Onaangekondigd was koningin Máxima vorige week donderdag aanwezig bij een vergadering van SME Finance Forum. Zoals op onderstaande foto is te zien draagt ze een top en broek van modehuis NATAN, gecombineerd met oranje pumps van Sergio Rossi. Overige accessoires zijn helaas niet goed te zien op deze foto, dus hopelijk volgt later beter beeld. 

Bij Impact Investing, mei 2011:

Bij het Xnoizz Flevo Festival, augustus 2011:

In de VAE, 2012. 

Top van NATAN:

Schoenen van Sergio Rossi:

Foto's met dank aan: 

www.royalpress.nl
www.monarchypress.com
SME Finance Forum 

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 13 jun 2014 - 17:23

Mooie keuren, die flatteren Maxima enorm. Maar de broek vind ik niet van deze tijd. Sorry.
En ja, Maxima werkt hard. Want reken maar dat ze ook veel moet voorbereiden. Maar aan de andere kant hoeft ze neem ik aan niet thuis te poetsen, te koken, boodschappen te doen en al die beslommeringen waar een gewoon mens veel tijd aan kwijt is. Dat scheelt natuurlijk weer.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 13 jun 2014 - 09:10

Helemaal mee eens dat ook werkende vrouwen en met kinderen en al wat er nog bijkomt het erg druk hebben. Ook topsport, hoor. Het is ook niet de bedoeling om deze groep voor het hoofd te stoten. Ik ben zelf ook een werkende vrouw, dus vertel mij wat ;) Maar het ging nu even over Maxima, deze site is tenslotte ook aan haar gewijd ;))

afbeelding van Bea

Bea

vrijdag 13 jun 2014 - 08:42

Merel zegt wat ik vaak -en ook zonder jaloezie- denk. Michelle Obama benoemt het regelmatig: "Toen ik een 'gewone' werkende moeder van twee kinderen zonder personeel was, ja toen had ik het druk!".

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 jun 2014 - 09:11

Ik denk dat het ook scheelt per periode. Maart/Mei/Juni/Oktober zijn vaak de drukste maanden voor Máxima, maar in de overige maanden zou ik ook wel met haar willen ruilen. Alleen moet ik er niet aan denken dat iedereen altijd op je let. Ben net even naar de supermarkt geweest in mijn oude kloffie en dan kijkt niemand naar je. Voor Máxima is dat ondenkbaar en dat lijkt me nog wel eens zwaar.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 13 jun 2014 - 09:29

Dat lijkt me verschrikkelijk!
Net als dat mijn hele status van mijn man zou afhangen...

Dus, wil niet ruilen!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 jun 2014 - 09:40

Ik ook niet. Vanavond ga ik lekker varen samen met Leon en dan zijn we gewoon heerlijk met zijn tweeën. Máxima kan dankzij haar koninklijke status in een veel grotere en duurdere boot varen, maar zij heeft wel altijd beveiliging bij zich. Geef mij mijn eigen leventje dan maar :)

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 jun 2014 - 10:05

nou......ik zou vanavond wel even met jullie willen ruilen! Haha, lekker varen....daar ben ik wel voor te vinden. Gaat het al wat beter met jou, Josine? Nee, met Maxima zou ik ook absoluut niet willen ruilen! Altijd op jezelf letten, zie ik er goed uit....zijn er geen (ongewenste) camera's op mij gericht....heb ik mijn beveiligers wel om me heen....enz, enz. Dan maar liever een gewoon iemand!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 13 jun 2014 - 10:32

Ik heb dinsdag pillen gekregen tegen misselijkheid en ze lijken aan te slaan. Was wel grappig, gisteravond aten Leon en ik lekker in de tuin. We aten tomatensoep en ik had tegen Leon gezegd dat de pan eerst leeg moest zijn voor hij de pan met gehaktballen mocht leeg eten. Dus we hadden allebei behoorlijk wat tomatensoep op toen de pan leeg was, maar Leon wilde per se nog een gehaktbal. Dus hij doet de pan open en ik ruik die geur van vlees en kots zo alle tomatensoep eruit, haha. Een bende!! Hahaha.

afbeelding van Carmen

Carmen

vrijdag 13 jun 2014 - 10:52

Ooohhh Josine, wat een verhaal! Hahahahaha, ik lig dubbel hier. Natuurlijk sneu voor je dat je zo misselijk werd, maar het verhaal kan zo in een comedy sketch :D

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 13 jun 2014 - 11:30

Oh, nee joh! Ik zie het helemaal voor me! Overgeven is vervelend, maar goed, je weet waardoor het komt, en het gekke is dat je het er dan graag voor over hebt!! Sterkte met alles, hoor!!

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 13 jun 2014 - 05:54

Prachtige kleur top, en model staat haar goed. Mooie kleurcombinatie met de broek. Model broek zou ik ook niet voor gekozen hebben, maar ik vind wel dat ze het kan hebben. Blijkbaar voelt ze zich er lekker in! Kleur schoenen vind ik mooi, model beetje tut zoals anderen ook al aangaven. Zeer passende outfit voor de gelegenheid.

Wat betreft druk, och, dat is maar net wat je referentiekader is. Ze was bij een diner, een medaille uitreiking, een forum en een herdenking. Ze zal buiten oog van de camera's ook zeker haar werk hebben, maar toch denk ik dat veel vrouwen met banen en gezinnen van Maxima's leeftijd (maar zonder personeel en privejet) het vorige week een stuk drukker hadden. Waaronder ikzelf ;) Hoef er alleen, gelukkig, niet altijd zo fabulous uit te zien. Dat scheelt natuurlijk wel ;)) Dus ben NIET jaloers :)
(Excuses voor de spoiler...)

afbeelding van Wilma

Wilma

vrijdag 13 jun 2014 - 00:53

Ik hou het kort:helemaal eens met Henny en BeccaD...wel geweldig,dat Maxima onaangekondigd aanwezig. was!En dat na zoveel verplichtingen....ga er maar aan staan!

afbeelding van marie28

marie28

vrijdag 13 jun 2014 - 06:13

Natuurlijk heeft ze veel verplichtingen ! Wat denk je dank van vrouwen die hard werken en buiten hun baan ,schoonmaken strijken boodschappen doen enz.......... die moeten er ook voor staan en hebben de luxe niet dat zeker 80% alles voor je gedaan wordt.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 12 jun 2014 - 21:30

Snel wegdoen deze outfit.Doet niets voor haar.Alleen de kleur is wel leuk.Schoentje ziet er inderdaad goedkoop uit.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 12 jun 2014 - 19:16

Mooie top in een kleur die Máxima super staat. Met een broek vind ik deze top het leukste. De schoenen zijn niet mijn favoriet, ik vind het een beetje tuttig model dat ze over 10 jaar ook nog kan dragen.

afbeelding van Luana

Luana

donderdag 12 jun 2014 - 18:08

Mooie vrolijke top. Normaal ben ik niet zo weg van broeken bij Maxima, maar ik vind deze top juist erg leuk op een broek.

afbeelding van marie28

marie28

donderdag 12 jun 2014 - 16:43

Goed voor de gelegenheid ! Kleuren passen goed ! Ik ben wel fan van een wijde broek ! Vrouwelijk en elegant !

afbeelding van Mary

Mary

donderdag 12 jun 2014 - 16:33

Voor deze gelegenheid vind ik haar er prima uit zien!!

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 12 jun 2014 - 16:17

De kleur van de top is prachtig het model oké, maar die theezakjes erop op een erg oncharmante positie, vreselijk!
En dit soort wijde broeken vind ik echt niet meer van nu.. En de schoentjes, eens met Henny, ik vind ze ook goedkoop ogen..
Nee het is ook maar een gewone werkoutfit maar charmant vind ik het niet..

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 12 jun 2014 - 15:27

De zakken op de top vind ik niet zo mooi. De kleur is wel prachtig. De schoentjes vind ik minder. Het totaalplaatje is zeker niet mijn all time favorite, maar het is prima en verzorgd.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 12 jun 2014 - 15:15

Leuke top is dit! Ik vind hem het mooist met een rok.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 12 jun 2014 - 14:45

Top is leuk maar alleen op een strakke broek of iets langere strakke rok. De schoenen vind ik niet mooi.

afbeelding van zara

zara

donderdag 12 jun 2014 - 14:16

Het ziet er gewoon allemaal weer heel erg leuk en verzorgd uit. De top en broek vind ik 'typisch Máxima', en haar losse kapsel staat er prachtig bij. Ik vind het ook dit keer weer heel fijn om te zien hoe Máxima helemaal in haar element is in settings, die met haar persoonlijke passies te maken hebben.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 13 jun 2014 - 13:40

In alle opmerkingen helemaal met je eens!!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 12 jun 2014 - 16:13

Mee eens Jeanine, de broek vind ik niet mooi. Top wel maar alleen op een smal broekje of rokje. Schoentjes vind ik persoonlijk goedkoop aandoen. Ik hou ook niet van studs.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 12 jun 2014 - 13:31

Jammer van de broek! De top vind heel leuk, maar ik zie de top liever gecombineerd bij een rok, zoals in 2011! Schoentjes vind ik heel grappig.

afbeelding van Marije

Marije

donderdag 12 jun 2014 - 13:11

Ik vind het een prima outfit, maar toch zie ik deze top liever op een rok. Dat vindt ik net een wat betere verdeling.Anders ziet de top er een beetje raar 'kort' uit.. (zoals op foto 2 en 4) Maar misschien is dat vandaag niet zo?!

afbeelding van Anouk

Anouk

donderdag 12 jun 2014 - 13:10

Hoi Josine, was niet gisteren maar vorige week donderdag! Ik zag de foto+aankondiging van het bezoek vandaag ook op de website van het koninklijk huis ;)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 12 jun 2014 - 13:39

Je hebt helemaal gelijk. Heb het gelijk even aangepast.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 12 jun 2014 - 13:07

Heb geen idee of ze exact dezelfde broek draagt, maar ik vind het totaalplaatje vrolijk en zakelijk tegelijk :)

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 12 jun 2014 - 12:58

Wat goed van Maxima om in deze week te werken, had verwacht dat ze wel een weekje vakantie zouden houden als gezin!!
Ik ben niet weg van deze outfit.Top is te wijd voor zo,n strakke broek, ze heeft hierin wel een heel smal onderlichaam.

afbeelding van Maxi

Maxi

vrijdag 13 jun 2014 - 20:12

Wijde top, smallere broek. Smalle top, wijdere broek. Ik vind de verhoudingen hier uitstekend.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?