Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 sep 0 reacties

Máxima's bijzondere modeweek

Koningin Máxima heeft ons qua mode behoorlijk weten te verrassen deze week. Hoogste tijd voor een update. 

Outfit 1: In New York kregen we woensdag een bijzondere rok met metalen ringetjes en leren veters te zien. Het bleek een ontwerp van Jonathan Simkhai te zijn. Voor 1180 euro was de rok lange tijd te koop via Saksoff5th. 


Foto Máxima: UN Photo

Close-up van de rok: 

Outfit 2: Nog maar net terug in Nederland reisde Máxima af naar Enschede voor de Week van de Eenzaamheid. Mooi dat de koningin hier aandacht aan besteed. In Nederland is heel veel eenzaamheid en het zou me niet verbazen als een leven aan het hof ook eenzame gevoelens met zich meebrengt. Maar goed, we hebben het hier over mode. Tot mijn grote verbazing koos Máxima voor de gelegenheid de paarse japon uit die zij bij haar eerdere bezoek aan Enschede (juni 2018) ook al droeg. Nu weten we van Máxima wel dat zij zich zeker niet schaamt voor het opnieuw dragen van kleding, maar in dit geval vermoed ik toch dat er sprake is van een slordigheidsfoutje. Met ruim duizend outfits op voorhanden had Máxima zonder enige moeite een andere outfit kunnen kiezen. 


Foto's: PPE

In Enschede kregen we gelukkig wel nieuwe oorbellen te zien. De klavertjes van amethist blijken uit de collectie van Joël Arthur Rosenthal te komen, die werkt onder de naam JAR Paris. Als je zin hebt in een avondje edelstenen kijken, moet je eens googlen op zijn naam. Echt waanzinnig wat deze juwelenontwerper weet te maken. 


Foto: PPE

~~advertentie~~

 

~~advertentie~~

Outfit 3: Last but not least kregen we vrijdag ook nog een leuk filmpje te zien van koningin Máxima op Villa Eikenhorst. De koningin ontvangt als erevoorzitten van Méér Muziek in de Klas regelmatig jonge musici bij haar thuis en dat levert leuke beelden en mooie looks op. Het rode broekpak van Máxima is nieuw en heb ik helaas online nog niet kunnen vinden. Iemand enig idee?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments