Hare Majesteit Koningin Máxima woont maandagochtend 9 september het congres ‘Kom uit je schuld’ bij in het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht. Staatssecretaris Van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ook aanwezig en organiseert het congres.

Het congres richt zich op mensen die werkzaam zijn in de schuldhulpverlening. Centraal staat de vraag hoe het taboe op schulden doorbroken kan worden. In mei van dit jaar startte de campagne ‘Kom uit je schuld’ om mensen met financiële problemen aan te moedigen over hun schuld te praten en eerder hulp te zoeken. Gemiddeld lopen mensen vier jaar rond met schulden voordat ze om hulp vragen. De campagne is onderdeel van de ‘Brede schuldenaanpak’ van het kabinet. In deze aanpak werken ruim dertig publieke en private organisaties samen om problematische schulden te voorkomen en terug te dringen. Als mensen toch schulden hebben, moeten zij snel en goed worden ondersteund, bijvoorbeeld door het eenvoudiger te maken om aan te kloppen bij de schuldhulpverlening.

Tijdens het congres spreekt Koningin Máxima met diverse partijen die betrokken zijn bij deze brede schuldenaanpak, waaronder zogenoemde schuldenambassadeurs. Met hun persoonlijke verhalen laten deze ambassadeurs zien dat iedereen in financiële problemen kan komen en hoe belangrijk hulp is.

Mode
Outfit: japon met zwart-wit dessin en klokmouwen
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan
Eerder gedragen: Ja, oa in Denemarken en Bangladesh

Outfit Natan: 

Een jurk, vijf looks: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jantje R

Jantje R

woensdag 11 sep 2019 - 13:33

Van dit model jurk houd ik niet. Dus zeg ik er verder niets over.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 10 sep 2019 - 17:28

Vandaag weer een mooi jurkje herdragen in Giessenburg!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

dinsdag 10 sep 2019 - 17:37

Ja zag ik op blauw bloed. Mooie kleur en prachtige oorbellen. Ken de jurk niet

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 09 sep 2019 - 22:46

Ahhhh, wat jammer nou; op zich een mooi jurkje, en het had heel goed kunnen staan mits hij zeker 5 cm langer was geweest, en haar haar óf opgestoken of netjes was gekapt. Op sommige foto's bij RbR ziet het er gewoon vettig uit, en is de zwarte eigen haarkleur duidelijk zichtbaar. Het geeft me een wat meisjesachtig gevoel: er netjes uit willen zien, maar het is het helaas nét niet.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 sep 2019 - 23:31

Maxima heeft nooit zwart haar gehad, ook is het zo dat ze 48 is en de meeste mensen hebben dan al op zijn minst een aardig aantal grijze haren. En ja, er zijn vast ook uitzonderingen.

Ik lees hier ook steeds over uitgroei, maar wat kappers al een aantal jaar doen als het haar geverfd wordt is om de wortels van het haar wat donkerder te verven om diepte te geven aan het haar. Dat is hoe ik het er bij Maxima uit vind zien omdat het zelden een hele rechte lijn is waar het haar donkerder wordt, iets wat wel zo is bij uitgroei.
Áls haar haar er op sommige foto’s vettig uit zou zien kan dat heel goed gel ofzoiets zijn om haar haar in model te houden.

Hier zie je dat Maxima nooit zwart haar heeft gehad:
https://www.ad.nl/binnenland/de-puber-werd-een-prinses-de-baby-een-zorge...

https://images.nrc.nl/-2N6tMQRT_CCuXFZghBWLIqYJ_w=/1920x/filters:no_upscale()/s3/static.nrc.nl/inbeeld/files/2013/04/ANP-4064533.jpg

(De onderste link moet je even kopieëren en plakken in je browser, die wordt gek genoeg hier niet helemaal goed neergezet)

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 10 sep 2019 - 14:59

Geen enkele Zuid-Amerikaanse vrouw heeft over het algemeen uitgesproken blond haar.

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 10 sep 2019 - 15:43

Nee maar er is wel een verschil tussen zwart haar en donkerblond/bruinig ;-)

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 10 sep 2019 - 19:50

Daar heb je helemaal gelijk in.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 sep 2019 - 15:43

Gambetta, dat heb ik ook niet gezegd :)

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 10 sep 2019 - 19:53

Dat heb je ook niet gezegd, maar ik bedoel maar: Máxima heeft haar haren al tijden geblondeerd, en ja, dan komt het donkere haar toch tevoorschijn op een gegeven moment. Ik zei het omdat je aangaf dat kapsters soms haarplukken donkerder maken voor het effect. Dat weet ik niet of dat bij Máxima gebeurd is.

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

dinsdag 10 sep 2019 - 12:23

Ik denk dat je de link beter even opnieuw kunt plaatsen. Pas als de link helemaal blauw is, kunnen wij hem openen.

afbeelding van Lina

Lina

dinsdag 10 sep 2019 - 15:42

Marleen, dat weet ik dat een link blauw hoort te zijn en ik heb hem 2 keer opnieuw geplaatst maar het wil niet werken, vandaar dat ik erbij schreef om die link even zelf te kopieëren en te plakken

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 09 sep 2019 - 21:19

Veel en veel te kort! Jammer hoor maar we zien hem vast terug bij Alexia.

afbeelding van antje 52

antje 52

maandag 09 sep 2019 - 20:52

Hele leuke jurk met veel mogelijkheden Chic gecombineerd met zwart en/of wit, een andere kleur geeft wat meer schwung!

afbeelding van Suus

Suus

maandag 09 sep 2019 - 20:26

Mooie jurk en inderdaad zo heel mooi gecombineerd. Wat ik persoonlijk jammer vind is dat ze twee optredens na elkaar zwart wit aantrekt.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 09 sep 2019 - 18:32

Ja zo zie ik het graag, ik heb vorige keer met dat groen ook al aangehaald dat was mode half de jaren 70 ik weet het omdat ik toen zo'n jurk droeg zwart wit met groene accessoires ,toen waren al de accenten rood of een heel contrasterende kleur. .Nu is het veel beter vind ik .

afbeelding van Maria04

Maria04

maandag 09 sep 2019 - 16:39

Leuk jurkje, mouwen, het model...alleen vind ik het te kort. De knie is nou eenmaal niet mooi om te zien als je iets ouder wordt.
En Maxima is nu eenmaal geen jong blommetje meer.

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 09 sep 2019 - 16:18

Volgens mij heeft ze de jurk een beetje geplooid om de riem, want op de andere foto's is de jurk langer en strak, maar op de laatste dus korter en rondom de riem iets meer gebold.

afbeelding van Merel123

Merel123

maandag 09 sep 2019 - 15:40

Wat een verschil met de vorige keren.
Zó veel beter nu.
Oké, beetje kort, maar misstaat zeker niet.
Dat kan ik bij de foto’s met de groene schoenen niet zeggen, vond het daar, sorry voor het woord, een lullig jurkje. Blijkt dus gewoon aan de accessoires te liggen.

afbeelding van Marly

Marly

maandag 09 sep 2019 - 15:34

Wat een leuk jurkje is dit toch, nu echt het allermooiste, met groen erg rommelig, less is more!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 09 sep 2019 - 14:08

Mooi. Veel beter dan de vorige keren met dat groen. Beetje kort, maar ach ze heeft mooie benen en nu kan het nog. Doe je ook niet meer als je 60 bent.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 sep 2019 - 13:23

Ik vond deze jurk echt niet mooi met de groene accessoires. Nu met een zwart riempje en zwarte schoenen staat het veel beter, veel rustiger en 1 geheel. Verder vind ik de jurk eigenlijk wat saai, maarja je kunt niet altijd klappers dragen.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 09 sep 2019 - 13:21

Mooier zonder de groene accenten. Prima jurkje, prima haar, prima schoenen en accessoires. Keurig voor een dergelijk werkbezoek. Ik ben zo benieuwd van wie ze de nieuwe armband heeft gekregen? Van een Griekse (koninklijke) vriend of vriendin? Van een sieradenontwerper? Of gewoon van WA. Ik kreeg op mijn veertigste verjaardag een armband van mijn man die ik sindsdien dagelijks draag maar zou er geen enkel probleem mee hebben om jaarlijks een nieuw (of vintage) exemplaar te ontvangen. Jullie?

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 09 sep 2019 - 14:04

Nee hoor, ik zou er ook geen probleem mee hebben. Maar ik zou ze niet allemaal tegelijk dragen, dat dan weer niet.

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 10 sep 2019 - 11:12

Gezien de nieuwe discussie over de financiering van het koningshuis (alweer!) is het natuurlijk ook wel slim om voorlopig een greep te doen in je enorme collectie van al eerder gedragen outfits....

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

maandag 09 sep 2019 - 13:03

Prachtig jurkje! Zonder de groene accessoires nog mooier!

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 09 sep 2019 - 13:00

Mooi jurkje, en veel beter gestyld dan met het groen , maar inderdaad te kort, misschien met een donkere panty dat het beter staat .
Ik ben erg voor herdragen, maar nu we aan de langere mode gewend zijn vind ik het toch lastig worden met de korte jurkjes .

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 09 sep 2019 - 13:17

Het straatbeeld is alweer terug naar kort. De jongere generatie zie ik met met die dunne stof fladderende korte jurkjes met platte laarsjes eronder.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 09 sep 2019 - 19:47

Ja, heerlijk die fladderende rokjes. Ik heb zelf een exemplaar met iets lager geplaatste stroken, dat maakt minder breed ;-).

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 09 sep 2019 - 14:33

Inderdaad dragen die jonge meisjes ( heel )korte rokjes , vaak van dunne en/ of geplooide stof . Leuk voor de prinsessen, mama wat langer ,dochters lekker vlot en kort , en ook graag met laarsjes, dan mogen ze van mij de hoge hakken in de kast laten

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 sep 2019 - 17:26

Oh jullie bedoelen met “die jonge meisjes” 12/13 jaar. Ik bedoelde met de jongere meiden zo 18/20 jaar

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 sep 2019 - 13:21

Siobhan, dan woon jij ergens anders dan ik want ik zie opvallend veel tot op de kuiten of tot op de enkels ;) Juist bij jonge meiden.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 09 sep 2019 - 13:22

In Rotterdam. Geen twintigjarige meer in t lang.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 09 sep 2019 - 13:42

Ja dat zei ik, dan woon je dus ergens anders als ik ;)
En natuurlijk zie ik ook wel kort, maar lang lijkt toch in de meerderheid te zijn.

afbeelding van Marjet

Marjet

maandag 09 sep 2019 - 12:57

Super mooi jurkje en erg leuk patroon! Staat haar goed. Ik vind het groene accent heel veel vrolijker. Daarentegen staat het nu rustiger en chiquer. Mooie pump en goede tas! Ik ga mijn zwart witte jurkjes ook weer eens uit de kast halen.

afbeelding van Elles

Elles

maandag 09 sep 2019 - 12:47

Wat nou,"alweer te kort",ik vind het niet,kan zij hebben,mooie benen.Jurk leuk afgestyld,rustig gehouden,hier hou ik van.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 09 sep 2019 - 12:41

Erg mooie en rustige combinatie met zwarte accessoires. Absoluut beter dan met de groene touch!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 09 sep 2019 - 12:30

Erg leuk jurkje, hoewel de lengte iets langer mag, maar ik vind de kleurstelling erg leuk! Ook mooi gecombineerd met zwart. Kapsel is aandacht aan besteed.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 09 sep 2019 - 12:22

De beste reïncarnatie van dit jurkje tot nu toe. Ik vind het een leuk jurkje (vooral de mouwen erg mooi!), maar helaas wel echt te kort voor de Koningin. Zo'n 10-20 cm langer had het perfect gemaakt.

Heel elegant met de prachtige pumps. Haar kapsel is vol en prima. Met de zwarte accessoires komt het rustiger over dan met de groene.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 09 sep 2019 - 12:15

Ze ziet er goed uit..de 4e foto vind ik echt vreselijk met die groene fascinator. Ook de groene schoenen deden daar geen recht aan de benen van Maxima. Ze lijkt daar de schoenen' varkenspootjes' te hebben, sorry voor het woord maar het omschrijft het het beste. Zoals ze vandaag gestyled is ziet het er goed uit. Mooie pumps en het haar oogt verzorgd.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

maandag 09 sep 2019 - 12:10

Ze ziet er goed uit..de 4e foto vind ik echt vreselijk met die groene fascinator. Ook de groene schoenen deden daar geen recht aan de benen van Maxima. Ze lijkt daar de schoenen' varkenspootjes' te hebben, sorry voor het woord maar het omschrijft het het beste. Zoals ze vandaag gestyled is ziet het er goed uit. Mooie pumps en het haar oogt verzorgd.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

maandag 09 sep 2019 - 12:03

..en de rok alweer te kort, om over het' kapsel' maar niet te spreken.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 09 sep 2019 - 11:41

Wat is dit toch een leuke jurk! Mooi met het zwart. Denk dat het ook heel goed staat met cognac kleurige schoenen en accessoires.

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 09 sep 2019 - 11:33

Mooi ! Vind het beter afgestijlt dan met het groen

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?