Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Sergio Mattarella van de Republiek Italië van 20 juni tot en met 23 juni een staatsbezoek aan Italië. Naast Rome zullen ook Palermo in het zuiden en Milaan in het noorden worden bezocht. De Koning en Koningin worden vergezeld door minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken. Het Koninklijk Paar brengt eveneens een staatsbezoek aan de Heilige Stoel in Vaticaanstad op donderdag 22 juni.

Vrijdag 23 juni
In de ochtend bezoeken de Koning en Koningin de galerie van Rossana Orlandi, een Italiaanse talentscout met oog voor Dutch design. Zij heeft meerdere Nederlandse en buitenlandse vormgevers die in Nederland hebben gestudeerd naar Milaan gebracht. Zij spreken met jonge aankomende designers en bekende Nederlandse designers als Piet Hein Eek. Het Koningspaar woont in het toonaangevende design museum La Triennale onderdelen van de economische missie bij. De delegatie Cultureel Erfgoed geeft een toelichting op toepassingen in digitalisering voor onder meer musea en archeologische sites. De Koning en Koningin spreken over de historische, huidige en toekomstige samenwerking tussen Nederland en Italië op het gebied van innovatief watermanagement, zoals havenontwikkeling en interregionale samenwerking. Tenslotte bezoekt het Paar de tentoonstelling ‘Global Denim Awards’, met innovatieve en duurzame creaties van Nederlandse ontwerpers in samenwerking met Italiaanse weverijen.

Outfit Máxima: Op de vierde en tevens laatste dag van het staatsbezoek draagt koningin Máxima opnieuw een nieuwe japon. Het model lijkt geinspireerd op de jaren vijftig, dus de -eveneens nieuwe- hoed van Máxima past hier perfect bij. De japon is een ontwerp van Zimmermann en door Máxima gekocht tijdens het staatsbezoek van Australie. Máxima had tijdens het bezoek enkele uurtjes vrij en bezocht de boetiek van het merk. Met dit als resultaat! 

Japon van Zimmermann:

Máxima's asymmetrische oorhangers zagen we al in 2002 en zijn jarenlang uit beeld geweest.Maar wie wat bewaart, heeft wat! 

 

Nieuwe sandaletten van Jimmy Choo:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Liz

Liz

maandag 26 jun 2017 - 00:28

Sorry dit was in reactie op merel en Jeanine!
Ik ben het helemaal met jullie eens dat Maxima door haar variatie leuk is om te volgen.... maar vooral ook doordat Josine er zulke mooie blogs over schrijft!
Ik ben het alleen niet met jullie eens wat Letizia betreft... zij varieert veel meer dan Maxima, met bijzondere schoenen, bijzondere haren en hele verschillende stijlen kleding...alleen deze week al een lieve roze japon, geweldige rode sandalen maar ook een stoer leren jasje. Ze blijft alleen beter binnen de lijntjes dan Maxima waardoor ze iets saaier lijkt (maar ik dat niet vind). En hebben jullie recent op haar oorbellen gelet? Beeldschone en (bijna) betaalbare merken!
Ik vind Maxima ontzettend leuk en ik heb genoten van dit staatsbezoek maar ik hoop dat Josine ook over Letizia blijft bloggen!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 26 jun 2017 - 07:22

Wat leuk om te horen! En inderdaad: Letizia is véél minder saai dan veel mensen denken. Normaal gesproken blog ik op maandag over Letizia, maar ik schuif het even door naar morgen. Na een drukke week is het vandaag tijd voor m'n twee kleine monsters ;) Op naar de dierentuin panda's kijken :)

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 26 jun 2017 - 09:20

Letizia heeft inderdaad altijd prachtige en passende kleding aan! Mee eens, ik denk dat het de persoonlijke uitstraling is die het verschil maakt!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 26 jun 2017 - 09:18

Hihi, moet ook gebeuren! Van de panda's is een makkelijk modeverslag te maken! Veel plezier vandaag samen met je 'monstertjes' ;--))

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 25 jun 2017 - 22:55

ik heb de verslagen van de vorige dagen (weken, maanden) niet zo goed kunnen volgen, sorry.
Deze creatie vind ik echt prachtig! Die kleuren, super! Wat een plaatje! Alleen maar uitroeptekens!
Het is toch echt alleen Maxima die een dergelijke jurk kan doen schitteren, denk ik. Ze heeft het goede figuur, de goede lengte en, wat het belangrijkste is: de juiste attitude!
Die mooie foto van Patrick van Katwijk verdient een ereprijs!
Die sandalen echter zien er vreselijk uit en zitten ook voor geen meter... Moest ik ook nog even kwijt.

afbeelding van Agnes

Agnes

zondag 25 jun 2017 - 21:28

Ik vond haar het hele staatsbezoek prachtig met allerlei verschillende stijlen, kleuren, juwelen en schoenen. Maar volgens mij vind ik dit de topper! Echt beeldschoon deze jurk!! Hmm die roze jurk vond ik ook gaaf en het witte pakje ook. Kortom super tevreden over haar verschijning!!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 25 jun 2017 - 15:48

Als iemand mij deze jurk zou beschrijven (hooggesloten, midi, korte mouw, bloemen vitrage met kanten randje in wat onfris kleurtje) zou ik er niets van verwachten, en mijn smaak is het ook niet echt, maar het staat haar werkelijk prachtig. Beetje bohemien zwierigheid past zoveel meer bij haar dan het stijve Natan. Die schoenen zijn martelwerktuigen... doe het jezelf niet aan M! Als je meeleest :D hier een tip: Roberto del Carlo, zijn beetje breder aan de voorkant. Ik kan daar zelfs een nacht op dansen.

afbeelding van Claire

Claire

zondag 25 jun 2017 - 08:23

Ik vind het heel mooi, de juwelen vind ik er prachtig bij. De schoenen minder. Hoed en haar mooi. Misschien ligt het aan de belichting maar soms is ze heel bleek. Op PPE dan. De mooie armband ken ik niet, weet iemand iets meer over de oranje/bruine armband?

afbeelding van Arianne

Arianne

zaterdag 24 jun 2017 - 20:10

Super mooie jurk! Echt, wat een mooi plaatje. Ik ben ook wel weg van die hoed. Leuk dat Maxima deze outfit echt zelf heeft uitgezocht met alleen maar hulp van WA. Dan moet ze dit ook echt mooi vinden.
Jammer dat het weer voorbij is en inderdaad alle, alle complimenten voor Josine!! Super, en ik zie uit naar de poll.

afbeelding van Maridje

Maridje

zaterdag 24 jun 2017 - 19:23

Hello Josine

Few pictures earrings in your mail box.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

zaterdag 24 jun 2017 - 13:51

Het hele plaatje klopt precies! De jurk zelf vind ik wel mooi, maar op foto's bij Robin schijnt het erg door.
De schoenen zijn echt geweldig!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 jun 2017 - 13:46

WA ziet er goed uit tijdens het Staatsbezoek. Het valt me op dat zn pakken en strops goed zijn afgestemd op de kleur van Maxima's kleding. Ook op de laatste dag zit de kleur van zn pak in Maxima's japon, en de strop past er ook goed bij. Goed gedaan!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zaterdag 24 jun 2017 - 10:37

De foto van Patrick van Katwijk hierboven vind ik echt erg mooi. Schitterend, met die belichting!

Daarmee kom ik ook tot een soort van "conclusie" dat ik de jurk met name van de onderkant wat minder vind. Te "Holly Hobby". En de schoenen niet mooi, het lijkt net of ze op stelten loopt...

afbeelding van Merel123

Merel123

zaterdag 24 jun 2017 - 06:30

Jammer dat het er alweer opzit.

De kleding van Maxima was niet altijd wat ik ervan had verwacht, maar stuk voor stuk zag Maxima er prachtig en stralend uit.
Als ik dan bijvoorbeeld kijk naar Mathilde of Leitizia, die zijn altijd om door een ringetje te halen, maar nooit zo verrassend als "onze" Maxima.

Josine bedankt voor al het werk dat je weer hebt verzet om ons hier supersnel van foto's en informatie te voorzien. Het was weer een feestje om de site meerdere malen per dag te bezoeken.

Ik kijk nu al uit naar het staatsbezoek aan Portugal in oktober.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 24 jun 2017 - 08:01

Merel123, ik ben het helemaal met je eens!
"Onze" Maxima en haar kleding, blijft spannend om te volgen.
En altijd haar stralende en gulle lach!
En samen zijn ze ook zo leuk!

Inderdaad, Josine, bedankt voor al het comlete werk wat je in je site stopt!
Heel interessant, elke x weer!
Ga je nog een poll maken?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 24 jun 2017 - 13:35

Wat leuk om te horen, bedankt! Ik wacht even op betere foto's van Patrick voor ik de poll online zet. Wel net zo eerlijk voor de zwarte jurk van Valentino ;)

afbeelding van Iris

Iris

zaterdag 24 jun 2017 - 16:16

Hey Josine, ben jij "de echte Josine"? Je gebruikte toch eerst je voor en achternaam? Misschien ligt het aan mij maar ik vind je reacties ook anders, maar misschien heb ik wat gemist?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 26 jun 2017 - 07:51

Ja, ik ben de echte. Ik ben namelijk mijn wachtwoord vergeten en ik kan niet meer bij het mailadres waar dat account op staat geregistreerd. En wachtwoorden van administrators kun je niet zomaar aanpassen. Dus ik ben door mezelf buitengesloten :P dus vandaar een nieuw account.

afbeelding van Stijl

Stijl

zaterdag 24 jun 2017 - 00:41

Wat een leuke jurk!

afbeelding van Annet

Annet

vrijdag 23 jun 2017 - 22:53

Ai, bij het zien van de close-up van de schoenen krijg ik spontaan zere voeten! Die schoenen kunnen toch niet lekker zitten.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 23 jun 2017 - 23:15

Nee hou op!! Als je de kleine teen ziet, hoor je in gedachten de botjes kraken :-( ze zal ze wel besteld hebben, maar ik had ze direct terug gestuurd of op laten rekken ;-)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 23 jun 2017 - 19:02

Blijkbaar associeert ze Italië met vakantie. Na de opgepluste strandjurk heeft ze nu weer een casualjurk aan die door hoed en accessoires voor koninginnenlook moeten doorgaan. Bij deze jurk vind ik het beter gelukt dan bij de witte jurk van gisteren en geschikter voor de gelegenheid, maar ze had ook kunnen gaan winkelen. De foto van Patrick is trouwens prachtig. Ze kan de kleuren wel hebben, maar het mist een accentkleur bij het gezicht. Dat zou het frisser maken. En waarom toch weer die handschoenen?...

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 jun 2017 - 18:38

Ik zag ze net in RTL Boulevard, en deze jurk is echt prachtig, Maxima is echt petite in deze jurk. Later op de dag heeft ze de hoed afgedaan. Vind ik nog mooier!

afbeelding van DEP

DEP

vrijdag 23 jun 2017 - 18:28

Een zwierige vrouwelijke jurk, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken over inkijk waar dan ook. Lijkt me heerlijk zitten voor zo'n interessante dag. Prachtig patroon op de jurk. Mooi gekozen voor zo'n bezoeken aan ontwerpers. Interessante en mooie keuze.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 23 jun 2017 - 17:10

Leuk wat Mijtje schrijft.
Die Maxima, hetkan haar ook niets schelen of de schoenen te klein zijn.
Lekker mens!!
Diejurk vind ik echt leuk. Weer eens heel wat anders.maar ze zijn zijn wel duur.

afbeelding van Paula

Paula

zondag 25 jun 2017 - 12:47

Het grappige is is dat het volgens mij Maxima heel vaak niet kan schelen of ze er zus-of-zo uitziet. Ze heeft natuurlijk wel haar voorkeuren maar mijn indruk is dat ze niet echt moeilijk over dingen doet. Zoals die rode culotte. Ik dacht dat wel ergens was doorgekomen dat dat echt geen gezicht was, maar we hebben 'm toch weer teruggezien.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 23 jun 2017 - 17:00

Prachtige outfit vandaag! Ik wordt hier heel blij van:-) Ik snap dat sommigen dit n beetje aan Mette-Marit doet denken. Het moekige wat M-M vaak krijgt in dit soort hooggesloten jurken zie ik bij Maxima niet eerlijk gezegd. Komt denk ik ook omdat de boezem en heuppartij van Maxima iets minder rond en beter in balans zijn.

Maar los van of je dit wel of niet mooi vindt, één ding moet gezegd worden. Bij Máxima wordt zo'n staatsbezoek nooit saai of voorspelbaar. Ja, ze giert soms gruwelijk uit de bocht (smaken verschillen), maar wat een diversiteit aan stijlen zien we. Alleen daarom al blijft Máxima voor mij altijd het meest interessant om te volgen. Soms met plaatsvervangende schaamte, maar meestal ook met bewondering voor haar lef.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 24 jun 2017 - 13:48

Mette-Marit draagt dan ook wel eens jurken van Zimmerman, dus op zich begrijpelijk dat men aan haar denkt. Ze vallen bij MM wel heel anders dan bij Maxima.

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 24 jun 2017 - 10:53

Ik sluit me bij jou aan Mijtje.

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

vrijdag 23 jun 2017 - 18:57

Goed geschreven! Helemaal mee eens. Never a dult moment! Altijd een statement en spraakmakend. Heerlijk als je jezelf zo vrij kan maken van protecol en kan dragen wat je wilt!
Wel een geluk dat zij kan kiezen uit een geweldige juwelenschat!

afbeelding van Marrigje

Marrigje

vrijdag 23 jun 2017 - 16:59

Prachtig, in één woord!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 jun 2017 - 18:40

Bedankt Stehpanie! Ze zijn mooi!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 jun 2017 - 20:27

Goed gezien van Kate!
T lijkt op basis van deze 2 outfits een zomerjurkenmerk :)

afbeelding van Emma

Emma

vrijdag 23 jun 2017 - 21:42

Dat is ook zo :) ze hebben ook badmode bijvoorbeeld! Dat heeft Maxima ook in Australië gekocht, ik geloof dat ze zei dat het voor Griekenland was. Ze wilde ook voor badjassen kijken maar die heeft ze niet gekocht uiteindelijk. Dit merk is wel Willem's smaak, hij heeft dit persoonlijk goedgekeurd in de winkel!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 23 jun 2017 - 16:37

Wat moet het toch heerlijk zijn om je te kunnen omringen met al dat moois ! Bofkont is Máxima

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 jun 2017 - 17:00

Nou dat vind ik ook! Ze is toch echt met haar mooie neusje in de boter gevallen! Wat een weelde en allemaal interessante dingen die ze doet naast het moederschap en koninginne bestaan.
Heerlijk om te kopen wat je wilt en dan ook nog zo'n enorme hoeveelheid bijzondere juwelen!

afbeelding van DEP

DEP

vrijdag 23 jun 2017 - 18:31

Is dit niet de droom van iedere vrouw. Zou er wel al die plichtplegingen niet bij willen hebben ha ha. Maar wat kregen ze dit bezoek mooie dingen te zien en waren er interessante mensen om mee te babbelen.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 24 jun 2017 - 00:00

De verplichtingen zou ik met plezier voor lief nemen; heerlijk je vertonen in mooie kleding! Strandkatoentjes voor 1000+ euro, maakt t uit! Heel erg plezierig lijkt me dat!! Zeker
In combinatie met een heerlijk gezin en voldoende eigen inbreng/baan!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 24 jun 2017 - 08:04

Op een wereldbevolking van een paar miljard mensen is het slechts enkelingen gegeven !! Zo'n 0,00001 % misschien ??

afbeelding van Stephanie

Stephanie

vrijdag 23 jun 2017 - 16:32

Prachtig! Wat een afsluiting! Wat een modefeestje deze week, prachtige creaties gezien! Volgens mij zijn de schoenen van Jimmy Choo.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 23 jun 2017 - 16:29

Ik vind de jurk geweldig! Ik vind deze stijl, netzoals de "strandjurk" ;) haar veel beter staan dan de gebruikelijke te strakke en te kleine natan outfits.
Ik zou deze jurk zo willen hebben.
Van wie de schoenen zijn geen idee, is wel duidelijk dat ze te smal zijn voor haar voeten en dat staat lelijk en armoedig.

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 23 jun 2017 - 16:38

Wat zal ze blij zijn als ze vanavond heerlijk met haar blote voeten of flip flops op de bank zit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 23 jun 2017 - 16:18

WAUW wat een plaatje!! Mijn favoriet dit staatsbezoek!!! Geweldige kleur, mooie hoed en super toffe schoenen. Wat word ik hier blij van!

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 jun 2017 - 16:25

Dit is ook zeker mijn favoriet deze keer. De rest vond ik echt maar een rommeltje ha ha.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 23 jun 2017 - 16:07

Ik vind het een prachtige look behalve dan die rare tuinhandschoenen weer niet. Zucht, waarom nou toch!???
De jurk vind ik echt heel mooi.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 24 jun 2017 - 11:21

Ik vind het een prachtig plaatje, mooi patroon op de stof en toch rustig door de kleur. Zijn het inderdaad dezelfde oorbellen vraag ik me af? Het lijkt alsof de paarse kleur van de steen nu op een andere plek zit (boven en onder omgekeerd)?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?