Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 30 jan 0 reacties

Meghan en Gabriela Hearst

Sinds Meghan onderdeel uitmaakt van het Britse koningshuis, waait er een nieuwe wind door royalty-land. De Duchess of Sussex heeft zich in het verleden uitgesproken over verscheidene maatschappelijke problemen en probeert dat binnen de huidige mogelijke kaders (subtiel) voort te zetten.

In de korte tijd dat ze Duchess is, hebben we Meghan al tweemaal gespot met de Nina bag van Gabriela Hearst. Dit merk heeft als doel om milieuvriendelijke en duurzame mode te maken, sinds dit jaar werken ze bijvoorbeeld helemaal zonder plastics. In het verleden hebben ze met hun mode aandacht gevraagd voor de droogte in Kenia en zo zet Gabriela Hearst haar merk vaker in om (milieu)problemen op de agenda te zetten.

Het label van Gabriela Hearst is relatief jong. Ze richtte haar merk pas op in 2015. De oprichtster van het merk is geboren in Uruguay en heeft als model verschillende jaren in New York gewoond en wat ze in beide landen zag, probeert ze te laten samen smelten in haar collecties. Ze houdt niet van trends en kiest liever voor tijdloze items die jaren mee kunnen gaan.

De Nina bag waarmee de Duchess of Sussex is gezien, werd in 2016 uitgebracht en voor deze tas is nu al een wachtlijst, zo populair is het tasje. Een nieuwe klassieker dus of een ‘cult bag’ zoals de tas ook wel wordt getypeerd. De Nina bag is er zowel in leer als in satijn en in verschillende formaten te krijgen. Meghan heeft een groen satijnen exemplaar en een cognackleurige leren variant.


Foto: PPE/Nieboer 


Foto: PPE/Nieboer 

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven! Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments