Hare Majesteit Koningin Máxima is dinsdag 5 september aanwezig bij het benefietgaladiner van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in het Concertgebouw in Amsterdam.

Tijdens het diner treden diverse Nederlandse artiesten op, zoals het pianoduo Arthur en Lucas Jussen en Ali B. De opbrengsten van het benefietgaladiner gaan naar twee projecten van het Prinses Máxima Centrum, zogenoemde ouder-kindkamers en een intra-operatieve MRI. De ouder-kindkamers zijn bedoeld om ouders dag en nacht bij hun zieke kind te laten zijn. Met de intra-operatieve MRI kunnen kinderen met een hersentumor heel nauwkeurig geopereerd worden, waardoor zij een betere kwaliteit van leven hebben na de behandeling.

Kanker is de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte op kinderleeftijd. Het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft als missie om ieder kind met kanker te genezen met een optimale kwaliteit van leven. In dit centrum worden zorg en onderzoek van kinderoncologie in Nederland geconcentreerd. De organisatie betrekt in mei 2018 haar nieuwe gebouw in Utrecht.

Outfit: De koningin draagt een nieuwe japon met trompetmouwen en een bloemdessin van Luisa Beccaria. (Informatie met dank aan @HeavenLM) Beccaria is een Italiaanse ontwerpster die uitblinkt in het ontwerper van romantische jurken. En niet zomaar romantisch, maar een overtreffende trap ervan. Zo is Máxima's jurk geinspireerd op nimfen en waterlelies. Bij de jurk draagt ze het collier en de oorbellen die we in 2013 voor het eerst zagen. de herkomst van de set is niet bekend, maar sinds 2013 draagt de koningin de juwelen met regelmaat. 

De jurk is voor de koningin wat kuiser gemaakt. Ook is een ceintuur toegevoegd. Het prijskaartje liegt er niet om: €5.070,-.

Door de lichte stoffen, scheen de jurk van Luisa Beccaria wel een beetje door. Met name aan de achterkant viel dit op. 

Clutch van Vernon Bruce Hoeksema:

Afbeeldingsresultaat voor vbh site:modekoninginmaxima.nl

In eerste instantie dacht ik dat Máxima haar donkerblauwe peeptoes van Guglielmo Rotta droeg, maar niets minder is waar. Hare Majesteit draagt bekende sandaletten van Miu Miu! 

 

Rechts in beeld: Jolanda, Máxima's kamenier/kleedster. Zij helpt de koningin bij het aankleden en optutten. Wat een droombaan! 

Prinses Margarita was er ook met haar man. De prinses droeg een jurk van Addy van den Krommenacker. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maike

Maike

donderdag 14 sep 2017 - 12:36

Prachtige jurk! Boho-chic, het was mooier geweest met kralen/aparte ketting ipv juwelen. Nu neigt het naar over the top.

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 07 sep 2017 - 19:45

Dear Josine, it is Miu Miu. First seen in 2012 London OG (you already have a photo of the model). :) (sorry but personal PC issue)
JAusten-Elisabeth

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 07 sep 2017 - 21:04

Thanks a lot, dear Elisabeth! I've send you 1000 e-mails in the last weeks, but now I understand why you didn't answer me :) <3 Miss your emails, we keep in touch!

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 07 sep 2017 - 21:58

I am so sorry Josine :( . My personnal computer has had a "breakdown" 2 months ago and I am using another PC without emails box .... kinda annoying ! Fortunately I did remember my password on ModeKoninginMaxima ! Lol !

afbeelding van JAusten

JAusten

vrijdag 08 sep 2017 - 19:39

no, not yet, still in my unidentified items list ... but I think that it could be a present from someone : the knots that writes "love", the bird, that looks like an emu (australian ostrich) ... why not a present from Mary ?

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 08 sep 2017 - 22:41

I thi k and hope you are right, would be a sweet gesture!

afbeelding van JAusten

JAusten

donderdag 07 sep 2017 - 19:48

the shoes of course

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 07 sep 2017 - 15:45

Mooie jurk; verzorgd haar en prachtige juwelen. Daar niks op aan te merken. Maar die doorschijnende jurk kan echt niet. En dat voor die prijs? Ik hand het noooooit gedaan.

afbeelding van Els

Els

donderdag 07 sep 2017 - 11:20

Wat ziet ze er weer prachtig uit. En de combinatie met de juwelen en de blauwe schoenen, een plaatje om te zien. Wat is ze toch een prachtige koningin!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 06 sep 2017 - 20:15

Ik vind het een frisse look maar ook wel een beetje Jomanda achtig..... Ik ben er niet helemaal weg van maar het misstaat niet. Ongelofelijk om te bedenken dat zij van nature donker haar heeft. Op deze foto's lijkt ze extra blond.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 06 sep 2017 - 18:24

De smoking van Tjalling zit verschrikkelijk! Te kort en te klein jasje!

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 06 sep 2017 - 17:00

Dit is, afgezien van het decolleté, een Mette Marit jurk. En dat is echt niet mijn smaak, en ook niet hoe ik Maxima het liefst zie (bij Mette Marit past het op de een of andere manier wel, maar misschien is dat ook alleen maar omdat ik nooit iets anders zie bij haar). Het Charlie's Angels haar vind ik er niet bij passen, hier was een romantische losse knot mooi geweest, als je dan toch vol 'huis op de prairie' gaat... Idem met de juwelen: die passen naar mijn idee niet echt bij de hyper romantische jurk. Te scherp/zwaar bij de delicate doorschijnende stof. Kortom, een clash van stijlen. En de achterkant, met kiekeboe gaatje boven de rits en een zichtbare bh, sorry, echt niet mooi, waarom geen ingenaaid topje? Voor 5.000 euro had ik dat er bij onderhandeld. Maar ze straalt, helemaal eens.

Margarita's jurk vind ik op het model geweldig, maar met de langere lengte en grove applicatie minder mooi. Wel een prachtige kleur voor haar. En ze heeft een mooie man, maar naast zo'n langerd zie je er al snel gedrongen uit. Maar ja, ook in de liefde kent de maakbaarheid grenzen.

De loco burgemeester vind ik er fantastisch uitzien. De ambtsketting past prachtig op de jurk. Errug goed haar ook. Los, blond, en niet Barbie: het kan! Maxima kan misschien haar kapper vragen...

afbeelding van Stijl

Stijl

woensdag 06 sep 2017 - 14:06

Wat mij zo beviel op de foto's van activiteiten van na de vakantie was dat M. veel minder make- up gebruikte, of in ieder geval zo oogde, ik vond dat een heel positieve ontwikkeling.
Helaas, ze is er weer mee opgehouden: te zwaar aangezette ogen, lippen en rode wangen, dat maakt het met de " Amerikaanse" haren toch weer minder stijlvol.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 06 sep 2017 - 14:44

Dit is ook avondmaquillage en de andere activiteiten vonden overdag plaats. Misschien verklaart dat het verschil? Ik hoop met je mee. Van mij hoeft zware make-up ook niet bij activiteiten overdag. Bij een gala vind ik het prima, maar het maakt haar niet per se mooier. Ik vond haar hier wel heel mooi, ook met los haar: http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/staatsbezoek-...

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 06 sep 2017 - 13:48

Amazing!! De blauwe kleur staat haar schitterend zo ook de juwelen die ze draagt.
Door het haar verzorgd los te dragen vind ik haar iets toegankelijks hebben en voor deze benefiet lijkt mij dat zeer gepast.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 06 sep 2017 - 13:03

Wat een stralende Koningin. De jurk vind ik qua stof niet mooi, te glimmend voor het patroon. Volgens mij staat de stof ook iets stijf, zeker bij de top. Een soepele stof had ik mooier gevonden, nu wordt het wel heel erg sprookjesachtig. Ze kan het model zeker hebben, ik vind het een mooi geheel. De tas vind ik prachtig, het haar ook. Ik stoor me helemaal niet aan extensions, bij 99% van de vrouwen boven de 40 jaar weet je ook dat ze eigenlijk grijs zijn terwijl je andere geverfde kleuren ziet.
Wat ziet Margarita er tuttig uit met die rare lengte en dat borduurgeval op haar schouder, geen gezicht. De locoburgemeester ziet er geweldig uit, prachtig gedaan met de ambtsketting. Ik heb even gegoogeld, ze is niet alleen mooi maar ook intelligent. Zou Van der Laan te ziek zijn om aanwezig te zijn, hopelijk is hij gewoon met vakantie of zo.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 06 sep 2017 - 12:16

Mooie jurk hoor, ik vind de glans erg mooi ook. Na even puzzelen weet ik wel wat mij alweer stoort: de riem. Maxima draagt graag op lange jurk een riempje maar voor mij doet dat altijd afbreuk aan het geheel. Ook het model draagt er geen. Ze ziet er erg goed uit zeg, haar zit ook prachtig. De clutch vind ik niet passen, niet qua kleur ook. Margarita is prachtig in haar rode outfit, heel vrouwelijk en verzorgd.

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 06 sep 2017 - 12:12

Tja..., hierbij bekruipt me een gevoel van: o, wat zielig eigenlijk om je zo aan het publiek te vertonen. Wat wil ze hiermee uitstralen?
De jurk met wijde mouwen en fladderende rok doet me denken aan een engel..., Jomanda.......
Op zich is het best een mooie jurk (over de prijs zullen we het maar niet hebben); als hij met een goede voering afgewerkt was zou het wat mij betreft beter ogen. Maar nu: BH goed zichtbaar, benen zichtbaar door de hele rok, de jurk is te krap aan de achterkant, en het aangepaste decolleté zit gewoon niet netjes. Zoveel blond lang haar voor een dame van 46 jaar...Tja, ik word hier een beetje triestig van.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 06 sep 2017 - 13:34

Het is helemaal niet raar dat Maxima nep haar gebruikt.
Er zijn zoveel dames die als ze 46 zijn nog hun eigen kleur hebben (of het verven) en nep haar gebruiken.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 06 sep 2017 - 12:09

Net terug van vakantie, dus ik heb wat in te halen! Feestelijke en vrouwelijke verschijning! Ik ben er blij mee. De jurk is wel inderdaad wat doorzichitg (ook bij de benen op de foto waar ze het paleis verlaat), maar ik denk dat dit hoort bij het gebruik van dit soort "flowy" materialen.

Persoonlijk vind ik haar kapsel zo prachtig, ik heb er geen problemen mee dat ze hiervoor hulphaar gebruikt. Alleen had ik de ketting misschien weggelaten. Ik vind de riem een goede toevoeging.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 06 sep 2017 - 10:30

Het is mooi ,maar voor mij ook teveel Barbie look ( niet respectloos bedoeld of ordinair )
De ketting is er mooi bij maar ook wel heel erg matchend en passend ,kind kan dit bedenken ....
De jurk van Margarita ( ze heeft haar lengte niet mee dat is bij dit model jammer ) vind ik geraffineerder dan het model van de koningin ,neigt bijna (!) naar negligé stoffen en kleuren .
Hulpharen loshangend ,nee daar wen ik nooit aan .
En de prijs? Prima ,maar ik zie het hier niet van af ,niet het model en niet de stof .

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 sep 2017 - 10:14

Josine, volgens mij draagt ze andere schoenen dan waar jij een foto van plaatst hierboven. Kan dat kloppen?? Ik dacht dat te zien bij foto's van RR.

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 06 sep 2017 - 10:59

Het zijn inderdaad andere schoenen.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 06 sep 2017 - 23:14

Commentaar op de schoenen neem ik terug want de blauwe die nu op de foto zichtbaar zijn, passen er prachtig onder!!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 06 sep 2017 - 10:36

wat ik echt niet begrijp is dat voor dit geld niet een mooiere basis als lijfje gebruikt is. de achterkant laat compleet haar witte (niet de meeste handige keuze)BH zien die bovendien te strak zit want hij snijdt op haar rug en trekt omhoog. een goed passende brallette was veel chiquer geweest.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 07 sep 2017 - 11:50

Ja, ik zie dat nu ook. Verschrikkelijk! Deze outfit is nog erger dan ik in eerste instantie dacht.....

afbeelding van zara

zara

woensdag 06 sep 2017 - 09:11

Wat een mooi romantisch-zomers avond-toilet, nét weer even wat 'anders dan anders' door dit feestelijke pastel lichtblauw. Het kapsel vind ik op zich wel mooi, hoor, en zeker niet ordinair. Maar als ik heel eerlijk ben, hoeft al dat extra ingeweven hulp-haar voor mij niet zo. Ik behoor tot de kleine minderheid die dol is op Máxima's originele 'pieken'; met name al die krullen en slagen vind ik minder mooi bij haar figuur en gezicht passen, omdat haar gezicht op zichzelf al heel prachtig en 'sprekend' is en maar weinig extra 'opsmuk' nodig heeft. Maar aan de andere kant snap ik ook wel weer dat je voor zo'n gala-avond weer even flink uitpakt.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 06 sep 2017 - 09:09

Margarita haar japon vind ik mooi van kleur. Het model op de foto draagt het korter en dan krijg je de 50's look die bij de pasvorm en stof past. Voor Margarita is de roklengte aangepast en ik vind het nu uit zijn model gehaald. Een wat minder sterke a-lijn was beter geweest. Het doet niets meer voor haar figuur. Ze lijkt nu wat gedrongen.

Maxima haar japon past goed bij Poldergala. Ze kan nu niet uitpakken zoals bij een staatsbanket. Een tiara zou overdressed zijn. Ik vind deze japon wel een slimme keuze. Het is lang maar door de stof en het model niet te formeel. Ze oogt benaderbaar en zorgt er zo ook voor dat de andere vrouwen die aanwezig zijn, zich niet underdressed hoeven te voelen. Ze ziet er verzorgd uit. De juwelen geven haar toch het koninklijk tintje en passen qua kleur en ontwerp goed bij de jurk. De schoenen en tassen zijn mooi maar niet goed afgestemd. Ik hou er van als dat een beetje matched. Donkere schoenen kan wel, het blauw in haar sieraden is ook donkerder, maar neem dan een donkerblauw tasje. Ik vind deze kleur tas er sowieso niet bij passen; te gelig. Het haar zo los, al zit het mooi, heeft niet mijn voorkeur. Losjes opgestoken had ik rustiger gevonden.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 06 sep 2017 - 07:46

Zo te zien een prachtige japon met mooie sieraden.
Het haar is zeer verzorgd, maar ik had opgestoken haar mooier gevonden.
Prinses Margarita vind ik een plaatje. Prachtige jurk en kleur. Leuk stel.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 06 sep 2017 - 06:46

Een prachtige jurk, maar vooral mooie mouwen! Kapsel? Ik zie het bij zo'n jurk toch liever opgestoken. Maar wat hebben we toch een koningin die straalt!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 05 sep 2017 - 23:12

Heel leuk dat ze een nieuwe ontwerper probeert. Een bijzondere outfit. Wat een mooie koningin!
En goed haar haar los anders zou het erg staatsbezoekerig worden.
De gasten/uitnodigende bedrijven zullen denk ik een fors bedrag hebben betaald voor de toegang voor dit benefietconcert en hebben een stralende queen in hun midden gehad.
Morgen gaat ze naar Mexico voor de UN. Dan gaan we denk ik hergebruik zien van haar kleding.

afbeelding van Marga

Marga

dinsdag 05 sep 2017 - 23:08

Gewoon prachtig!! Maxima straalt en wat een mooie combinatie met de juwelen. Mijn enige minpuntje is de wat donkere kleur van de schoenen. Lichtere of bijvoorbeeld een zilveren kleur had ik mooier gevonden. Maar die jurk zie ik graag nog vaker terug. Heel mooi!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 05 sep 2017 - 23:08

Wat straalt ze!! Ik vind dit niet haar mooiste jurk ( ben gewoon niet zo van Máxima in het blauw) maar prima voor de gelegenheid. Ze heeft blauwe schoenen die er mooier bij staan, maar gelukkig zie je deze niet echt.

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 05 sep 2017 - 22:50

Eigenlijk vind ik, dat we niet hoeven te weten, wat zo n jurk kost. Laat het ons maar raden.
Maar hij is schitterend en daar horen deze juwelen zeker bij. Wat een luxe kun je je veroorloven al koningin.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 06 sep 2017 - 08:52

Ik twijfel inderdaad wel eens of ik de prijs moet publiceren, maar zeker bij een nieuwe ontwerper vind ik het wel van belang :)

afbeelding van Philip

Philip

dinsdag 05 sep 2017 - 22:47

De koningin ziet mooi uit juist de sieraden maken het af. En als koningin moet zij dat kunnen :)

Prinses margarita had beter simpel kunnen houden bij al zo aanwezige warme kleur rood. In haar geval is less more beter

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 05 sep 2017 - 22:30

Ik vind dat de term 'Barbie' hier wel heel snel naar voren komt. Bij het diner met het Corps Diplomatique begreep ik dat wel, maar ik zie hier gewoon een dame met lang, blond, verzorgd haar en een kekke avondjurk. Als dit ordinair is, dan is heel Nederland ordinair. Met uitzondering van mijn oma, misschien ;)

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 05 sep 2017 - 22:46

Eens!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 05 sep 2017 - 22:17

Wow, prachtige jurk! en het losse kapsel zit heel mooi! Ik vind dit geen Barbielook, maar gewoon goed verzorgd.
Helemaal tevreden.

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 06 sep 2017 - 08:32

Wat ziet ze er prachtig uit! Als dit de Barbie-look is, dan mag zij dat van mij vaker doen. Dit past in mijn ogen heel erg bij haar. En de uitspraak 'less is more' is toch niet voor iedereen van toepassing?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 05 sep 2017 - 21:26

Heel tactisch dat Máxima twee keer zwaaide naar de pers. Als ik zulke vleesmuismouwen droeg, zou ik fulltime zwaaien denk ik ;)

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 05 sep 2017 - 21:41

Oeps, autocorrectie. Hahaha.

afbeelding van Arianne

Arianne

dinsdag 05 sep 2017 - 21:25

Wow, wat mooi! Glimmen een aantal stoffen nu? Of lijkt dat zo? Ja, hier ben ik erg tevreden over, ook over de prachtige sieraden. Haha, als je dat filmpje van Blauw Bloed kijkt...ik verbaas me dan altijd weer over het geroep van de pers. Lijkt mij lastig om er mee om te gaan. Maar ja, zij heeft het natuurlijk al zooooo vaak meegemaakt.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 05 sep 2017 - 21:26

Ze heeft voor een onvervalste Barbie-look gekozen. Een wapperend gewaad, én wijde mouwen, plus een ceintuur, én een drukke ketting, én lange oorbellen, glimmende stof én los en geblondeerd nephaar. Hoezo ...less is more? Laat duidelijk zijn: niet mijn stijl.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 05 sep 2017 - 21:53

Ben het met je eens. De jurk is prachtig maar het losse haar en het collier zijn echt te veel, maar goed dat zijn we gewend toch? De jurk kan het in zijn eentje wel af hoor!

afbeelding van zara

zara

woensdag 06 sep 2017 - 08:53

Pfff.... ;-))

afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 05 sep 2017 - 22:10

Ha Ha Ha, hier moet ik echt heel hard om lachen Josine. En na een zware avond net even de luchtigheid die ik nodig had.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?