Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 nov 28 reacties

Máxima draagt top van ponyhaar

Het staatsbezoek aan Griekenland is nog maar nét achter de rug, maar Máxima was vandaag alweer op pad in eigen land. In Emmeloord bezocht ze de Young Impact take-over van ROC Friese Poort.

Young Impact is een landelijke jongerenbeweging die jongeren stimuleert in actie te komen om de wereld positief te veranderen, voor hun omgeving en voor henzelf. Aan de hand van de thema’s klimaat, diversiteit, gelijke kansen, maatschappij en mentale gezondheid wil Young Impact jongeren tijdens workshops uit hun comfortzone halen en laten ontdekken wat ze echt belangrijk vinden. Aansluitend gaan de jongeren aan de slag met een ‘mega challenge’ zodat zij zelf ervaren dat ze een verschil kunnen maken. Op 3 november heeft Young Impact ROC Friese Poort in Emmeloord overgenomen. Ongeveer 750 studenten namen deel aan de take-over. ROC Friese Poort is een mbo-instelling met zes vestigingen in Friesland en de Noordoostpolder. Op ROC Friese Poort is persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk al het leren van een vak; daarom nam de instelling deel aan de take-over. Het is voor het eerst dat de Young Impact take-over plaatsvond op een mbo-instelling.

Mode
Voor het werkbezoek haalde Máxima een bekend ensemble van Natan uit haar kast. De bruine top is, net als het tasje, gemaakt van ponyhaar.

© PPE/rpe/ van Lonkhuysen

Máxima met de outfit in 2015:

Meer informatie en beeld volgen later vandaag.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
28 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie combi. Oorbellen zijn schitterend. Is het bekend waar de oorbellen vandaan komen?

Ik vind het jasje te pompeus , hier past een slanker gesneden jasje bij, en in een pittiger kleur.

De top trekt aan alle kanten, typisch Natan-gevalletje. De combinatie vind ik ook niet mooi. Volgende keer beter

Nee deze top en het jasje is het niet voor mij, ook de kleurencombi niet, grijs, d.bruin, camel De koningin voelt zich er happy in en dat is wat telt. Ik vraag mij eigenlijk af hoe gebreide of geweven stof van ponyhaar aanvoelt. Tweedachtig of meer kashmir? Weet iemand dat?

Mooie herfstkleuren, ze ziet er uitgerust uit.
Het jasje lijkt mij niet zo lekker zitten, denk dat het stugge stof is, van ponyhaar.
Paardenstaart goed gekozen erbij… :))

Wat fijn om onze koningin ook weer in Nederland actief te zien.
Leuk jasje!
Ik probeer mij voor te stellen hoe ik mij zou voelen op een stoeltje in dat nauwe rokje, temidden van zoveel mensen en camera’s….!
En die pony-top…. het oogt wat stug allemaal en dat randje aan de halsopening is zo stijfjes….Nee, niet mijn ding!
Haar in staart: keurig verzorgd en mooi.
De hartelijke lach, frisse uitstraling en warme belangstelling maken van mogelijke minpunten weer een dikke plus 🙂

Maxima had vandaag toch ook een werkbezoek in de agenda in Eindhoven, bij VDL groep?

Aanstaande dinsdag, de 8e heeft ze 2 afspraken,
actiebijeenkomst nationale coalitie financiele gezondheid, bij VDL Eindhoven en
lancering online banenplatform RefugeeWork bij IKEA in Utrecht
na het Staatsbezoek van de Italiaanse President Mattarella is haar Agenda tot de 23e leeg, maar neem aan dat ze in haar VN rol, 15 en 16 November bij de afsluitende G20 top van het Indonesische voorzitterschap op Bali aanwezig zal zijn! Ze is ook Erevoorzitter van de Global partnership voor Financial inclusion van de G20

O, bedankt Petra en P.J. Hoogeveen!

Gek, ik zag het vanmiddag in de agenda van koninklijk huis.nl en nu niet meer!?

Ik vind het goed gekozen dat ze bij het wijde jasje een strakke onderkant draagt, maar ik had voor een mooie aansluitende pantalon gekozen. De outfit kleurt mooi bij elkaar. Haar kapsel zit heel verzorgd en wat een aparte oorbellen, ik vind ze niet heel geslaagd, het zijn net ornamenten, van die versieringen voor een oude kist ofzo.

Het jasje vind ik leuk in combinatie met de kokerrok (maarrr als ik de halve middag op een stoeltje moest zitten in een kring had ik wat anders aangedaan 😉 ).

De top vind ik wat rommelig onder het jasje.

Het jasje is leuk, maar de top vind ik lelijk, waarom nou toch ponyhaar dragen, jakkes nee. De rok is een beetje ‘kiekeboe’, maar dat mag de pret niet drukken. Het haar in een ‘Pony’ staart staat heel verzorgd.

En dat maakt dus niet uit…??

Nou Tina, het is ‘oud nieuws’ dat met name angorawol op gruwelijke wijze wordt verkregen. Al lange tijd wordt het door vele modemerken niet meer in hun collectie opgenomen. Ook mohair is alleen maar ok als het een keurmerk heeft. En ja het zijn allemaal dieren, maar daar dient wel met respect mee om te worden gegaan, het zijn levende wezens. geen productie machines.

Ze ziet er goed uit. Mooie outfit en een uitgerust hoofd. Ik ben geen fan van de oorbellen.
Op Linda.nl zie je foto’s van ons komi gespaard op de fiets. Voor wie het leuk vindt om te zien.

Koningspaar…

Wat een geweldige oorbellen en mooi kapsel, maar ik begrijp niet waarom ze dit herdraagt. Jasje is leuk, maar deze outfit van Natan heb ik nooit mooi gevonden. Wel leuk dat ze weer zo vol in de actie is.

Wat ziet ze er leuk en verzorgt uit, hier wordt ik blij van.

Wow ik dacht we haar even niet te zien.
Ze gaat maar door, zelfs niet naast de deur. Voor een goed doel. Die bezoeken halen helaas t journaal niet….en staan ook niet in agenda KH.
Haar nog goed. En goede set en nieuwe oorbellen?

De 2015 outfit met kokerrok vind ik mooi. Bordeaux is een van mijn lievelingskleuren. Jammer dat er geen beter beeld is van het jasje. Het haar naar achteren met paardestaart staat goed verder ziet het totaalbeeld er – op deze foto’s althans – verzorgd uit.

Denk dat u gelijk hebt. Zal bruin zijn.

Leuke foto! En mooi jasje. De top lijkt me ook wel wat. Draagt ze er een kokerrok onder? Jammer

Kan niet meer wijzigen toevoegen dus dan maar even zo (wieltje doet het niet)
Mooi haar haar en oorbellen ook!
Duidelijk lekker weer in haar eigen bed geslapen

Bij mij werkt t wieltje of bewerken ok niet. Ook niet na legen cache.

Doro! Zie je wel, ik vroeg een paar dagen terug aan Josine waarom dat wieltje om te bewerken het niet meer deed.
Josine kende die functie niet en zei dat ik eens moest proberen om mijn cache te legen, heb ik gedaan maar dat helpt niet.
Dus Josine, kan je er eens naar kijken?