Hare Majesteit Koningin Máxima was vrijdagmiddag 29 november aanwezig bij het jubileumcongres van CNV Vakmensen in Nieuwegein. De vakbond viert dit jaar zijn 125-jarig bestaan.

In 1894 werd de Nederlandsche Vereniging van Christelijke Kantoor- en Handelsbedienden opgericht in Amsterdam. Deze vereniging was de voorloper van CNV Vakmensen. CNV Vakmensen is de grootste vakbond binnen het CNV en behartigt de belangen van werknemers in de industrie, bouw, vervoer, handel, diensten en voeding. De bond heeft zo’n 137.000 leden en is partij bij meer dan 400 cao’s.

Tijdens het congres nam Koningin Máxima het jubileumboek ‘Belangenbehartiging als roeping’ in ontvangst. Aansluitend ging zij met deskundigen binnen en buiten de vakbond in gesprek over de leerrekening. Dit is een persoonsgebonden ontwikkelbudget voor werknemers. Ook sprak Koningin Máxima met leden van CNV Vakmensen.

Mode
Qua mode koos koningin Máxima -net als gisteren- voor een bekend ontwerp van Claes Iversen. Bij de meesten van ons zal hij wel bekend voorkomen: de zachtroze robe manteau van het staatsbezoek aan het Verenigd Koninkrijk. 

Met de outfit -en een ander kapsel- in het Verenigd Koninkrijk:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Eyecatcher

Eyecatcher

dinsdag 03 dec 2019 - 16:53

Wat een mooi pakje toch! Ik vind dat deze oorbellen matchen met de riem. En ze houden de haarband hoog. Bij lange oorbellen trekken ze hem naar beneden. Dit kun je vaker dragen hoor, als je toch aan het her dragen bent.

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 02 dec 2019 - 14:24

Prachtige outfit. Ik zie weinig of geen verschil v.w.b. de riem en pasvorm. Maxima ziet er alweer stralend en elegant uit. Het kapsel incl. de haarband vind ik zo ook leuk en wat is er mis met haar oren!? Het wordt nu wel erg onder een vergrootglas gelegd. Leuk dat onze koningin zo gevarieerd gekleed gaat en dat ze zelf bepaalt wat bij welke gelegenheid hoort.

afbeelding van Marly

Marly

maandag 02 dec 2019 - 11:15

Supermooie outfit, de rafels vind ik zo leuk, alles zit perfect en wat betreft pasvorm: wel een beetje muggenziften over het ondergoed, dat vind ik nu echt niet opvallen, zo’n brede ceintuur drukt de buste wat omhoog maar dat kan ze goed hebben, bij de meeste dames zou het heel gedrongen staan maar ze heeft er het figuur voor, het kapsel is ook heel mooi, de hoofdband ben ik geen fan van, zie liever een dopje, maar ach...ze is stralend en mooi!

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

zaterdag 30 nov 2019 - 23:37

...koninklijke elegantie puur.

afbeelding van gambetta

gambetta

zaterdag 30 nov 2019 - 18:29

Ahh, dit pak is te speciaal voor de CNV gelegenheid. In Engeland stond het prachtig in combinatie met haar haar en de pasvorm.
Het jasje sluit nu te hoog aan in de taille door de riem en wat er meer gedragen wordt. Jammer van de mooie Engeland herinnering wat mij betreft.
Herdraag het eventueel bij een meer passende gelegenheid en laat de kapper dan het haar weer doen. Kleur en stof is prachtig.

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 30 nov 2019 - 18:32

Idd Gambetta, te speciaal, dat vind ik ook

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zaterdag 30 nov 2019 - 21:50

Een Rode japon was passender geweest...... hihi

afbeelding van oranjefan

oranjefan

zaterdag 30 nov 2019 - 14:04

Schitterend! Het staat haar zeer elegant. Ook ik vind de riem wel wat te breed, daar heb je toch last van met zitten? Ik vind ook het tasje wat ze er in Engeland bij had beter passen qua kleur.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 30 nov 2019 - 12:58

Prachtig maar ik vind de gesp van de riem te hard in vergelijking met de haarband. Mooier was mi als die gesp ovaal was en bekleed met stof
In Engeland vond ik het mooier dat de haarband in het haar stak ipv al het het haar naar achteren. Sowieso vind ik er haar naar achteren minder mooi staan. Liever een lok of zij scheiding.

afbeelding van 29novmode

29novmode

zaterdag 30 nov 2019 - 09:26

Een prachtige outfit. Mooie stof en kleur. Heel leuke hoed. Eigenlijk te chique voor deze gelegenheid. Ze had het beter kunnen bewaren voor bijvoorbeeld een staatsbezoek. Een min puntje vindt ik de brede ceintuur. De helft smaller had ik mooier gevonden.

afbeelding van car

car

zaterdag 30 nov 2019 - 00:01

Leukkkk dat ze herdraagd!!! * grappig: je kan zien dat ze zelf haar look heeft gedaan * zichtbare oren bij de koningin vind ik nooit zo mooi...ze heeft daar niet het hoofd voor
*de 1e foto lijkt net of het tussenstukje van de jas uit een andere foto is geknipt...geniaal ontwerp! :) leeuke koningin hebben we! Ze ziet er vol en fris uit!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 29 nov 2019 - 23:34

Een mooie outfit voor een mooi feestje, 125 jaar bestaan. Fijn dat ze uitpakt. Zeer verzorgd. CI heeft vele stijlen.

Ik houd van dit type brede ceintuurs. Jammer dat CI ze niet als apart item aanbiedt op zn site.

afbeelding van PK020

PK020

zaterdag 30 nov 2019 - 17:37

Zaterdag

Ps2: Vandaag herlees ik mijn reactie van gister, 'erg teleurgesteld' klinkt wel een beetje "te" Peter.... Ik bedoel vooral duidelijk te maken dat ik deze outfit zo geweldig vind, ik een CNV-congres niet had uitgekozen om te herdragen, deze sublieme outfit verdient een betere entourage!

Vrijdag:

Mijn hemel, ik "schrik" hier een beetje, zeg maar enorm!!!! van want....

Deze outfit is meer dan SUPER! Is 1 van mijn favo's van 2018, van 'ever'! Claes op z'n best, weer.....
Top:
-Kleur, materialen èn rafels!
-Classy meet's modern...
-Pasvorm, uitstraling
-Zelfs de bandeau krijgt een grote + van mij, ik ben daar niet altijd helemaal van ofwel kan soms wat truttig overkomen.
-Rafels maken dit pakje meer dan super, juist! Grenzen opzoeken, letterlijk en figuurlijk 'rafelen'....
-In GB/2018 'meer dan zeer' op z'n plaats!!!

Tip:
-Situatie: CNV Vakmensen > Deze sublieme outfit voor dit moment??
-Ik twijfel nog tussen 'the jewelry' toen en nu. Toen geweldig, nu ook ok, een magere ok maar gezien de situatie prima.
-Ik herhaal de situatie; Iets zoiets moois van Claes dragen op een CNV Jubileumcongres? Zooo jammer, te jammer, gemiste kans voor deze outfit! = Erg teleurgesteld! ...

....En dat op bijna de laatste dag van november 2019. Ik verwacht en wens een 'goedmakertje' komende december!
Fijn weekend allen!
PK020 ;-)

Ps: Toch nog iets over the jewelry, deze oorstekers ogen te "zwak" voor mij, de outfit vraagt om iets meers/stevigers; wat vindt U?

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 02 dec 2019 - 14:28

Foute opmerkingen hoe dan ook! waarom mag zij niet haar best doen voor de CNV ? Blijkbaar denkt ze daar gelukkig zelf anders over.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 02 dec 2019 - 15:13

Je kunt ook met een minder formele look je best doen, toch? Ik vind de mantel zeker niet overdressed, maar daar mag een ander heel anders over denken. Ik vind dat een koningin niet snel overdressed is binnen de juist dresscode. Dus geen gala bij een werkbezoek met dresscode casual ;)

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 02 dec 2019 - 17:11

dat bedoel ik, totaal niet overdressed, maar die reacties ppfff ... je zou bijna denken dat ze haar kroningsjurk aan had;)

afbeelding van PK020

PK020

maandag 02 dec 2019 - 17:44

Beste Aniek,

Ik vond het 'overdressed', dat was het woord wat ik zocht; djw Josine! ;-)

En wat de inhuldingingsjurk van onze koningin betreft, lees een eerdere reactie van mij. Hoewel ze ook enorm schitterde voor de 2e x , nooit meer dragen deze iconische jurk!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 30 nov 2019 - 08:46

Je hebt gelijk. Wat grotere oorbellen en de zou nog beter tot zijn recht komen.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 29 nov 2019 - 20:10

Een top outfit. Máxima ziet er echt prachtig uit. Ze straalt inderdaad
En wat maakt Claes Iversen mooie kleding!

afbeelding van Maria04

Maria04

vrijdag 29 nov 2019 - 20:02

De koningin ziet prachtig, zo mooi. En ook niet onbelangrijk, ze ziet er fris en uitgerust uit. Leuk met de haarband-hoedje. Klein tasje, bijpassende schoenen . Helemaal Top!1

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zaterdag 30 nov 2019 - 04:32

De kleur vind ik prachtig. Maar het pakje vind ik niet zo mooi. De rafels halverwege vind ik niet mooi namelijk. De ceintuur lijkt mij niet lekker zitten. De schoenen en tas zijn wel prachtig en passen er perfect bij. Hoed trouwens ook. En natuurlijk de handschoenen, die zijn erg mooi.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 29 nov 2019 - 18:46

Oh, wat is ze weer mooi gekleed vandaag , dit is echt een koninginnelook .
Leuk dat ze de laatste tijd zoveel herdraagt.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 29 nov 2019 - 19:52

Wat leuk dat ze deze mooie creatie van Claes Iversen weer draagt. Staat haar perfect! Zoals altijd straalt ze weer! Maar ze zal vast blij zijn dat ze weekend heeft na deze volle week.
En nu graag nog een keer de mooie kanten robe manteau van Claes die ze tijdens het bezoek in Frankrijk droeg op de herhaling...

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 29 nov 2019 - 18:49

Helemaal met je eens, wacht ik al zo lang op.
Onbegrijpelijk dat ze dat pas een keer heeft gedragen, zooooo mooi. !!
En volgens mij zijn er zeker wel gelegenheden geweest die geschikt waren .

afbeelding van PK020

PK020

vrijdag 29 nov 2019 - 22:01

Mee eens, ik wacht er ook op, maar goede en juiste gelegenheden hebben tijd nodig. Net zoals de inhuldigingsjurk van onze koningin > Staatsbezoek/Denemarken bij koning Magarethe, meter van koning Willem-Alexander; betekenisvol herdragen!
En anderzijds is mijn beleving; NOOIT meer dragen, deze prachtige creatie, geschiedenis!

-Claes vandaag: Had er een betere situatie voor gevonden, vandaag een mismatch!
-Claes Parijs: Juist, wacht het juiste moment af. Geen mismatch aub!

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 29 nov 2019 - 19:31

Marc van der Linden was net in Boulevard om over dat boek te vertellen en hij was niet zo te spreken over de schrijfstijl, dat Fabienne het teveel over zichzelf had en zichzelf teveel veren in haar .... stak.
Ook zei hij dat ze vaak te loslippig is over Maxima en dat volgens hem Maxima daarom al steeds minder vaak hoeden bij haar koopt.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 29 nov 2019 - 17:49

Klopt in oktober 2018,Molly

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 29 nov 2019 - 17:48

Zie ik dit nu goed?
We hebben het altijd over de slechte pasvorm van Nathan maar, ook hier zitten de coupenaden te hoog voor Màxima.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 29 nov 2019 - 23:45

Ja in deze outfit vandaag, wellicht zou ze beter passend ondergoed moeten dragen! Dat is op deze site al vaker gezegd.In London zit het perfect. In dit model moeten de naden ietwat hoger ingezet zijn omdat er ruimte moet zijn inverband met de extreem brede ceintuur. Zou die ruimte er niet zijn zou de stof enorm gaan “trekken” omdat de coupenaden te laag ingezet worden, één van de fouten die Natan veelal maakt. Maar het is een pré dat als men haute couture draagt, dus op maat gemaakt, men uitstekend passend ondergoed draagt. Het liefst hetzelfde ondergoed draagt als men het gaat passen op het atelier, want je ziet het, nu zit het inderdaad niet zo mooi.
Ik vind het een prachtig pakje, schitterende stof en kleur. De oorbellen, prachtig, heel subliem, staan erg mooi, trekt de aandacht niet weg van het mooie kledingstuk en dat is in dit geval prima. Bij Natan mag ze van mij giga bellen indoen.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

vrijdag 29 nov 2019 - 23:46

.

afbeelding van Molly

Molly

vrijdag 29 nov 2019 - 17:34

Volgens mij tijdens staatsbezoek aan Groot Brittannië. Alleen draagt ze andere oorbellen en geen broche.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 29 nov 2019 - 23:35

Ja inderdaad. Ze heeft veel roze gedragen in GB. Allemaal mooi.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?