Wat een verrassing! Na een week vol Nederlandse mode in Denemarken, verrast koningin Máxima ons vandaag met een kobaltblauwe jurk van LaDress. De koningin bezocht in Apeldoorn het project Samen muziek maken en genoot zo te zien van alle enthousiaste kinderen en de vrolijke muziek. 

Foto ©OranjeFonds, Bart Homburg

 

Zoals gezegd is Máxima's jurk van LaDress. Het gaat om het model Maria, online te koop voor 249 euro.

advertentieCollier van NATAN:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Julia23

Julia23

zaterdag 04 apr 2015 - 02:40

Mooie jurk, simpel en eenvoudig, maar toch stijlvol. Mooie kleur, ook met de matching schoenen. Ook mooi die grote ketting erbij.
Ik denk dat het mooier was geweest als het haar losjes was opgestoken.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 26 mrt 2015 - 09:58

Een geweldig jurkje! I love it!!! Super kleur voor Maxima, en super met die wijdere mouwtjes! Echt geweldig!

Normaal hou ik niet van té gematchte accessoires, en normaal ben ik ook niet dol op deze schoenen (iets te grove hakken wat mij betreft), maar tot mijn eigen verbazing vind ik ze hierbij echt prima staan!

Ben niet dol op de ketting. Ik denk dat een simpele, langere, zilverkleurige ketting hier ook goed bij gestaan zou hebben.

Wat een lekker fris en vrolijk geheel!

afbeelding van Els

Els

woensdag 25 mrt 2015 - 17:17

Na een week opgestoken haar, zeker geen zin meer. Maar zulke slierten hoeft nu ook weer niet, zo jammer, ze kan zo prachtig zijn.

afbeelding van Jadau

Jadau

woensdag 25 mrt 2015 - 15:47

Voor deze gelegenheid een prima jurkje. Kleur staat goed. De ketting maakt het geheel weer apart. Ladress is inderdaad een merk wat door veel vrouwen wordt gedragen maar leuk dat Maxima hier ook een keer voor kiest. Ze zal echt niet bij elke gelegenheid in een Ladress jurkje verschijnen.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 25 mrt 2015 - 15:32

Ik vind de kolossale goudkleurige ketting net zo vreemd bij een eenvoudig jurkje overdag, alsdat zij er een tiara bij zou dragen.

@ Wilma, ik zal je bijdragen missen!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 25 mrt 2015 - 14:00

Eenvoudige jurk, maar prachtig door zijn model, vooral de mouwen en daardoor geen dertien in een dozijn..
Kleur staat heel mooi, khad er alleen andere accessoires bij gedaan.. Ketting kan er heel goed bij, maar hij zit te strak op de hals.. Prima jurkje voor een werkbezoek

afbeelding van Nelleke

Nelleke

woensdag 25 mrt 2015 - 11:05

Leuk jurkje, maar de ketting vind ik veel te kolossaal. Wat heeft Máxima trouwens met haar gezicht gedaan? Het ziet er zo opgevuld en tegelijkertijd strak getrokken uit. Jammer.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 25 mrt 2015 - 13:46

Inderdaad jammer .

afbeelding van BeccaD

BeccaD

woensdag 25 mrt 2015 - 06:25

Ik ben minder enthousiast.. De kleur vind ik heel mooi staan maar la dress is voor mij na een paar jaar "steps" een beetje de nieuwe zus/ceremoniemeester enz jurk op een bruiloft aan het worden.. Net iets meer dan gewoon maar wel betaalbaar.. Voor mij hoeft de koningin daar dan niet ook in te gaan lopen.. Leuk voor een keertje, maar alsjeblieft doe geen "natannetje".. Zodat maxima straks een wandelende la dress pop is.. Daarbij vind ik de jurkjes prachtig staan bij Kim Feenstra (prachtige vrouw!!) maar toch echt minder bij maxima op ppe..

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 25 mrt 2015 - 09:32

Beccad, ik deel je standpunt .
Super dat de koningin voor Ned kiest ,maar na 1 jurkje hoeft het van mij ook niet meer .
Zo'n beetje alle modellen zijn bij ons in de familie aanwezig .........
Eigenlijk vind ik ook dat de koningin niet dit merk hoeft te promoten ,Marilene loopt al jaren in La Dress ,en volgens mij zag ik Mabel er ook in ,dus Maxima zoek (zelf?) iets originelers uit aub .

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 25 mrt 2015 - 12:30

Ik deel jullie standpunt niet. Prima dat Maxima zo nu en dan (ook weer niet overdrijven natuurlijk!) in La Dress loopt. Mooi Nederlands merk, eenvoudig maar altijd goed. En ze geeft er een beter signaal mee af dan alsmaar Natan kopen. Dat hebben we nu echt wel gezien, bovendien hoeft dat van mij niet zo, alsmaar in Belgische kleding lopen. Laat dat aan Mathilde over.
En ik vind het ook goed wanneer ze iets minder dure en toegankelijke merken draagt. Past in deze tijd. Een koningin hoeft niet altijd zo exclusief gekleed te zijn, dat schept alleen maar afstand. Laat ze maar lekker uitpakken tijdens staatsbezoeken en wat formelere/officiele bijeenkomsten (en dan graag in Nederlandse kleding).
Het geld dat ze zo overhoudt kan ze beter besteden aan een kam of een fohn!

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 25 mrt 2015 - 13:43

Hahaha ,moet even lachen Elise over de suggestie van een kam of föhn -;)
Maar ik bedoel ZEKER niet ,dat ze geen Ned moet dragen ,juist wel .
En ook niet dat het peperduur hoeft te zijn
En ZEKER niet nog meer NATAN ,ik schreef dat al tijden terug ,laat Mathilde dhr Vermeulen maar promoten .
Alleen van mij hoeft ze niet naar La Dress en daar direct meerdere jurken uit te zoeken .
Als de andere prinsessen daar al in lopen ,zou ik zelf iets originelers bedenken .
Maar daar denk ik toch anders over dan de meesten hier ,zo heel veel meer verassend dan andere Royals vind ik de koningin niet .
Meestal NATAN en hoed van Fabienne delvigne ,hoe ......... Voorspelbaar !

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 25 mrt 2015 - 13:50

Ik zeg: Iris van Herpen, Viktor & Rolf, Claes Iversen, Jan Taminiau, af en toe Krommenacker, Paul Schulten, Frans Hoogendoorn, Spijkers en Spijkers en af en toe een LaDress voor bezoekjes aan het Oranje Fonds ;)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 mrt 2015 - 14:16

Is het misschien een idee om een jurk in te sturen bij jou, Josine, dat jij een stel van de mooiste in een log post, of er meerdere logs aan besteedt? Daarmee bedoel ik: kies een jurk/pakje/mantel/sieraad van een Nederlandse ontwerper wat jij mooi vindt en stuur het op naar Josine. Dan kan zij er misschien een serie van maken. Josine, hoor wel wat je er van vindt!

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 25 mrt 2015 - 00:37

Lieve dames,ik heb het hier wel gezien....
Na twee keer opnieuw te zijn begonnen(proberen)heb ik besloten,om te stoppen.
Om al mijn energie op deze site er telkens weer in te steken,vind ik het een beetje een sleur aan het worden.
Bovendien ga ik liever naar een site,waar de beheerster niet zo,n uitgesproken mening heeft,zodat je zelf haast niets anders mag zeggen....
Verder vind ik het op deze site op een soort "storyblad"gaan lijken....of je doet braaf mee,of er zijn de bekende dames,die het allemaal beter weten....
Dit in ogenschouw nemende haak ik af....
Josine,als je je site up to date wilt houden,vrees ik,dat je het op een andere boeg moet gooien...
Althans iets vernieuwends...verfrissender...
Ook ben ik het er niet mee eens,dat je je privé aangelegenheden openlijk op deze site bespreekt,hoe leuk het ook moge zijn....
Dit zijn voor mij de punten,waardoor ik afhaak...

afbeelding van LG

LG

woensdag 25 mrt 2015 - 14:19

Wilma ik vind het ook jammer dat jij er mee stopt. Ik vind het juist zo leuk om andere meningen te lezen en kleding en alles wat er bij hoort vanuit een ander invalshoek te zien. Ook vind ik het leuk om zo af en toe "of topic" te gaan het is dan net of er gezellig met elkaar gekletst wordt. Je schrijft dat je het 2 keer geprobeerd hebt, ik hoop dat je het voor een derde keer probeert met minder energie misschien als dat beter voor jou is maar wel met jouw gebruikelijke enthousiasme. Drie keer is scheepsrecht;-))

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

woensdag 25 mrt 2015 - 13:35

Wilma heel jammer dat je stopt.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 25 mrt 2015 - 11:18

Hoi Wilma,

Prima, niemand verplicht je om te blijven. En daar hou ik het maar bij ;)

Groetjes,
Josine

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 25 mrt 2015 - 09:54

Hoi Wilma, jammer dat je weggaat. Als je het gevoel hebt al je energie te steken in 1 of meerdere reacties per dag op deze site, dan moet je daar zeker mee stoppen. Voor mij is deze site ontspanning waar ik regelmatig op kijk en als ik zin heb een reactie plaats. Daar steek ik niet al mijn energie in, maar vind het juist leuk.

Ik ben het niet met je eens dat Josine een uitgesproken mening heeft, ze laat iedereen in zijn of haar waarde als het maar respectvol is. Daarnaast vind ik het juist leuk dat ze haar mening geeft en af en toe een foto post van haar kindje. Het is immers haar site en zij mag doen wat zij wil. Het verfrissende van de laatste tijd vind ik dat er ook naar andere prinsessen wordt gekeken, waardoor niet alleen de focus is op Maxima. Jammer dat jij het anders ziet, het beste verder.

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 25 mrt 2015 - 09:00

Ik vind het jammer dat je vertrekt, want je hebt een duidelijk eigen geluid. Je persoonlijke beweegredenen kan ik best begrijpen, maar ik heb wel een beetje moeite met je suggestie dat je hier geen mening mag hebben die teveel afwijkt van die van de beheerster. Je hebt volgens mij je eigen mening nooit onder stoelen of banken gestoken. Dan is het misschien niet leuk als Josine of de meerderheid van de reageerders het daar totaal niet mee eens zijn, maar dat neemt toch niet weg dat jouw mening ook blijft staan? In principe respecteren we elkaar, maar kan er wel eens iets pittig worden verwoord, er is geen reden je dat persoonlijk aan te trekken.
Zelf was ik het meestal niet met je eens, je hebt een heel andere invalshoek dan ik, maar toch vond ik jouw mening altijd interessant en geregeld moest ik je op bepaalde punten gelijk geven. Voor mij een mooie bijdrage aan de variëteit van meningen dus.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

woensdag 25 mrt 2015 - 08:02

Inderdaad jammer dat je weggaat. Ik kan me eerlijk gezegd ook niet helemaal in je standpunten vinden. Mijn ervaring is dat hier alles gezegd mag worden, als het maar met respect is naar de ander toe (medelezers en de Koninklijke mensen). Kritiek leveren kan altijd, maar het ligt er wel aan of het een beetje op een nette manier wordt gezegd.

Prive-zaken? Die zie ik hier niet veel, en voor wat betreft de weinige keren dat dat voorkomt: het is Josines eigen website, dus zijn de regels aan haar... maar dat is mijn persoonlijke mening.

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 25 mrt 2015 - 08:01

Ik snap waarom je afhaakt maar ik ben het er niet mee eens , Josine is altijd up to date en mist nooit iets .
En ik denk dat de anderen waaronder ik zelf het wel leuk vinden om mee te leven met zo een zwangerschap , ik vind dat iedereen zijn mening kan geven en dat er soms gediscusieerd word over onnodige dingen daar kan Josine niks aan doen .
Ik blijf op deze site omdat ik geen andere heb gevonden die zo veel weet en direct weet van welke ontwerper het is , maar jammer dat je weg gaat Wilma !

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 24 mrt 2015 - 23:16

Bekeek net nog even de La Dress site....wat staan echt álle jurkjes Kim Feenstra prachtig! Misschien een omstreden model maar wel een super model.
Net ook op BBC beelden gezien van reacties op de vliegramp met Germanwings. Meestal vind ik Letitzia emotieloos maar ze zag er nu ècht aangeslagen uit! Ook haar echtgenoot stond er verslagen bij. Heeft niets te maken met mode maar aangezien ook gedrag vaak besproken wordt op deze blog, wilde ik dit toch noemen.

afbeelding van Agnes

Agnes

dinsdag 24 mrt 2015 - 22:53

Ja dat denk ik ook Juliette, voor het trommelen afgedaan ;) Ik vind het jurkje leuk en de ketting echt helemaal Maxima! Leuk totaalplaatje!

afbeelding van juliette

juliette

dinsdag 24 mrt 2015 - 21:20

Ik vind het een super mooie kleur en de pasvorm vind ik wel goed .
De ketting is echt haar ding en de haren vergeef ik haar voor een keer .
Waarschijnlijk heeft ze de ring afgedaan toen ze ging trommelen ?

afbeelding van Nova

Nova

dinsdag 24 mrt 2015 - 20:12

Door ketting en kapsel vind ik het geen mooi geheel, maar de schoenen met blokhak heel leuk!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:41

Een leuk jurkje en de kleur vind ik heel erg mooi. De ketting vind ik heel apart en geeft extra cachet aan de jurk. Ik zou de oorbellen wel achterwege hebben gelaten. De schoenen vind ik ook een goede keuze en qua kleur prima bij de jurk. Logisch dat de kleur van de schoenen afwijkt van de kleur van de jurk, omdat het twee verschillende materialen zijn. De kleuren lopen wel mooi in elkaar over; ton sur ton. Blokhak leuk, hoor. Geeft meer stevigheid en je blijft tenminste niet haken.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:30

De kleur vind ik mooi en dat is dan ook meteen het enige.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:28

Even wat foto's toegevoegd voor Josine.

Verder: prachtig jurkje, en het collier van Natan vind ik mooi, echt iets voor haar. Minpuntje is dat je daardoor de mooie bovenkant van de jurk niet zo goed ziet. Maar wat mij betreft mag ze dit jurkje nog vaak dragen!

afbeelding van Rietje

Rietje

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:07

Wat een prachtige foto's op Royalsbyrobin, haar huid kleurt zo mooi bij de blauwe kleur. Ik vind de ketting ook echt iets voor Maxima. Het maakt het hele plaatje heel sprankelijk, precies zoals ze zelf is!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 24 mrt 2015 - 20:38

Wat een leuke jurk. Het is niet mijn favoriete kleur, maar het model vind ik erg mooi. Zou ze de schoenen dragen die bij de inhuldigeingsjurk horen???? De ketting vind ik geweldig!

afbeelding van Imke

Imke

dinsdag 24 mrt 2015 - 18:22

Kleur kan ze goed hebben, maar het model komt niet zo goed uit de verf. Ze had in elk geval beter niet zo'n grote ketting kunnen dragen, dat maakt het te massief. De schoenen vind ik vreselijk tuttig. Wat mij betreft nog eens een herkansing voor de jurk...

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 24 mrt 2015 - 18:08

Mooi plaatje voor deze gelegenheid. Zou wel graag willen zien hoe het staat als de ketting een centimeter of zo lager hangt. Ik heb het idee dat dat wat meer lucht geeft.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 24 mrt 2015 - 18:05

Een prima jurk en een mooie pasvorm, ik vind de mouwen juist erg leuk.
Ook de kleur staat haar goed ik vind het erg fris staan.
De haren storen mij niet bij deze gelegenheid en de grote ketting vind ik juist erg passen bij deze eenvoudige jurk.
Als minpuntje zou ik kunnen aanmerken de kleur clutch had voor mij in een goudkleurige gemogen.

afbeelding van zita

zita

dinsdag 24 mrt 2015 - 17:54

De jurk zit te krap bij de boezem. Jammer. De mouwen zijn een beetje - tja, hoe zeg je dat aardig? - retro. De ketting vind ik erg leuk en echt Máxima. De schoenen zijn erg matchend. Ik had simpele nude pumps mooier gevonden.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 24 mrt 2015 - 17:33

Leuk jurkje en fijn dat ze Ladress heeft ontdekt! Ketting ook wel ok en schoenen weet ik niet want daar zie ik geen foto van. Los haar vind ik ook prima maar DOE er dan wat mee!!!! Suggesties: een kammetje er door halen, fohnen, de krultang, extentions of zo. Maakt niet uit wat, want deze slierten zijn echt horrible! Een koningin onwaardig.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 24 mrt 2015 - 17:10

'n Leuk jurkje maar die enorme goudkleurige ketting hoort naar mijn smaak niet bij dagkleding. Ik zou de pinda-ketting erbij hebben gedragen. Schoenen maar so-so. Een zwart lakschoentje en idem tas zou naar mijn smaak mooier geweest zijn.
Als ik haar kapper was, zou ik mij doodschamen!

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 25 mrt 2015 - 11:29

Ik vind juist dezelfde kleur schoenen leuk! Anders zo Koningin Silvia achtig. Of koningin Elizabeth. Dragen vaak zwarte (lak)schoenen bij bijv. outfit in één (aanwezige) kleur.

afbeelding van Wilma

Wilma

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:33

Helemaal eens,Janna en ook met Elise1....goed verwoord!

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 24 mrt 2015 - 16:39

Ik vind het jurkje erg leuk. Leuk dat ze opnieuw heeft gekozen voor LaDress. Ik hoop dat ze dit merk ´ontdekt´ heeft en dat ze hier veel vaker kleding van gaat dragen. Ik vind de pasvorm veel mooier dan van NATAN. Twee keer in korte tijd een jurkje van dit merk geeft me toch een beetje hoop;-)

De ketting vind ik er wel leuk bij passen. Ik zou er zelf niet mee gaan lopen(niet mijn smaak), maar ik verafschuw hem ook niet. Ik vind het echt iets voor Máxima.
Zelf had ik wel voor een andere clutch gekozen. Misschien iets wat mooi matcht met de ketting en de oorbellen?

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 24 mrt 2015 - 18:10

Hoi Annelie, wanneer had ze nog meer La Dress aan dan?

afbeelding van Annelie

Annelie

dinsdag 24 mrt 2015 - 19:49

Ja Iris, die jurk bedoelde ik!;)

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 24 mrt 2015 - 18:10

Hoi Annelie, wanneer had ze nog meer La Dress aan dan?

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 24 mrt 2015 - 21:57

Oh ja, een soort gelijke jurk. Mooie eenvoudige modellen ik hou ervan.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 24 mrt 2015 - 16:08

Totaalplaatje vind ik echt heel leuk, de ketting maakt het echt apart. De hak van de schoen vind ik minder en dat het jurkje een beetje wijd uitloopt vind ik ook niet zo mooi. Verder top!

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 24 mrt 2015 - 15:46

De kleur vind ik leuk en de ketting erbij ook, maar over het jurkje op zich ben ik minder enthousiast. De schoenen zijn ook niet haar mooiste paar vind ik. Los haar vind ik absoluut prima bij deze gelegenheid.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 24 mrt 2015 - 15:31

Jurkje en de kleur staan haar prima! Schoenen zijn ook leuk. Maar jammer van haar haren...ook niet voor deze gelegenheid.
Ze is wel weer heerlijk enthousiast, dat wel!!

afbeelding van Marije

Marije

dinsdag 24 mrt 2015 - 15:29

Mooie kleur blauw! En heel mooi gecombineerd met het goud!
Heeft ze d'r gouden oorbellen in van het bezoek aan Denemarken?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?