Avatar foto Door Josine Droogendijk
Dit of dat 15 feb 22 reacties

Máxima versus Catherine: welke look wint?

Catherine droeg onder haar aansluitende, wollen jurk constrasterende laarzen. Máxima koos op haar beurt voor ton sur ton. Zeg het maar: welke look vind jij mooier?

BSR/PPE

De winnende look draagt....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Maxima heeft een veel mooier figuur voor deze jurk. En de kleur staat haar prachtig.
Katherine vind ik zo’n Sidonia figuur hebben, en als je zwarte laarzen onder een witte jurk draagt zou je dat terug moeten laten komen door er ook een zwarte ceintuur bij te doen

Lastige keuze. Ik heb gekozen voor Maxima. Ik vindt de witte jurk van Catherine wat saai en de donkere laarzen steken er zo bij af. Bij Maxima is het één mooi geheel, maar de kleur vindt ik niet zo mooi.

Catherine wint. So wie so de hele stijl, alles verzorgd. Maxima met een mooie jurk en een slechte haarcoupe. Dat bederft het totaal plaatje.

Kijk eens naar de kleur van de handen. Dan zie je dat Maxima’s foto een warme gloed/belichting heeft, en die van Kate een koele. Daarbij de gezichtsuitdrukking van beiden, ook een verschil in warm en koel. Het lijfje van de jurk is bij Kate mooier, met enige lengte. De heupen zijn bij Maxima mooier, Kate is nogal erg recht en jongensachtig. En de laarzen? bij de wolwitte jurk zouden witte laarzen teveel van het goede worden, terwijl dat bij de camelkleurige juist heel mooi kan, alles in één tint. Beide dames zien er goed uit in bijna dezelfde kleding, omkeren had me niet mooi geleken (Maxima in het wolwit en Kate in het camel) .

Ik vind het eigenlijk geen eerlijke vergelijking. Dit is een type jurk dat Maxima heel mooi staat omdat zo’n soepelvallende jurk bij haar lichaamsbouw past. Super vrouwelijk. Kate is echter heel recht en fragiel. Het is een mooie jurk, en goede combinatie alleen niet voor haar.

Vind het moeilijk kiezen. De ton sur ton outfit staat Maxima zeer goed en zij draagt het met veel flair. De wolwitte jurk van Catherine vind ik minstens even mooi en prachtig gecombineerd met de donkere laarzen, maar de kleur jurk vind ik Catherine niet zo mooi staan, daarom wint Maxima nipt.

Absoluut Máxima! Mooie warme kleur en ik vind dat ton sur ton erg mooi.

Maxima veel eleganter en toch sportief.
Kraag zoveel mooier los van hals, mooie schouder naar arm toelopende lijn, strakker bovenlijfje, zwierige uitlopend.
Heel vrouwelijk, feestelijk en vrolijke uitstraling.
Katherine:vaak iel overkomend, op het schoolmeisjeachtige af.

Lastig stemmen….; ik vind beide kleuren niet mooi zonder toevoeging van iets wat afsteekt, en dat kan een contrastkleur zijn óf een sieraad.
Omdat Catherine hier donkere laarzen bij draagt heb ik voor haar gekozen, maar ik vind het totaalplaatje van beiden saai en bleekjes, al is de beige tint van Maxima dan in deze vergelijking nog het “warmst”, maar ik mis iets wat toevoegt.

Hoe mooi ik Maxima ook vind in deze jurk, kies ik toch voor Catherine. De kleur in combinatie met haar donkere haar en laarzen geeft net wat meer contrast en dat vind ik mooier!

Ik heb voor Máxima gekozen. Ik vind de uni camellook veel mooier dan de witte jurk van Kate.

Catherine ook mooi, maar toch voor onze eigen Máxima gekozen, zo’n mooi plaatje!

Ik heb gekozen voor de look van Catherine, vanwege de mooiere snit en belijning. En ik vind het contrast met de laarzen leuk. Outfit van Maxima ook prachtig trouwens.

Beide outfits mogen een broche toevoegen of een sjaal .
Ik vind de laarzen van Maxima wat erg glimmen, en het suède van Kate haar laarzen had in ceintuur terug mogen komen.
Maar dit zijn teeny-tiny puntjes: ze zien er alle twee goed uit zo, geen voorkeur. En zijn super in hun contacten met kindjes.

Gekozen voor Máxima.
Zoals hier al geschreven, vanwege de kleur en de prachtige ton sur ton laarzen.

Moeilijke keuze… maar vind de ton sur ton kleuren van Maxima net wat mooier…

Maxima vanwege de kleur. Ik hou van de kledingstijl van Kate, maar deze kleur doet niets voor haar en in combinatie met de donkere laarzen staat het erg hard.
Trouwens had Kate recent (zie site What Kate Wore) een soortgelijke wollen jurk in het bordeaurood, met een bruine mantel, dat stond haar 10x beter dan deze witte kleur.

Met je eens, bordeauxrood of donkergroen staat Kate veel mooier.

Kate had trouwens bij deze outfit buiten wel een heel mooie groene mantel erbij aan! Dan is het wel een mooi totaalplaatje!

Alhoewel de snit van de jurk van Kate veel mooier is qua rok, kies ik toch voor Máxima. Vind die caramel ton sur ton kleuren zoveel mooier dan zwart wit.

Maxima, deze kleur staat Kate niet