Koningin Máxima draagt net als ieder ander haar kleding meerdere malen. De meeste outfits komen 4 of 5 keer in beeld, maar er zijn uitzonderingen. Daarom vroeg ik vrijdag via social media welke outfit volgens jullie het meest gedragen is door Máxima. En zoals beloofd, lees je in deze log het antwoord. De  titel 'meest gedragen outfit' gaat naar de zwarte wollen mantel van modehuis Natan, die Máxima voor het eerst publiekelijk droeg na het overlijden van prins Claus. In 2004 kwam het kledingstuk meermaals in beeld na het overlijden van koningin Juliana en prins Bernhard, de zwangerschap van Alexia en een herdenking in Auschwitz. De teller staat inmiddels op tien en daarmee is de zwarte mantel de meest gedragen outfit van Máxima. Niet zo verwonderlijk, want verdrietige gebeurtenissen vragen om ingetogen kleding en de Natan-mantel sluit hier goed bij aan. Wat mij betreft kan de outfit dan ook nog prima gedragen worden tijdens herdenkingen, begrafenissen en andere gebeurtenissen die vragen om ingetogen (rouw)kleding. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 12 jul 2017 - 22:56

Er zijn weinig mensen waar zwarte kleding mooi bij oogt,vind ik , bij Maxima vind ik het wel mooi. Misschien omdat ze veel bluch gebruikt en haar ogen opvallend opmaakt.Ik vind Maxima mooi met ingetogen kleding.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 12 jul 2017 - 02:53

Tien keer is veel maar niet voor deze bijzondere gelegenheden
Welke outfit staat nr 2 ?

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 11 jul 2017 - 18:00

De pilbox blijft voor mij ook tijdloos

afbeelding van ilovealbania

ilovealbania

dinsdag 11 jul 2017 - 10:39

De mantel is erg mooi. Ik denk ook dat het een handige mantel is.
Op de foto hierboven is hij niet goed te zien

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 10 jul 2017 - 17:33

Het blijft een prachtige mantel en blijkbaar vinden we het allemaal prima dat ze hier vaak voor kiest. Van mij mag ze ook haar gewone kleding vaker herdragen. Wel opvallend dat ze deze jas nog niet met dodenherdenking gedragen heeft, of vergis ik me?

afbeelding van Marga

Marga

maandag 10 jul 2017 - 14:30

Opmerkelijk, maar ook wel heel logisch dat een dergelijke mantel als meest gedragen uit de bus komt. Je zult met dergelijke stemmige kleding minder variëren, maar een andere feestelijke outfit was leuker geweest.

afbeelding van Stijl

Stijl

maandag 10 jul 2017 - 16:33

Inderdaad, " meest gedragen" is een passender benaming; " favoriet" lijkt me iets anders.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 11 jul 2017 - 10:01

Ik heb het aangepast, je hebt gelijk :)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?