Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 feb 26 reacties

Máxima draagt handgeschilderde top in Colombia

Voor de derde en laatste dag van haar bezoek aan Colombia heeft Máxima een bijzondere outfit uitgekozen. De top is handgeschilderd.

De koningin is in Colombia vanwege haar werk voor financiële inclusie. Zojuist opende ze de Fintech conferentie ‘Payments for Financial Inclusion’. Daarin benadrukte ze het belang van maatwerk in financiële producten zoals een bankrekening of verzekering.

De zachtroze top en gele rok van zijde komen uit het atelier van Natan. De set debuteerde in 2015 en heeft een bijzonder detail. Op de top zijn -met de hand- gele penseelstreken aangebracht. Het brengt de top en rok qua kleur mooi samen.

Fintech
NLbeeld/Patrick van Emst

De outfit kwam voor het eerst in beeld tijdens het streekbezoek aan Zeeuws-Vlaanderen, 19 mei 2015. Wil je de vier andere draagmomenten zien? Neem dan een kijkje in Máxima’s digitale kledingkast.

21-05-2015 Streek Zeeuws-Vlaanderen © PPE/Nieboer

De oorbellen van diamant en roze edelsteen (kunziet?) komen uit het atelier van Juwelier Steltman. In Máxima’s kledingkast heb ik de meer dan twintig draagmomenten op een rij gezet. Neem je een kijkje?

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
26 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wel een lekker zonnig geheel dit setje.
Niet super geweldig, maar staat haar echt goed.
Maxima staat heel goed met geel en dat is een kleur die niet iedereen kan dragen.
Ook deze rok lijkt uitgelegd bij de zoom (ik zie een erg smal zoompje), maar keurig gedaan en niet zichtbaar en prima lengte zo.
Oorbellen zijn prachtig🤩

📰 AD 🎦
Máxima twijfelt over voortzetting VN-rol: ‘Wat is mijn toegevoegde waarde nog?’

Oei, die opmerking wekt stiekem wel een beetje de verwachting dat ze in de toekomst gaat stoppen met haar VN-rol. Of zien jullie dat anders?

Ze heeft dacht ik altijd al gezegd dat het geen rol voor de rest van haar leven is en ze als t mandaat afloopt, zoals kennelijk later dit jaar, altijd voor zich zelf te rade gaat/evalueert of ze er mee verder wil of niet, volgens mij zei ze dat al in het interview voor haar 50e verjaardag, inmiddels bijna 3 jaar geleden al, dus zo verrasend vind ik het niet

Zo’n mooie outfit! Die mag ze van mij nog heel vaak dragen. Top!

Heel leuke outfit! Een beetje formeel en toch heel zonnig. Hier word ik wel blij van!

Toen ik de titel las verwachtte ik iets bijzonders, maar dit vind ik nu toch wel te gedateerd. Wel hele mooie oorbellen en pumps.

Ik vind de belijning van dit pakje erg mooi en ook de kleurencombinatie. Terecht dat ze het herdraagt wat mij betreft. Kapsel lijkt ok, ondanks de losse lokken, maar niet zo goed te zien op deze foto’s. De oorbellen zijn geweldig. Behoudens het kapsel op een van de dagen een goed geslaagd bezoek qua mode en accessoires.
En gelukkig zeg, dat het artikel over de vele cadeaus niet juist was. Dan vind ik het wel een heel mooi gebaar dat ze zelf haar cadeau mag kiezen.

Ik vind de kleuren mooi en van dichtbij is de bloem prachtig. Van veraf vind ik de vlakverdeling niet mooi: 25% van de voorkant van de top is een geel vierkant.

😳 Oe lala Josine, een ruime voldoende? Vanuit mijn oogpunt, dit heeft z’n tijd wel gehad, ontzettend gedateerd. Herdragen heeft ook vele valkuilen net als het malle uitleggen van zomen = m.i. verkeerde zuinigheid.

Deze oorsieraden zijn zwaar favo van mij 🤩

Niet mijn smaak. Maar de kleding van Natan moet wel lekker zitten want ze draagt het vaak. Wel leuke kleuren combi geel en beige.

Prima outfit, maar daar is wat mij betreft alles mee gezegd. Ze draagt wel die waanzinnig mooie oorhangers😊

Dit mag ze voor mij weg doen, ze heeft veel mooiere dingen in haar kast hangen die het herdragen meer dan waard zijn .

Ohhh, dat is even moeilijk om zo direct te zeggen, ze heeft zoveel kleding.
Waar ik nog altijd op wacht is een dr.blauwe jurk met strik op schouder.
Een avondjurk , gedragen in Duitsland, warme kleur rood en plisse rok , als de rok korter wordt gemaakt , lijkt het mij heel geschikt voor dagkleding.
Ze heeft ook een denimjurk met korte mouw, lijkt me heel geschikt voor
een minder officeel werkbezoek.
Ik ga nog verder denken ….

De rode jurk van Dolce & Cabana, en de witte jurk met bloemen in de taille, Nathan.

Gebreide trui, boothals vlg mij, blauwe bessenkleur met pailletten.
Nooit weer gezien en ik vond hem zo mooi staan.

Wel aardig, maar meer ook niet.
De hakken tillen het niveau nog wat omhoog.

Kan er mee door maar al veel gezien
Veel afdragen dus deze week.

Of mijn schoonzusje dit pakje 10 jaar geleden gemaakt heeft.
Nietszeggend simpel pakje.Saai.

Hahaha, nee 🫣 , ze zou me ook niet herkennen. Ook voor een “Gewoon” mens is het heerlijk, om soms in de anonimiteit te vluchten.
Heb overigens niet echt wat tegen zelfmaakmode hoor.
Maar dan wel, zoals een ánder schoonzusje haar kleding maakt 👍🏻

Denk t ook. Mooie rustige kleur