Heeft de kapster van Máxima opslag gekregen? Het lijkt er wel op, want bijna elke keer verscheen de koningin deze maand met een verzorgd kapsel op de rode loper. De ene keer zat de krul erin, de andere keer een knot, en vandaag kregen we een mooie paardenstaart voorgeschoteld. 

Wat ze vandaag ging doen? Dat wil de Rijksvoorlichtingsdienst wel vertellen: "Hare Majesteit Koningin Máxima was donderdagochtend 30 september aanwezig bij de lancering van het Manifest Hoofdzaken in De Remise in Den Haag. Het manifest is een initiatief van de Hersenstichting, MIND en ZonMw waarin zij pleiten voor het opzetten van een nationaal kennis- en innovatieprogramma voor hersen- en/of psychische gezondheid. Het doel is om samenwerking te bevorderen tussen disciplines als psychiatrie, psychologie en neurologie voor een betere kwaliteit van onderzoek en zorg."

Mode 
Máxima's modemotto's kunnen nog weleens wisselen. Van less is more tot  less is bore. Vandaag was het blijkbaar weer tijd voor een minimalistische look met een zacht glanzende top, een keurige pantalon met wijde pijpen, hoge hakken en als eyecatcher een paar goede oorbellen van Natan. Mag ik de look in één woord samenvatten? Dat is niet zo moeilijk: wauw! 


Foto's: PPE/Van de Werf


Foto's: PPE/Van de Werf


Foto's: PPE/Van de Werf

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Celeste

Celeste

vrijdag 01 okt 2021 - 18:21

De kleur blauw flatteert haar totaal niet.
Kan niet begrijpen dat de staart mooi gevonden wordt. Zo'n staart maken en zo'n elastiekje gebruiken is wel het "minst" wat je met je haar doet. Zelf doe ik het als ik aan het poetsen ben

afbeelding van Hennie64

Hennie64

zaterdag 02 okt 2021 - 11:39

Oh .. ik vind de kleur van de blouse juist mooi, maar het model niet en de broek, die kan echt niet meer met die gigazoom. Wat betreft het haar, ik denk dat het juist “zo gewoon” mogelijk moet overkomen, maar als je heel goed kijkt zie je dat het geheel een haarstuk is die boven op het hoofd over haar eigen haar is gekamd en in de nek zie je het eigen haar erondergepropt zitten, bijelkaar gehouden door een klein elastiekje achter in de nek onder “de staart”. Ik vind dat ze er erg blij en ontspannen bij kijkt, ikzelf zou enorm onzeker zijn om steeds met haar- stukken op te moeten verschijnen in zulk een positie. Bang dat “het” zou gaan verschuiven of afwaaien.

afbeelding van Jantje R

Jantje R

vrijdag 01 okt 2021 - 13:25

Eindelijk een mooie look deze keer. Een woord prachtig, niks op aan te merken.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 01 okt 2021 - 12:42

Wat een enorm verschil een haar stuk en een staart kunnen doen. Zo mooi verzorgd dit kapsel!
Minimalistische outfit maar stijlvol :)

afbeelding van AdrianavD

AdrianavD

vrijdag 01 okt 2021 - 12:21

Stijlvolle look. De broek had van mij echt langer gemogen. De blouse in de broek met de groene riem erbij. Haren (minus het kale elastiekje) en make-up on fleek. De oorbellen staan haar geweldig!

afbeelding van Peet

Peet

vrijdag 01 okt 2021 - 12:18

Wat een mooi plaatje. Voor een werkbezoek prima outfit. Haar gezicht in de hoofdrol, weer eens wat anders. Die paardenstaart mag vaker! Dan wel liever met een pluk haar eromheen.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 01 okt 2021 - 11:16

Geweldige look. Mooi haar.

afbeelding van HM

HM

vrijdag 01 okt 2021 - 08:00

Ze zach er mooi uit gisteren. Groen is toch een favourite kleur?

Ivm met haar haar, heb ik een ander visie :)
Ik vermoed dat ze sinds ze in NYC was, haar haar nog niet gewassen heeft. Sommige mensen doen dat maar 1 keer per week en sy zeker omdat ze al niet sterk haar heeft.
Dus we kunnen ons voorbereiden op "normale " kapsels volgende week .

afbeelding van Trixedo

Trixedo

vrijdag 01 okt 2021 - 12:13

Ze zag.... (with a little help from your friends)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 01 okt 2021 - 09:14

Dan zou ze sinds vorige week dinsdag haar haren niet hebben gewassen. En zo lang blijft dat echt niet zitten, zeker niet als je op zaterdagavond een simpel knotje doet.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

donderdag 30 sep 2021 - 22:28

Van kleurrijk naar beetje somber. Blouse is prachtig, combi met broek vind ik minder geslaagd. Accessoires zijn mooi, met als uitschieter de oorbellen.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 30 sep 2021 - 20:48

Wat zit haar haar moo! Zo zie ik het het liefst: in een losse staart of Franse paardenstaart.
Leuke outfit maar in een andere kleur was het een topper geweest. Dit doet niet zoveel voor Máxima. De oorbellen halen het geheel weer op en zijn echt heel leuk.

afbeelding van BleuStyle

BleuStyle

donderdag 30 sep 2021 - 20:34

De afgelopen dagen wordt er een hair dress gedragen. Top uitvinding! Een aanrader dames. Ze is dit keer wel iets te snel ingezet waardoor het nylondraadje/ eigen haargrens te zien is. Afijn, vanavond op de bijbehorende haarhanger, uitborstelen en morgen weer een kans!

Outfit zeker geen wow- factor! Het spijt me.

afbeelding van Ella

Ella

donderdag 30 sep 2021 - 19:57

Haar is mooi, maar wat een ongelooflijk saaie en sombere outfit. Blouse en broek is geen match wat mij betreft.

afbeelding van Marjet

Marjet

donderdag 30 sep 2021 - 19:04

De blouse en oorbellen vind ik erg mooi! En het een hele plus dat ze dit gecombineerd heeft met een paardenstaart ipv los haar. Een elastiek in dezelfde kleur als de blouse of haar eigen haar erover heen had het helemaal afgemaakt. Mooie lach!

afbeelding van oranjefan

oranjefan

donderdag 30 sep 2021 - 18:16

Ik vind het een zeer geslaagde look voor een werkbezoek. Het haar zit ook heel goed, het lijkt wel of het ook weer blonder is.

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

donderdag 30 sep 2021 - 17:47

blijkbaar...alweer een 'trek maar wat aan dag' .

afbeelding van Senna

Senna

donderdag 30 sep 2021 - 16:49

De blouse heel mooi, maar niet zo passend bij de pantalon die opzich ook mooi is maar niet bij elkaar. Haar haar zit mooi alleen jammer van het elastiekje een plukje haar erover staat zoveel netter.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

donderdag 30 sep 2021 - 16:49

De top is prachtig, verder had ik deze kleuren zelf niet met elkaar gecombineerd, vooral niet de blouse met de tint groen van de riem en oorbellen. Met het grijs erbij is er 1 kleur te veel aanwezig.

Ik zat te denken, misschien was het anders geweest als de top een motief had gehad in de kleuren van de top en de riem. Dan kan het wel met een derde kleur broek erbij. Maar nu vind ik het niet mooi.

afbeelding van car

car

donderdag 30 sep 2021 - 16:45

Prachtig de bovenkant!!! Met een mooie diep zwarte wat slankere gesneden broek was het helemaaal 10+! Maarja we moeten ook maar niet zo streng voor haar zijn ;)
(Ik vermoed eigenlijk dat ze de extensions/mat er vast In heeft laten zetten! Vandaar de volle bossen, want alsls de kapper dit haar gestyled had, dan zat er een plukje haar om dat elastiekje :) )

afbeelding van Tony

Tony

donderdag 30 sep 2021 - 16:25

Top is schitterend maar pantalon is niet mooi en past ook niet bij de blouse qua kleur en materiaal. Het haar zit keurig maar inderdaad: dat elastiekje….. Oorbellen en uitstraling heerlijk, en dat maakt alles goed!!!

afbeelding van Maaike

Maaike

donderdag 30 sep 2021 - 15:47

Helaas, deze combi vind ik echt niet mooi. Zo somber. De blouse is prachtig, evenals de oorbellen. Misschien was een broek in de kleur van de riem (die ook terugkomt in de oorbellen) beter geweest. Elastiekje erg jammer.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

donderdag 30 sep 2021 - 23:40

Wat een schitterende top!
En goed met de paardestaart, had wel een groen lintje over t elastiekje gekund maar a-la.

afbeelding van Deirdre

Deirdre

donderdag 30 sep 2021 - 15:04

Nee die satijnen blouse die overigens heel mooi is, past niet mooi bij de broek

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 30 sep 2021 - 14:32

Prachtig! Hele mooie, gebalanceerde outfit. Maxima ziet er inderdaad steeds heel verzorgd uit sinds de zomervakantie, heel fijn om te zien!

afbeelding van Maria48

Maria48

donderdag 30 sep 2021 - 14:18

Top-blouse vind ik prachtig staan!

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 30 sep 2021 - 13:55

De bovenkant is wow maar die broek is te kort, veel mooier als alleen de punten van haar schoenen te zien zijn. Die knipt haar benen af.
Het elastiekje(kneki) vind ik echt heel lelijk, even een pluk haar eromheen binden is 3 tellen werk maar zoveel mooier.
Kleur blouse en oorbellen top

afbeelding van JokeGram

JokeGram

donderdag 30 sep 2021 - 13:45

Wouw!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?