Hare Majesteit Koningin Máxima opent donderdagochtend 14 september 2017 de nieuwe Asian Library van de Universiteit Leiden.

De Asian Libraby omvat ruim 30 kilometer aan materiaal voor onderzoek en onderwijs over Azië, waaronder prenten, boeken, handschriften en foto’s. De bibliotheek is gevestigd in een nieuwe opbouw op de Universiteitsbibliotheek aan de Witte Singel in Leiden en biedt werkplekken aan nationale en internationale onderzoekers en studenten van Aziatische talen en culturen. De Asian Library beschikt over diverse studie- en conferentiezalen en een filmzaal.

Outfit: Koningin Máxima draagt een nieuwe, zwart/witte japon van Carolina Herrera en een bekende pillbox van Fabienne Delvigne. 

Japon van Carolina Herrera:

Máxima's pillbox van Fabienne Delvigne zagen we eerder in 2011 tijdens het staatsbezoek aan Qatar. 

De pumps van Máxima komen bij Natan vandaan. Hier zie je ze in een andere kleur.

Oorstekers van Montague:

De klassieke zwart/witte tas met gouden hengsel komt van het Franse modehuis Chanel. Máxima gebruikt de tas al geruime tijd. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 15 sep 2017 - 11:26

Beter als Nathan qua pasvorm en ik vind de print in de jurk leuk. Maar de styling is wat truttig. En ik vind de schoenen er echt niet mooi bij. Ook haar make-up vind ik te glimmend en te nude. De armbanden zijn te geelgoud en warm bij het koele van de jurk. Een zwarte schoen, mooie rode lipstick, haar in een staart en een zwarte, zilveren of witgoude armband hadden het krachtiger gemaakt. Het is nu niet slecht maar ook niets bijzonders.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 15 sep 2017 - 00:13

Mooi jurkje maar wat een ongelooflijke tutschoenen..............

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 14 sep 2017 - 23:11

Goed jurkje, maar de schoenen, hoed en tas maken er een supersaaie tuttebellen toestand van. Hier een moderne zwarte sandaal met hak bij, de zwarte antenne en een tas in een knalkleur.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 15 sep 2017 - 08:23

Ik denk dat dit inderdaad de oplossing is: moderne en elegante schoenen en een tasje in een knalkleur! Ik weet alleen niet wat de "zwarte antenne" is.... :)

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 15 sep 2017 - 09:14

Ah die! Nee, dat hoeft voor mij niet... Gekke sprieten, dat leidt alleen maar af.

afbeelding van Marga

Marga

donderdag 14 sep 2017 - 22:24

Mooi verzorgd. Leuke jurk. Vind hem mooi op lengte. Ik vind alleen de schoenen in combinatie met het geheel niet zo mooi passen.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 14 sep 2017 - 22:09

Tja, jurkje heel leuk, vaker doen, geen hulphaar dus een flutknotje, panty teveel glans, vorming van gebit nu al zichtbaar, tanden komen naar voren, en ze stonden prima, schoenen, als ik die zie doen mijn tenen pijn, een enthousiaste koningin, die betrokken is met haar land en zijn inwoners. Wat willen we nog meer? Als alles perfect zou zijn, wat was deze site dan saaaai!!!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 14 sep 2017 - 22:02

Wat fijn dar ze voor Carolina Herrera kiest!! Top jurk. Alleen die schoenen... Daar heb ik altijd al een hekel aan gehad...volge de keer graag dragen met een paar mooie zwarte of nude kleurige pumps, dan ben ik helemaal blij!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 14 sep 2017 - 21:28

Leuk jurkje. Wel met verschrikkelijke ouwe damesschoenen erbij zo lijkt het. Haar zit een beetje weggefrummeld onder het hoedje maar beter dan die lossen slierten. Toch ziet het er inderdaad een beetje tuttig uit. Past niet bij Maxima. Weet niet zo goed waar hem dat nou in zit....

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 14 sep 2017 - 19:34

Ik vind dat ze er verzorgd uitziet, en tegelijkertijd vind ik het haar zo tuttig staan.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 14 sep 2017 - 17:26

Wat leuk zeg! Prachtig jurkje zonder gekke naden, lijnen, het trekt nergens, mooie stof, goede mouw!! Top! De streep van het jurkje komt terug in de schoenen en ook beetje in het tasje. Volgens mij is er wel over nagedacht. Ik vind de schoentjes lekker kek en vind het leuk dat ze ze weer eens draagt! Haar ook prima.

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 14 sep 2017 - 17:24

Trouwens die groene zeer ongelijk hangende jurk van deze week met slippertjes had hier misschien beter tot zijn recht gekomen .Er is denk ik totaal geen link naar Azië ?

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 14 sep 2017 - 17:27

Oeps zouden de outfits verwisseld zijn? Foei foei kamenierster :-)

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 14 sep 2017 - 17:15

Mooi jurkje ,veel van dit soort jurkjes heeft ze hangen ,had geld bespaard -;)
Prima pasvorm ,lengte goed is maakt het wat vlotter .
Grappig om te lezen dat er mensen zijn die loshangend haar mooi vinden en dit knotje ook ,wereld van verschil lijkt me .Prima knotje hoor ,maar wel een oma dotje
Schoenen zwaar gedateerd ,kortom het bekende bij elkaar gezochte prijzige "rommeltje"

afbeelding van car

car

donderdag 14 sep 2017 - 16:52

Klein beetje gedateerd!! Ik dacht namelijk dat het een foto van een paar gelden was met een outfit die me toen ontschoten is! Zelf dr make up lijkt weer meer oranje hahah...maaarja wel weer lekker verassend uit de hoek

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 14 sep 2017 - 16:04

Ik vind het jurkje érg leuk; het zal hooguit te kort zijn als ze zit, dus het had wat langer mogen zijn. Met piekend haar heb ik geen moeite. Schoenen ook goed gekozen, al hou ik meer van lagere hakken.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 14 sep 2017 - 16:04

Ik vind het jurkje érg leuk; het zal hooguit te kort zijn als ze zit, dus het had wat langer mogen zijn. Met piekend haar heb ik geen moeite. Schoenen ook goed gekozen, al hou ik meer van lagere hakken.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 14 sep 2017 - 15:57

Helemaal niets mis mee. Het probleem zit hem in de ouwelijke schoenen. Mooie zwarte laarzen waren misschien ook wel leuk geweest. Verder heel mooi. Prima.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 14 sep 2017 - 16:12

Het is geen knot maar het haar is naar binnen geklapt. Wanneer je een foto van de andere kant bekijkt ziet het er nog veel rommeliger uit. Ik vind dit slecht opgestoken haar.

afbeelding van Babs74

Babs74

donderdag 14 sep 2017 - 16:07

inderdaad. ik snap het ook niet helemaal. mooi kleedje heeft ze aan vandaag.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 14 sep 2017 - 16:05

Ik zag in de agenda van het koninklijk huis dat Maxima vandaag nog een activiteit heeft/had..
Dus dat zijn dan 3 afspraken op 1 dag... Lekker druk!

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 14 sep 2017 - 15:25

Het jurkje vind ik erg mooi, oorbellen ook leuk maar pillbox te ouwelijk vooral als je dan zulke vlotte oorbellen draagt. De schoenen passen er totaal niet bij. Het haar is ook weer wat bij elkaar "geraapt". Ik vind het vreemd dat sommige mensen het niet uitmaakt hoe ze er aan de achterkant uitziet. Mensen zien haar toch niet alleen aan de voorkant?

afbeelding van gambetta

gambetta

donderdag 14 sep 2017 - 14:26

Persoonlijk vind ik haar er echt mooi uitzien vandaag; wat een mooie pasvorm heeft de japon hier al zou hij inderdaad iets langer mogen. Maar het model en de print: prachtig! Haren, tja, heeft ze gewoon zelf gedaan denk ik.
Als hoed had wellicht het Aziatisch aandoende hoedje wat ze droeg bij het bezoek van de president van Argentinië en bij een staatsbezoek (ik dacht in Italië) beter bij deze japon gestaan qua kleur en model. Het model wat ze nu draagt (en meerdere van dit soort hoeden die ze heeft) vind ik haar niet zo staan, en zeker niet de kleur zwart. Het lijkt me wel dat dit model ook iets Aziatisch voor moet stellen; daar is dan wel over nagedacht in ieder geval.

afbeelding van Evita

Evita

donderdag 14 sep 2017 - 14:18

Betere pasvorm dan Natan maar wel een dertien in een dozijn jurkje. Daar had ze wat mij betreft beter iets kunnen recyclen. Leuk eoorbellen erbij en een stralende glimlach zoals altijd.

afbeelding van DEP

DEP

donderdag 14 sep 2017 - 14:40

Helemaal mee eens Evita. Zoals bijv de prachtige groene Lanvin avondjapon. Het is chiquer om mooie tijdloze kleding te herdragen dan weer iets nieuws te kopen om maar iets nieuws te hebben. Ook de schitterende juwelen bij die japon zijn daar zo'n mooi voorbeeld van. Bij deze gelegenheid had ik overigens de Zeus japon wel passend gevonden. (zonder slippers uiteraard)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 14 sep 2017 - 13:51

Mee eens Sjanine! Vooraanzicht is goed, en zo zien de mensen haar. Beter dan los wapperende haren met deze wind.
Wat een leuk jurkje! Hoedje prima. Ik ben tevreden!
Deze schoentjes had ze toch al? Heeft ze deze niet gedragen met een koninginnedag?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 14 sep 2017 - 14:04

Ja, Koninginnedag 2012.

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 14 sep 2017 - 13:45

mooie gekleed vind ik Maxima vandaag , het staat haar goed .Zeker goed gekozen bij dit seizoen en als tussendoor voor vanavond want ik ben al benieuwd.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

donderdag 14 sep 2017 - 13:36

Mooie, verzorgde en verfrissende outfit.
Ik heb het idee dat Maxima geen styliste aan de arm neemt voor de dag-activiteiten.
Omdat zoals Els zei, dat het haar opgevallen was dat de avondkledij altijd wel mooi afgestyld is.
Het haar lijkt vandaag aan de achterkant zelf gedaan te zijn.
Maar dat boeit me niet. Het vooraanzicht is prima. Leuke oorbellen ook!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 14 sep 2017 - 13:35

Wat een mooie jurk, goede stof. En een betere fit dan sommige Natans volgens mij. Ja goed plan om meerdere merken te proberen. Deze met succes. Letitia draagt volgens mij dit merk ook regelmatig.
Een goede jurk om regelmatig te herdragen naar diverse events. En dan inderdaad wat variëren met kleurtjes. De oorbellen, zijn die nieuw? Goed er bij gezocht.
Ik zou wat neutralere schoenen hebben gekozen.Ik hoop vooral dat ze goed lopen, mocht ze last hebben van haar tenen zoals sommigen deze week suggereerden nav de slippers.
Een vol programma voor onze queen, want ik las dat ze ook naar New York vertrekt voor UN-vergadering.

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 14 sep 2017 - 13:30

Keurig jurkje voor een dergelijk bezoek, ik word er figuurlijk niet heel warm van. Het hoedje vind ik niet veel doen en het haar is inderdaad niet netjes vastgezet. Doe mij dan maar de losse haren. Wat is ze toch enthousiast by the way.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 14 sep 2017 - 13:30

Prima hoor. Er valt wel wat op af te dingen (het knotje is weer huis-tuin-en-keuken, de schoenen vind ik niet mooi en er ook niet goed bij passen, het hoedje is niet haar beste), maar alles bij elkaar kan ik er toch niet boos om worden. :) Leuk jurkje.

Carolina Herrera draagt ze niet vaak! Misschien dat ze nu geïnspireerd is om die blauwe avondjapon weer eens te dragen!

afbeelding van juliette

juliette

donderdag 14 sep 2017 - 13:17

Mooie verzorgde outfit!
Vooral enthousiast dat ze nieuwe merken probeert.
Al had ik iets meer kleur toegevoegd ipv nude , dat maakt het wat frisser en minder ouwelijk.
Ook erg benieuwd wat ze vanavond draagt , hopelijk de haren iets netter.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 14 sep 2017 - 13:31

Ik ben blij dat ze zwart-wit droeg. De dames naast haar zijn ook al erg kleurrijk.

Wat is er vanavond?

afbeelding van jeannine

jeannine

donderdag 14 sep 2017 - 13:42

het diner met de raad van State op paleis Noordeinde oh nee sorry het is iets anders in het Congres gebouw of zo

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 14 sep 2017 - 13:36

Dat was gisteren. Vanavond is ze bij de opening van het nieuwe seizoen van het Concertgebouworkest.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 14 sep 2017 - 12:58

Verzorgde look. De roklengte helaas te kort. Ik heb wel het idee dat ze velen van soortgelijke jurkjes heeft ook i.c.m. een pillbox. Dus niet echt vernieuwend maar zoals gezegd, verzorgd.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?