Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen donderdag 29 juni 2017 een streekbezoek aan Noordoost Flevoland. De Koning en Koningin bezoeken de plaatsen Urk, Nagele en Dronten. Het voormalige eiland Urk heeft een rijke geschiedenis als vissersplaats en ontwikkelt zich als kenniscentrum voor de maritieme sector. De rest van het gebied is nieuw land dat door inpoldering is gecreëerd. Dit gebied heeft van oorsprong een sterk agrarisch karakter en hecht waarde aan innovatieve en duurzame landbouw en voedselproductie. Noordoost Flevoland is toonaangevend als leverancier van windenergie. Toch kent de streek ook uitdagingen: na een halve eeuw zijn sommige dorpen en woonkernen toe aan een kwaliteitsimpuls.

Outfit Máxima: koningin Máxima draagt tijdens het streekbezoek een zijden top met boothals, vlindermouwen en een kleine V op de rug. De rok is geinspireerd op de jaren 50 en heeft een platte plooi. De rok met abstracte bloemprint is volgens modehuis Natan gemaakt van satijn. 


Foto: Yvonnevanwoudenberg.com

Mijn dochtertje Lieke en ik met het koningspaar. Máxima vond haar hoed erg mooi ;) 

Máxima heeft de outfit eerder gedragen tijdens Koningsdag 2016. 

Ontwerp van Natan:

Máxima's pillbox komt van Fabienne Delvigne en zagen we eerder tijdens Koninginnedag 2008.

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Sarah Kay

Sarah Kay

zaterdag 01 jul 2017 - 23:05

Oh wat een mooie foto van PPE!!! Het wachten waard:)
Erg leuk, jullie met z'n tweetjes en de koningin!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

zaterdag 01 jul 2017 - 08:05

Wat een fantastisch avontuur, Josine ! En wat een schitterende plaatjes : Máxima, jij en je dochtertje !!

afbeelding van Marga

Marga

zaterdag 01 jul 2017 - 00:51

Josine, wat een super dag heb jij met Lieke beleefd!! En wat mooi dat je zo goed matchte met Maxima. Prachtig. Verder zag Maxima er ook prachtig uit!!

afbeelding van sandy

sandy

vrijdag 30 jun 2017 - 12:34

Op de foto met de molens op de achtergrond, zie je hoe ontzettend scheef de zoom is van de rok.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 30 jun 2017 - 09:12

Wat een leuke reactie over de koninklijke ontmoeting. Dank jullie wel. Ik was gisteren een avondje weg met Leon, dus niet online geweest. Maar nu eindelijk tijd om jullie bij te praten.

Ik woon in de buurt van Nagele en Dronten. Even getwijfeld waar ik heen zou gaan, maar uiteindelijk voor Nagele gekozen. Aangezien een dorp vaak uitloopt als een royal op visite komt, was ik er al heel vroeg. Veel te vroeg. Alleen een andere fan was eerder. We moesten ruim twee uur wachten en zo lang kinderen bezig houden kan best pittig zijn. Maar er waren wat leden van ModekoninginMáxima.nl aanwezig, dus die hebben mij super geholpen. Tien minuten te vroeg kwam het koningspaar aan. Ik had me voorgenomen me helemaal te richten op Lieke en Máxima (en de koning natuurlijk) en niet op mijzelf of de website. Lieke praat namelijk al maanden over prinsessen, koetsen, hoedjes, etc. Regelmatig komen de fleeceplaids tevoorschijn als koninginnejurken en ook de strohoed van Ikea wordt volop gebruikt. Dus Máxima kwam aanlopen en zag ons al snel. Lieke had namelijk bloemen die ze aan Máxima mocht overhandigen en ook de hoed viel waarschijnlijk wel op. Máxima zei dat ze er mooi uit zag met de hoed en nog wat dingen, maar ik heb het niet precies onthouden eerlijk gezegd :P Vervolgens stond ze even buiten te praten en gingen ze het museum binnen. Bij vertrek uit het museum vroeg Máxima waar de hoed van Lieke was, want die had ze toen niet op. Hij viel steeds van dr hoofdje en ze kon het er ook niet zo goed door zien.Op weg naar de auto liepen Máxima en WA nog een keer langs. Toen weer een zwaai.. Het was heel rustig, dus iedereen kon alles goed zien en ook contact met het koningspaar kon gemakkelijk. En toen we bij de auto waren (Lieke mocht even ergens een ijsje eten) kwam de bus weer langsrijden. Máxima dronk net wat en WA nam een hap. Maar ze zagen ons wel, dus nog even een laatste zwaai en toen was Liekes avontuur voorbij. In Nagele althans, want ze praat nu de hele dag over de koningin. En de koning, "want die is de baas, he mama?" (Probeer dan je lach maar in te houden ;-) )

afbeelding van zara

zara

zaterdag 01 jul 2017 - 07:52

Dank je wel voor het uitgebreide verslag, Josine. Zo'n leuk 'avontuur'! Ik zie het helemaal voor me!

afbeelding van Stijl

Stijl

zaterdag 01 jul 2017 - 14:56

Wat leuk dat je ons van dit bijzondere moment laat meegenieten.
Je dochtertje is nog meer onder de indruk dan jij denk ik!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 01 jul 2017 - 07:21

Wat een geweldig leuk verslag, Josine!
Aach, wat leuk dat Lieke er ook zo van heeft genoten, zeg!
Je hebt er in ieder geval prachtige foto's van! Super!

afbeelding van Sjanine

Sjanine

vrijdag 30 jun 2017 - 10:36

Wat een prachtige foto Josine.. Dit is zo'n moment om te koesteren.
Heel bijzonder om dit zo uitgebreid met je dochter te beleven.

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 30 jun 2017 - 08:51

Prààchtig die jurk, en van....Natan !!

afbeelding van DEP

DEP

vrijdag 30 jun 2017 - 07:45

Josine, wat zie je er knap, jong en lief uit. Leuk om eens zo'n foto van je te zien.

afbeelding van DEP

DEP

vrijdag 30 jun 2017 - 07:43

Prachtig. De rok vond ik destijds al geweldig en dat felroze staat Maxima zo goed.

afbeelding van Marja

Marja

donderdag 29 jun 2017 - 23:43

Mooi! Hier word ik blij van, mooie retrostijl. Die rok zou ik ook wel willen.

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 29 jun 2017 - 23:39

Ik vind haar prachtig, wat een mooi silhouet! Ik vind dit mooier dan op koningsdag. Veel vlotter en de hoed ook beter gematched! Hier staat een echte queen!! Leuk dat ze op de streekbezoeken toch meestal wel echt uitpakt!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 29 jun 2017 - 22:40

Mooie set!
Kapsel zit goed
Je moet echt slank in taille zijn voor zo n shirt in rok
Heeft ze ooit die knalroze set van koninginnedag 2008 herdragen?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 29 jun 2017 - 22:43

Zou leuk zijn als ze dat nog een keer doet, want volgens mij is deze outfit nooit herdragen. Dan wel graag zonder dit jasje, want dat is een beetje gedateerd. Maar wat mij betreft kan ze het op een warme zomerdag zo weer aantrekken.

afbeelding van Liz

Liz

donderdag 29 jun 2017 - 21:45

Josine en Lieke, wat ontzettend leuk dat jullie aanwezig waren. Hoe mooi dat je zo goed bij de koningin matchte!

De outfit vind ik erg mooi. De top maakt de rok nog mooier dan tijdens koningsdag voor mij en ik vind een rugdecolete bijzonder leuk voor Maxima. Deze combinatie vind ik erg geslaagd voor zo'n bezoek!
Haar haar zit niet opperbest, maar goed genoeg. Ik vind alleen haar huid vandaag wat grauwer ogen dan normaal.
Wellicht komt dat door de wat harde kleur roze.

Erg leuk vind ik de geposeerde foto's bij de windmolens. Ook tijdens het laatste streekbezoek deden ze zo'n fotomoment en ik vind dat deze bezoeken toch iets extras geven. Schattig hoe blij WA en M dan ook naar elkaar lachen, het is toch een leuk stel!

afbeelding van zara

zara

donderdag 29 jun 2017 - 21:32

Zoveel mooier en eleganter, zo zonder vestje! De achterkant van de top vind ik prachtig, en je kunt zo mooi zien dat de rok geen tailleband heeft, maar meteen begint met coupenaden. Enige minpuntje vind ik het 'harige' hoedje (vanwege het 'harige'), maar het model staat er op zich wel prima bij! Voor de rest alles leuk, zelfs het tasje van dezelfde stof!

afbeelding van Marleen Dreesens

Marleen Dreesens

donderdag 29 jun 2017 - 21:20

Al weer zo´n mooie uitstraling vandaag. Wat leuk dat je erbij was, Josine. Leuke foto´s met jou en Lieke. Ik ben ook zo benieuwd of ze weet wie jij bent en of ze jouw webpagina leest.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

donderdag 29 jun 2017 - 20:40

Als ik goed kijk, zie ik in de pillbox en de top toch dezelfde kleur. Op de pillbox valt meer licht en deze lijkt daardoor misschien lichter, maar niet als je naar de schaduwen in de stof kijkt. Ik ben het overigens eens met een van de vorige reacties dat de kleur eigenlijk niet goed voor haar is, te hard of te koel. Dat haalt de warmte uit haar gezicht.
Grappig vind ik dat haar outfit daar een beetje matcht met de klederdracht die je op sommige foto's ziet (vooral met het kindje!).

afbeelding van Suus

Suus

donderdag 29 jun 2017 - 20:27

Ik vind dat ze er prachtig uitziet, samen met Josine twee stralende mooie vrouwen :-)

afbeelding van zara

zara

donderdag 29 jun 2017 - 21:17

Helemaal mee eens! Zo leuk! Deze foto's zijn voor ons als MKM lezers en lezeressen toch ook wel heel bijzonder!

afbeelding van Gerdien

Gerdien

donderdag 29 jun 2017 - 19:21

Wow super gaaf deze outfit! Ik ben blij dat ze deze outfit herdraagt, want hij verdient het. Het zou zonde zijn om zo'n juweeltje in de kast te laten hangen. De pillbox heeft een net iets andere kleur dan de top. Dit stoort mij niet, want het geheel past bij elkaar. Ik vind deze pillbox beter dan de hoed van koningsdag 2016. Nu is ze meer benaderbaar. Graag zou ik deze set gecombineerd zien met de jasje van koningsdag 2008. Van mij krijgt ze een dikke 10!

afbeelding van Jannie

Jannie

donderdag 29 jun 2017 - 19:02

Mooi plaatje zo samen voor de windmolens. En de outfit is prima, fris en een mooi silhouet!

afbeelding van Elles

Elles

donderdag 29 jun 2017 - 18:47

Mooie outfit voor dit bezoek, mij stoort haar kapsel niet, zie een enthousiaste vrouw liever dan een stijve stijl. Mij viel op, dat de armbanden al een paar keer achterwege zijn gebleven.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

donderdag 29 jun 2017 - 18:17

Leuke outfit, fris en vrolijk. Een dophoedje is wel beter dan die lampenkap die ze eerder er bij droeg. Het publiek kan haar zo beter zien. Alleen dit dophoedje botst een beetje qua kleur met de top. Maar ze compenseert het met charme en charisma.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 29 jun 2017 - 17:49

Ik vind het zo op het oog een vrolijke en frisse look! Over of het nu tot in detail verzorgd was kan ik niks zeggen, ik was er niet bij. En foto's zeggen kennelijk ook niet alles als ik Josine mag geloven........

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 29 jun 2017 - 22:55

Laat ik het zo zeggen: ze heeft een heel sterke uitstraling en die zie je niet terug op de foto's. En als je zag hoe ze zich door het publiek bewoog, hoe de rok mooi meedeinde met haar bewegingen en hoe fel de kleur van haar top was en hoe donker haar ogen, dan zie ik wel verschil met de foto's:)

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 29 jun 2017 - 17:52

Ik vind dit zo véé leuker dan met het vestje, stuk minder jaren '50 'huisvrouwerig'. Van mij had ze de hoed weg mogen laten (alle harige hoeden mogen sowieso weg van mij). En het matchende tasje ook (come on.... het is 2017...). Oilily heeft trouwens ook van dit soort wijd uitstaande gebloemde midi rokken, kom op Maxima, kijk nog eens rond bij paar NL merken! Of laat er een maken van Vlisco stof!

afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

donderdag 29 jun 2017 - 17:16

Wat leuk, Josine en Lieke kennismaken met Máxima! Ze zag er heel stijlvol uit voor een streekbezoek. Ik heb geen moeite met haar kapsel en make up, en deze outfit met hoedje mag ze erin houden en nogmaals dragen!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 29 jun 2017 - 19:39

Wat een super leuke foto, Josine.
Jij straalde in ieder geval.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 29 jun 2017 - 17:44

Alleen op het moment supreme duwde Lieke met dr beentje net mn blouse naar beneden, hahaha

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 29 jun 2017 - 19:37

Je staat er geweldig op en zo te zien herkende Maxima je zeker! Lieke was ook cute: echt een meisje dat even weer op eigen benen wilde staan!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 29 jun 2017 - 15:12

Herkende ze jou Josine?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

donderdag 29 jun 2017 - 16:56

Ja, Josine, daar ben ik ook benieuwd naar!

Ik vind Maxima er super uitzien!
Dat roze staat echt zo prachtig bij haar.

Haha, ik zie de onderstaande foto nu pas!
Wat leuk, dat jullie er zo mooi op staan!
Vond Lieke het ook leuk?

afbeelding van Margriet76

Margriet76

donderdag 29 jun 2017 - 15:10

Wat elegant! Geweldig mooi en ze knalt eruit met dit grijze weer. Bravo Máxima!

afbeelding van Stijl

Stijl

donderdag 29 jun 2017 - 15:08

Mooi van hoofd tot taille !
Eronder: teveel rok en te hoge hakken voor onder deze roklengte.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 29 jun 2017 - 23:04

vind ik ook! en ik vind het heel storend dat haar bh zo duidelijk aftekenr.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

donderdag 29 jun 2017 - 15:00

Ze was zo mooi en lief! In het echt is Máxima veel mooier nog dan op de foto's. Ik lees hier iets over het kapsel, maar ik vond het in het echt keurig ogen :) En de kleur van de hoed en de top combineerde ook goed. Dus ik ben blij voor vandaag.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 29 jun 2017 - 17:14

Ik ben het absoluut met je eens dat Maxima in het echt mooier is dan op foto's.

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 29 jun 2017 - 23:01

vind je echt? ik heb een keer naast haar gezeten bij een gelegenheid waar ze privé was, had niets door, pas toen ik haar vroeg of ik er even langs mocht en ze iets terug zei begon het me te dagen. Ik had toen al zeker een half uur direct naast haar gezeten! vond haar er uit zien als velen anderen- gewoon een heel vriendelijk en open gezicht- terwijl ik haar op fotos enorm mooi en indrukwekkend charismatisch vind.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

donderdag 29 jun 2017 - 15:10

Ja hè Josine, ze zag er geweldig mooi uit en reageerde zo lief op Lieke.

afbeelding van Emma

Emma

donderdag 29 jun 2017 - 16:14

https://www.youtube.com/watch?v=LiQshfgazbI

Volgens mij zie ik in het begin van dit filmpje Máxima met Josine en Lieke!
Ik ben ook wel benieuwd of ze je herkende ;) en Máxima is altijd zo lief met kindjes vind ik! Wat vond Lieke er zelf van?

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 01 jul 2017 - 13:12

.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 01 jul 2017 - 13:11

Tuurlijk is Maxima lief met kindjes, dat is de taak van alle koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen. Als ze dat niet zouden doen zouden ze daar klachten over krijgen ;)

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 29 jun 2017 - 17:13

Ja! Wat leuk! Bedankt! Heeft ze nog met Josine gesproken?

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?