Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 apr 0 reacties

Máxima bezoekt schoonmaakbedrijf CSU

Koningin Máxima bracht vandaag een werkbezoek aan schoonmaakbedrijf CSU in Uden, de winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie Grootbedrijf. Qua kleding koos ze voor bekende items in een nieuwe combinatie. 

CSU is vanuit elf vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche en biedt werk aan ruim vijftienduizend medewerkers. De onderneming heeft vestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven, Houten en Den Haag. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen. Door de uitbraak van COVID-19 en de hygiënische maatregelen daaromheen is het belang van goed schoonmaakwerk enorm toegenomen.

Mode 
Qua mode koos de koningin voor Oud & Nieuw. Haar deux-pièce van Natan zagen we al eerder in Amsterdam en New York, maar de combinatie met de zwarte broche (van Natan) is wél nieuw. Ik moet zeggen dat ik het contrast vrij hard vind, waardoor de outfit wat minder vriendelijk overkomt dan de vorige keer. Maar dat is puur een kwestie van smaak, want ik kan me goed voorstellen dat er ook dames en heren zijn die het snufje pit juist erg waarderen. Over smaak valt nu eenmaal niet te twisten. Wat ik wél tof vind, is dat Máxima kiest voor mixen en matchen. Haar garderobe biedt daar ook volop kansen voor, dus ik zou zeggen: ga zo door, koningin! 

Máxima met de outfit in 2019: 

Máxima's oorbellen gaan al meer dan tien jaar mee, en komen van Maison van Belle. Toevallig kwamen ze deze maand nog voorbij in de rubriek 'Trends van Toen'.  Hier lees je er meer over

Máxima's broche van Natan is eveneens een prachtig oudje. Zo droeg ze hem ook bij het huwelijk van prins Carlos en Annemarie. Samen met een fantastische hoed van Nederlandse makelij, maar dat terzijde. 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments