Hare Majesteit Koningin Máxima is vrijdag 18 november aanwezig bij de presentatie van het Jaarbericht 2016, de ‘Staat van het MKB’ van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. De presentatie vindt plaats in Voorschoten op de ‘Dag van de Ondernemer’. Koningin Máxima is aanwezig in haar hoedanigheid van lid van het Comité.

Outfit: Koningin Máxima draagt een japon van grijs kant en een eveneens grijze mantel van modehuis Natan. 

Máxima bij de uitreiking van de Militaire Willemsorde:


Foto: Defensie 

De mantel zagen we ook tijdens de uitreiking van de Erasmusprijs 2015:

Het ontwerp van het complet is tijdloos. Ideaal voor Máxima, die ook een bruine versie zonder kant in haar kast heeft hangen. Deze outfit gaat al wat langer mee dan de grijze variant, want sinds 2009 heeft ze het bruine complet al acht keer publiekelijk gedragen. 

Accessoires: 

Máxima's oorhangers komen van het Deense merk Monies. 

Afbeeldingsresultaat voor monies site:www.modekoninginmaxima.nl

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 19 nov 2016 - 18:44

Ze ziet er verzorgd uit, ondanks het losse haar. De ceremonie rond de ridderorde is natuurlijk vele male plechtiger en stemmiger dan deze presentatie. Ik vind het wel mooi om te zien hoe ze met het zelfde kledingstuk een frisse, zakelijke look neer zet door wat andere accessoires en kapsel. Qua kapsel had een staart ook leuk geweest, maar onverzorgd vind ik het nu niet. Waar Beatrix een standaard coupe heeft, zo zie je bij Maxima een groot contrast tussen formele bezoeken en werkbezoeken. En dan valt het piekerige in haar haar meteen zo op. Zo is haar haar en je kan het opvullen met nephaar, maar dan moet je dat altijd doen en ik kan me voorstellen dat ze dat niet wil. Ik vraag me alleen af of een korter kapsel haar niet verzorgder staat.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 19 nov 2016 - 20:20

Hallo MrsDuck,

Ik was net bij mijn geweldige kapper, Leon, na een verblijf van 12 !!! weken op Skye, Schotland, en hij heeft mij weer "presentable" gemaakt. We moesten natuurlijk onze Max bespreken, van de afgelopen tijd. Maar goed, dat ik een driedubbele behandeling behoefde, kleuren, knippen en föhnen. Tijd genoeg..
Hij is een grote fan van haar en helemaal van een "over-the-top-Maxima".
Over twee dingen was hij heel duidelijk: ze heeft moeilijk haar en ze heeft als koningin een plicht. Voor hem betekent dat: het haar moet altijd "bewerkt" zijn, dus mag nooit los gedragen worden. Zo ver wil ik niet gaan, al begrijp ik zijn punt.
Ik vermoed dat zeker 80 procent van de MkM- site bestaat uit vrouwen. Klopt dat, Josine?
Maar wat zouden de (onze) mannen van haar vinden?
Ik vroeg het net aan mijn eigen man en die keek me een beetje glazig aan, zo van: meen je dat serieus? Moet ik daar iets van vinden...?
Ach, dan heb ik gelukkig mijn kapper, Leon!

afbeelding van Magda

Magda

zaterdag 19 nov 2016 - 20:36

Leuk Margreet, vooral je laatste alinea.
Nou mijn man heeft een uitgesproken mening over het haar van Maxima. Los haar vindt hij er niet uit zien. Of de schaar er in en een stuk eraf, of opsteken.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 20 nov 2016 - 15:38

Toevallig gisteravond nog even met mijn man over Maxima gehad naar aanleiding van Blauw Bloed. Hij vind haar heel zelfverzekerd overkomen, vind haar elegant en een bepaalde uitstraling hebben maar vind wel haar heel nep kijken ha ha. Hij vind Kate mooier. Over het haar hoor ik hem eigenlijk niet.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 19 nov 2016 - 20:28

Hallo Margreet. Wat vertel je het leuk. Vooral om de laatste twee zinnen moest ik lachen :-))

afbeelding van zara

zara

zaterdag 19 nov 2016 - 18:11

Ja, ik vind hem ook mooi, en het grijze kant en de oorbellen staan er beeldig bij. Een klein detail: nadeel van een stoffen strikceintuur is dat hij nogal onvoorspelbare plooien geeft, en dat de ceintuur een beetje treurig naar beneden hangt. Maar de jas staat haar erg leuk!

afbeelding van Helena

Helena

zaterdag 19 nov 2016 - 17:08

Als je je altijd zo vertoont op het schoolplein? Wat zullen al die vrouwen dan jaloers op haar
kleding zijn.
Af en toe wel gezeur hoor.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 19 nov 2016 - 14:42

Mooie outfit. Grijs is een heel mooie sjieke kleur vind ik en is beslist niet saai. Zeker als je de kleur combineert met (een) andere kleur(en) grijs van andere stoffen, zoals glans met mat in verschillende structuren. Of met een kleuraccentje. Ik vind grijs heel mooi bij dames met grijs/grijzend haar. En dan i.c.m. wit. Alleen is grijs niet echt Maxima's kleur. Ik ben benieuwd wat voor jurk ze er onder draagt. Prachtige pumps draagt ze weer.

Het haar zit prima voor deze gelegenheid. Ze voelt er zich goed bij zo te zien. Het is nooit goed: nephaar, piekhaar, Leco haar, etc.

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 19 nov 2016 - 00:12

Prachtige outfit. Op deze wijze is Natan toch erg mooi en geschikt voor verschillende werkdoelen. En wat een gave schoenen zijn het weer.

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 18 nov 2016 - 21:48

Ik zou dat jurkje ook wel even willen zien. Heeft het mouwen, denken jullie?
Mooie jas, doe mij ook maar zo een! Past overal bij. Grijs is écht geen saaie kleur, vind ik. Staat bijna altijd chic, zo ook bij Maxima. Hoge, grijze laarzen erbij, donkergrijze hoed, haren omhoog en het plaatje is helemaal top!
Ik vind deze pumps wel heel mooi maar ik ben nu eenmaal meer een laarzenmens, in november. En Maxima's bezoek was relatief informeel, dus...

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 19 nov 2016 - 17:03

Margreet (en ook Marga en Henny hieronder), ik zie de (inderdaad, zoals ik al hierboven schreef) schitterende pumps hier enkel bij de Willemsorde-uitreiking.... ; wat ze thans droeg weet ik in feite niet...

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 19 nov 2016 - 17:52

Hi Trixedo,

Bij RoyalsbyRobin kun je de grijze pumps zien, die ze droeg, gisteren.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 19 nov 2016 - 20:06

bedankt, Margreet ! Ga ik meteen bekijken...en bewonderen !

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

vrijdag 18 nov 2016 - 19:42

Wat staat grijs haar toch mooi, prachtige combinatie met de jas, haar make up (hallo nieuwe bronzer ♥ ?!) en accessoires. Top outfit wat mij betreft!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 18 nov 2016 - 20:14

Prachtige outfit, leuk dat ze deze weer herdraagt. Op de foto's bij New My Royals is duidelijk te zien dat alleen de bovenkant van de jurk van kant is. De rok is van dezelfde stof als de jas.
De camel variant vind ik ook erg mooi. Tijdloos dit soort kleding en leuk hoe ze er met de sieraden steeds weer een nieuw plaatje van maakt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 19 nov 2016 - 10:26

Klopt Efticha., dit was de foto die ik bedoelde waar ook een stuk van de rok zichtbaar is.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 18 nov 2016 - 17:28

Uhm niet echt geweldig. Grijs is niet haar kleur. Het staat saai bij haar. En dat onverzorgde haar maakt het er ook niet beter op; -)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 18 nov 2016 - 15:16

Ik vind t een hele mooie set! Mooie jas. Heeft ze m ooit uitgedaan? Zit er wel een jurk onder? Of is t 1 geheel? Ze houdt m namelijk ook aan bij t speechen....
Grijs staat haar goed,vind ik.
Hele dunne lichtgrijze panties zouden misschien nog wat beter staan. ..?
Ik hou niet zo van deze Valentino tassen. Die nageltjes of hoe moet je ze noemen vind ik vrij agressief over komen...Maar duidelijk populair bij de royals.

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 18 nov 2016 - 15:10

Op veel foto's lijkt het toch net of de jas te groot is, de mouwen zouden best iets slanker gesneden mogen zijn. Terwijl de jurkjes van Natan soms juist weer te strak lijken te zitten.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 18 nov 2016 - 15:09

Geweldige kleding!! Super mooi. En die pumps...daar ben ik echt verliefd op! Zooo mooi!
Alleen jammer van haar kapsel, het kan eenvoudig zoveel leuker zitten......

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 18 nov 2016 - 14:58

Netjes maar ik ben niet zo weg van de jas, een smallere pasvorm vind ik mooier dan deze wijde onderkant. Ook ik vind de panties iets te bruin.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 18 nov 2016 - 14:43

Wel prima zeker met dit weer. Ik houd niet zo van grijs bij Maxima. Beetje saaie kleur. Haar make up zit prachtig. Ze is lekker haarzelf met haar haren. Veel beter dan de Leco look van de laatste tijd.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 18 nov 2016 - 18:52

Schoolplein look

afbeelding van AnneR

AnneR

zaterdag 19 nov 2016 - 18:13

Doe mij maar zo'n look, dan :-)

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 18 nov 2016 - 14:30

En altijd-goed pakje. Lijkt me heerlijk dragen. Door te spelen met de accessoires kan het super klassiek chic, maar ook lekker modern retro-seventies. Geniaal. In rood, donkerblauw, flessengroen, wolwit, etc, ik zou het in al die kleuren wel in mijn kast willen hebben. Met de laarzen vind ik dit leuker dan met pumps, zeker voor een informelere gelegenheid.

Ze ziet er lekker zonnig uit, nieuwe bronzer? Josine, bel jij even voor het merk? ;)

afbeelding van Sandramaartje

Sandramaartje

vrijdag 18 nov 2016 - 19:40

Há dat dacht ik ook gelijk toen ik de foto's zag @ nieuwe bronzer ;) "Warmt" haar gezicht mooi op .

afbeelding van Paula

Paula

vrijdag 18 nov 2016 - 14:28

De grijze versie van de jas is enig. Prachtmantel. Ik mis alleen het hoedje, maar dat is misschien niet voor deze gelegenheid. Mooie make-up ook.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 18 nov 2016 - 14:19

Inderdaad heel mooi, de oorbellen maken het af.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 18 nov 2016 - 13:36

Mooi, zeker ook de oorbellen, vlotte touch. Alleen vind ik de kleur panty niet mooi, had liever een dunne zwarte gezien.

afbeelding van car

car

vrijdag 18 nov 2016 - 13:33

Erg mooi vind ik het...De oorbellen doen het wel voor mij! :)
Leukk, stylist!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

vrijdag 18 nov 2016 - 13:31

Mooi! Meteen goed in alles!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 18 nov 2016 - 13:22

Heel mooi!! Zoveel beter als gisteren..

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 18 nov 2016 - 15:35

Vind het echt niet mooi.

afbeelding van Arianne

Arianne

vrijdag 18 nov 2016 - 12:56

Mooi, mooi, mooi. Ik vind de combinatie bij de uitreiking Willemsorde het mooist. Maar dit is ook zeker mooi.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 18 nov 2016 - 13:01

Ja, bij die Willemsorde-uitreiking droeg ze ook superverfijnde pumps in dezelfde kleur !!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 18 nov 2016 - 12:25

Meer foto's volgen zo spoedig mogelijk!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?