Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 jun 0 reacties

Máxima in het zwart bij diner ECB

Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn vanavond aanwezig bij een diner ter gelegenheid van de tweedaagse beleidsvergadering van de Raad van Bestuur van de Europese Centrale Bank (ECB).

De bestuursvergadering wordt iedere zes weken in Frankfurt gehouden en één keer per jaar in een andere lidstaat. De Nederlandsche Bank (DNB) is dit jaar gastheer.

De Raad van Bestuur is het belangrijkste besluitvormingsorgaan van de ECB. Hij bestaat uit zes directieleden en de gouverneurs/presidenten van de nationale centrale banken van de negentien landen van het eurogebied. De vergadering neemt besluiten over monetair beleid en over de ECB-rente. Nederland zou al in 2020 gastheer zijn van de externe rentevergadering. Deze werd echter vanwege de coronapandemie uitgesteld.

Tijdens het besloten diner houden de president van DNB en gastheer, Klaas Knot, en de president van de ECB, mede-gastvrouw Christine Lagarde, een toespraak. Daarnaast spreken minister-president Mark Rutte en de directeur van het Rijksmuseum, Taco Dibbits, de gasten toe.

Mode
Lang gilet met kanten applicaties + pantalon met wijde broekspijpen 
Label: Natan 
Eerder gedragen: ja, tijdens een concert in Brussel (2016) en een première van de Nationale Opera


Foto: PPE

Outfit van Natan: 

Máxima met de outfit in 2016: 

Máxima met de outfit in 2017: 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments