moon!

Het is vaak zo zuur hier...en zo veilig ook...want zul je zulke dingen recht in het gezicht van iemand zeggen? Nee dat denk ik niet...

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 12 okt 2017 - 20:08

Had ik niet beter kunnen verwoorden Moon;-)

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 12 okt 2017 - 19:53

En zo is dat!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 okt 2017 - 19:36

Goed "gesproken" Moon! Applaus.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 12 okt 2017 - 19:35

Goed gezegd!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 12 okt 2017 - 19:32

Amen.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?