Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zijn vanavond in Brazilie aanwezig bij de wedstrijd Nederland-Australie. De eerste beelden laten een vrolijk koningspaar zien, dat uitgebreid de tijd neemt om te zwaaien naar de enthousiaste Nederlanders, die snel een selfie proberen te nemen. Zoals op onderstaande beelden is te zien, draagt koningin Máxima een bekende peplum van modehuis NATAN en -passend bij de informele sfeer- een los kapsel. 

Máxima met de peplum bij jubileum Oranje Fonds:

Peplum van NATAN:

Tijdens de tweede helft droeg Máxima over de peplum een fantastische jas in de toepasselijke kleur oranje. Wat een leuk jack! Ben benieuwd waar ze die gescoord heeft! 

De jas is van Beaumont kost 119,90 en is o.a. verkrijgbaar bij www.stylefair.nl 

Foto's met dank aan NOS

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 27 jun 2014 - 11:04

Leuk, dank je wel!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 20 jun 2014 - 22:15

Peplum: niet mijn smaak qua kleur en de donkere mouwen. Oranje jack superleuk! En foto in de kleedkamer: onbetaalbaar!

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 20 jun 2014 - 00:34

Kleding was tot in de puntjes verzorgd.

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 20 jun 2014 - 00:33

Ik heb de plechtigheid gezien en vond het prachtig.Zeer waardig en anders dan bij WA.
Op de één of andere wijze heeft het mij toch getroffen.
Door z,n eenvoud en persoonlijke manier van benaderen was er eigenlijk niets mis mee.
Een prima toespraak van Felipe trouwens.
Wat zag Letizia er prachtig uit en ook Leonor en Sofia.
Oud koningin Sofia en haar dochter zagen en fantastisch uit!
Bij Letizia zag je vandaag een groot verschil met gisteren.Ze oogde ontspannen en was vooral trots op haar man en kinderen.
Ga er maar aan staan als kind om zo lang stil te moeten zitten( dat deden ze werkelijk heel keurig).
Ik vond deze inhuldiging mooier dan bij Filip en Mathilde.....maar...
Hoe het bij ons eigen Koningspaar ging spant de kroon!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 jun 2014 - 17:24

Ik vind Letizia er heel mooi uitzien vandaag, ingetogen en smaakvol, de meisjes ook weer in lieve prinsessen jurkjes.
Dat ze ongelukkig kijkt kon ik vandaag niet merken, zag zelfs nog dat ze heel lief een arm om de rug van haar man sloeg, ook is ze liefdevol naar haar kinderen toe.De afgelopen jaren, met alle moeilijkheden binnen de familie, zal zeker een domper leggen op deze dag, als ik alleen al het treurige gezicht van Sophia ziet.............!!!
Ik wens ze een mooie en goede tijd als koningspaar, ik gun het ze van harte!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 15:35

Ik vond haar vandaag ook opvallend ontspannen en ze deed heel erg lief tegen haar dochters. Kan me voorstellen dat die wel wat overweldigd waren door alle media en het publiek. Leuk dat Leonore aan het eind van de balkonscene iets tegen haar moeder zei en naar het publiek wees. Wat een schatje! (en haar zusje ook)

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 19 jun 2014 - 16:09

Inderdaad, een groot verschil in uitstraling in vergelijking met gisteren! Hoop dat ze nu haar vleugels kan en mag gaan uitslaan!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 19 jun 2014 - 16:22

Ben een beetje laat met reageren... Lekker enthousiast, het koningspaar ziet er prima uit! Hoewel ik deze peplum op zich niet mijn favoriet is, vind ik hem heel geschikt voor deze gelegenheid. Maxima heeft - wat mij betreft - dit een keer heel goede keuze gemaakt van hoe het hoort ! Leuke oranje details, en een lekker vlotte jas!

De foto in de kleedkamer geeft wel aan dat Willem-Alexander een enorme sportliefhebber is. Het is wel wat populair (en daar wilde hij nog wel voor waken), maar het is heel goed te begrijpen als je er zo enthousiast over bent, en ik heb er persoonlijk ook helemaal geen problemen mee.

Wat betreft Letizia, al gaat deze blog er niet over, toch leuk om even te reageren: ik vond zelf niet dat ze er ongelukkig uitzag. In tegendeel, kijk maar eens naar enkele van deze foto's:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2662329/A-kiss-new-Queen-Spain-K...
(niet op de tekst letten, want het is geen kwaliteit, maar de foto's zijn leuk!)

De outfit die ze gisteren droeg bij de troonsafstand vond ik werkelijk beeldig. Niet nieuw, maar zo goed gekozen! Vandaag heel eenvoudig in het wit, maar wel erg mooi (mooier dan de witte jurk van Mathilde vond ik persoonlijk).

Ik vermoed zelf dat het gewoon een heel plechtige en emotionele gelegenheid was. Maxima had bij de inhuldiging ook haar "serieuze gezicht" opgezet, en dan ziet ze er ook heel anders uit dan normaal... Werkelijk heel schattig om te zien hoe Letizia haar dochtertjes steeds in de gaten hield (die knipoog!!). Waarschijnlijk heel overweldigend voor de meisjes; ze zijn toch pas 8 en 7. Toch net ook wat jonger dan Amalia toentertijd was, en die had ook haar oma naast haar, die zich echt om de kleindochters bekommerde. Het lijkt me een heel liefdevol gezin, en ik wens ze alle succes met z'n twee-en, Felipe en Letizia.

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

vrijdag 20 jun 2014 - 09:09

RoyalEllen, ik ben het helemaal met jou eens wat betreft het Spaanse koningspaar. Ik vind de liefde tussen Felipe en Letizia erg mooi om te zien, ook met hun dochters. Qua loopbaan heeft Letizia vermoedelijk best veel opgegeven maar ze houdt overduidelijk van haar man en andersom. Zij is absoluut niet met hem getrouwd voor de titel of de status. (Voor de zekerheid: daarmee zeg ik niet dat anderen dat wel zijn:-)) ik vind haar stijl er mooi en passend bij het petite type dat zij is.

afbeelding van Bea

Bea

donderdag 19 jun 2014 - 16:09

Dank voor de link. Mooie foto's van prachtige mensen op een heel bijzonder, en ja serieus, moment. Ingetogen, liefdevol en stralend tegelijk. Lees vaak, en ook nu, met verbazing hoe mensen van alles kunnen 'lezen' en invullen. Iemand die serieus kijkt is ongelukkig enz. Vind het wel sneu voor het nieuwe koningspaar dat de stemming vandaag in Spanje ongetwijfeld wat bedrukt is na het voetballen van gisteravond.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 15:42

Ik heb hieronder gereageerd op jouw reactie, maar ik wil je nog even zeggen dat ik geniet van dit soort reacties :) Het gevaar van 'te populair doen' is er zeker, maar voor sport lijkt de koning een uitzondering te maken. Máxima gaat sinds de inhuldiging wel wat afstandelijker om met het publiek, maar of de koning dat ook doet weet ik niet.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 19 jun 2014 - 16:22

Zoals ik ook al schreef, ik heb er ook helemaal geen problemen mee. Heerlijk enthousiast! Ik krijg soms tranen in mijn ogen als ik er naar kijk.

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 19 jun 2014 - 15:25

Na jarenlang kijken op je website toch maar een account gemaakt Josine!
Ik geniet altijd van je blogjes en van al het leuke (soms niet leuke) commentaar :)
Ik vind Maxima er super uit zien! lekker normaal, niet opvallend!
Zou je eventueel een blogje willen plaatsen over de troonswisseling in Spanje?
Lijkt me leuk!
Groetjes,
Jo

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 15:39

Wat leuk! Van harte welkom! Ik heb helaas geen toestemming voor het plaatsen van beeldmateriaal uit Spanje, maar via het Facebookaccount van Vorsten kan ik je wel op de hoogte houden :) Ik weet niet of je Facebook hebt?

afbeelding van JoJo

JoJo

donderdag 19 jun 2014 - 16:24

Aha, ik snap het! Ik hou vorsten.nl en Facebook altijd goed in de gaten ja! ;-)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

donderdag 19 jun 2014 - 13:58

Ik heb de Spaanse ceremonie gevolgd en vond eigenlijk Felipe en Letizia juist heel aandoenlijk ogen. Mssn was Letizia wel een beetje gespannen omdat de hele wereld meekijkt en is het ook haar karakter? Ik kreeg niet de indruk dat het in hun huwelijk, zoals bijv. in de Duitse roddelpers vaak wordt gesuggereerd, in zwaar weer zou zitten. Persoonlijk vond ik de Spaanse troonswisseling eigenlijk wel indrukwekkender dan die bij ons vorig jaar. Juist dat er niet zoveel poespas omheen zit maakt dat het voor mij juist ingetogen en integer overkwam. Ik houd gewoon niet zo van dat overdreven gedoe zoals wij dat in Nederland met de inhuldiging deden. Letizia vond ik prachtig gekleed. Jammer dat ze qua uiterlijk in bijna niets meer lijkt op de vrouw van 10 jaar geleden, maar ondanks de plastische chirurgie vind ik haar qua gezicht nog steeds mooi. Haar kledingkeuze vind ik zelfs nog wel wat verfijnder dan van Maxima.

On-topic: De peplum vind ik leuk, niet bijzonder maar er zit een mooie tint groen in. Haar kapsel is wel gestilde, maar Maxima knip de onderlagen korter zodat je een mooie bob hebt. Staat veel verzorgerder.

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

donderdag 19 jun 2014 - 13:05

Is de ontwerper van de jurkjes van de prinsesjes al bekend?

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 19 jun 2014 - 11:34

Ik vind de peplum niet mooi. Vrij sombere kleur en een lange peplum maakt haar breder dan ze is.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 19 jun 2014 - 10:14

Het is mij opgevallen dat Letizia geen ringen draagt, zelfs haar trouwring heeft ze niet om! Ik denk dat ze zo mager is geworden dat die haar niet meer past. Ik vind dat zij er erg ongezond mager uitziet......zonde.....
;-))

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 19 jun 2014 - 11:33

Nee Christa, daar zit een andere geschiedenis aan vast. De zwager van Felipe is destijds gevraagd om de ring op te halen bij de juwelier. Die ring werd cadeau gedaan aan Felipe maar blijkt uiteindelijk betaald door de Stichting Noós (weet niet of ik het zo goed schrijf). Omdat de zwager van Felipe voor de rechter moet verschijnen vanwege frauduleus handelen bij deze stichting, wil Letizia hem niet meer dragen.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 19 jun 2014 - 11:42

Oh, dat is een bizar verhaal, dat wist ik niet!! Maar zou ze dan geen andere ring van Felipe hebben gekregen ondertussen?? Mmmmm....zag daarstraks wat foto's via Google, er zijn ook wel mooie juwelen, jammer dat ze niet gedragen worden, maar misschien komt dat wel weer als het weer wat beter gaat met Spanje!
Er staat overigens een indianenverhaal op de telegraaf over dat Letizia zich zodanig zou hebben laten verbouwen dat ze niet meer lijkt op Letizia van vroeger. (Helaas premium) Ik zie dat helemaal niet, alleen dat ze zo sterk vermagerd is.
;-))

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 21 jun 2014 - 03:18

Ongelooflijk hoe Maxima er toen uitzag! Wat heeft ze sindsdien laten doen? Ooglift, botox, fillers?

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 21 jun 2014 - 03:18

Ongelooflijk hoe Maxima er toen uitzag! Wat heeft ze sindsdien laten doen? Ooglift, botox, fillers?

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 19 jun 2014 - 13:28

hier nog veel meer foto's van "before and after":
https://www.google.be/search?q=princess+letizia+before+and+after&sa=X&tb...

En ik ben het helemaal met Josine eens dat ze voor dat ze trouwde een zelfverzekerde aantrekkelijke vrouw was, nu is het een schim van haar zelf. Veeeel te mager en zeker niet aantrekkelijk, totaal geen uitstraling. Dan geef mij toch maar Maxima met haar soms overdreven 'gedoe'.

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 19 jun 2014 - 16:05

Oei... ik had dit nog nooit gezien en schrik hiervan. Net of ze een schil van zich af heeft laten vallen. Charisma is verdwenen...

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 jun 2014 - 13:37

Ja, ik ben het hier helaas ook mee eens. Heel triest om te zien vind ik dat.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 11:47

Ze heeft sowieso haar neus laten aanpassen, maar volgens het Hof was dat vanwege een medische oorzaak.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 jun 2014 - 09:55

Er is nu een live uitzending op ned.1 ...Leatizia ziet en prachtig en chic uit,de prinsesjes ook.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 jun 2014 - 10:44

Inderdaad Wilma, een plaatje zijn ze!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 10:21

Klopt. Ik kijk ook! Heel leuk om te volgen.

afbeelding van Suyari

Suyari

donderdag 19 jun 2014 - 12:09

Ik vond het bij ons toch een stuk vrolijker en leuker. Wat een saaie bedoening en wat een slechte verslaggever, wie is die man met zijn geneuzel?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 12:38

Geen idee!

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 19 jun 2014 - 10:28

Hier ook!! ;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 10:38

Ik vind Letizia opvallend ontspannen. Breekt een nieuw tijdperk aan? :)

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 jun 2014 - 09:45

BeccaD,ik schreef niet dat ik denk dat het verdrietige kinderen zijn,maar bij de abdicatie plechtigheid viel me op,dat ze er zo treurig bij zaten.
Ik heb ze niet één keer zien lachen en vond ze er met lege oogjes bij zitten.
Als ik terug keek hoe het hier ging,was dat wel heel anders en veel meer ontspannen.
De foto,s op MyRoyals zijn prachtig.Daar heb je helemaal gelijk in,vind ik ook!
Leatizia is enorm op perfectie gesteld,daar staat ze om bekend.
Ik geloof zeker,dat ze heel gelukkig is in haar privé leven en ook een geweldige moeder is.
We gaan zien hoe ze het koningsschap in gaan vullen.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 09:49

Ik denk ook dat ze een geweldige moeder is en ik wens haar ontzettend veel plezier en succes toe bij haar nieuwe functie. Ik hoop (en geloof ook dat het kan) dat ze gaat bloeien en eindelijk tot haar recht komt als zelfstandige en hardwerkende vrouw.

afbeelding van Rietje

Rietje

donderdag 19 jun 2014 - 09:40

Ik vond het koningspaar weer heel enthousiast overkomen. Ze zagen er ook leuk en verzorgd uit.
Wat het Spaanse koningshuis betreft; ik vind Letizia er altijd een beetje bij hangen. Niet voor Koningin Sophia, maar wel bij Juan. Ze kuste hem helemaal niet gisteren. De kinderen werden er wel bij betrokken, maar zij bleef gereserveerd....

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 19 jun 2014 - 08:05

Josine, je opmerking over letizia verbaast me een beetje, dat ze ongelukkig oogt.. Ik denk dat maxima gewoon heel veel geluk heeft dat ze zoveel charisma heeft en zo enthousiast is maar zeker ook enthousiast kan overkomen als ze dat echt niet zal zijn! Letizia heeft dat denk ik minder maar als ze lacht vind ik haar ook "echt" lachen, en daarbij ze heeft ook nogal wat meegemaakt de afgelopen jaren en het Spaanse koningshuis heeft het sowieso een stuk lastiger dan in nld.
Ik vind altijd dat als letizia ergens met haar kinderen is, ze echt straalt!
En de prinsesjes, de jurkjes vind ik niet geweldig maar het zijn natuurlijk prachtige meisjes op zich!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 jun 2014 - 09:39

Ik vind haar echt heel ongelukkig ogen. Bij de verloving (en voor de verloving als journaliste) kwam Letizia heel zelfverzekerd en stralend over, maar in de loop der tijd lijkt dat wel helemaal verdwenen te zijn. Ik begrijp het wel (zelfmoord zus, ruzies in koninklijke familie, geen budget voor eigen activiteiten/carriere), maar ik vind het wel heel jammer om te zien. Of ze eetproblemen heeft durf ik niet te zeggen, want er zijn zat slanke/dunne mensen die elke dag heel gezond en normaal eten :)

afbeelding van zara

zara

donderdag 19 jun 2014 - 07:39

Wat ziet Máxima er stralend uit, en haar losse haar zit ook prachtig. Ik denk dat ze er goed aan heeft gedaan om niet voor een volledig oranje outfit te kiezen. Dat zou er echt heel raar uitzien, want er zou onvoldoende onderscheid zijn met de massa van (vaak vreemd uitgedoste) oranjesupporters. Ik vind het prima dat zij zich beperkt tot een oranje jas en een oranje sjaal, dat is meer dan voldoende. De donkere broek staat mooi onder de peplum!
Letizia ziet er, zoals altijd, weer heel verzorgd en smaakvol uit. Ik vind alleen dat haar top teveel op een gewoon t-shirt lijkt, en qua sieraden draagt zij zo te zien, alleen een paar prachtige oorbellen. Wel erg sober dus, maar misschien wil zij hiermee uitdrukken dat de abdicatie geen 'feestje' is, en dat zij sowieso niet wil 'uitpakken' vanwege de slechte economische situatie in Spanje?

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 jun 2014 - 07:01

Ik vind het prachtig wat de Spaanse prinsesjes dragen,,,,,,!Wat een mooie meisjes.
Letizia vind ik er vrij sober uitzien, het is een mooi geheel, maar voor deze bijzondere gelegenheid had ik iets meer verwacht.

afbeelding van Royal

Royal

donderdag 19 jun 2014 - 19:54

Mooi? Gewoon aardige meisjes hoor.

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 19 jun 2014 - 20:02

Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind het prachtige meiden.

afbeelding van Julielovemaxima

Julielovemaxima

vrijdag 20 jun 2014 - 22:37

Ik ook knappe schattige kindjes

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 jun 2014 - 00:17

Zag net de abdicatie en zag hoe Leatizia tijdens de plechtigheid aan haar dochters liet zien hoe ze hun handen moesten houden.Zelfs tijdens de plechtigheid houdt ze de regie strak in handen.De meisjes zijn mooi,maar hadden een verdrietige blijk in hun ogen.Bij onze prinsesjes is dat gelukkig anders.Zij kunnen kind zijn en dat is heel belangrijk.
Wat betreft de voetbal wedstrijd/kleding van ons Koningspaar:super goed en heel enthousiast met voor Maxima een mooi,los kapsel"(en dat zeg ik niet snel)

afbeelding van Royal

Royal

donderdag 19 jun 2014 - 19:48

lieve meisjes, maar mooi?????

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 19 jun 2014 - 08:09

Wij weten toch helemaal niet hoe dat bij onze prinsesjes gaat.. En net zo min weten we of de Spaanse prinsesjes ook gewoon kind mogen zijn.. En de nldse prinsesjes zaten er vorig jaar ook behoorlijk serieus bij hoor.. Ik vind letizia en felipe juist heel leuk overkomen met hun kids, zie foto's op newmyroyals van vorige week, dat ziet er echt niet uit als verdrietige kinderen!

afbeelding van LG

LG

donderdag 19 jun 2014 - 03:25

Wilma I agree with you how important it is to let kids be kids, however when my children were little and we were at a serious event we would tell them beforehand to behave and be respectful, afterwards the kids could have fun. Of course it didn't always work and there have been times that either my husband or I would take one of the kids out into another room or a hall. I'm sure there wasn't an option like that for this event.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?