Op Paleis Noordeinde heeft koning Willem-Alexander vanmiddag het Erekruis in de Huisorde van Oranje uitgereikt aan Tjeenk Willink. Koningin Máxima was hier, net als prinses Beatrix, bij aanwezig en droeg een bekende outfit van modehuis NATAN. 

Klik hier voor foto's. 

Máxima met de outfit bij een bezoek aan de Raad van State in 2011: 

Outfit van NATAN:

Foto's met dank aan:

Modekoningin Máxima
NATAN 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 10 dec 2014 - 20:43

Mooie kleurencombi vandaag!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 dec 2014 - 15:55

Wat gaaf de outfit van Laurentien! Kekke print. Mag ik wel en ik zou het zelf zo aantrekken. Mooie kleuren groen bij elkaar.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 10 dec 2014 - 15:40

De rok vind ik niet mooi, het jasje met de top eronder vind ik wel heel mooi maar het hele geheel vind ik echt niet geschikt voor in december, meer een lente outfit.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 dec 2014 - 13:53

Het jasje vind ik erg mooi. Gecombineerd met donkerblauw of een donkere taupe zou het een wat meer winterse uitstraling hebben. Is toch typisch een jasje dat je op heel veel manieren kan dragen. @Josine: weet jij of ze dat ook heeft gedaan? Indien niet denk ik dat een stylist zichzelf zou terugverdienen...

afbeelding van marie28

marie28

woensdag 10 dec 2014 - 13:43

Foto's van Laurentien bij Robin ! Benieuwd naar de reacties hierop !!!!!!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 10 dec 2014 - 22:02

Ik vind het leuk. Past bij Laurentien, bij de gelegenheid, het is prima gecombineerd met de iets lichtere panty en schoenen in de tint van de jurk. Armband en oorbellen ook goed gekozen, vrij rustig bij de opvallende print. Het is niet mijn persoonlijke smaak, maar dat maakt niet uit. Zo'n tuniek met panty kan als je 40+ bent en er verder nog fris uitziet, en dat doet Laurentien. Met blote benen vind ik het een ander verhaal trouwens, daar moet je eerder mee uitkijken. Bij 50+, wat ik zelf ben, vind ik korte tunieken of rokjes niet meer zo'n goed idee, dan wordt het te meisjesachtig voor je leeftijd. Ik hou het bij een rok tot op of een fractie boven de knie.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 10 dec 2014 - 15:42

Ik vind het erg leuk wat ze aanheeft, ben weg van de kleur en schoenen en nu en dan een grapje met mode vind ik helemaal goed (doelend op de print van het jurkje van Laurentien). Ik zou het zelf (ben 42) ook zo aantrekken.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 dec 2014 - 19:14

Helemaal eens Iris. k ben 43 en zou het ook zo aantrekken :)
Laurentien heeft killerlegs, en met die dikke panty vind ik deze lengte mooi staan.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 dec 2014 - 14:33

Ik weet niet goed wat ik hier nu van moet vinden. Is dit niet wat kinderachtig voor een vrouw van in de veertig? Persoonlijk vind ik dit meer geschikt voor een tiener. Of beledig ik nu iemand, sorry dan. Het lijkt wel of ze( Maxima en Laurentien) moeite hebben met zich te kleden naar de leeftijd. Super korte rokken, dat je amper netjes kunt zitten, ik vind het geen gezicht. Maar goed, ik zal wel niet met de tijd meegaan, denk ik. Wellicht hebben ze last van een "leeftijdscrisis"?

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 10 dec 2014 - 12:52

Met de combi van 2011 had het pakje een leuke en frisse uitstraling. Zonder witte en zalmroze accenten is het gewoon een wat saai pakje met een ietwat te korte rok. Het valt me op dat Máxima weinig kleur draagt de laatste tijd. Waarom hier niet een mooie jurk gekozen... Ik herinner me een blauw-zwartgeruite jurk die ze droeg bij een concert in Moskou, die hebben we voorzover ik weet daarna niet terug gezien. Zoiets is keurig voor overdag, heeft weinig opsmuk nodig maar heeft net een feestelijke touch. Het is hier toch een goede vriend van de koninklijke familie die onderscheiden wordt, niet de zoveelste ambassadeur ofzo...

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 10 dec 2014 - 11:39

Comme ci, comme ca, ik denk bij dit pakje meer aan maart/april dan aan december. Het pakje is op zich wel mooi, vooral het jasje spreekt me aan. Haar H zit vreselijk. Al met al een 6 denk ik.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 10 dec 2014 - 10:49

Niet heel bijzonder. Het gebruik van drie verschillende soort stoffen vind ik een beetje veel van het goede, en op de een of andere manier - ondanks dat het allemaal pasteltinten zijn - vind ik de kleuren niet echt gecoordineerd.

De vorige keer, MET hoed, werd de outfit echt omhoog gehaald door de hoed en accessoires, maar dat is nu helaas niet het geval. Als ze maar eens zou beginnen om snel nog even een borstel door haar haren te halen vlak voordat een foto genomen wordt...

afbeelding van hendrikje

hendrikje

woensdag 10 dec 2014 - 11:05

Helaas kan ze binnen als gastvrouw geen hoed dragen. (Dat werd nog eens haarfijn uitgelegd door R.van D. in haar bekakte Arnhems toen Gerdi Verbeet zonder hoed de koningin welkom heette in de Ridderzaal met Prinsjesdag wat door sommige werd opgevat als PvdA lompheid.) Máxima maakt inderdaad de indruk niet goed raad te weten met het ouder worden. Heel jammer, want ze heeft het soort schoonheid dat de tand des tijds wel kan verdragen. Vooral dat pierige kapsel en de te krappe kleren onder strepen dat ze niet echt jong meer is.
Kate zag er schitterend uit, super jurk, mooi gekapt en vooral het bescheiden gebruik van juwelen gaven het geheel stijl. Opvallende oorbellen, één mooie armband en één ring, dat getuigt in mijn ogen van heel wat meer klasse dan wat Máxima op dit gebied laat zien.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 10 dec 2014 - 14:37

Dat bedoel ik ook Hendrikje, jij schrijft het wat duidelijker op.
Maxima kan zeker de tand des tijds doorstaan ,het is een mooie vrouw.
Maar zoals ze nu bezig is onderstreept het juist het ouder worden .
Erg jammer want ze kan beter accepteren dat ze ouder wordt en zich daarnaar kleden en dat kan zeker koninklijk zijn.
En zeker wat betreft haar haren ,ik denk de laatste tijd zo vaak ,Maxima kom op je bent geen blondine met een dikke bos haar .
Je bent een mooie 40+ vrouw maar ook koningin ,kleedt EN kap je daarnaar ,je kan het -;)

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 dec 2014 - 09:46

Ik ben ook niet weg van dit pakje. De rok vind ik oubollig en de kleur maakt haar wat flets. Het haar zou mooi zijn geweest als het in een staart zat zoals in 2011, hierboven op de foto.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 10 dec 2014 - 09:42

Ja @ magda idd de foto's van Kate zijn heel mooi .
De jassen die ze draagt op 7-12 en 8-12 vind ik ook zo geweldig .
Ze is toch wat jonger dan Maxima ,maar weet zich wel te kleden als een koningin van nu .
Ze heeft gewoon meer uitstraling vind ik dan Maxima die de laatste tijd de ene misser na de andere heeft .
En dan erg weinig haar haren nog maar vast zet ,en liever met een bos blond nep haar loopt dan dat ze probeert een wat koninklijkere uitstraling te creëeren
Dit pakje hierboven is misschien een verademing na de misser van eerder maar toch een zomers pakje en dan bedoel ik de duidelijk zomerse stoffen en dan de combi met slierten haar ,jammer .
Het lijkt erop dat ze zoekend is om haar " jeugd " te behouden ,maar mi zou ze door advies te vragen veeeeeeeel meer uitstraling kunnen hebben .

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 dec 2014 - 11:24

Oh Kate, leuk die naam, heb je ook op de Daily Mail gekeken vandaag.? Zo leuk al die keding van haar te zien. Tja, ze doet het nu eenmaal beter dan onze Maxima, die er de laatste tijd idd een rommeltje van maakt (mijn mening, dames) .

afbeelding van Marrigje

Marrigje

woensdag 10 dec 2014 - 09:33

erg leuk, zou ik zelf ook in de kast willen

afbeelding van hanneke

hanneke

woensdag 10 dec 2014 - 09:09

Wat een leuk setje! Vanavond staat de uitreiking van de Prins Claus Prijs op het programma, wat draagt de koningin dan meestal? Is daar een dresscode voor?

afbeelding van hanneke

hanneke

woensdag 10 dec 2014 - 16:51

Dank je wel voor de link, wat een mooie kleding heeft de koningin toch :)

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 10 dec 2014 - 10:20

goed dat je het laat weten want in belgie weten we dat erna en zo mis ik soms iets
dank je
ik ben ook geintreseerd in dresscode's

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 dec 2014 - 08:33

Ik keek net even op ppe-foto's om te zoeken naar foto's van deze gebeurtenis. Helaas niets gevonden. Maar...... Ik zag wel prachtige foto's van Kate in een schitterende avondjapon. Wat een plaatje, zeg! De moeite waard om even te kijken.......

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 10 dec 2014 - 22:45

Inderdaad, prachtig! Dit is volgens mij de eerste keer dat ik echt 'impressed' ben door Kates verschijning. Het is vaak mooi wat ze draagt, maar zo keurig, clean en damesachtig (nette omschrijving voor 'truttig') dat ik er een beetje de kriebels van krijg. Deze klassieke japon maakt van haar een volwassen vrouw met een krachtige uitstraling. Ze krijgt hierin een heel elegant en statig postuur en de prachtige laag uitgesneden halslijn laat haar schouders mooi uitkomen. Ook van achteren is het een plaatje, zowel de halslijn als het schitterende kapsel. Ze lijkt zo weggelopen uit een kostuumdrama. En dan die geweldige kleur groen, geaccentueerd door een simpele zwarte fluwelen band ... zwijmel....

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 10 dec 2014 - 13:56

Een plaatje inderdaad. Prachtige jurk en stralende Kate.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 10 dec 2014 - 12:57

Ja Magda, dit is inderdaad een beeldschone avondjurk, ik houd erg van de kledingstijl van Kate, de afgelopen week prachtige mantels gezien,zo mooi.!!
Sommige wel erg kort, maar op haar leeftijd kan dat nog , en het wordt bij Kate nooit ordinair, maar altijd super verzorgd en smaakvol.
Ze doet het echt goed, meer ontspannen en natuurlijker in haar optreden, ook samen zijn ze heel leuk,Engeland mag trots zijn op dit setje !!!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 10 dec 2014 - 11:36

Ja heel mooi! Een heel koninklijk plaatje.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 10 dec 2014 - 08:52

Wat is het adres van ppe-foto's? Dank bij voorbaat.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 10 dec 2014 - 12:48

Dank Magda. Kate ziet er schitterend uit. Ik lees ook dat zij de avondjurk al twee maal eerder heeft gedragen, en waarom niet. Ook de oorhangers zijn prachtig. Haar moeder gaat ook altijd mooi gekleed en passend bij haar leeftijd. Niet "mutton dressed up as lamb", (schaap verkleed als lam) zoals de Engelsen dat zo mooi kunnen zeggen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 10 dec 2014 - 09:44

Prachtig zag Kate eruit, hè Magda. Jurk heeft een mooie halslijn en de kleur is geweldig. Een plaatje weer. :))

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 10 dec 2014 - 11:19

Ja , ze zag er echt heel erg mooi uit. Ik kan altijd zo genieten van de mode van Kate. En echt niet altijd het duurste van het duurste, maar wel klasse. Zij laat vaak zien , dat je met "goedkopere" kleding er ook tip-top uit kunt zien.

afbeelding van LG

LG

donderdag 11 dec 2014 - 03:00

Magda I agree with you, she looked especially gorgeous in her evening gown, "understated" jewelry and a beautiful hairstyle. I do like the extra weight on her:)

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 10 dec 2014 - 07:31

Dit is weer helemaal leuk!! Zo kan het dus ook!!
Ik heb het al vaker gezegd, voor mij hoeft ze even niet iets nieuws te kopen, ze heeft zulke mooie dingen in haar kast, als een styliste daar nu eens lekker in mag snuffelen en combineren dan gaat het weer helemaal goed komen en zijn we de missers weer snel vergeten.!!

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 09 dec 2014 - 23:49

Leuk jasje heeft de koningin aan. Helemaal charmant. Hoe kan dat toch dat je zo n misser maakt als gisteravond en dan vandaag zo voor de dag komt.
Ze moet, al voor haar eigen gemak, toch, zoals eerder gezegd, een styliste nemen.
Lijkt me erg gemakkelijk en gerustellend. Zo, daar hoef ik mij geen zorgen over te maken, heerlijk toch.
Lekker, alleen concentreren op privé kleding.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 09 dec 2014 - 23:20

Ben hier niet echt wild van, vind de kleuren ook wat zomers al weet ik dat pasteltinten in zijn.
Met hoed was beter geweest.
Ik blijf het jammer vinden dat er geen duidelijker foto's zijn ik weet de rede hoor maar toch......

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 dec 2014 - 22:44

Ik zat me net te bedenken dat het tijd werd voor een mooie outfit, et voilà! Prachtige kleuren en staat Máxima echt geweldig. Dit is weer de stijlvolle modekoningin waar ik zo trots op ben. Hopelijk verrast ze ons morgen weer!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 09 dec 2014 - 21:25

De kleding vind ik erg leuk. Jammer dat ze de hoed niet op had. Dat had natuurlijk niet gehoeven, maar hij staat er erg leuk bij;)

afbeelding van Christa

Christa

dinsdag 09 dec 2014 - 20:54

De foto's hierboven met hoed zijn van een ander moment........Maxima draagt geen hoed en heeft heur haar los.......
;-))

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 09 dec 2014 - 21:00

Ja, zie het nu ook Christa. Las het te snel en verkeerd. Dank voor de tip. Maar mijn oordeel blijft hetzelfde. Beetje flets en dat losse haar doet het ook al geen goed. Maar wel beter dan gisteravond dus.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 09 dec 2014 - 21:23

Ik dacht al, het kan haast vandaag niet zo mooi zijn...In en staart had beter geweest, jammer van het losse kapsel!
Kleding vind ik wel mooi!

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 09 dec 2014 - 21:04

De supermooie hoed (vorige keer dat ze deze outfit droeg) pimpt de outfit helemaal op. Zonder de hoed (vandaag dus) heel gewoontjes. En haar haar zit niet in een staart maar zit hangt rommelig los.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 09 dec 2014 - 20:42

Het is niet te geloven, dit ziet er echt verzorgd uit! Een mooi geheel verzorgd plaatje! Haar op een eenvoudige staart en het ziet er al heel leuk uit!
Prachtige hoed, wat een mooie warme kleur! Heeft ze deze hoed ook al vaker gedragen, Josine?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 dec 2014 - 21:35

Ja, Prinsjesdag :)

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 09 dec 2014 - 20:19

ja dit is mooi warm en zacht vooral het jasje vind ik top

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 09 dec 2014 - 20:15

Haha, ik heb nog geen woorden gewijd aan de outfit van gisteravond, maar dit is me daar even beter! Ja, mooi! De stoffen staan erg mooi bij elkaar. Van het kapsel kan ik niet zoveel zien, maar ik vind dit echt herl mooi!

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?