Door Josine Droogendijk
Accessoires 20 jul 8 reacties

Máxima’s regenboog-oorbellen

Máxima is een echte regenboogkoningin; geen enkele kleur of tint ontbreekt in haar indrukwekkende walk-in closet. Een paar heuse regenboog-oorbellen kon ze dus wel gebruiken.

De juweeltjes kwamen voor het eerst in beeld op 17 mei 2019. De koningin was die dag aanwezig bij de viering van 100 jaar Grondwet, maar het was die dag ook de Internationale Dag tegen Homo-/Bi-/Trans-/Interseksefobie. Of de koningin om die reden voor regenboogoorbellen koos, weet ik niet. Meerdere bezoekers van deze website zagen er destijds in ieder geval wel een mooie steunbetuiging in.

Ondanks uren speuren heb ik de ontwerper van de oorbellen helaas nog niet weten te achterhalen. Als het serieuze glimmers zijn dan hangt er ook een serieus prijskaartje aan, maar bij diverse webshops kwam ik ook heel vergelijkbare oorbellen uit een goedkoper segment tegen. Misschien heeft iemand de gouden tip?

Met de oorbellen in India, oktober 2019. Foto: PPE

Symboliek of niet, haute joaillerie of niet: ik vind de oorbellen heel erg mooi. Vanwege de kleur, vanwege de elegante vorm en ook vanwege de subtiele grootte. Van mij mogen ze nog veel vaker in beeld komen, bij de koningin óf bij de prinsessen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
8 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie, stijlvolle oorbellen, die het met name heel goed doen bij kleding in zachte tinten.
Naar mijn idee zou prinses Amalia hier ook prima mee voor de dag kunnen komen, zoals Josine al aangaf.

Mooie subtiele oorbellen. Mooi gebaar van onze koningin.

Misschien ook van Rosa de la Cruz(?) ze heeft een hele rainbow collectie op de website staan. Daar komt ook de smiley ketting vandaan. Hoe dan ook het zijn mooie oorbellen, vrolijke kleurtjes….

Mooie oorbellen, veelzijdig inzetbaar.

Heel mooi deze oorbellen!! En als ze nog een symbolische bedoeling had met de keuze voor deze set is dat alleen maar bewonderenswaardig!!! Maar ze blijven ook gewoon erg leuk!!!

Deze oorbellen doen mij aan de “rainbow” collectie van H Stern denken (braziliaanse ontwerper). Mooie degelijke collectie. Wel al van enkele jaren terug. Ook als symbool kan deze collectie tellen .

Maribrune, ik heb even gegoogeld op H. Stern en ‘rainbow collection’, dit is idd “niet mis” 💍. Ik waardeer overigens dat jij deze oorjuwelen ook als symbolisch 🌈 kunt zien, dat doet mij goed hier op MKM, erg goed zelfs, dank 🙏🏼 ! De jurk = mooi, de stof valt “als een waterval” – mooie zachte, aardse kleur en net lekker boven de knie dus zeker summer proof! – maar dan zonder hoofddeksel of i.i.g. met een andere hoed dan de twee getoonde exemplaren. Ik moet ineens aan een ander exemplaar/jurk/ van onze koningin denken, die van Royal Ascot‼️🐎👒🎩. Dat was echt een showstopper overall 🙌🏼 en staat zeker in mijn TOP 25! 👉🏼 Alles ‘klopte’ toen inclusief de stunning & shiny oorjuwelen en waanzinnig prachtige hoed – WOW….! 👉🏼 https://www.modekoninginmaxima.nl/koningspaar-bij-paardenraces-royal-ascot/

Amazing 🙂 hierbij een close up .
https://pin.it/2VuKZO8

Last edited 19 dagen geleden by Tantie