Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 mei 0 reacties

Máxima door de ogen van Linda Zoon

Zitten jullie al klaar voor het gala van vanavond? Ik wil, want er worden tiara's verwacht. En Linda Zoon vast ook, want zij tekent op geheel eigen wijze Máxima's outfits na. Ik volg Linda op Twitter en vind het een feestje om haar te volgen. Soms is Máxima's kleding op de tekeningen van Linda zelfs mooier dan in het echt en ik vind het dan ook leuk om te bekijken waardoor dat dan precies komt. Kleuren en naden doen veel voor een totaalplaatje, zo blijkt keer op keer. 

Het zal jullie vast niet verbazen dat de tekeningen op de homepage (niet te zien in mobiele weergave) van Linda Zoon komen, maar er is natuurlijk veel meer. Onder andere te zien in onderstaand item van Blauw Bloed. 


Ik heb Linda gevraagd welke outfit haar grote favoriet is. Ik kreeg het volgende antwoord: "Vorig jaar tijdens het staatsbezoek in Nieuw-Zeeland (9 nov. 2016) droeg Koningin Maxima een prachtige japon met boothals van Natan en een breedgerande hoed van Fabienne Delvigne. Ik ben dol op deze prachtige combinatie. Ingetogen chic met een Chanel-achtig uitstraling. Grote hoeden staan Máxima zo prachtig. Ik hou ook van statement colliers en dit exemplaar past mooi op een effen japon. De opengewerkte stof van de japon maakt het geheel tot iets bijzonders."

Op de nieuwe website (die eigenlijk begin dit jaar online zou komen, maar even in de wacht staat vanwege drukte) zullen de tekeningen van Linda een prominente rol gaan spelen. Het leek me leuk om Linda daarom op deze manier even voor te stellen, want inmiddels behoort ze bijna tot het meubilair van deze website 😉 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments