Vanavond vindt in het Koninklijk Paleis in Amsterdam het diner voor het Corps Diplomatique plaats. Voor de gelegenheid verscheen de koningin zojuist in een fantastische japon van de Argentijnse ontwerper Benito Fernandez, eerder gedragen in Zweden tijdens de verjaardag van Carl Gustav. Als juwelen koos Máxima voor de robijnen Mellerio-parure en uiteraard (en gelukkig) is het kapsel prachtig opgestoken. 

Máxima met de jurk in Zweden:

Schoenen van Sergio Rossi:

Clutch van Celestina:

Foto's met dank aan: 
www.royalpress.nl (via www.ppe-agency.com)

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 17 mei 2014 - 11:25

Ik ben ook erg onder de indruk van de juwelen. Wat een prachtige set! En omdat het een set is vind ik het niet te veel. Het zou anders zijn als het een allegaartje was :) Alles is mooi op elkaar afgestemd :)) MOOI!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 15 mei 2014 - 17:25

Onvoorstelbaar prachtig ! De weelderige strapless jurk en de schitterende paruur zijn echt verbluffend !

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 15 mei 2014 - 16:17

Ik vind dit een heel mooie jurk, maar zou hem liever zien met een mooie rode bolero in de zelfde kleur en stof als het lijfje. Na het huwelijk in Luxemburg van Guillaume en Stéphanie heb ik een beetje een afkeer gekregen van strapless jurken bij Máxima. Daar was het allemaal zo opgepushet en werd het ronduit ordinair. Daarom zie ik liever iets gekledere jurken bij onze koningin. Haar kapsel zit wel mooi, maar het diadeem vind ik iets te hoekig voor dit kapsel. Has ze de pauwstaart niet beter kunnen pakken? of het harpendiadeem? De parure vind ik op zichzelf wel heel erg mooi.

afbeelding van Anouk

Anouk

donderdag 15 mei 2014 - 11:49

iii loveeee it :D :D heerlijk weer eens een avond met alles erop en eraan (als ik het zo even mag noemen ;) ) de Mellerio parure vind ik zelf ook een van de mooiere parures en al helemaal wanneer deze compleet gedragen worden :) An sich vind ik dit kapsel ook wel geschikt voor de tiara, in zweden was het haar hoog opgestoken ook wel mooi maar ik weet niet, kan de vinger er niet opleggen waardoor ik dit lage kapsel mooier vindt staan. Ik denk dat wanneer hier bv alleen diamanten of parels waren gebruikt, het niet zo'n geheel was geweest met de jurk als nu. Wat een plaatje!!:D

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 15 mei 2014 - 11:49

Stunning, dat was het eerste woord dat me te binnen schoot toen ik dit blog aanklikte. Niets op aan te merken!

afbeelding van Kleurstudio Ede

Kleurstudio Ede

donderdag 15 mei 2014 - 11:38

In één woord: schitterend. Prachtige kleur jurk en mooie juwelen. Maxima op haar best.

afbeelding van birgit

birgit

donderdag 15 mei 2014 - 11:34

Is it true, that Maxima has lost weight?
She looks thinner than else.

By the way, she looks like a real Queen and red ist beautiful for her! Love this outfit!

afbeelding van Dianne

Dianne

donderdag 15 mei 2014 - 11:27

het eeste wat is dacht was:
WAUW wat mooi!!!
echt super!!!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 mei 2014 - 11:26

Het is alweer donderdag en vanmiddag woont de koningin een jubileumconcert in een bejaardentehuis bij. Ik ben zo benieuwd wat Máxima hiervoor uit de kast gaat halen. Ik hoop op een mooi mantelpakje, opgestoken kapsel en een hoed, want ik schat in dat de oudere generatie daar meer mee heeft. Hebben jullie nog een bepaalde outfit die je graag eens terugziet?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 mei 2014 - 11:49

Inderdaad een mooi (mantel)pakje of die peplum die ze tijdens haar kennismakingstoer in een van de provincies droeg, ik weet niet meer in welke provincie, maar het was grijzig met een grote lichte hoed.( @julielovemaxima heeft er een profielfoto van). En ik hoop echt op een opgestoken kapsel!

Josine, hoe laat kunnen we het e.e.a. verwachten?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 mei 2014 - 11:52

O, die van Gelderland. Die is mooi ja. Half 3 komt ze aan, dus rond die tijd zijn er hopelijk ook tweets met foto's.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 mei 2014 - 11:20

Prachtig!!! Een schitterende jurk, een kleur die Maxima geweldig staat, en hij kleedt mooi af. Ik denk dat er een soort van corset binnen in verwerkt is.

Kapsel: geweldig. Ik vind het persoonlijk op deze manier mooier dan hoe het in Zweden was. De lage knot vind ik erg koninklijk (meer dan de hogere knot). Staat ook beter met de tiara, vind ik. Josine, kun je het jaartal in Zweden er bij zetten? Volgens mij is het wel tien jaar geleden! Dat ze de jurk nog past!

Complimenten voor deze "winner"! Ultieme revanche van Maxima :)

Juwelen: ik ben in principe niet een heel grote fan van strapless jurken, zeker niet voor koninklijk gebruik. Maar met name door de ketting komt het toch "gekleed" over. Het zijn wel wat veel juwelen alles bij elkaar (och arm, ik moet aan de andere dames bij het diner denken, die zullen zich heel erg kaal voelen in vergelijking!), maar persoonlijk toch echt prachtig.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 mei 2014 - 11:28

Royal Ellen, ik ben ook geen fan van strapless jurken, ook niet voor koninklijk gebruik. Je presenteer jezelf dan te veel, vind ik zelf. Maar dat is persoonlijk. Ik denk dat er genoeg andere kleding is om in te schitteren. Dat hoeft m.i. niet altijd bloot!
Deze juwelen vind ik de koningin juist heel mooi staan, zo bij elkaar.
En ... ze heeft ze tot haar beschikking ... en ... ze is koningin, dus ik vind dat ze dat juist wel mag laten zien, dit is wel heel koninklijk!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 15 mei 2014 - 11:10

Ik vond de juwelen mooier als in Zweden, deze juwelen horen echt bij elkaar! Niets geen ketting in haar hals, zoals in Zweden, vind ik een beetje kaal in haar hals.

Wat hebben Willem Alexander en Maxima het op dit moment vreselijk druk!! Ze zijn ook maar weinig samen op pad! Ik neem mijn petje af voor dit hardwerkende koningspaar!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

donderdag 15 mei 2014 - 09:31

Een heel mooi geheel. Onberispelijk en bij zo`n jurk mag je wat meer juwelen dragen al zie je niet gauw en tiara en halsketting samen.

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 15 mei 2014 - 10:14

Mary van Denemarken is ook altijd in vol ornaat. Tiara, halsketting, oorbellen, alles op elkaar afgestemd.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 mei 2014 - 09:20

Net de foto's gezien van het vertrek. Beatrix en Willem-Alexander (die in white tie, Christa ;) zagen er ook tiptop uit. Beatrix en Margriet droegen beiden ook een prachtige tiara. Ik ben tevreden :)

afbeelding van Christa

Christa

donderdag 15 mei 2014 - 17:02

Ja het is "gelukkig" allemaal goed gekomen! :-) Jammer alleen dat er geen foto's zijn van de japonnen van Beatrix en Margriet, maar verder ben ik ook heel tevreden!!
;-))

afbeelding van BeccaD

BeccaD

donderdag 15 mei 2014 - 09:11

Prachtige jurk in een prachtige kleur!
Ik vond het totaalplaatje van Zweden nog mooier, volgens mij is maxima daar behoorlijk bruin en haar hoge kapsel vind ik ook echt prachtig. Dat ze de ketting er nu bijdraagt snap ik wel want zonder ordelint is het anders behoorlijk kaal denk ik..

afbeelding van Anneke Bouman

Anneke Bouman

donderdag 15 mei 2014 - 09:01

Wat ik zo jammer vindt is dat er van de avond zelf geen foto's zijn. Je ziet wel dat Margriet en Beatrix vertrekken, maar verder geen foto's. Ze waren voor zover ik het kon beoordelen heel mooi, maar je zag hun jurken niet. Prachtige juwelen en jurken maar we konden er niet van genieten. Het is dat Maxima in vol ornaat aan kwam, anders hadden we daar ook geen mooie foto's van. Weet iemand waarom er van dit soort gelegenheden geen foto's zijn?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 15 mei 2014 - 10:48

Het is voor het eerst dat het diner van tevoren wordt aangekondigd. De afgelopen jaren steeds een berichtje achteraf en geen of weinig foto's. Ik ben dus al blij met het resultaat van dit jaar ;)

afbeelding van AnneR

AnneR

donderdag 15 mei 2014 - 09:12

Geen idee, Anneke. Misschien zijn er wel foto's van het diner, maar is het gewoon nog te vroeg. Het was pas gisteravond, hè :-)
En misschien zijn er ook wel geen foto's en hebben we het met die van de aankomst en het vertrek te doen :-)

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 15 mei 2014 - 08:27

Prachtig.
Door dat het lijfje van de jurk heel strak is , lijkt ze ook slanker. In het lijfje zitten baleinen verwerkt, waardoor je een extra slank effect krijgt.

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 15 mei 2014 - 08:17

Een hele mooie jurk, sieraden staan er mooi bij.

afbeelding van zara

zara

donderdag 15 mei 2014 - 06:51

Deze parure heeft een vrij harde uitstraling en het is niet mijn favoriet, maar ik vind het fantastisch dat de hele set, met ketting en armband erbij, weer eens tevoorschijn is gehaald. De rode jurk staat prachtig, en het is niet te geloven dat Máxima die na acht jaar nog aan kan (zoiets lukt mij helaas niet). Het kapsel met de lage wrong past prima in het hele plaatje. Ik hoop dat Máxima deze jurk nog eens zal dragen, en dan in combinatie met de parelparure erbij die prinses Beatrix deze avond draagt, zodat de uitstraling wat 'zachter' wordt.

afbeelding van LG

LG

donderdag 15 mei 2014 - 03:30

It's one of the dresses I have in my top ten, it looks even better without the royal order sash.
I like the look better without the necklace, on the following website it looks (when Maxima has her head turned) as if there is a flesh colored cloth under the necklace is that due to lighting/make up or both?
http://www.royalsbyrobin.nl/
Leaving after the event: http://www.youtube.com/watch?v=KPAfsT4N7Ys

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 15 mei 2014 - 01:10

Schitterend plaatje echt dit is koninklijk.
Iris ik ben het met je eens, tiara of halsketting..Zonder halsketting zoals op de andere foto vind ik het een rustiger geheel,
maar we weten nu inmiddels wel dat Maxima dol is op sieraden en ach zo heeft ieder zijn voorkeur.
Persoonlijk ben ik ook dol op sieraden en heb er al veel van manlief gekregen,maar draag nooit teveel.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 15 mei 2014 - 00:50

Het is echt heel mooi en misschien vinden jullie het gezeur van mij maar eerlijk gezegd vind ik de juwelen een beetje teveel. Ik ben van mening óf de tiara of de halsketting maar niet allebei. Maar dat ligt waarschijnlijk aan mijn persoonlijkheid gezien ik bijna nooit sieraden draag behalve oorbellen en nu en dan een ring. Ik vind het gewoon niet mooi.

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 mei 2014 - 00:07

In 1 woord GEWELDIG!

Ze blijft ons verrassen. Ze valt soms van het ene uiterste in het andere ;)

afbeelding van car

car

donderdag 15 mei 2014 - 09:06

Ja echt hè!! en jou favoite kleur ;)

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 15 mei 2014 - 09:20

Klopt Car, dit is één van mijn favoriete kleuren :)

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 14 mei 2014 - 23:25

Prachtig, niets op aan te merken. Ze ziet er zeer zelfbewust en stralend uit. De open schoenen horen volgens mij juist onder een galajurk (ook staat het je natuurlijk vrij dat niet mooi te vinden).
Helaas kan ik de foto van Beatrix niet downloaden. Ik begrijp dat het om verwaaide haren gaat, ik dacht even dat ze na een halve eeuw (ofzo) haar kapsel eindelijk had veranderd... dat zou pas echt spectaculair zijn.

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 14 mei 2014 - 22:34

Prachtige plaatje,een stralende koningin!Schoenen ietjes minder,maar verder geweldig.Ik vind wel,dat ze magerder is geworden.Misschien eens trainen voor de armen en schouders.Ik vind haar in Zweden voller en beslist mooier(schouders en armen),ik schrok toch wel een beetje van de foto,die Iris doorstuurde.Maar een prachtige japon,die het verdiend om nogmaals gedragen te worden!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 mei 2014 - 22:16

Wat een geweldige jurk is dit toch.

afbeelding van Christel

Christel

woensdag 14 mei 2014 - 22:15

Mooi plaatje! Ik vind alleen de schoenen er niet mooi bij. Vind open tenen onder een galajurk uit niet zo fraai. Het kapsel mooi! Of de tiara nu mooier of minder mooi uitkomt met een hoger kapsel ben ik niet over uit.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 14 mei 2014 - 22:02

Wat hebben we toch een "sprookjesprinses" als koningin. Het ziet er vanavond super uit bij Máxima.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 14 mei 2014 - 23:36

Eens!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

woensdag 14 mei 2014 - 22:00

Alles klopt aan de outfit, prachtige kleur en mooi model en dan de combinatie met de parure, werkelijk prachtig!

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 14 mei 2014 - 21:49

Wel grappig dat we Beatrix met verwarde haren leuk vinden en het bij Maxima altijd eindeloos veel kritiek geeft !!!!!!

afbeelding van Willie

Willie

woensdag 14 mei 2014 - 22:01

Dat komt omdat we Beatrix echt nog nooit zo hebben gezien, altijd strak in de lak, bovendien kwam ze inderdaad nog maar aan. WA zag er ook niet tip top uit toen hij aankwam maar ook van hem zien we dat wel meer. De kritiek op Maxima is altijd wanneer ze tijdens een officieel bezoek met slordig haar aankomt

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 14 mei 2014 - 21:57

Reken maar dat het alsnog in de haarlak gezet is voor diner! Officiële gedeelte is daar nog niet 'begonnen'.

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 14 mei 2014 - 21:46

Hier word ik blij van!!
Werkelijk alles is perfect!! Wat een prachtig plaatje.
Heb het idee dat ze shape lingerie draagt, het ziet er heel strak en glad uit.

afbeelding van car

car

woensdag 14 mei 2014 - 21:44

Wauwww wat eeen jurkkk en wat eeen lijntjeee fantastischhhh!!!!!

afbeelding van Carine

Carine

woensdag 14 mei 2014 - 21:41

Prachtige japon. Bij Harry Mens zat onlangs een mevrouw van een exclusief afslankinstituut, ik weet de naam niet meer, die liet doorschemeren dat Maxima bij haar een kuur heeft gehad.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 14 mei 2014 - 21:40

Prachtig! Helemaal goed, wat een plaatje. :)

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 mei 2014 - 21:37

Ja, heel mooi. Zou echt niet weten wat we daar op aan zouden kunnen merken!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 mei 2014 - 21:21

Mooi mooi mooi! Wat geweldig dat ze deze jurk weer herdraagt! Benito Fernadez is 1 van mijn favoriete ontwerpers, zou leuk zijn als ze hem were eens iets laat ontwerpen maar volgens mij is het al tijden geleden dat ze in Buenos Aires was..
Leuke foto van prinses Beatrix!

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 14 mei 2014 - 21:18

Heel mooi! Ik hoop alleen dat WA ook een "White Tie" draagt, anders valt Maxima uit de toon, en dan is ze "overdressed". Zo op het eerste gezicht te zien heeft WA een gewoon pak aan en is Beatrix in een korte japon......Josine, weet jij hier meer van?
;-))

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 14 mei 2014 - 21:18

Die kwamen veel vroeger aan en zullen zich ongetwijfeld binnen omkleden. Hopelijk volgen bij vertrek nog meer foto's, zodat we ook Beatrix kunnen zien schitteren.

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 14 mei 2014 - 21:21

Dank je wel voor de aanvulling, dan is dat duidelijk!! Dan is het helemaal prachtig, alleen een klein opmerkinkje, deze tiara verlangt iets "hoger" opgestoken haar, als je begrijpt wat ik bedoel!! ;-))

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?