Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 24 oktober 2017 een streekbezoek aan het Eemland in de provincie Utrecht. Tijdens het bezoek staat het stroomgebied van de rivier de Eem centraal, een gebied waarin dorpen en steden van verschillende grootte en karakter omgaan met veranderingen in de streek.

In het Eemland groeit het inwoneraantal, breidt de stad Amersfoort uit naar het platteland en staan landbouw en bedrijvigheid voor economische en maatschappelijke uitdagingen. De Eem stroomafwaarts volgend van Amersfoort tot aan het Eemmeer, bezoeken de Koning en Koningin plaatsen in de gemeenten Amersfoort, Soest, Eemnes en Bunschoten.

Amersfoort
Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima starten hun bezoek waar de rivier de Eem begint: bij de Koppelpoort in het oude centrum van Amersfoort. Een wandeling langs de oevers brengt hen naar het moderne Eemplein. Het daaraan gelegen Eemhuis is in 2014 gebouwd en biedt onderdak aan vier instellingen die voor de streek van cultureel belang zijn: het Archief Eemland, de Bibliotheek Eemland, Kunsthal KAdE en kunstcentrum Scholen in de Kunst. Na een optreden van het Amersfoorts Jeugd Orkest en leerlingen van Scholen in de Kunst spreken de Koning en Koningin met oude en nieuwe inwoners van Amersfoort over de invloed van het snel groeiende inwoneraantal op de identiteit van de stad. Centraal in het gesprek staat hoe de groter wordende stad voorzieningen voor alle inwoners kan bieden, samenhang kan creëren en toch zijn eigenheid kan behouden.

Soest
In Soest bezoekt het Koninklijk Paar vervolgens boerderij Het Gagelgat, een monumentale locatie van Stichting De Paardenkamp. De Paardenkamp is een nationaal rusthuis voor oudere paarden en pony’s. Naast kennisoverdracht heeft de stichting een rol in het behoud van landschap en natuur. De Koning en Koningin spreken met betrokkenen bij de ontwikkeling en het behoud van dit landelijk gebied dicht bij groeistad Amersfoort. Daarnaast ontmoeten zij op Het Gagelgat vertegenwoordigers en cliënten van zorginstellingen Amerpoort en Sherpa uit Baarn. Deze instellingen spelen in de regio een belangrijke rol in de begeleiding en opvang van mensen met een beperking. Ook op Het Gagelgat werken wekelijks cliënten van Amerpoort mee. Cliënten van beide organisaties tonen ter plekke kunstzinnige vaardigheden.

Eemnes
In gemaal Eemnes spreekt het Koninklijk Paar vervolgens met boeren uit de Eempolder over het agrarisch bedrijf en de uitdagingen rond natuurbeheer en duurzaamheid. Het voormalig stoomgemaal dateert uit 1880 en nam de rol over van de watermolen waarmee vanaf 1791 de Eemnesser polder werd drooggelegd. Het functioneert nu als elektrisch gemaal. De Koning en de Koningin steken daarna per veerpont de Eem over naar Eemdijk in de gemeente Bunschoten.

Bunschoten
n Zorg- en Wooncentrum De Haven in Spakenburg ontmoeten de Koning en Koningin medewerkers en vrijwilligers van in het centrum bijeengebrachte organisaties en faciliteiten. Jeugd- en Welzijnsorganisatie De Boei ondersteunt de zorgdienstverlening met verschillende projecten, zoals een buurtbus die de wijk intrekt voor behoud en vernieuwing van sociale contacten, met name onder ouderen. Na de buurtbus bezoeken de Koning en Koningin jongerenwerk, een vraagbaak voor ouderen en de brasserie waar jongeren met een lichtverstandelijke beperking in de bediening werken. Het streekbezoek wordt afgesloten met een wandeling door de museumhaven van Spakenburg naar Scheepstimmerwerf Nieuwboer. Deze nog werkende werf is een rijksmonument en gespecialiseerd in oude ambachten uit de botterbouw. De werf speelt een belangrijke rol in het behoud van de botter, het unieke varend erfgoed van de voormalige Zuiderzeehaven.

Outfit: Koningin Máxima draagt een nieuwe (jacquard) japon met ingeweven dessin en een bijbehorende zijden mantel van modehuis Natan.

 

De stof komt wellicht niet bekend voor, maar wanneer we het dessin naast de mantel plaatsen die Máxima droeg tijdens het staatsbezoek van Frankrijk, ziet een dessin dat in grote lijnen overeenkomst. Geen nieuw fenomeen, want Máxima koopt wel vaker verschillende outfits van 1 of 2 soortgelijke stoffen. En waarom ook niet? Het resultaat is twee heel verschillende looks. 

Aan de halslijn en  het onderpand van de jurk zijn gesneden garens aangebracht; een accent uit de nieuwe couture collectie van het Belgische label. 

Pluspunten: 
Er zijn van die looks waar je in een oogwenk verliefd op wordt. Máxima's outfit van vandaag is hier een goed voorbeeld van. De stof (jacquard met ingeweven bloemdessin), de gesneden garens, de kleur, de nieuwe schoenen, de vilten relevé: helemaal top! 

Minpunten: 
Liefde maakt blind, niet waar? Toch zou ik graag een wollen mantel met een iets slankere snit willen zien in plaats van deze oversized zijden mantel. Ik denk dat Máxima's japon dan nog iets meer tot zijn recht zou komen, maar over het totaalplaatje ben ik dit keer erg tevreden. 

Accessoires:
Máxima's vilten relevé (hoed met opslaande rand aan de voorzijde en neerwaartse rand aan de achterzijde) komt uit het atelier van Fabienne Delvigne. 

Nieuwe tas:

Máxima's oorstekers komen van juwelier Steltman en zagen we al eerder in 2001. Echte klassiekers dus. 

Qua schoenen deed Máxima een wissel. Aan het begin van het bezoek droeg ze nieuwe pumps van Gianvito Rossi en aan het slot bekende hofschoenen van LK Bennett. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 28 okt 2017 - 11:59

Los van het feit of de outfit nu wel of niet geschikt is voor deze gelegenheid, ik vind het een prachtig plaatje. De zoom- en halsrand van gesneden garens, geven de jurk een speelse touch. De kleur staat haar geweldig en is bovendien een mooie herfstkleur.
Hoewel ik de mantel toch ook liever in een wollen uitvoering had gezien.

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 25 okt 2017 - 14:05

Ik vind het een mooi geheel. Misschien wat feestelijk, maar wat maakt dat uit. Het koningspaar komt voor een streekbezoek. Voor de locale bevolking een feestje, toch?!! Bovendien kan iedereen wel zeggen wat een mouwloos jurkje voor de tijd van het jaar, maar ondanks het windje, realiseert iedereen zich wel dat het buiten gewoon 16-17 graden was. Ik werk de hele dag buiten, nou ik deed mijn jas wel uit toen ik gisteren en vandaag bezig was. Wat moet je dan met een wollen jurk of jas. Te koud hebben is niet lekker, maar het te warm hebben als gast is ook zeker niet prettig. En onze koningin is duidelijk geen koukleum.

afbeelding van zara

zara

woensdag 25 okt 2017 - 12:46

Op mij komt deze outfit nog het meest als het welbekende maar onbestemde, niet mooi/niet lelijk Natan'uniform' over, iets wat ze aantrekt om er zo 'koninginnen-achtig' mogelijk uit te zien. Grote hoed met brede rand (wel met een leuke 'twist' naar boven), nette pumps of hofschoentjes, een jurk in een degelijke 'gobelin' stof, en dan een brede, boxy, zijden mantel er overheen. Ik vind het zeker geen coctailjurk (te weinig luchtig of feestelijk), en nog minder een jurk voor het concertgebouw (want dat wordt zweten geblazen met dat 'bont' randje!). De kleur vind ik overigens prachtig staan!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

woensdag 25 okt 2017 - 12:33

Ik vind het een komische outfit en Máxima kan het hebben met haar flair!

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 25 okt 2017 - 09:57

En toch... dat pluis rond haar oksels... ik krijg er andere associaties bij...

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 25 okt 2017 - 10:14

Leukste reactie van de dag, hahaha. Opeens zie ik borsthaar bij de halslijn ;)

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 25 okt 2017 - 08:15

Ik zat trouwens nog eens naar die foto bij de auto te kijken en zoals ze de mantel voor haar buik heeft, krijg ik spontaan het beeld van een mooi galajapon. De top in de stof/stijl van de jurk die ze vandaag aanheeft met een wijde rok van zijde. De robijnen set er bij, haar opgestoken.... Plaatje volgens mij. Natan, je hebt het van mij....

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 25 okt 2017 - 00:00

Mooie japon! Combinatie met hoed en schoenen vind ik goed. Kleur flatteert haar. Maar ach, die jas.... Die vind ik een misser. Zie liever een soepel vallende wollen jas. Wel altijd weer genieten van de interactie van het paar met het publiek.

afbeelding van bonnarca

bonnarca

dinsdag 24 okt 2017 - 21:49

Ja, de schoenen passen inderdaad ook perfect bij een kokerrok. De Belgische Koningin Mathilde droeg vorige week een donkergrijze kokerrok met in dit bordeauxrood een eenvoudige blouse, stond ook heel chique!

Is de hoed van Maxima deze die ze al eerder droeg bij een Prinsjesdag? Het lijkt wel zo, toen droeg ze een lange jurk in deze prachtige kleur. Ik vind haar outfit prachtig en echt afgestyld! De mantel is zeer chique maar ik sluit me wel aan bij de meesten hier, ik vind het eerder van een andere soort gelegenheid in plaats van een streekbezoek.

afbeelding van Frederike

Frederike

woensdag 25 okt 2017 - 21:34

Ons koningspaar ziet er stralend uit, is enthousiast en maakt veel contact met het publiek. Leuk bij een streekbezoek! ‘t Leek me vandaag wel een programma waarbij veel gelopen werd, onder meer op gladde klinkers en zelfs over een iets hellend bruggetje. Dat lijkt mij niet mee te vallen op de pumps die Máxima bij het begin van het bezoek droeg en halverwege wisselde ze ze misschien om die reden voor de iets kloekere LK Bennett’s, die ook prima staan.
Ze ziet er prachtig uit in aubergine, een erg goede kleur voor haar. En toch: de originele japon vind ik enig, maar geschikter voor een namiddaggelegenheid binnen. Het model van de mantel is mode, maar doet niet zoveel voor haar, zij heeft een zandloperfiguur en dan flatteren jassen met dit model minder, hoe mooi hij ook is. Ik denk dat Eemland genoten heeft van ons hartelijke koningspaar.

afbeelding van Marja

Marja

dinsdag 24 okt 2017 - 21:00

Mooie kleur, mooi dessin, maar mouwloos eind oktober met een stevige wind? Nee, dat klopt niet.
De mantel klopt gewoon helemaal niet qua design, te wijd, te lomp. Een mooie strak gesneden wollen mantel was mooier geweest.
De schoenen die mogen zo mijn kast in, prachtig. Ik heb er alleen niets bij aan te trekken. ☺

afbeelding van Frederike

Frederike

dinsdag 24 okt 2017 - 21:24

Ik denk dat ze ook heel mooi staan bij een kokerrok, die hebben vast velen van ons

afbeelding van Helena

Helena

dinsdag 24 okt 2017 - 20:38

Ook mijn lievelingskleur is dit. Ze is wel een bikkel, onze koningin, zo koud, lijkt mij in deze kleding.
Voor een koningin vind ik deze opvallende kledij erg mooi.

afbeelding van Philip

Philip

dinsdag 24 okt 2017 - 20:30

Koningin ziet er top uit niks op aan te merken houuuuu heel erg van deze kleur mijn lievelingskleur

afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

dinsdag 24 okt 2017 - 19:26

Mooi klassiek met een eigentijdse touch.
En nu: tijd voor koffie;)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 28 okt 2017 - 12:09

met een koekje erbij ;-)

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 24 okt 2017 - 19:06

Het jurkje is prachtig.. Jas is overdressed zelfs voor een koningin!!
De kleur staat maxima heel warm en een goede kleur voor in het najaar!! Accessoires mooi gekozen en kapsel verzorgd!! Maar ik heb ook een zeer grote min- punt: Waarom in vredesnaam die mantel over de schouders daar heb je een stola of een cape voor!!
Die los fladderende mouwen doen me (sorry voor het woord) aan een vogelverschrikker denken!!

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 24 okt 2017 - 18:00

Wat jammer nou toch van de prachtige stof van de jurk! Het is heel passende stof bij een mooie oude stad als Amersfoort.
Misschien is het daarom gekozen? Maar de blote armen en de veertjes snap ik echt niet. De jurk is gewoon te kort en oogt voor mij door de korte mouwen en de veertjes echt kinderlijk. Een soort overgooier idee van vroeger voor meisjes.
En ook jammer van de jas; echt niet passend bij de prachtige stof; een afkledende jas van wollen stof of iets dergelijks hoort hierbij. Ik vind deze outfit echt gezocht en snap hem niet. Sluit me aan bij degene die 'verlangt naar een 'Kate-achtige mantel'.
De kleur rood is mooi, en het zou leuk zijn geweest als de Koning een stropdas in dezelfde kleur had gedragen.

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 24 okt 2017 - 17:52

Inderdaad opvallend, hele verschillende reacties vandaag. Ik dacht in eerste instantie: WOW. En nog hoor. Maar als ik dan lees dat het wel erg glanst en glittert voor een streekbezoek kan ik me daar ook wel in vinden. Hoe dan ook: de kleur staat haar fabuleus. Zó warm, een plaatje gewoon. De hoed, dat model ís Maxima. Ook weer warm door het vilt (of vilten look, wat is het). Alles past bij elkaar, niets is teveel (en dat zie ik niet vaak), prachtige jurk en schoenen. Iemand schreef hierboven: het was beter geweest als ze de jas had áángedaan en daar ben ik het mee eens. Geeft een lossere look. Maar het totaalplaatje blijft voor mij schitterend vandaag.

afbeelding van Corine

Corine

dinsdag 24 okt 2017 - 16:50

Overigens kun je op de foto’s van Royals by Robin ook goed het verschil in haarknotten zien tussen het recente staatsbezoek en vandaag: vandaag gebruikt ze geen haarstukken en dat leidt er ook toe dat ze een relatief klein smal knotje onder haar hoed heeft zitten. Dit is volume wat haar eigen haar geeft, in tegenstelling tot de mega knotten die we in Portugal zagen.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 24 okt 2017 - 16:50

De kleur en stof is prachtig en het past bij haar. De hoed komt mooier uit met de mantel er bij omdat alleen een mouwloos cocktailjurkje en de hoed wat wringt in mijn ogen. Terwijl de hoed en mantel samen de kleur benadrukken en de look binden. Dit soort rood staat haar gewoon heel sjiek. Maar voor een streekbezoek vind ik, hoe mooi ze er ook uitziet, dat ze wat overdressed is. Een mantel die je draagt als cape en uit- en aan doet bij de verplaatsingen, een jurkje die meer geschikt is voor een cocktailparty, concert etc. Het is net iets teveel van het goede.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

dinsdag 24 okt 2017 - 16:32

Nee, ik ben er niet weg van. De kleur is prima voor de tjd van het jaar, al heel u ik er persoonlijk niet van. Maakt mij wat depri. Ik vind het zoals anderen al aangaven meer geschikt voor een receptie, concert of buitenlandse ontvangst. Doordat de jas zo oversized oogt, vindt ik het een hoog Beatrix gehalte krijgen, zeker met de grote hoed erbij.
Vind het geheel wat ouwelijk overkomen.
Gauw over naar de volgende gelegenheid.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 24 okt 2017 - 16:27

Grappig hoe de meningen weer verdeeld zijn.
Ik vind het mooi, maar zou het mooier gevonden hebben als ze de jas als jas gedragen zou hebben en niet als cape. En misschien zou een meer aansluitende, wollen mantel nog mooier geweest zijn.
Maar totaalplaatje is fraai, mogelijk iets tè fraai voor een streekbezoek ...

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 24 okt 2017 - 16:25

Overdreven, is het eerste wat mij bij deze foto te binnen schiet. Deze outfit vind ik totaal ongeschikt voor een streekbezoek. Het lijkt wel of ze naar een concertuitvoering gaan. Zijden mantel is absoluut niet geschikt. En dan weer zo vreemd over de schouders, Stof van de jurk ook niet mijn smaak . Dit is weer "Maximaal".

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 24 okt 2017 - 15:48

Ik doe niet mee met het feestje vandaag, want ik vind het eigenlijk maar helemaal niks...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 25 okt 2017 - 10:04

Ook na het zien van de toegevoegde foto's (dank!) kan ik er niet enthousiast van worden. Hoed gecombineerd met het simpele kapsel is het niet (inderdaad veeel mooier met de zijwaartse Prinsjesdag-knot), het jurkje (sorry, maar ik vind het niks met die pluis-randen...), en vooral de jas. Waarom kiest ze toch zo'n boxy oversized model? Het staat haar helemaal niet. Zelfs als ze de jas wel aan heeft. Materiaal niet geschikt voor het bezoek van gisteren. En hoe ze de mantel zo over haar schouders draagt de hele tijd, met die lege hangende mouwen, dat ziet er gewoon niet uit.

Wel mooi: schoenen (het eerste paar) en de oorbellen!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 24 okt 2017 - 15:39

Wow, ze heeft enorm uitgepakt voor een streekbezoek! Ik vind het heel mooi, wellicht ietsje te feestelijk. Een leuke mantel was voor mij ook prima geweest (en zit 10x lekkerder/warmer met dit herfstweer). Idd is deze outfit wel wat voor een concertavondje zoals hierboven ergens ook wordt gezegd.
Als geheel had ik het wel leuker gevonden als WA z'n stropdas had afgestemd op Maxima's outfit, ipv (bijna) altijd de lichtblauwe...

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 okt 2017 - 16:43

Er was een concert. Zie t journaal. Met zeer officieel geklede kids.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

woensdag 25 okt 2017 - 03:59

Inderdaad, 'k zag het ;)

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 24 okt 2017 - 15:34

mwah, niet super (wel leuk inderdaad voor een avondje uit! heel leuk zelfs) maar voor t streekbezoek iets minder. Nou moet ik eerlijk zeggen dat de term streekbezoek ook andere verwachtingen schept. Het heeft iets boers/bezoekerscentrum/klompen/plaatselijke koek en ander folklore achtigs. Maar de streekbezoeken laten in werkelijkheid veel meer hedendaags zien dan wat de associatie oproept! daar past dan wel weer dit redelijk glamoureuze bij..
ach wat: we hebben weer kunnen genieten van een mooi plaatje van een stralend koningspaar!
De hoed echter is net een zuidwester zoals ze m op heeft gezet: dat is dan weer meer wat voor het Zuiderzeemuseum )of voor Laurentien, doet denken aan haar burgerlijk huwelijk

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 24 okt 2017 - 15:17

Wat jammer van de rokerstanden van WA! Verder kijkt hij altijd heel vriendelijk, leuk om te zien vind ik dat.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 24 okt 2017 - 18:27

@ Carolina , zouden het echt rokerstanden zijn ? ik heb me ooit laten vertellen dat mensen die in hun jeugd vaak medicatie moeten nemen daar gele tanden aan overhouden maar ik weet niet meer of het penniciline of antibiotica was

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 okt 2017 - 18:35

Of koffie of thee, dat is ook een flinke boosdoener. Ik laat er mn lekkere bakkie koffie of thee in ieder geval absoluut niet voor staan, en ik hoop dat de Koning dat ook niet doet ;).

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 24 okt 2017 - 17:27

Wat mij wel opvalt is dat het boeket zo mooi bij haar outfit "past".
Ook heeft ze later haar jas echt aangedaan, dan staat de jas stukke mooier.
Halverwege de dag heeft Maxima van schoenen gewisseld. Begin van de dag droeg ze nog suède pumps, later waren dit lederen pumps.

afbeelding van Tina

Tina

dinsdag 24 okt 2017 - 14:09

Wel een mooi totaalplaatje. Mooie warme kleuren, mooie accessoires. Maar ik loop niet warm voor de mantel. En geen mouwen in de jurk brrrrr ongeschikt voor deze tijd van het jaar. Het schijnt de koningin echter niet te deren. Ze blijft stralen.
De tule is volgens mij geen tule maar bontveertjes. Dat kun je op de foto's van Robin Utrecht goed zien.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

dinsdag 24 okt 2017 - 14:33

Ik heb het nagevraagd en het zijn gesneden garens.

afbeelding van Tina

Tina

dinsdag 24 okt 2017 - 15:59

Ok

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 24 okt 2017 - 14:52

de jurk is schitterend! hoop dat we m nog vaak zullen zien!

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 24 okt 2017 - 13:40

Prachtige kleur, prachtige jurk, mooie hoed en bijpassende schoenen. Mantel is mooi, maar valt te wijd uit. Een verder minpuntje vind ik de hoed. Of de hoed staat verkeerd of het haar is gewoon te strak naar achter gekamd. Het oogt een beetje kaal.

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 24 okt 2017 - 13:44

In elk geval ziet haar gezicht er onnatuurlijk gladgestreken uit..

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 24 okt 2017 - 13:46

Nou, niet van dichtbij hoor. Dus het is maar wat je zien en geloven wilt ;-)

afbeelding van Maxi

Maxi

woensdag 25 okt 2017 - 04:19

Tja, dat was niet voor me weggelegd!

afbeelding van Corine

Corine

dinsdag 24 okt 2017 - 13:07

Op de foto bovenaan (Maxima staat iets voor de koning met de mantel over haar schouders) lijkt het alsof de koningin en haar prins-gemaal zijn gearriveerd. En dat is toch hoe het precies niet is: Willem Alexander is onze koning en Maxima zijn vrouw. Door haar kledingkeuze overheerst ze totaal. Ze zou beter haar man wat meer ruimte geven door zelf wat meer op de achtergrond te blijven, zichzelf iets bescheidener op te stellen, zodat hij kan stralen als koning. Het jurkje op zich is meer cocktail en de jas ook niet echt voor overdag. Het totaalplaatje is dat zij haar man teveel overheerst.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 24 okt 2017 - 17:08

Of is de koning gewoon een heer die de dame voor laat gaan zodat ze daardoor wat voor hem staat in deze foto. Bovendien is ze net wat kleiner en voor het plaatje is het mooier om dan de kleinere persoon voor de grotere te zien. Bovendien is koninginnenmode nu eenmaal diverser en interessanter dan de pakken van de koningen. Bij dit soort publieke optredens zie je dat ze er samen staan, omdat mensen voor beide komen. Terwijl op andere momenten Maxima gewoon zwijgt of achter hem loopt als het protocol daar om vraagt. Ze weet haar plaats echt wel.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

dinsdag 24 okt 2017 - 16:44

Maar dan zou ze dus haar leven lang in saaie kleuren moeten lopen bij zulke bezoeken? Please niet, nee hoor, blijf maar lekker jezelf Maxima!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

dinsdag 24 okt 2017 - 13:44

Daar heb je wel een puntje. Maar dat geld vaak voor de koningen dat ze wat overschaduwd worden door hun vrouw. Maargoed, de populariteit van het koningshuis is ook niet vanwege een flamboyante WA. Daarom heb ik al wel eens vaker voorgesteld dat een slimme koning eens met een designer en stylist zou moeten gaan zitten om een koningslook te creëren. Idd buiten de lijntjes. Nu moeten ze het van hun vrouw hebben. Da's toch wat armoedig. Van deze generatie koningen hoeven we helaas geen spektakel te verwachten. Dat is ook iets wat maar moeilijk kan in de maatschappij. Maar ik geloof toch als je een beetje 'gek' doet en daar volledig achter staat en dat uitdraagt het toch geaccepteerd zou worden door het volk. Kijk maar naar een Geerts Wilders bijvoorbeeld. Die lukte het ook met z'n gekke geblondeerde pruikenkapsel!

afbeelding van Maxi

Maxi

dinsdag 24 okt 2017 - 13:43

Corine, ik had het me niet meteen gerealiseerd wat me stoorde, maar je woorden zijn spot on. Daarnaast vind ik de schoenen zeer ongeschikt voor het programma. Ik ga bijna hopen dat ze uitglijdt;-)

afbeelding van Babs74

Babs74

dinsdag 24 okt 2017 - 13:48

Nou, jij wenst iemand wat toe.....

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?