Gekleed in een bekende japon van modehuis NATAN is koningin Máxima zojuist begonnen aan de tweede dag van het werkbezoek aan Duitsland. Zoals op onderstaande beelden is te zien, draagt ze bovendien een bekende hoed van Fabienne Delvigne en juwelen van junziet uit de koninklijke kluis. 

Máxima met de jurk tijdens het diner met regeringsleiders:

Met de hoed tijdens het staatsbezoek van China aan Nederland:

Met de juwelen van kunziet tijdens de abdicatie:

 

Zoals op onderstaande foto te zien is, heeft Máxima dit keer  de pendant van kunziet laten bevestigen aan een strikbroche van diamant uit haar eigen juwelencollectie. 

Foto's met dank aan: 

www.monarchypress.com
Keukenhof 
Vorsten/Rick Evers 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 mei 2014 - 13:08

Oh, echt? Ik wacht rustig af!! ................ Aahh, jammer, een broek.... ;-((

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 28 mei 2014 - 13:05

O, ze is al aangekomen! Misschien kan ik nu nog wat foto's vinden.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 28 mei 2014 - 13:03

Ik hoop het ook! Ik ben vanmiddag bij een vriendin, maar rond 4 uur zal ik de website bijwerken.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 mei 2014 - 12:47

Ik ben wel erg nieuwsgierig naar vanmiddag! Ik hoop dat Maxima ons weer met iets heel moois gaat verrassen!!

afbeelding van carrie

carrie

woensdag 28 mei 2014 - 09:08

De jurken van natan kan je ook aan als je zeventig bent! En die roze jurk die hals vreselijk, blijkbaar ziet ze dat zelf ook niet?
veel van haar gedragen kleding gaat naar haar moeder toe leeftijdloos om het zomaar te zeggen. het is allemaal een beetje ouwelijk
Hoog tijd om de Nederlandse ontwerpers een kans te gunnen. Natan is niet zaligmakend! En de make- up mag ook wel een tandje minder.Maar het zwart witte jurkje en hoed was mooi erg mooi.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 28 mei 2014 - 14:32

Carrie, je hebt gelijk dat het wel wat ouwelijk is, maar als je als relatief jonge vrouw zo'n jurk draagt kun je toch geraffineerd spelen met je sex-appeal. Het ziet er uiterst chique en keurig uit maar ondertussen show je ook je slanke figuur en lange benen en kun je pronken met mooie sieraden en een glamoureus kapsel. Niet dat dat zo bewust gebeurt, maar ik denk dat Máxima dit niet zou dragen als ze zich er ouderwets en tuttig in zou voelen. Neemt niet weg dat ik haar ook wel eens in wat modernere ontwerpen zou willen zien.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 28 mei 2014 - 08:54

Ik vind koningin Maxima er heel mooi uit zien! De fascinator staat idd beter als de vorige keer, met de jas erbij!
De jurk vind ik haar echt geweldig staan! Ook de lengte is prima. Mooie schoentjes erbij, prachtige sieraden, niet al te explosief opgemaakt, kapsel ziet er ook geweldig uit!
De Duitsers kunnen tevreden zijn met zo'n deftig bezoek. Ook Willem Alexander ziet er keurig verzorgd uit!
Een dikke 10 voor ons koningspaar!!

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 28 mei 2014 - 00:38

Terug naar de jurk. Ik vond hem de perfecte lengte hebben. En wat de fillers betreft: ze gebruikt die zeker, maar ook botox. dat zie je oa aan de neusrimpeltjes bij het lachen, net als bij Linda de Mol.

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 28 mei 2014 - 00:37

Ik vraag me af ....wat zien we weinig van Constantijn en Laurentien:wanneer gaan zij koninklijke taken overnemen?Ze wonen en werken wel in Brussel,maar toch...

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

dinsdag 27 mei 2014 - 22:20

Een vrouw met vele gezichten, want wat kan ze er toch koninklijk uitzien als ze wil!! Soms denk ik: meid ben jij koningin, maar soms denk ik: wow wat mooi! Ze blijft ons verrassen.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 27 mei 2014 - 21:36

Ineke,als ze door fillers er zo fris en stralend uitziet dan mag ze voor mij, ik zou er bijna zelf ook mee beginnen, ha ha
Maar ik denk ook dat ze van nature een frisse en enthousiaste verschijning is, lang niet alle onderwerpen zullen haar interesse hebben maar daar is niets van te merken.

afbeelding van Linde

Linde

dinsdag 27 mei 2014 - 21:20

Geweldig en allemaal goed op elkaar afgestemd.
Vooral het jurkje is mijn favoriet, zou zo bij mij in de kast kunnen :)

afbeelding van Jolanda

Jolanda

dinsdag 27 mei 2014 - 20:55

Wat ziet maxima er ontzettend mooi uit,mooie jurk en de hoed is ook prachtig

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 27 mei 2014 - 20:30

Wouw...haha wat een verhalen hier... Kan gerust een avond vooruit om al de reacties te lezen!!!
Maar plaatje hoor ons koningspaar!!! Heel mooi!!! De dagkleding wint het denk ik t.o.v. de avondkleding tijdens dit bezoek.. De fascinator vind ik vele malen mooier uitkomen met deze outfit, vergeleken met de vorige combinatie... Wat gruwde ik van die jas!!!
Maar om even terug te komen... Deze kleur staat Maxima geweldig...
Ps. is er vanavond nog een activiteit??!

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 27 mei 2014 - 20:38

Alsjeblieft niet !! Dat halen we niet :-)))

afbeelding van Royal

Royal

dinsdag 27 mei 2014 - 20:01

Prachtig!

afbeelding van Royal

Royal

dinsdag 27 mei 2014 - 19:54

Parchtig!

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 27 mei 2014 - 19:51

Mooie kleur.Prima lengte.Japon te strak.De buste wordt platgedrukt.Prachtige juwelen.Haar zit mooi en een leuke fascinator.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 27 mei 2014 - 19:42

Valentino japon:Mooie zachte kleur,halslijn prachtig,rand onderaan de rok niet flateus,als "voorvechtster"van een opgestoken kapsel vind ik het dit keer wel kunnen,b.v met een mooie speld aan een kant,dan valt het dunne haar iets minder op.Zagfoto,s van Letizia op
My Royals en haar haar gaat er ook niet op vooruit,is bovenop dun en sprieterig geworden en wat een lelijk broekpak had ze aan,het "slobberde"om haar lichaam...
Kleding van vandaag:Heel erg mooi,alles past gewoon prachtig bij elkaar!Niets aan toe te voegen,alleen het pak van de koning....zijn betere pak hangt thuis...Stropdas vandaag goed in tegenstelling tot gisteravond...Trouwens Prins Albert draagt ook lelijke broeken,kijk vandaag op My Royals.....dan komt onze koning er beter mee voor de dag!
Al met al ben ik heel blij,hoe ons Koningspaar zich presenteerde de afgelopen dagen!Wat hebben ze een volle agenda en zetten ze Nederland goed op de kaart!

afbeelding van Myrte

Myrte

dinsdag 27 mei 2014 - 18:51

Wat ziet ze er prachtig uit vandaag! Wauw! Gek genoeg vind ik wel of niet Natan niet eens zo'n probleem. Schoenen (ordinaire Sergio Rossi exemplaren), theater make-up en teveel juwelen (magpie-reputatie) zijn voor mij eerder afknappers. Strookt kennelijk niet met mijn verwachting (1 van 16 mln) van een koningin: niet zo showen met je rijkdom en niet te 'filmsterrig'.

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 27 mei 2014 - 23:12

Mooi gezegd, helemaal mee eens.

afbeelding van Sophie

Sophie

dinsdag 27 mei 2014 - 18:48

hallo Josine, heb je al gezien dat onze koningin weer een nieuwe variatie van haar broche opgespeld geeft. Eén deel van haar duo strikbroche als bovendeel van de Kunziet pendant! ook erg mooi

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 27 mei 2014 - 18:53

Koninklijk mooi, maar ook wel behoorlijk tuttig zo bij elkaar. Ik heb het gevoel dat Máxima precies weet wat ze uit wil stralen en dat ze bewust in vol ornaat gaat met fascinator en handschoenen en al. Ik bewonder haar vooral om die feeling om zich aan te passen aan wat er in haar omgeving verwacht wordt. Je zou het ook een beetje kameleontisch kunnen noemen, maar ze heeft er duidelijk plezier in en slaagt er toch in een eigen stijl te houden.
Ik vind deze jurk erg flatteus voor haar slanke figuur, ik zie geen minpunten wat betreft de pasvorm. Bij dit soort stof valt het lijfje minder soepel en daardoor wat 'platter' , maar op de foto' s vind ik dat niet storend, de bh is volgens mij in orde.

PS En WA ziet er stukken beter uit dan in dat rommelige streepjespak van gisteravond.

afbeelding van Annetje

Annetje

dinsdag 27 mei 2014 - 23:10

Haar feeling om zich aan te passen, met handschoenen en al! Leg het uit!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 28 mei 2014 - 00:43

Zij denkt dat ze in Duitsland een echte koningin willen zien met alles erop en eraan... en dat kunnen ze dan krijgen.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 27 mei 2014 - 16:41

Zie dit jurkje liever dan het jurkje van Valentino van gisteravond,( en nog voordeliger ook!) Ik vind het haar chique staan en de juwelen komen op deze stof heel mooi tot zijn recht..Een koninklijk geheel.
De fascionator was de vorige keer absoluut niet mijn smaak, maar vandaag staat het op de een of andere manier veel leuker!
Ik begin me af te vragen hoe ze het voor elkaar krijgt steeds zo fris en enthousiast te zijn,zou ze nooit eens een slechte dag hebben?

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 27 mei 2014 - 16:29

Ik vind deze jurk erg mooi, zowel qua kleur als ontwerp. Ik vind het wel jammer dat ze weer het verkeerde ondergoed heeft aangetrokken. Vooral bij zo'n glimmende jurk zie je zulk soort dingen gewoon erg goed. In combinatie met het perfecte ondergoed is kleding van zulke stof gewoon prachtig. Tip voor de volgende keer;)

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mei 2014 - 17:46

Zag net weer nieuwe foto's. Daar zie je duidelijk op dat het net weer niet goed zit. Coupenaden zitten net te hoog (of fout ondergoed natuurlijk), Zo jammer van zo'n mooie jurk.

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 27 mei 2014 - 16:23

Zeg Josine, Edouard Vermeulen NATAN 'liked' je FB-foto van vandaag…. hij volgt je ook, grappig..

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 27 mei 2014 - 16:53

Ik zag ook dat Jan Taminiau vorige week bij Edouard Vermeulen is geweest...

afbeelding van marie28

marie28

dinsdag 27 mei 2014 - 15:19

Bewonder haar moed om haar zin door te drukken ! Ze voelt zich goed in Natan dus waarom veranderen ! Ik blijf ook trouw aan bepaalde merken . Prachtige jurk en de stof is prachtig !

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 27 mei 2014 - 15:12

Ik vind het ook vandaag heel mooi, maar niet zo spetterend als gister!! Ben nog steeds niet weg van dit soort hoofddeksels maar de combi krijgt toch een 9 1/2! ;-)) Het is idd wat behoudend, maar ik denk dat ze de Duitse degelijkheid goed heeft begrepen!
;-))

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

dinsdag 27 mei 2014 - 15:18

Grappig, die behoudenheid vind ik juist mooie simpele chiqueheid, prachtig!

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 27 mei 2014 - 14:59

Wat is er veel moois te koop als ik hier en daar even op site kijk van alle ontwerpers die aangedragen worden. Het moet heerlijk zijn om hiervoor financien te hebben. Ik zou er beslist tijd aan besteden en zorgvuldig kiezen uit al die prachtige kleding!

afbeelding van Willemieke

Willemieke

dinsdag 27 mei 2014 - 14:43

sorry haha er is ook zo veel te zien op je site ;)!! thanks

afbeelding van Willemieke

Willemieke

dinsdag 27 mei 2014 - 14:38

ze ziet er heel mooi uit!! echt een koningin!
ik heb een vraagje kun je een log plaatsen van de uitreiking van de appeltjes van oranje? of heb ik die log over het hoofd gezien? volgens mij had ze een nieuwe creatie aan.
gr

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mei 2014 - 14:26

Oeps, zag op de foto's van Royal by Robin dat ze misschien toch beter een padded beha aan had kunnen doen.......

afbeelding van annelien123925

annelien123925

dinsdag 27 mei 2014 - 14:24

Ze heeft wel lef ... trouwen met een kroonprins. En dan al die kritieken... gewoon opbouwend hoor. Zij doet wat ze wil en zo hoort het ook.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mei 2014 - 15:31

Neuu, ze kan met ons belastinggeld juist niet doen wat ze zelf wil lijkt me zo. Een beetje vaker de Nederlandse couturiers ondersteunen zou aan te bevelen zijn. Vooral in het buitenland, zo hoort dat. Jammer, dat ze dat niet oppikt.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 27 mei 2014 - 17:07

Aub niet weer gezeur hoe ze met ons!!!!! belastinggeld omgaat. Het is gewoon haar salaris waar ze een moeilijke taak voor moet vervullen met het commentaar van 16 miljoen criticasters.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 mei 2014 - 17:48

Beetje veel salaris en onkostenvergoeding om daar zo achteloos over te doen Els. Vele tientallen keer meer dan een minister bijvoorbeeld.

afbeelding van AnneR

AnneR

dinsdag 27 mei 2014 - 18:41

Elisel. in dat geval verdienen raden van bestuur van non-profitorganisaties en goede doelen van ons!!! belastinggeld vaak veel meer dan Máxima. Dat zijn fenomenale bedragen waarbij je je kunt afvragen of dat wel juist is voor wat ze doen. Bij Máxima zien we wat ze doet (veel toch) en kijken heel kritische ogen uit heel het land mee… Als je een beetje verder kijkt en onderzoekt kun je zien wat dit soort bezoeken voor de Nederlandse economie doen. Misschien kun je zelfs stellen dat ze hun geld terugverdienen voor Nederland :-) (maar nu gooi ik misschien hier wel een knuppel in het hoenderhok :-).

afbeelding van Sofia

Sofia

woensdag 28 mei 2014 - 10:39

AnneR: chapeau....eindelijk iemand die niet kakelt als een kip zonder kop!

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 28 mei 2014 - 10:55

Ook hier, helemaal eens met AnneR!! Hoef ik niets aan toe te voegen!!
;-))

afbeelding van AnneR

AnneR

woensdag 28 mei 2014 - 11:51

Het is wel door de gedachtewisseling met Elisel en Nelleke dat er een iets (genuanceerder) gedachte /beeld ontstaat. Niet meer zo eendimensionaal :-)

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 28 mei 2014 - 12:17

Mooi toch, dat we hier op een modeblog zo over kunnen discussieren? Zonder iemand op zijn of haar teentjes te trappen. Denk ok dat we het in grote lijnen wel eens zijn, zij het met nuanceverschillen (Belgische of Nederlandse couturiers, ha, ha). Buiten kijf staat de grote inzet en het enthousiasme van Maxima tijdens haar werk. Dat vind ik altijd hartverwarmend.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 mei 2014 - 09:08

Helemaal mee eens, AnneR. Hoef ik niets meer aan toe te voegen :)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 27 mei 2014 - 19:44

@AnneR: het verschil met non-profit organisaties en Maxima is hier niet van toepassing. Immers, een verkwistende bestuurder kun je weg sturen. Dat kan bij Maxima niet. Ik vind persoonlijk dat we juist helemaal geen zicht hebben op wat de werkzaamheden van het staatshoofd en diens echtgenote ons exact oplevert zodat we zicht hebben op kosten/baten. Vaak zijn handelscontracten al gesloten voordat het staatshoofd en zijn echtgenote ariveren voor het fotomoment. Ja, Duitsers zijn zeer koningsgezind, maar men kijkt ook naar de deal: is die goed, dan wordt die gesloten. Zoniet, al staan er 10 koningsparen in de zaal, dan gaat het niet door. We weten niet echt wat het ons oplevert. Dat is denk ik waar de schoen wringt. Er zijn zoveel kostenposten die onder diverse ministeries vallen dat we niet kunnen weten wat de kosten/baten zijn als ons koningspaar op handelsmissie gaat, staatsbezoeken aflegt, werkbezoeken in eigen land etc. We kunnen alleen inzien wat de totale begroting voor het koninklijk huis is en daar houdt het helaas mee op.

Begrijp me niet verkeerd; ik wil mensen niet voor het hoofd stoten. Dit is mijn mening :).

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?