Het Belgische modehuis NATAN is momenteel helemaal in de ruitenstemming en Máxima daarmee ook. Vandaag schoof ze in een nieuwe ruitenjurk aan bij een webinar, terwijl prinses Charlène alle ogen naar zich toe trok met haar nieuwe kapsel. 

Het is moeilijk te zien of de koningin een jurk of top draagt, maar de stof bewijst in ieder geval dat het om een ontwerp van NATAN gaat. 

De enorme ketting is al een oudje en komt van het Deense label Monies, dat oa verkocht wordt bij Bode & Bodes. 

Koningin Máxima bij bijeenkomst WOMEN Inc. | ModekoninginMaxima.nl

En dan nu Charlène met haar nieuwe coupe. Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden....

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

vrijdag 18 dec 2020 - 16:38

Deze kleding doet mij niet veel. Het roept geen schrik op maar ook geen enthousiaste reactie. Ruiten en bruine kleding doen mij geloof ik niet zo veel, al waren ze honderd keer in de mode.
De ketting vind ik op zich smaakvol op de jurk; misschien was een iets langere ketting nog mooier geweest. Dan valt de ketting wat meer vrij van het boordje van de jurk.

afbeelding van Senna

Senna

vrijdag 18 dec 2020 - 12:46

Vind wel dat Charlene lef heeft, maar mooi vind ik het niet. Dan liever Maxima met haar haar los. De jurk vind ik met de ketting leuk staan .

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 18 dec 2020 - 20:59

Ik had nooit gedacht dat ik dit ooit zou schrijven...maar idd...beter Máxima's losse haren dan dit opgeschoren koppie!
Ik zie geregeld hier in Groningen (1/3 deel van onze inwoners is studenten) jonge mensen met extreme uiterlijken. Heeerlijk, vind ik dat! Kleurig, flamboyant, anders, onverwacht, m.a.w. super leuk! Als je dat niet doet als je jong bent, doe je het misschien nooit meer.
Maar "ergens" houdt het blijkbaar op, of wordt het uiterlijk minder uitgesproken, in je leven. Dan kruip je in een patroon dat bij je past en laat je de extravaganza aan de jongere generaties over. Is okay.
Ten minste, zo verging het mij.
Ik ben nu 72 jaar. Van uiterlijke, opvallende creaties kan ik gelukkig nog steeds enorm genieten. Jonge mensen met blauw, groen of oranje haar? Heerlijk!
Maar bij Charlene is er iets mis, zegt mijn gevoel. Niet per se dat het eigenaardige kapsel mooi of lelijk zou zijn...(ik vind het super lelijk) maar waarom doet ze dit? Het is een vrouw met een uitgesproken stijl. Een chique stijl. In dat plaatje past dit kapsel niet.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 18 dec 2020 - 21:05

Ik begrijp het ook niet, Margreet : ze kan zo uitgesproken chic zijn, en nu opeens dit ... wat is er in haar geest gaande dat ze nu uitgerekend voor dit misbaksel kiest ?? Is het een signaal... ?

afbeelding van Maxfan

Maxfan

donderdag 17 dec 2020 - 21:43

Ik vind dat het kapsel Charlene een harde uitstraling geeft, terwijl ze er eerder mooi en kwetsbaar uit zag. Erg jammer.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

donderdag 17 dec 2020 - 19:22

Gek genoeg vind ik de jurk an sich een grote flop, maar als Maxima hem draagt vind ik het wel weer aardig. Gek is dat, maar haar persoonlijkheid maakt zoveel goed.

Charlène’s kapsel vind ik een prinses onwaardig. Lijkt wel op zelfkastijding, excusez le mot.
Wat voor een signaal wil ze hiermee afgeven? Dat ze doodongelukkig is, maar geen keus heeft haar eigen weg te gaan in verband met haar kids? Ik vraag me af wat de Monegasken er an vinden.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

donderdag 17 dec 2020 - 18:26

Beide dames zou ik een persoonlijke coach aanbevelen. Een professionele coach op gebied van kleur, stijl-en imagostyling. Iemand die de missie, visie en het protocol van het betreffende koningshuis weet te vertalen naar een congruente representatieve vertoning die je van een koningin en prinses mag verwachten. En een stijl die eigenlijk alle inwoners van het betreffend land positief raakt.

Ik kan me voorstellen dat een punk kapsel een schrik geeft bij ouderen. Van het los haar kapsel van onze koningin hoor ik ook vaak dat ouderen het verafschuwen.

Het lijkt nu of bij beide dames de behoefte sterk aanwezig is ‘lekker zichzelf’ te willen zijn. Helaas is een koninklijke rol niet de omgeving daarvoor.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 17 dec 2020 - 21:39

...en van die koninklijke rol (die het eigen persoontje fel overstijgt) was... Beatrix zich voortreffelijk bewust ! Maar ja, die had een uitstekende voorbereiding daarop genoten !

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 17 dec 2020 - 23:41

Met jezelf zijn is mijn inziens niets mis: integendeel! Menigeen heeft daar een coach voor nodig in het leven, Maxima gelukkig niet! Met de losse haren van Maxima heb ik dan ook geen enkel probleem. Iets anders is de voorbeeldfunctie icm gedrag. Dat is iets dat wel belangrijk is om goed te doen (en eerlijk is eerlijk, dat gaat d e laatste tijd niet helemaal lekker).
Het kapsel van Charlene daarentegen lijkt me eerder om te shockeren en is mij wat te heftig en echt onvoldoende representatief. Als zij het werkelijk mooi vindt is het weer een ander verhaal. Overigens wat een lef! Da’s dan ook wel weer bewonderenswaardig.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

donderdag 17 dec 2020 - 17:53

De jurk van Máxima vind ik niks voor haar doen maakt haar oud. En die ketting is echt lelijk erop.
Maar het kapsel van Charlene vind ik echt heel erg.
Wel gedurfd maar ik vind het niet mooi.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 17 dec 2020 - 17:28

De jurk van Maxima lijkt heel erg op een jurk die mijn oma vroeger droeg. Het is zeker representatief alleen vind het haar ook 10 jaar ouder maken door de kleur-print-model combi. Een jaartje of twee eraf dan weer met de blikvanger van een ketting! ;)
Het haar van Charlene is behoorlijk punk. Ik vind het lekker verfrissend dat ze een kapsel kiest waar ze zelf gewoon blij mee is. Life is short en goed om te zien dat ze haar gevoel volgt op dit vlak.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 17 dec 2020 - 17:08

Oooohhh wat verschrikkelijk!!! Dat kapsel van Charlene.... Echt vreselijk. Dit doe je toch niet, ze lijkt nog wel in een puberale uitprobeerfase te zitten. Wat jammer, wat jammer. Het was zo'n mooie vrouw op haar trouwdag met zo'n mooi kapsel. Het kortere haar kon me al niet echt bekoren, maar het was juist de laatste tijd weer wat langer. Maar dit, sjonge zeg, het slaat echt alles!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 17 dec 2020 - 16:10

Wat leuk om Máxima weer in een nieuwe outfit te zien. Vind het geen topper op het eerste gezicht, maar wie weet is het een mooie jurk die met een paar bruine laarzen fantastisch staat.

Het nieuwe kapsel van Charlene... slik... ik ben dol op trendy maar dit kan ik niet mooi vinden helaas...

afbeelding van Catherine

Catherine

donderdag 17 dec 2020 - 13:30

Alweer warme bruine ruitjes, staat haar goed hoor en de ronde halslijn is ook mooi. Vind het echter te veel bling bling. Maxima profileert zich in haar functie als boegbeeld van het Nederlandse bedrijfsleven en staat bij economische events voor aan, dan wordt het toch eens hoog tijd om niet steeds bij de buren te shoppen, maar de Nederlandse mode branche ook eens een hart onder de riem te steken. Er is heel veel ervaren goed opgeleid en jong talent.

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 17 dec 2020 - 17:07

Ja, als was het maar LaDress, zou haar zelf graag eens met zo'n leuk gebreid jurkje zien van Michael Barnaart van Bergen, dat moet toch ook heerlijk zitten bij het thuiswerken/videobellen: https://www.michaelbarnaart.com/nl/product/axelle/, lijkt me prettiger zitten dan deze stof van Natan en ongeveer zelfde uitstraling op beeld.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 17 dec 2020 - 14:24

Ik ben het helemaal eens met u! De ketting en de oorbellen m.i erg grof op deze jurk, en te veel blingbling om de polsen wat allemaal erg veel, erg rommelig overkomt. Een ruitje vraagt opzichzelf al veel aandacht, en om er nu hieromheen zoveel afleiding te dragen is jammer.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 17 dec 2020 - 12:46

....Mooie, zakelijk geklede Koningin Maxima. Jurk/blouse staat haar prima.
Vorstin Charlène ziet er belachelijk uit en is te oud voor een dergelijk 'Kapsel'.
Daarmede kan zij zich nauwelijks in het openbaar vertonen.
Men stelle zich daarop een diadeem met een avondjurk voor. Beter een heel grote
hoed over de oren trekken. Bah !

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

donderdag 17 dec 2020 - 17:09

haha, u bent duidelijk geen fan. Ik was ook een beetje in shock moet ik eerlijkheidshalve bekennen.

afbeelding van Anemoon1966

Anemoon1966

donderdag 17 dec 2020 - 10:35

Ik zit voor de zoveelste dag thuis te werken (ben nu even aan het spijbelen om op deze site te kijken) en alweer in comfortabele kleding (spijkerbroek en trui). Ik word nu toch wel geïnspireerd als ik HM zo mooi aangekleed achter het beeldscherm zie zitten, om zelf ook weer eens iets sjieks aan te trekken. Het ziet er heel mooi verzorgd uit.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 17 dec 2020 - 09:35

Mooie jurk, ruitjes is niet mijn ding. De koningin kan dit best hebben, ( ze draagt een jurk toch maar enkele keren) Morgen weer iets anders. De ketting vind wat kleur betreft goed bij de jurk passen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 17 dec 2020 - 09:28

Charlene's coupe vind ik vreselijk lelijk. Maxima ziet er goed uit. Leuke ruit, goede combi met de ketting en oorbellen.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 16 dec 2020 - 23:24

Serieuze blik van Maxima hoort bij deze serieuze ruit. De ketting geeft swung aan de outfit!

Ik houd van Charlene's korte koppies en lef te experimenteren! Heel leuk deze, ook zeer geschikt bij aanvang lockdown :)

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 16 dec 2020 - 23:11

Waar zien jullie dan foto's van Charlene? Ik zit niet op Twitter maar zou ze wel willen zien.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

donderdag 17 dec 2020 - 07:59

Ik denk dat je haar niet herkent!

afbeelding van Anne-Wil

Anne-Wil

woensdag 16 dec 2020 - 23:16

Ze staat hierboven met mondkapje, na de foto met de ketting. Zie website newmyroyals.

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 16 dec 2020 - 23:21

Wat raar, Anne-Wil, maar onder de foto met de ketting staat bij mij alleen een foto van de Natan-jurk. Of zou mijn Ipad verouderd zijn?

afbeelding van Anniek

Anniek

woensdag 16 dec 2020 - 22:45

oh Charlene, daar schrik ik van
Maxima, moet ik daar nog iets over zeggen. Zij had gewoon met de Koning van België moeten trouwen, dan was haar kledingkeuze tenminste begrijpelijk geweest. Ongehoord vind ik het

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

donderdag 17 dec 2020 - 15:59

Uit nieuwsgierigheid. Waar zou Maxima in Nederland moeten shoppen?

afbeelding van Anne-Wil

Anne-Wil

woensdag 16 dec 2020 - 23:07

Anniek,, mag ik vragen wat je bedoelt?
Ik vind Máxima er juist wel leuk uitzien. Charlene heeft lef! maar mooi: neen.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 17 dec 2020 - 09:30

Anniek bedoelt dat Natan een Belgisch merk is.

afbeelding van Anne-Wil

Anne-Wil

donderdag 17 dec 2020 - 16:35

Oja, natuurlijk! Dank!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

woensdag 16 dec 2020 - 22:30

Maxima top, Charlene flop......

afbeelding van Tony

Tony

woensdag 16 dec 2020 - 21:31

Ach jee Charlene toch..... Maxima ziet er goed uit in deze ruiten top!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?