De komende dagen kan er nog gestemd worden op Máxima's mooiste outfit van 2017 en daarom kijken we in deze log naar de top-5 van Royal Ellen, AnnekeM en Janneke. 

Royal Ellen 
(In willekeurige volgorde)
1. Zo'n elegant jumpsuit! Het past echt perfect. Helemaal top zoals ze het afgemaakt heeft met kapsel, juwelen en sandaletten. Zelfs de clutch, echt alles is mooi aan deze outfit. Helemaal gepast voor de gelegenheid. Een dikke tien!! 
2. Hier wordt ik nu echt door geïnspireerd. Dit is hoe je zakelijk "power-dressing" doet op een vrouwelijke manier. Zo veel beter dan de vele (net iets te korte, net iets te strakke, net iets te glimmende) Natan jurkjes die ze vaak aan heeft gehad voor VN-besprekingen. Zo'n bewondering voor hoe ze hier over komt en haar boodschap uitdraagt aan de aanwezigen. 
3. Feestelijk; beetje gek maar toch leuk; originele details; mooie pasvorm. Werkelijk prachtig kapsel! Maxima is misschien wel de enige die zoiets met zoveel flair kan dragen. En, wat misschien nog wel het belangrijkste is, je kan zien dat ze zich er heel goed in voelt! 
4. Wederom: vrouwelijk, valt op in positieve zin, vrolijk, prima pasvorm. 
5. Koninklijk, feestelijk, prachtig, apart, ik heb er niet genoeg positieve woorden voor. Wat een koningin (en wat een ontwerper!)! 

AnnekeM
1. De zwart witte jumpsuit (gedragen bij de opening van het Concertgebouw seizoen) van Roland Mouret. Waarom? Stylish, hip, eenvoudig, super verzorgd en daardoor een iconsch model. De off shoulder line staat Máxima geweldig. Ik hoop echt dat we deze outfit nog heel vaak gaan zien.
2. De prachtige groene Taminiau jurk, gedragen op het huwelijk in Londen en tijdens het Portugese staatsbezoek
3. De olijfgroene geborduurde Zimmerman jurk met Dior hoed en geweldige Jimmy Choo sandalen, gedragen instijgend het staatsbezoek in Italië.
4. De blauw gouden Prinsjesdag rok met bijpassende geborduurde top, gedragen tijdens het verjaardagsfeest van de Noorse Royals
5. Het bruin - nude kleurige Natan jurkje dat bij de officiële aankomst in Lissabon voor het Portugese staatsbezoek werd gedragen. (Ik had graag een nummer 6 gekozen: de lila avondjurk van het verjaardagsfeest van Willem Alexander).

Janneke
1. De paarse avondjurk voor het verjaardagsfeest van de koning vanwege het borduurwerk, dat verwijst naar de Japanse Zaal in Paleis Huis ten Bosch. 
2. De zachtroze japon voor het staatsbezoek van de Argentijnse president vanwege het borduurwerk en de juwelen. Wel jammer van het kapsel, verdient een herkansing. 
3. Poederroze ensemble, gedragen in Italie. Mooi die ausbrenner zijde en de rustige tinten. Past bij haar functie als echtgenote van de koning. 
4. Het jurkje met de verenrand, gedragen in Eindhoven. Mooi alternatief voor bont, leuk dat fluweel bij de taille en de gele accenten. 
5. Leren rok en goudkleurige top, gedragen in Duitsland. Mooie roklengte, bijzondere stofcombinatie, mooi kapsel en goede schoenen. Zo zie ik haar graag. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 08 jan 2018 - 09:13

Leuk dat je drie lezers-top 5's geplaatst hebt, Josine! Sorry voor mijn late reactie, ben even off-line geweest.

Opvallend dat het toch zo'n verschillende top 5's nog zijn. Ik heb met de twee anderen ieder maar 1 overlap!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 03 jan 2018 - 19:06

Wat leuk die verschillende outfits terug te zien. Ik had echt gedacht dat de Claes Iversen jurk op 1 zou eindigen, maar wat leuk dat twee van de drie voor de zwart witte jumpsuit kiezen. En nog leuker: de paarse Taminiau jurk heeft ook een plek in de favoriete outfits gekregen.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

vrijdag 29 dec 2017 - 12:44

Prachtige Top 3! Ik kan mij er helemaal in vinden. Dankjewel voor de moeite die hiervoor is gedaan.

afbeelding van zara

zara

woensdag 27 dec 2017 - 20:29

Ik kan me prima vinden in deze drie top 5-s. De paarse avondjurk met behang-motief, de zwarte jumpsuit en het witte jurkje met rode bloemen horen tot mijn top 5, aangevuld met het rode broekpak en het nude-Natan jurkje.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 27 dec 2017 - 18:48

Royal Ellen ik vind jouw top 3 ook mijn top 3! Wel aangevuld met de groene mauritshuis jurk; prachtig stond dat vond ik en de goud/blauwe prinsjesdag/noors feest jurk

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 27 dec 2017 - 09:28

Wow stuk voor stuk mooie keuzes. Ook dat jurkje met veertjes vind ik zo mooi. Wat een lady is het op al deze foto's!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 27 dec 2017 - 07:46

leuk deze keuzes! en weer andere mooie outfits te zien van 2017 die t niet als maand-winnaar haalden!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?