Koningin Máxima heeft donderdagmorgen 19 november een werkbezoek gebracht aan MBO Utrecht. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronapandemie op het onderwijs, stages en het welzijn van docenten en studenten.

Door de coronamaatregelen kunnen ruim 500.000 studenten van het middelbaar beroepsonderwijs maar beperkt naar school. Zij krijgen veelal online les en praktijkonderwijs vindt in aangepaste vorm plaats. Ook is er door de uitbraak van COVID-19 in een aantal sectoren een tekort aan stageplaatsen ontstaan. Koningin Máxima bracht een bezoek aan MBO Utrecht, een kleinschalige regionale mbo-school met een breed aanbod aan opleidingen in sectoren als techniek, zorg, eventindustrie, communicatie en zakelijke dienstverlening.

Koningin Máxima woonde bij aanvang van het bezoek een online les bij en sprak met de schoolbestuurder, docenten en studenten over hun ervaringen met onderwijs op afstand. Vervolgens ging zij tijdens een praktijkles ICT met docenten en studenten in gesprek over manieren waarop praktijkgericht onderwijs toch doorgang kan vinden.

Aansluitend ontmoette Koningin Máxima een aantal medewerkers van de facilitaire ondersteuning die zorgdragen voor het aanpassen van de locatie en leslokalen aan de coronamaatregelen.

Tenslotte bracht zij een bezoek aan een ‘stagesimulator’ voor de studenten van de opleiding podium-en studiotechniek. In de kantine van de school is een mobiele studio gecreëerd waardoor studenten toch ervaring kunnen opdoen. In de studio werd een rondetafelgesprek gehouden waaraan via videoverbindingen onder meer een leerbedrijf en docenten en studenten van andere mbo-scholen deelnamen. Tijdens het rondetafelgesprek werd ingegaan op de uitdagingen en ervaringen van het mbo tijdens de coronaperiode en het tekort aan stageplaatsen in een aantal sectoren.

Mode 
Na de rode look van gisteren, koos Máxima vandaag voor goud en lichtblauw. Een wonderlijke combinatie, maar Máxima laat zien dat de kleuren elkaar prima kunnen verdragen. De top met lurex komt uit de wintercollectie 2013 van NATAN, de pantalon is nieuw. 

Voor het eerst met matchend mondkapje: 

Bekende outfit:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 21 nov 2020 - 22:05

Geen mooie combi dit
Top flatteert niet maakt nodig breed

afbeelding van Senna

Senna

zaterdag 21 nov 2020 - 16:58

Op de site van het koninklijk huis staan foto's en daar heeft de broek een andere kleur blauw en staat de top er beter bij, al vind ik dat ze de top nu wel weg mag doen.

afbeelding van Marly

Marly

vrijdag 20 nov 2020 - 22:10

De kleurencombinatie vind ik wel kunnen, maar top te wijd en broek hetzelfde, als de broek strak zou zijn, wat ze heel goed kan dragen want ze is echt slank, dan zou het geheel beter ogen, nu vind ik het niet mooi, maar je kan ook niet altijd alles perfect hebben want niemand is perfect!

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 20 nov 2020 - 22:22

Gek is dat eigenlijk. Ik kijk naar buiten en zie een blauwe lucht, beige/bruine bladeren, en vind het prachtig! Alle kleuren passen in de natuur blijkbaar bij elkaar. Ook texturen botsen daar niet.
Maar deze top en broek matchen gewoon niet, vind ik. Qua model niet, dat heeft met smaak te maken, maar de kleuren, de vorm en de materialen botsen.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 20 nov 2020 - 17:04

Vind de kleurencombinatie best kunnen,pantalon is mooi van kleur
En de top is ook aardig ,beetje wijd,maar ja
Al met al een ontspannen look!
Leuke pumps ook

afbeelding van Ella

Ella

vrijdag 20 nov 2020 - 16:46

Ik ben erg voor het maken van nieuwe combinaties, maar hoe dit bij elkaar kan komen is me een raadsel. Twee dagen op rij modemissers qua (kleur)combinaties. Oef, je zou toch maar zo veel kleren hebben en dan toch....

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

vrijdag 20 nov 2020 - 16:32

Op een strakke kokerrok vind ik de top nog wel aardig, op zo'n fletse broek niet. Maakt haar onnodig breed. Beide kledingstukken kunnen naar de kringloop.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 20 nov 2020 - 13:01

Een misser vandaag wat mij betreft! De top mag nu echt in de zak, Max! De pantalon; een uit ‘n dozijn, matig hoor en niet passend samen met de top. Haren netjes en lach maakt weer wat goed!

afbeelding van Liez

Liez

vrijdag 20 nov 2020 - 07:37

Coronakilo's zijn goed te zien, dit pak benadrukt dit nog eens.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

donderdag 19 nov 2020 - 23:02

Ze heeft chiquer gedragen - ook wat haar mondkapje betreft !!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 19 nov 2020 - 22:22

Ah, ik zie de leren rok die zij dus ook nog heeft (2017). Nooit een echte fan geweest van deze top. Staat t beste op strakke rok. De combi van vandaag begrijp ik niet.
Haar haar naar achteren staat haar goed, ook haar lach!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 19 nov 2020 - 21:54

Ik geloof mijn ogen niet.

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 19 nov 2020 - 20:52

Oh jee, top vind ik echt niet mooi helaas! Broek wel mooi en ook goede kleur maar als geheel....

afbeelding van car

car

donderdag 19 nov 2020 - 20:26

Srrry hoor maar dit bewijst wel dat maxima misschien toch niet echt het smaakgevoel heeft wat we hopen of willen
Wat een (lelijke) combi! Kleuren vreselijk bij elkaar, En doen niks voor haar! En met de top zo op de broek, kan je 9 maanden zwanger zijn, zonder dat iemand het door heeft. Ennuh een mondkapje is geen fashionitem maar ze heeft hem er wel bij gezocht, maar vast in het donker hahah Oh oh oh, wat ben ik aant zeiken, maar het ziet er niet uit! -12 points from the netherlands

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

donderdag 19 nov 2020 - 20:13

Het losse haar is mooi ‘gekapt’ en eerlijk is eerlijk, dan kan de keuze voor een losse haardracht me telkens vaker plezieren.

Daarentegen ben ik ook heel eerlijk me in de tekst van nouveau.nl nl te kunnen vinden. Over de vloggende student die helemaal gekleed is op de ontmoeting (en HM steekt er wat lafjes bij af). Toch een pracht van een compliment voor de student!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 19 nov 2020 - 19:32

Kleurencombinatie is mooi, maar ik vind de top minder.
Wel weer erg leuk hoe ze haar haar draagt.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 19 nov 2020 - 18:29

De kleurencombi is mooi zacht en staat haar goed! Het mooist vind ik de top kleuren bij de aquablauw-groene broek van 2014. Die broek vind ik sowieso een topper! Leuke oorbellen en een mondkapje in een dezelfde kleur als de top vind het geheel mooi rustig houden.

De top zelf vind ik wat te 'flodderig' zonder een duidelijke print of stiksel, hij doet een beetje jute zak-achtig aan. Over jute zakken gesproken; ik zou het heel leuk vinden als ze het postzegel jasje weer eens tevoorschijn tovert!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 19 nov 2020 - 17:51

....inderdaad enigszins merkwaardige combinatie. Top wekt de indruk van 'positie'kleding en is gedateerd.
Maar de Koningin durft en draagt wat zij mooi vindt. Leuke opmerking: 'te-heet-gewassen' van Mevr. Maria.

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 19 nov 2020 - 17:26

Geen succes wat mij betreft. Het haar wel weer mooi naar achteren gestyled!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 19 nov 2020 - 17:03

De kleurencombi is op zich mooi. Maar die top komt uit 2013 en dat zegt genoeg. Leuk als een knipoog naar de sixties met een bijpassende kokerrok maar niet op deze broek. Kapsel weer prima, matchend mondkapje ook. Beter dan de donkerblauwe lap.

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 19 nov 2020 - 17:01

Rare top, alsof hij in de wasmachine gewassen is. In een woord lelijk. Zo komt de broek ook niet chic over. Helaas een verkeerde keus deze dag.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 19 nov 2020 - 16:18

De broek is mooi, de top niet en de combinatie ook niet.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 19 nov 2020 - 16:13

Wat een leuke top is dit toch. Maar in combinatie met deze ijsblauwe broek vind ik het wat minder geslaagd. De kleur is wat mij betreft te flets.
Mooie coupe en oorbellen! En wat leuk dat het mondkapje matcht.

afbeelding van Maggie

Maggie

donderdag 19 nov 2020 - 15:51

Mooie kleurrijken maar de top is zeer onflatteus

afbeelding van Joan

Joan

donderdag 19 nov 2020 - 15:48

Koele koningin met stoer kapsel

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

donderdag 19 nov 2020 - 14:59

Oow, deze top weer. Ik had gehoopt dat hij in de kast zou blijven en er nooit meer uit zou komen... Wat een raar kort vormeloos model. De broek is wel leuk.

afbeelding van Anouk

Anouk

donderdag 19 nov 2020 - 15:40

Op een strak model rok of broek vind ik deze top wel mooi staan. Vind vandaag vooral de kleurcombinatie mooi! Dacht eerst even een soort spijkerbroek (op de kleinere foto via facebook), maar het is een mooie pantalon :)
Matchende mondkapjes hoeven voor mij niet zo ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?