Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 04 feb 0 reacties

Meghan en Sarah Flint

The Duchess of Sussex is in verwachting van haar eerste kind, maar dit weerhoudt haar er niet van om een drukke agenda te hebben. Het lijkt erop dat Meghan zich goed voelt, want vorige week verscheen ze maar liefst drie keer in het openbaar.

Woensdag bezocht ze het Nationale Theater, donderdag the Association of Commonwealth Universities en vrijdag maakte ze haar verschijning samen met prins Harry. Woensdag droeg ze een zachtroze outfit van Brandon Maxwell met daaronder haar ‘verlovingspumps’ van Aquazzura en –als je het mij vraagt- een schitterende clutch van Carolina Herrera.

Op donderdag droeg ze een jas die ze al eerder had gedragen van Givenchy met daaronder een jurk van hetzelfde merk. De pumps die ze erbij droeg waren van Manolo Blahnik.

Op vrijdag verscheen ze met een jas van William Vintage en een jurk van Oscar de la Renta. Hierbij droeg ze een clutch van Ralph Lauren en matching laarzen van Sarah Flint. Het is zeker niet de eerste keer dat Meghan schoenen van dit merk draagt. Voordat ze Duchess werd, droeg ze al regelmatig schoenen van Sarah Flint en ook na haar ontmoeting met Harry is ze trouw gebleven aan dit Amerikaanse merk, dat in Italië wordt gemaakt. De ontwerpster wil mooie, vrouwelijke schoenen maken, die toch prettig lopen: style without sacrifice. Meghan wordt regelmatig gespot op hele hoge hakken, maar van Sarah Flint heeft ze ook flatjes. De hoge hakken van dit merk hebben allerlei comfortabele eigenschappen, de laarzen van afgelopen vrijdag hebben bijvoorbeeld een extra ingebouwd zooltje om de voorvoet te ontlasten. Daarnaast is de leren loopzool afgewerkt met rubber voor meer grip. Als je het mij vraagt een verstandige keuze voor wie in de winter hooggehakt ten tonele wil verschijnen!

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments