Avatar photo Door Josine Droogendijk
Máxima 13 Oct 0 reacties

Máxima brengt muzikaal bezoek aan basisschool

Koningin Máxima bracht vanmorgen een bezoekje aan de de Koningin Beatrixschool in Den Haag. Dat deed zij natuurlijk niet zomaar. De Koningin Beatrixschool doet mee aan het jaarlijkse Kerstmuziekgala en vormt samen met twaalf andere scholen de 'grootste schoolband van Nederland'. De voorbereidingen brengen direct muziekonderwijs in de school.

Máxima begon haar bezoek met het bijwonen van een muziekles. Juf Anja stond voor de klas, maar volgens mij had Máxima graag haar plekje ingenomen.

Na afloop nam de koningin nog deel aan een rondetafelgesprek over muziekonderwijs. (Dat kan dus ook aan een vierkante tafel)

Bij het vertrek werd de koningin toegezongen door de leerlingen.

Mode 
De koningin droeg een bekende blouse van Massimo Dutti, gecombineerd met een donkerblauwe culotte (van Natan?). 

De blouse kwam eerder in beeld bij een videocall: 

De riem is nieuw en gaat me waarschijnlijk nog veel tijd kosten. In de wereld van riemen verdwaal je snel. Maar… er wordt dus aan gewerkt! 

Ik moet zeggen dat ik bij de eerste aanblik 'mwah' dacht, maar nu ik het plaatje wat vaker heb bekeken, ben ik eigenlijk wel positief. Culottes zal ik nooit een zwak voor krijgen, maar als ze zijn uitgevoerd in een soepele stof dan oogt het totaalplaatje wel eleganter en zwieriger. De combinatie blauw-wit is veilig en klassiek, maar werkt bijna altijd. Nu ook. Het enige wat ik mis is de gebruikelijke Maxima-touch. Oke, we hebben het losse kapsel, maar ik doel meer op een oorbel of een schoen die eruit springt. Het is mijns inziens wat te serieus voor een feestelijke, muzikale morgen, maar nu leg ik natuurlijk wel een flinke berg zout op een hele mooi slak. Excuses, Majesteit 😉

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments