Ik moet even wat schade inhalen, want tijdens mijn vrije weekend was Máxima juist lekker aan het werk. Vrijdag bezocht ze de Special Olympics Nationale Spelen en zondag woonde ze een voetbalwedstrijd bij. 

Activiteit 1
Nederland telt ruim 170.000 mensen met een verstandelijke beperking. Tijdens de Special Olympics Nationale Spelen sporten zij met elkaar in trainingen en workshops. Door samen te leren en plezier te beleven aan sport wordt het zelfvertrouwen van de deelnemers gestimuleerd en wil de organisatie bijdragen aan de positieve beeldvorming rondom mensen met een verstandelijke beperking. Vrijdag 11 juni nam de koningin een kijkje achter de schermen. 

Mode activiteit 1 
Outfit: gebloemde jumpsuit van Seren 
Eerder gedragen: Koningsdag 2020 
Accessoires: Raffia riem van Oscar de la Renta, rode wedges (ontwerper onbekend), gevlochten clutch (ontwerper onbekend)
Sieraden: de bekende gezinsarmbanden, horloge van Cartier en nieuwe oorbellen van Zara 

Outfit van Seren: 

Máxima droeg de jumpsuit ook op Koningsdag 2020. 

Ik vermoed dat Máxima's nieuwe oorbellen van Zara komen. Links zie je haar exemplaren, rechts de Zara-kopieën van AliExpress. 

Door naar activiteit 2. Zondagavond woonde het koningspaar de voetbalwedstrijd Nederland-Oekraine bij. 

De keuze voor Máxima's rode broekpak spreekt vast wel voor zich. Samen met het blauwe kostuum en het witte overhemd van de koning, vormt ze de nationale driekleur. Een mooie keuze, als je het mij vraagt. Het pak komt overigens uit een eerdere collectie van Massimo Dutti. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 15 jun 2021 - 08:42

Ik kan werkelijk waar niets positiefs over dat jumpsuit zeggen, behalve dat de print leuk en vrolijk is. Het staat haar clownesk, zeker ook nog met die brede plastic riem en de wedges er bij... Het kleedt enorm slecht af, vooral aan de achterkant. Misschien meer geschikt als huispak, maar dan zonder riem?

Het rode pak bij de voetbalwedstrijd staat haar goed! Misschien dat ik er anders over zou oordelen als het helemaal in het zicht was (ik weet dat het een culotte is, maar kan niet goed zien hoe het geheel staat). Zou ze hierbij de bruine pumps van Rossi dragen die ze de volgende dag ook bij het witte broekpak draagt (gezien de kleur van de top)?

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 14 jun 2021 - 22:00

Jumpsuit vind ik echt heel lelijk. Echt vreselijk weg met die jumpsuit. Het rode pak met bruine top vind ik wel mooi. Is die bruine top een one shoulder top?

afbeelding van zita

zita

maandag 14 jun 2021 - 21:24

Het jumpsuit is leuk, maar net te krap. Je ziet het met name van achteren. Jammer.
Het rode pak is leuk. Bruin eronder vind ik verrassend (en niet erg leuk). En zie ik het nu goed dat het een culotte-broek is?

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 14 jun 2021 - 20:57

Jumpsuit leuk, ik vind het wel lastig om hier een leuke schoen bij te zoeken. Zowel bij Koningsdag als nu vind ik de schoenen minder.
Tas en oorbellen zijn leuk.
Het voetbal pak vind ik leuk! Rood staat Máxima echt mooi.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 14 jun 2021 - 19:42

Wat een supermooie wedges met dichte neus die wil ik ook wel!
Tory Burch heeft meestal wel leuke, maar daar kan ik ze niet vinden.
Hoop dat @LindavanDeventer ze kan opsporen!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

dinsdag 15 jun 2021 - 12:23

Helaas kan ik ze niet vinden:( :( Ze lijken heel erg op de Louboutin Formentera, maar exact deze heb ik niet gevonden.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 jun 2021 - 18:51

Een gesponsorde kledingstijl ..

afbeelding van Senna

Senna

maandag 14 jun 2021 - 18:11

Vrolijke jumpsuit en de schoenen zijn leuk maar hier vind ik een pump erbij mooier.
De kleur van het pak bij de wedstrijd is goed gekozen., volgende keer een pantalon met smallere pijp.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 jun 2021 - 18:08

Wat leuk dat ze weer zo vaak te zien is en wat een top outfits! Dat rood staat haar zo goed en ik vind de wedges super leuk bij de jumpsuit staan. Past zoveel beter dan de Miu Miu pumps.
Ook een prachtige rood broekpak.

Deze week zag ik ook foto’s van Máxima waar ze de Financial Visonary award 2021 ontving. In een leuke, volgens mij nieuwe cognackleurige outfit.

afbeelding van Tony

Tony

maandag 14 jun 2021 - 17:28

Vrolijke jumpsuit alleen ben ik niet zo wild van de schoenen eronder. En bij de wedstrijd helemaal in kleur, wat wil je nog meer!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 14 jun 2021 - 15:34

Ik vind de gebloemde jumpsuit heel mooi, vrolijke kleuren, goede combi met rode accessoires! Leuke oorbellen, die blaadjes.
Toch is er iets met de onderkant, maar ik weet niet goed wat, ik denk de combinatie wijde pijpen met hoge schoenen, ik weet niet of dat goed werkt. Beter platte schoenen? Pak bij de wedstrijd: prima, toepasselijk idd, alleen wel weer een culotte, bij zo'n broekpak is een broek met smalle pijp mooier.

afbeelding van Marja

Marja

maandag 14 jun 2021 - 15:51

Ik denk dat de wedges het probleem zijn, met een mooie pump er onder zou ik het mooier vinden.

afbeelding van Meike

Meike

maandag 14 jun 2021 - 14:34

Wat erg dat de koning zelfs op zondag de wedstrijd bijwoont!

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 jun 2021 - 19:21

Hoezo is dat erg?

afbeelding van Marja

Marja

maandag 14 jun 2021 - 15:48

Huh, een beetje manager weet toch dat je op belangrijke momenten er moet zijn, ook als dat zondag is. Hij kan er toch ook niets aan doen dat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op zondag is.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 15 jun 2021 - 12:39

Ik vind het ook erg jammer dat ze op zondag naar de wedstrijd gaan kijken en mee juichen zoals te zien was op twitter.
Hij kan kiezen om wel of niet te gaan... Hij hoeft niet overal 'ja' op te zeggen.
'Vroeger' werd de zondag door het koningshuis min of meer gerespecteerd door niet naar bepaalde activiteiten te gaan. Uit respect voor het christelijke volksdeel of ook omdat ze dit zelf ook zo beleefden. Tegenwoordig is hier weinig van terug te zien met als gevolg steeds meer vervreemding van dat volksdeel wat de zondagsrust wil onderhouden. Zelf merk ik die vervreemding ook. Het zegt me, mede daardoor, niet zoveel meer dit koningshuis.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 15 jun 2021 - 19:52

Het aandeel beleidend christenen wordt al jaren en steeds sneller kleiner. Je kunt uw stelling dan ook omdraaien en zich afvragen waarom de koning niet mee mag beleven met een meerderheid van zijn onderdanen.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 20 jun 2021 - 17:03

Waarop baseert u dat? Het algemene beeld is dat kerken leeglopen. Dat is inderdaad tot op zekere hoogte zo. Maar niet álle kerken. Er zijn ook kerken die juist enorm groeien en waar nieuwe kerkgebouwen worden gebouwd. Daarnaast zijn er veel christenen die niet direct (meer) naar een kerk gaan maar meer naar andersoortige gemeentes, huisbijeenkomsten, groeperingen gaan.
Vlak ook de groeiend emigrantenkerken en internationale kerken niet uit. Er is veel meer in Nederland dan de media ons wil doen geloven hoor. De jaarlijkse Opwekkingsconferentie in Biddinghuizen trekt duizenden en duizenden ouderen en jongeren. Maar dat komt (helaas) meestal niet in de reguliere media.
Dus het is maar de vraag of het zo is dat de meerderheid van 'zijn' onderdanen zoals je schrijft, niet meer betrokken is op het geloof. Daarom is het zo jammer dat hij en zijn gezin zich heel weinig tot niet op dat terrein betrokken lijken te voelen. Althans: niet zichtbaar.

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 15 jun 2021 - 15:52

Ik respecteer uw mening en keuze ten aanzien van de zondag zeer. Enkel de conclusie dat hiermee respect ontbreekt voor het deel van de bevolking dat uw mening deelt, deel ik niet. Ik denk niet dat het zo is dat iemand die andere keuzes maakt dan u, daarmee geen respect voor u heeft. Daar komt bij dat we ook andere stromingen in Nederland leven. Moslims (de vrijdag), joden (de sabbat), hindoes, ongelovigen etc. Het is lastig met ieders voorkeuren rekening te houden. Leven en laten leven met respect en zachte blik naar elkaar is wellicht het beste compromis?

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 20 jun 2021 - 17:08

Misschien grijp ik nog terug op de traditie van het koningshuis die toch geworteld was in het christelijk geloof. Dit volksdeel heeft het koningshuis ook altijd gesteund voor zover ik weet. Hoe dit verder zal gaan zal de toekomst uitwijzen. Inderdaad: ze zijn er ook voor andere religieuze groeperingen. Maar waarom zou je niet mogen laten zien waar je basis ligt; dat kan toch zonder andere geloven uit te sluiten?

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

dinsdag 15 jun 2021 - 20:45

Ik ben beleidend christen, ga zondags naar de kerk. Maar ik doe verder op zondag veel leuke dingen. Ik heb dan ook geen enkel probleem met het bezoeken van voetbal op zondag. Ik ken ook geen mensen die dat wel hebben. Het klinkt mij als conservatief gezeur in de oren. En ook vind ik niet dat vroeger alles beter was.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 20 jun 2021 - 21:52

Waarom conservatief gezeur vraag ik me af. Waarom is iemand conservatief als hij of zij vanuit Gods Woord meent iets wel of niet te willen doen? U maakt andere keuzes; dat kan. Maar is iemand die een keuze als de uwe maakt dan niet conservatief? Wat bent u dan? Komt een beetje als een (negatief) waardeoordeel over, zeker als u het woord 'gezeur' in de mond neemt.
Dat vroeger niet alles beter was dan nu dat is zo; maar nu is zeker ook niet alles beter dan vroeger lijkt mij.

afbeelding van MiepH

MiepH

dinsdag 15 jun 2021 - 23:23

Het gaat er niet om wat wij er allemaal van vinden of wat wij wel of geen probleem vinden, maar het gaat erom wat God Zelf van Zijn dag zegt in de Bijbel. Zijn dag is in het bijzonder een dag om Hem te eren en dat gebeurt niet op een voetbalwedstrijd. Daarom is het inderdaad verdrietig dat de koning er toch voor kiest om daar op zondag naar toe te gaan.

afbeelding van gambetta

gambetta

zondag 20 jun 2021 - 17:13

Mee eens.

afbeelding van Maria48

Maria48

maandag 14 jun 2021 - 14:10

Het gebloemde pak vond ik vorig jaar mooi, heeft iets feestelijks. Nu vind ik er niks meer aan, iets voor dochters, misschien?

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 jun 2021 - 13:58

Is het zelfde pak als de dame achter Maxima ...KNVB sporttenue..?

afbeelding van JoJo

JoJo

dinsdag 15 jun 2021 - 08:15

Nee, want zij heeft zwarte knoopjes ;-)
Dat is trouwens Eveline van den Bent, voormalig nanny en nu Persoonlijk Secretaris!
Wel grappig, je ziet haar er altijd bij met sportwedstrijden ;-)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 15 jun 2021 - 08:37

Ik zag het later ook inderdaad, die zwarte knoopjes. Bizar om zoiets bijna hetzelfde aan te doen als de Koningin...

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 15 jun 2021 - 09:51

Het is een sportwedstrijd, dat ze geen Bavaria jurkje aanhebben snap ik, maar iets in de kleur van het land dat je support is niet meer dan logisch. Hoewel, de koningin en de prinsessen in een Bavaria jurkje zou wel een stunt zijn toch?

afbeelding van Marja

Marja

maandag 14 jun 2021 - 15:50

Daar zat ik ook aan te denken idd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?