Over iets minder dan twee weken, op 21 juli, is het de Nationale Feestdag in België. Koning Filip en Koningin Mathilde zijn dan exact één jaar de regerende vorsten van het land. Traditioneel is het een erg drukke dag voor de koninklijke familie, en dat zal dit jaar niet anders zijn aangezien de familie serieus is uitgedund door de troonswissel zeg maar. Koning Albert en Koningin Paola zullen alleszins niet aanwezig zijn.

De dag start met een Te Deum-viering in de Sint-Michiels-en-Sint-Goedelekathedraal in Brussel. In de namiddag staat het militair defilé op het programma. Wat de koninklijke familie daarnaast nog bijwoont in Brussel is elk jaar anders. We zien Mathilde dan meestal ook in 2, soms 3 verschillende outfits die dag. Heel vaak kiest ze daarbij voor één nieuwe outfit, en één herdragen outfit. Ik heb dan ook een stijladvies samengesteld in deze twee delen.

Hieronder zien jullie een collage van 5 nieuwe outfits die me geschikt lijken voor de Nationale Feestdag. Ze zijn allevijf van Belgische ontwerpers die Mathilde bij mijn weten nog niet eerder heeft gedragen: (van linksboven naar rechtsonder) Maison Martin Margiela / Bruno Pieters / Cedric Charlier / Mooiloop / Annemie Verbeke

Daarnaast heb ik ook even gesnuffeld in mijn Mathilde-archief, en er deze vijf outfits uit opgevist die ik graag nog een keertje wil terugzien, en die me ook geschikt lijken voor de Nationale Feestdag:

Klik hier voor de collage!!

Hebben jullie zelf een suggestie voor wat Mathilde kan dragen op de Nationale Feestdag op 21 juli? Laat het gerust achter in een reactie!

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

donderdag 10 jul 2014 - 14:53

Grappig maar prima dat je alleen Belgische ontwerpers adviseert Jelka. Moet Josine in Nederland ook doen voor Maxima!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 10 jul 2014 - 15:09

Ik heb me toch een advies klaar staan ;) Haha, nee hoor. Maar ik heb de afgelopen week even heerlijk zitten snuffelen op websites van Nederlandse ontwerpers en ik moet zeggen dat ik wel positief verrast ben :)

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 10 jul 2014 - 23:55

Leuk Josine, blij dat je dat ook vindt. Nu Maxima nog. Het kan toch niet zo zijn dat de kleding van Natan (mooi maar bij Maxima vaak slecht zittend) zaligmakend is?

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 09 jul 2014 - 19:01

De outfits van Bruno Pieters en AnnemieVerbeke vind uit bovenstaande collage het meest geschikt. Het zou leuk zijn als ze in een van deze ontwerpers verschijnt! Ik ben zeer benieuwd naar hoe ze eruit ziet!

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

woensdag 09 jul 2014 - 11:18

Vind het pakje van Annemie Verbeke heel erg leuk en uit de collage foto nr 3. Maar Mathilde zal vast met iets leuks tevoorschijn komen en er zoals altijd tip-top uitzien.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 09 jul 2014 - 09:44

Wat zou het leuk zijn als ze ervoor kiest om het pakje van de doop van prinses Estelle nog eens te herdragen. Maar omdat prinses Claire het bij het huwelijk van Amedeo droeg, lijkt me dat niet echt waarschijnlijk... De roze Dior outfit van Raf Simons zou ik ook graag weer zien, maar misschien. Is dat niet zomers genoeg.
Van de nieuwe outfits vind ik het zwart witte jurkje en het roze pakje wel aardig. Ik vrees dat Natan weer met de eer gaat strijken...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?