Na een heerlijk weekend in Parijs is het nu tijd voor een inhaalslag. Máxima was donderdag namelijk op pad in Amsterdam en Deventer. 

De dag begon in de hoofdstad met de opening van supercomputer Snellius. Het apparaat heeft tien keer zoveel rekenkracht als zijn voorgangers, wat goed van pas komt in de wetenschap. Na een hapje en een drankje verscheen de koningin vervolgens in Deventer op de loper. Hier bracht ze een bezoek aan Stichting Vriendendiensten. 

Tijdens beide gelegenheden droeg Máxima een bekend ensemble. Haar poedderroze culotte, blouse en jasje komen van het Belgische modehuis Natan. De combinatie tussen de verschillende stoffen vind ik erg mooi. Vooral het zware van de zijde versus het luchtige van de linnen broek. 


Foto: PPE/Van Emst 


Foto: PPE/Nieboer

De blouse zie je hier bij een model van Natan: 

De outfit kwam eerder in beeld tijdens het staatsbezoek aan Luxemburg (2018)...

..... en tijdens een streekbezoek. 

De bloemenband in Máxima's haar komt van de Belgische modiste Fabienne Delvigne. 

De outfit is nu dus met drie verschillende hoofddeksels/haardecoraties gedragen. Welke vind jij het mooist?


Foto links en rechts: PPE. Midden: Yvonne van Woudenberg

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Krielie

Krielie

dinsdag 21 sep 2021 - 18:29

Een draak van een ensemble maakt niet uit met welke haardecoratie. Mijn advies: nooit meer aandoen.

afbeelding van Juffrouw Annie

Juffrouw Annie

dinsdag 21 sep 2021 - 16:40

Helemaal eens met Royal Ellen. Een vreselijke outfit in meerdere opzichten. Ik snap het niet, de ene keer ziet ze er prachtig uit, de andere keer loopt ze weer in zo'n hobbezak van een culotte met een vormeloos jasje erbij.

En die haarband mag van mij naar de prullenbak.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 21 sep 2021 - 11:58

Prachtige kleur en mooie combinatie. Helemaal Máxima. Die blouse zou ik zo willen hebben! Ben heel benieuwd hoe dit pak oogt zonder een haarfrutsel, maar met haar haar in een staart.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 21 sep 2021 - 11:03

Nee, het is een vrij kinderlijk plaatje zo, een mierzoete look. De schoenen heb ik nooit mooi gevonden, vrij kitcherig.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 21 sep 2021 - 09:19

Ben het met de "geen van allen" opties eens... Ik vind alle onderdelen werkelijk helemaal niks bij elkaar. Gewoon overkill aan 'dingetjes': de haarband, de roesjes in haar nek, de extra-lange mouwen met de roesjes, een culotte met een knoop/strik, een schoen met een blokhak en met strikjes. De hele look is inderdaad te meisjesachtig.

Het glimmende satijnen, vierkantige korte jasje vind ik haar ook helemaal niet goed staan, en zeker niet zo los over haar schouders gedrapeerd. (ze heeft het ook in het knalgeel - ook niet mooi!). En dan het losse haar en de kreukels in de broek...

Laat ik positief eindigen dat ik wel denk dat er nog potentieel is als ze de outfit opsplitst en eventueel apart draagt. De culotte (gestreken!) met een juweel-toon, eenvoudige blouse, de blouse met de groene leren kokerrok die ze heeft bijvoorbeeld, etc. Iemand die er verstand van heeft zou daar eens naar moeten kijken! Misschien ook een leuk idee voor een logje: mix & match van Maxima's bestaande garderobe?

afbeelding van Frederike

Frederike

maandag 20 sep 2021 - 22:56

De kleur van het geheel (die niet Máxima’s kleur is) brengt nog wat rust in deze creatie, maar er is té veel te zien (‘drukke’ haarband, ruches én plooien in de blouse, lange oorbellen, gekreukte culotte, geknoopte tailleband, drukke schoenen, onrust door het haar), er is geen focus in deze creatie. De schoenen van Ferragamo vind ik overigens wél heel mooi.

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 20 sep 2021 - 20:00

Kleuren vind ik mooi, maar minder voor Máxima. Ik zie haar liever in wat meer krachtige kleuren.
Outfit voor mij geen topper, op naar morgen ;-)

afbeelding van Assepoester

Assepoester

maandag 20 sep 2021 - 19:51

Bedankt voor de tip, Josine!
High tea met macarons bij Laduree....

afbeelding van Saartje 1510

Saartje 1510

maandag 20 sep 2021 - 19:03

Ik moet eerlijk zeggen dat ik ze geen van drieën mooi vind.

afbeelding van Assepoester

Assepoester

maandag 20 sep 2021 - 17:17

Wat fijn dat je weer een nieuwe logje hebt geplaatst, Josine. En ja, Parijs wat heerlijk voor jullie, echt een prachtige romantische bestemming. En ik ga aanstaande weekend hihi...Laduree staat op mijn lijstje inderdaad;)
Soms verlang ik naar een chic mantelpakje voor Maxima. Net als bij dit outfit, zoals al is benoemd, het is het gewoon niet...
En ik kan niet wachten op Prinsjesdag. Wat voor moois gaat Maxima ons morgen voorschotelen??

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 20 sep 2021 - 19:18

Ja, zeker gaan! En als ik een tip mag geven: het pecan-gebakje van €11,50. Elke hap kost twee euro, haha, maar het is het meer dan waard. Nog nooit zoiets lekkers op.

afbeelding van Deirdre

Deirdre

maandag 20 sep 2021 - 16:45

Mooi deze poederkleuren. Ik vind dit een mooie combinatie en die schoenen ook zo prachtig

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

maandag 20 sep 2021 - 16:33

.....jammer van de lelijke 'kreukbroek' een mooie kokerrok van dezelfde stof als het prachtige jasje en opvallende accessoires, zou wellicht beter hebben gestaan en een ander beeld van de Koningin hebben afgegeven.

afbeelding van Marja

Marja

maandag 20 sep 2021 - 15:43

Mag er nog 1 optie bij in deze poll: geen van allen.
Dat zegt eigenlijk ook al genoeg over wat ik van deze combinatie vind: ik vind het niks.
Nu snap ik de keuze voor de top wel want met de lange manchet kun je wel mooi je brace verbergen. En omdat het elastiek heeft blijft het ook mooi aansluiten.
Maar verder kan ik weinig positiefs vinden over de outfit.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 20 sep 2021 - 15:40

Ook ik ben niet zo van de poederroze outfit! Ook de haarband is niet mijn ding. Ik snap dat je af en toe wat anders wil, maar dit alles bij elkaar vind ik geen succes. Krachtige kleuren staan haar veel beter en passen beter bij haar persoonlijkheid. Dat zachte is te meisjesachtig en te lief voor Máxima. Mijn mening hoor!

afbeelding van Celeste

Celeste

maandag 20 sep 2021 - 15:22

Vind het niet mooi voor Maxima. Het pak heeft iets " kinderlijks" en de broek kreukt veel te veel. Dat kinderlijke komt denk ik door de haarband.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 20 sep 2021 - 13:53

Ik miste je al Josine. Deze outfit is niet mijn favoriet, teveel roze bij elkaar. De blouse op zich vind ik wel mooi en de schoenen ook.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 20 sep 2021 - 14:04

Ja, ik had heel veel lieve en bezorgde mailtjes gehad. Omdat mijn adres op internet staat, geef ik een vakantie nooit van tevoren aan. En dit keer kon het ook niet, want het was een grote verrassing voor Leon. Zijn gezicht toen ik hem bij z'n werk op kwam halen was goud waard, haha. Zo genoten van Laduree (echt té lekker gebak), de Arc de Triomph (ingepakt), de Eiffeltoren (zo mooi met zonsondergang) en het rondcrossen op een stepje. Parijs is echt een heerlijke bestemming voor een romantische stedentrip!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 21 sep 2021 - 09:11

Super leuk voor jullie!

afbeelding van JokeGram

JokeGram

maandag 20 sep 2021 - 15:36

Het is jullie van harte gegund hoor, samen een weekend Parijs! En wat leuk om Leon zo te verrassen! Je bent weer op tijd voor Prinsjesdag ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?