Koningin Máxima heeft jaarlijks meer dan honderd publieke optredens, maar achter de schermen wordt er ook het nodige werk verzet. Zo is zij lid van de Raad van Toezicht van Paleis Het Loo, waar zij diverse vergaderingen voor moet bijwonen. Op de website van het paleis is een foto van de Raad te zien met daarop onze koningin, gekleed in een bohemian blouse van Antik Batik en een zakelijke grijze broek. 

De blouse die Máxima draagt, droeg ze ook op 2 maart 2013 tijdens een weekendje weg op Het Oude Loo. 

Blouse van Antik Batik:

Foto's met dank aan:

Paleis het Loo 
RVD/Jeroen vd Meyde 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 20 dec 2014 - 17:51

Really cute❤ Thanks for sharing!

afbeelding van elisah.

elisah.

zaterdag 20 dec 2014 - 13:46

Ik ben benieuwd naar het naar het fotomoment van as. maandag!!
Ben het wel met Marc van de Linden eens dat het ook eens leuk zou zijn om, net als in Zweden, eens een fotosessie te laten zien in prive omgeving,en dan bedoel ik niet in de tuin maar gezellig bij de kerstboom of wat dan ook...................

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 20 dec 2014 - 10:49

Waarom maakt iedereen zich zo druk over een outfit die ze 2 jaar geleden tijdens een prive weekend droeg. Nog even en we gaan ons met haar nachtkleding bemoeien!!

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zaterdag 20 dec 2014 - 13:16

Dat weekend was toch niet zo privé, hoor. Er was een fotomoment, er lag niemand in de bosjes te wachten op het moment dat ze even gezellig met elkaar naar buiten gingen om een luchtje te scheppen.
Het is helemaal niet nodig Máxima telkens in bescherming te nemen. Ze zal heus wel weten dat hoge bomen nu eenmaal veel wind vangen. Ik ben met die leus opgevoed, we stonden in ons dorp iets meer in de kijkerd dan andere leeftijdgenoten.

afbeelding van AnneR

AnneR

vrijdag 19 dec 2014 - 10:24

Hoe langer ik naar de foto kijk, hoe meer ik haar kleurkeuze begrijp. Het grijs van de broek komt terug in de blouse. Het valt me op dat ze toch meer naar details kijkt, dan ik dacht, en dat juist naar voren haalt. Ook met de grote ketting, die ze draagt tijdens die kroonprinselijke weekenden destijds (ja, die kwamen regelmatig als kroonprins(esss)en bij elkaar, daar is wel over geschreven). Wel met wisselend succes, in mijn ogen.
Het mag je smaak niet zijn, maar dat is wat anders. Om nu te zeggen dat ze van onze belastingcenten het beter zou moeten doen, omdat je het vaak met haar kledingkeuze niet eens bent, vind ik nogal ver gaan.
(Het lijkt haast zoiets als een moeder die haar dochter zakgeld geeft, maar wel eventjes bepaalt waar ze het aan kan besteden… dat zouden ze niet bij mij moeten doen ! )

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 19 dec 2014 - 10:20

De blouse vind ik wel gaan, maar loop er niet warm voor. De broek ...... nee. Ook te kort.

afbeelding van Kate

Kate

vrijdag 19 dec 2014 - 07:32

De blouse is niet iets wat ik zelf zou dragen en de broek monsterlijk !
Maar de blouse staat zeker wel op de broek ,de combi is oké .

afbeelding van marie28

marie28

vrijdag 19 dec 2014 - 05:28

Blouse voor op vakantie in een warm land ! Broek is wat lomp en stat har niet ! Jammer !

afbeelding van marie28

marie28

vrijdag 19 dec 2014 - 05:28

Blouse voor op vakantie in een warm land ! Broek is wat lomp en stat har niet ! Jammer !

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 18 dec 2014 - 23:08

O jee, ik vind de blouse monsterlijk en de broek flets!

afbeelding van Imke

Imke

donderdag 18 dec 2014 - 19:03

Nette pantalon met een wat frivolere stijl blouse is op zich een goede keuze voor deze niet al te formele bijeenkomst. De aparte blouse kan ze prima hebben, de oorbellen staan er leuk bij, maar de combinatie met de broek vind ik onnavolgbaar. De kleur past er absoluut niet bij en haalt de blouse naar beneden. Een effen donkerbruine of taupekleurige broek was een stuk mooier geweest.
Als het dezelfde broek is als bij de outfit van 2013 vind ik 'm ook nog lelijk, maar het lijkt me een andere gezien de lichtere kleur grijs(?)

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 18 dec 2014 - 18:50

Wat een leuke blouse! De broek is wel jammer... Maar wat zit haar haar ook gewoon lekker opgeruimd en met mooi oorbellen..
Het lijkt wel of en aantal van jullie de foto nog niet kenden.. Ik wel, maar ik vind het knap dat je dat er gewoon even tussen uit gevisd hebt, Josine!

afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 18 dec 2014 - 18:25

Wat een vreselijke broek, onbegrijpelijk dat ze zoiets draagt.
Als je jezelf zo in de spiegel ziet dan wil je toch maar een ding? zo snel mogelijk die broek uit en iets anders aan.......!Zelf houd ik absoluut niet van broeken maar Maxima staat een strakke broek met ballerina,s wel heel erg leuk!!
De blouse is ook niet mijn smaak, maar het staat Maxima wel.
Waar ik ook van schrik is van het colbert van WA.............veel te lang en slobberig.
Het zullen wel heel ongedwongen weekenden zijn want ook Mary zie je maar zelden zo slecht gekleed!

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 18 dec 2014 - 17:22

Niks meer aan toe te voegen: heel leuke blouse, maar echt vreselijke broek of broeken (als het tenminste niet om dezelfde broeken gaat).

afbeelding van aaltje

aaltje

donderdag 18 dec 2014 - 17:08

Die blouse is echt super leuk! ik zou hem zo zelf aantrekken!
Maar ik zou het idd (sorry een beetje herhaling van de andere reacties) niet met een wijd vallende pantalon doen, maar op een leuke strakke broek... misschien wel okergeel.... ik denk dat dat erg leuk staat...

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 19 dec 2014 - 14:26

Ja, okergeel of een pittige niet te lichte kleur rood zou de blouse veel mooier doen uitkomen dan dit lichte (en ook iets te warme) grijs, dat bij de felle kleurcontrasten van de print flets afsteekt. Het zou Máxima vast ook prima staan. Maar voor deze gelegenheid zou dat misschien net wat te bont worden, dus dan zou ik een zwarte, donkerbruine of leverkleurige pantalon een goed keus vinden.

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 18 dec 2014 - 16:28

Blouse leuk, combi niet!
;-))

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 18 dec 2014 - 16:25

Ik vind de blouse ook wel leuk (hoewel ik hem zelf nooit aan zou trekken), maar de broek vind ik afschuwelijk. Ik houd niet van die wijdvallende broeken/pantalons.
Haar haar zit wel leuk!

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 18 dec 2014 - 16:24

Mij valt de haarkleur op! Veel donkerder, veel beter!!
;-))

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 18 dec 2014 - 18:53

Ja idd, het ziet er veel mooier uit, en op de een of andere manier maakt het haar gezicht ook 'warmer' (hoe zeg je dat :-[? Miss door combi met blouse..

afbeelding van M

M

donderdag 18 dec 2014 - 16:09

Blouse is van Antik Batik

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 22 dec 2014 - 13:22

Heel hartelijk bedankt voor de tip!

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 18 dec 2014 - 23:29

Dank je wel voor de tip. Ik heb de blouse op internet gevonden.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 18 dec 2014 - 15:06

Leuke blouse, maar de broek vind ik vreselijk en over de outfit van 2013 wil ik het helemaal niet hebben...

afbeelding van Emmy

Emmy

donderdag 18 dec 2014 - 12:44

Wat een opvallende blouse! Wel leuk, maar ik had de blouse anders gecombineerd; op een strakkere en zandkleurige broek (idd).
Ik vind het helemaal apart dat ze de blouse op de tweede foto nog met zo'n grote opvallende ketting combineert. Volgens mij moet je bij zo'n blouse oorbellen in je oor doen, een armband of opvallende ring aandoen en verder niets. En oorbel en evt ring in oranje. Dan zou ik het wel echt heel leuk vinden, denk ik.

Ik blijf het jammer vinden dat Maxima maar weinig strakkere broeken draagt, het staat haar zo mooi!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 18 dec 2014 - 12:37

ach nee zeg...helemaal eens met Sofia. Nu is het zo'n vreemde combinatie van een zomerse blouse qua stijl en materiaal en dan zo'n wollen broek eronder, heel raar. De oorbellen zijn best leuk maar ook zo'n beetje indianenstijl, past perfect bij de blouse maar dan echt met een andere broek eronder.

Ik vind ook bij het weekendje weg een afschuwelijk geheel, ze ziet er daar zo afgemat en flets uit, alsof ze even naar buiten moest rennen voor de foto, dik wollen vest aangeschoten, nee alles behalve charmant.

afbeelding van car

car

donderdag 18 dec 2014 - 12:18

Wat zouden ze toen gedaan hebben in dat weekendje weg met alle kroonprinsen en prinsessen?? Wat leuk dat ze dat doennn! :)

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 18 dec 2014 - 11:47

Ik dacht dat de blouse uit een Indianen schietschijf was gemaakt. Een beige broek had er mooier bij gestaan. Die beige kleur komt ook in de blouse terug. Maxima's haar is netjes verzorgd.

afbeelding van Sofia

Sofia

donderdag 18 dec 2014 - 11:42

De blouse gaat wel maar dan wel op een leuke strakke 3/4 broek met sandaaltjes winkelend tijdens een vakantie.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

donderdag 18 dec 2014 - 11:38

Wat we op de foto zien, ziet er uitstekend uit. Zo verzorgd zie ik haar graag!
Ik vraag me wel af of het rond de onderkant van de broek net zo lelijk is als tevoren. Toen waren de pijpen namelijk te kort en te wijd in combinatie met de hooggehakte plateauzoolschoenen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 18 dec 2014 - 11:29

Wat leuk om dit soort foto's te zien. Ik ben niet weg van de combinatie ( dat komt vooral door de wijdvallende broek) maar het ziet er wel verzorgd uit. Zakelijke chique. En prachtig opgestoken haar!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?